Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Z0mbi

Z0mbi
(fanatikus tag)

Jo lenne ha ezzel mar tapetazni is lehetne... es akkor 600" os tvm lehetne :)

(#2) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na már (az én esetemben) hétköznapi használatra igen jó minőségnek tűnik.

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#3) leslieke

leslieke
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó lesz ez, és remélhetőleg az előállítási költsége se lesz drágább a mostaninál.

Samsung Wave S8500@LC1, Samsung Wave 3 S8600@LD1

(#4) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Számomra érthetetlen, hogy miért is kell erre még két évet várni!?
Láttuk a videón, hogy szép volt a képe, működik, akkor?
Nem hiszem el, hogy csak két év múlva lesznek olyan mobiltermékek amikbe ezt integrálni lehetne. Itt valami trükk van...

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#5) macilaci78 válasza Probber (#4) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Egyrészt az ára: nincsen alatta még az a gyártósor, amivel leszorítható a fajlagos költség.
Másrészt a meglévő technológiáról is elég bőrt lehet még lehúzni.
Harmadszor: egy egy prototípus, nyilván vannak még vele gondok, amiket meg kell oldani. Optimalizálni kell, hogy ne csak a kijelző férjen el mondjuk egy telefonban, hanem a vezérlőelektronika is.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#6) harry

harry
(PH! kedvence)

Amúgy jó ötletnek tartanám, még hétköznapi használatban is, eléggé féltenék egy bármilyen nagy érintőkijelzős telefont, azért egy véletlen leejtés nagyobb valószínűséggel okoz nagy kárt, mint egy kisebb kijelzős teló esetén.

the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

(#7) donjohnson

donjohnson
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ez a videó se épp mostani már.
2009. október 15-én lett feltöltve. :P

http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM

(#8) Probber válasza macilaci78 (#5) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

"Másrészt a meglévő technológiáról is elég bőrt lehet még lehúzni."
Itt van a kutya elásva, ilyesmi "trükkre" gondoltam én is.

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#9) Skynet258 válasza donjohnson (#7) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Ja, én is még akkor láttam :D

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#10) parkr

parkr
(fanatikus tag)

a zene is hatalmas a videó alatt :DDD

app=epp tab=teb pad=ped defy=difáj - csak, hogy ragozni tudjál...

(#11) Srodney

Srodney
(senior tag)

macilaci jól látja a dolgokat,egy használandó technológiából ha tudnak újat eladni,addig a következő generációt elő sem veszik,ahány bőr van rajta azt húzzák és eladják,kicsit fejlesztenek eladják,megint és megint.Ha ezt meglehet tenni,akkor bolondok lennének elővenni az újabbat,elesnének a sok pénztől.TV,proci,videokártya ezeknél a legjobban megfigyelhető ez a taktika...

(#12) sKie^

sKie^
(lelkes újonc)

lol az amoled-rol enekelnek koreaiul. :D veszelyes! :DDD Sony-nak is van vmi ilyen feltekerheto kijelzoje, talan par honapja volt hir. Ezt azzal kombinalva egesz fain dolgokat lehetne kihozni.

''Genyo Kapitany nem kegyelmez!''

(#13) Everman

Everman
(PH! addikt)

Az jó, hogy törhetetlen, de mennyire karcálló?
Azért egy érintőkijelző hamarabb megkarcolódik, mint elreped.

(#14) Atos23

Atos23
(senior tag)
LOGOUT blog

Mivel nem lesz teljesen törhetetlen és sérthetetlen, a piacon majd elszaporodnak részben sérült, de mondjuk 95%-ban még használható kijelzős TV-k, notebookok... :)

Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs

(#15) pemgabor

pemgabor
(újonc)

A feltekerhető kijelzős cikkhez már belinkeltem ezt a vidit, nem mai darab.

(#16) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Samsung FTW!

alba gu brath

(#17) P00By válasza donjohnson (#7) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Igen, én is már láttam régebben. De gondolom azóta is ez az egy videó van ezzel kapcs. :)

(#18) zazahoho

zazahoho
(őstag)

2 év várakozás :Y ,gondolom a szervizeknek sem lesz jó,mert nem kell majd cserélniük törött kijelzőt ;]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#19) Sn00k

Sn00k
(őstag)

Na ha ez a projekt sikeres lesz, akkor lehet már az asszonyoknak, ilyen mobilt venni, nem törik össze, ha majd hozzánk dobják egy görbe este után ;]

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

(#20) joi29 válasza Sn00k (#19) üzenetére

joi29
(őstag)

Sőt vissza pattan. :DDD

(#21) zazahoho válasza Sn00k (#19) üzenetére

zazahoho
(őstag)

huha akkor neked már vannak gyakorlati tapasztalatod :DDD

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#22) sirzollee

sirzollee
(tag)
LOGOUT blog

Nagyon komoly :DDD

(#23) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó ötlet, csak lenne már elérhető nekünk is...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#24) TOM-202

TOM-202
(fanatikus tag)

Nagyon jó ötletnek tartom és remélem hogy minél hamarabb elérhető lesz nálunk is. Tudnék mesélni jónéhány betört, befolyt, pixelhibás TFT telefon kijelzőről az elmúlt 10 évből a környezetemben. :)

(#25) lujó55

lujó55
(őstag)

Nekem általában nem összetörik, hanem megfő. Gyakran hagyom a kocsiba a műszerfalon...
Szerintem a nagy durranás a nagy fényerejű kijelző lenne, hogy ne kelljen a napfénynél kézzel árnyékolni, hogy lássunk valamit. Na persze van ilyen, csak mennyiért...

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#26) themebuilder

themebuilder
(őstag)

Azért kíváncsi lettem volna arra, hogy akkor is működik tovább ha egy fa asztalra lerakják és szeget vernek bele.

Nagyon érdekes a technológia.

♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#27) Ice!? válasza themebuilder (#26) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nyilván még nem "törhetetlen", hisz ez csak egy amolyan "nézzétek mink van/lesz" videó volt.

mindenesetre f_sza cuccnak ígérkezik.

[ Szerkesztve ]

♥ prelude

(#28) hpeter10

hpeter10
(kvázi-tag)

:D kéne ha jo árban lenne

n"V

(#29) Meza

Meza
(kvázi-tag)

Jó ötlet, de akkor a készülék többi részét is strapabíróvá kell tenni, mert az milyen, hogy a kijelző ugyan sértetlen, de a készülékház már darabokban van... :)

"Olvashatatlan aláírás"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.