Príma ár! 2bemenet analóg+dig.
A monitorommal egy kategória...
Benq2420HDB 24" fogyasztásra nekem 29.3W-ot mértem.
Egyszerü használható kis kijelző....
[ Szerkesztve ]
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

Príma ár! 2bemenet analóg+dig.
A monitorommal egy kategória...
Benq2420HDB 24" fogyasztásra nekem 29.3W-ot mértem.
Egyszerü használható kis kijelző....
[ Szerkesztve ]
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

Lehet,hogy a képek nem adják vissza a minőséget,de igy a monitor hátulja elég gányul néz ki.
Az ár korrekt!
Aki másnak vermet ás az sirásó!

"pedig jónak eredménynek számít"
jó eredmények vagy esetleg jónak, eredménynek
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

No, nekem is valami ilyesmi kéne, csak HDMI bemenettel..(Ps3-hoz
)
(#5) dízelracer

Ennyi pénzért senki ne várjon csodát átlag felhasználóknak simán elég amit nyújt. Korrekt.
hasznaltan, ujszeru allapotban netto ar kornyeken simply the best buy 
4 sale http://tiny.cc/aprok
BenQ G222HDL jobban megéri, vagy nem? ![;]](/dl/s/v1.gif)
The pain is my best friend.
"A kijelzőt tehát muszáj kalibrálni, hogy fény derüljön a panel képességeire."
Nem tudom mennyire reális, hogy egy olyan teszt alapján döntünk, ami a célközönség 99.99999%-ra nem lesz érvényes, mert egy ilyen "teszkós" monitort senki nem fog bekalibráltatni. Ott, ahol az ár szinte az egyetlen szempont...
Ha már az ár is lényeges és a minőség is, ott úgyis egy Dell U2311H mellett fog kilyukadni a leendő vásárló. De egy bekalibrált 28e Ft-os TN+Film-es "csoda"? Azért köszi a cikket (tényleg), csak így nem vágom, hogy kinek szól. 
jancsiga
Ha a monitor HDCP képes, akkor egy DVI-HDMI kábellel már mehet is a PS3, igaz a hangot másképp kell megoldani, de ez már részletkérdés.
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
Na igen.. egészen olcsó és hétköznapi felhasználásra megfelelő. De van már másik hasonló gyártó is, pl a HannsG. Egy hibája van: nem lehet kapni.
Bármilyen termékfajtáról legyen is szó, amíg drágának számít valami, addig az olcsóbb, kevésbé márkás gyártók készülékeit is kapni a boltokban. De ahogy lemegy az átlagár a megfizethető szintre, úgy tűnnek el a boltokból az olcsóbb készülékek. Nem hinném, hogy leállnának a gyártással, hanem inkább a boltok / nagykerek nem rendelnek belőlük. Végül is érthető ez, hiszen a haszonkulcs százalék forintosítva sokkal több egy 50 ezres terméknél, mint egy 30 ezresnél, a munka meg ugyanannyi az olcsóbb termékek forgalmazásával is. 
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

Korrekt cikk. Jó látni, hogy nem csak a közép és csúcskategóriás termékeket teszteltek.
Akinek az ár számít leginkább, az úgyis [Benq G925HDA] fogja venni. Legalábbis én azt venném. 21,5 col vs. 18.5 ide vagy oda........
[ Szerkesztve ]
Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL
nem ismerem a kalibralasra hasznalt cuccost, valaki megsugna, mi a program neve?
koszi 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Érdekes, hogy minél olcsóbb a monitor annál csúnyább a kaszni, pedig valakinek itt is ott is ki kell találni, hogy hogy nézzen ki a cucc.
Tudása árhoz mérten tűrhető.
.::www.megadanceradio.hu::.

Nem rossz monitor szerintem. Ha most kellene vásárolnom, akkor elgondolkodnék rajta. A képességei megfelelnek, inkább csak az érdekelne, hogy meddig bírja, mivel én nem két-három (esetleg egy) évente cserélgetem a cuccaimat, hanem elhasználódásig veszem őket.
Balinov: +1. Engem is érdekelne.
[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)

Ha tényleg csak az árat nézzük, akkor igazad van.
De ez a Benq azért egy még alsóbb kategória: méret, felbontás; de ami a leginkább fájó az a digitális bemenet hiánya.
A cikkből:
De mi van akkor, ha mindenképpen új kijelzőt akarunk vásárolni, de nem akarunk alulmaradni a trendekkel szemben? Azaz legyen 16:9-es, Full HD felbontású, rendelkezzen valamilyen digitális csatlakozással is, ugyanakkor nincs sok pénzünk?
Pont ezért írták, hogy ha "trendi" akarsz lenni, de mégis olcsón kell, akkor ez a Topview lehet talán a jó választás.

Ha már az olcsó monitoroknál tartunk, először is köszi a tesztet, tényleg jó látni hogy a budget termékekre is szántok egy kis időt, másodszor pedig itt jön a képbe még egy olcsó monitor: AOC F22S. Nekem ilyen monitorom van jelenleg, és semmi rosszat nem tudok rá mondani. Formabontó design (
), korrekt panel, hiába csak VGA bemenete van (bár én sajnálom h legalább D-SUB nem jutott rá), kedvező ár. Nem akartok egy budget-monitor összehasonlító tesztet készíteni? 
"A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene!!!" "-Kérdés, hogy átérzed-e?!-"

"hiába csak VGA bemenete van (bár én sajnálom h legalább D-SUB nem jutott rá)"
Félreinformált vagyok, vagy a "VGA kábel" hivatalos neve nem a D-Sub?
"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)
Ennyiért nem rossz ez, bár kíváncsi lennék, hogy mennyit bír egy ilyen monitor időben, azaz csak nem döglik meg 1-2 év után.
[ Szerkesztve ]
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Nem vagy félreinformált. A D-SUB az a normál analóg, vagy néha nevezik VGA csatlakozónak is.
A DVI a digitális, illetve DP, és HDMI.
Persze analógból is lehet kompozit, vagy komponens, de az pont csak a TV-ken, vagy a drágább monitorokon szokott lenni.
A program a szoft a kalibráló eszközhöz, ami 64 000Ft [link] Ez méri be fizikailag a színeket, a program csak kezeli.
[ Szerkesztve ]
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"
gondolkodom 3 monitoros szimulátoron, ez jó lenne, bár a káva elég széles
viszont az ár fő szempont
Cum Deo Pro Patria Et Libertate. Verje meg a mi Istenünk, aki ezt engedte! | Free life, free people, free internet! *See you, space cowboy!
fain darabka. 
vagy erre cserélem jelenlegi monitoromat, vagy maradok BenQ vonalon, csak picit nagyban.
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
Szvsz én nem gondolkodnék ebben a monitorban, vannak ennyiért sokkal jobb BenQ monitorok is...

Azt hittem 29"os.. 
Aki nem tud úszni, ne másszon fára, mert elüti a villamos.

Ennyiért szerintem egész korrekt ár érte
a DVI csati az engem is meglepett
Dexar007: először én is
[ Szerkesztve ]

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

UP.nagyon jó ár.
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
De, az ráadásul LED háttérvilágításos és ugyanez az árkategória.
[ Szerkesztve ]
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core
második monitornak elfogadnám...
Athlon II X4 635, Gigabyte GA-MA770-US3, 6GB DDR2/800, Sapphire HD7750 1GB DDR5, 23" LG IPS231P-BN+22"Samsung 2253LW, 1,6TB hdd, Wacom & SGS2 @ ICS 4.0.3 user

Ismét egy D-sub csatis cucc. Szerintem átlagos a teljesítmény
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Idezete a hirbol: 
"A lényeg azonban jobb oldalon található: analóg mellett DVI csatlakozót is kapunk"

Engem azért nem vágott hanyatt a dolog. Nemrég nézegettem a pcx-en monitorokat, 22 "-os HKC 25625 Ft. Szintén full HD, 2 ms, DVI csatl.
[ Szerkesztve ]
Na igen, azt valóban jó lenne tesztelni, mellé pedig a kategória etalon BenQ-ból is egyet.

ennél rosszabb, semmitmondóbb értékelést még nem olvastam itt a PH!n
A vér nem válik VAZZE!™
A videóban lévő programnak mi a neve?
Szívesen megnézném én is a saját monitoromon, de google-ban nem találtam meg.
Köszönöm a tesztet, nekem tetszett, az más kérdés, hogy 24" alatti monitort már nem vennék. 
Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D
Persze, hiszen ott a szponzor a fórum felett, nem írhatják, hogy "hát gyerekek ez egy szar".

ja, ez a jó az "ár/érték aránya" kb. olyan mint az "érdekes arcú" nő, vagy a "kedvellek, mint embert, de legyünk csak barátok" 
A vér nem válik VAZZE!™

kb
[ Szerkesztve ]

Hát én azt mondom olcsó húsnak híg a leve. Lehet hogy elkápráztatja az embert ez a LED mánia meg FULL HD stb. de akkor már a benq is jobb mint belépőszint..Régen mikor divatba jött egyáltalán a FULL HD-s monitorok meg egyre nagyobb kontrasztos kijelzők akkor olvastam egy BENQ-ról, ami szép és jó ugyanezeket írták de apró betűvel megemlítették hogy az alap panel technológia a legolcsóbb ami benne van..és észre se veszi az ember már rontja a szemét mint az állat..ezért nálam pl. a 100Hz alap. Azok már egész jó árban vannak. !!2. monitornak viszont tényleg jó!!
Érdeklődés, ajánlat privátban és NE hozzászólásban, és írd oda pontosan mi érdekel (!)

"és észre se veszi az ember már rontja a szemét mint az állat..ezért nálam pl. a 100Hz alap"
ezt kifejtenéd bővebben? érdekelne, hogy az LCDk képrfrissítése hogyan befolyásolja a szemünk egészségét 
A vér nem válik VAZZE!™

Azért megnéznék rajta egy homogén feketét meg PS-színpalettát. 
[Hetes az asztrometriára!]:[Jobb holnap egy DFC, mint ma ezer boing.]:[Sweeet nymphets from dusk 'till dawn.<333]:[\exec qlzato_1 / return]:[MIPS under the pillow]:-->SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

ez engem is érdekelne.....

Nekem mikor CRT monitorom volt akkor zavart a 60hz, mindig 85hz-en használtam ez miatt, és mikor átmentem valakihez, szinte le se ültem a monitorja elé már szúrta a szemem, láttam ahogy villog a kép, és egyből állítottam rajta. Persze ezt nem mindenki látja! Hozzáteszem ez CRT.
TFT monitoron semmi vibrálás nincs mert olyan gyorsan nem tudnak kialudni a pixelek 
Szóval felesleges a 100hz nem rongálja a szemet a 60 se.
http://budafok-thaimasszazs.shp.hu/hpc/web.php?a=budafok-thaimasszazs

"mert olyan gyorsan nem tudnak kialudni a pixelek"
nem, alapjában tévedsz, nem ezért nem villog az lcd...hanem mert egyszerűen semennyire se "alszanak ki" (pláne mivel nem is azok fényét látod) a pixelek, csak a megváltozott tartalmú pixelek változnak, nincs olyan értelemben képfrissítés, mint a crt-nél. (crt-nél csak felvillannak a pixelek, ezért kell minden pixelt "frissíteni", ezzel szemben lcd-nél stabilan világít a pixeleken keresztül a háttérfény)
TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...