Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Tényleg ízléses, és a tápon a csatihelyek elrendezése is korrekt. A belsejére lennék még kíváncsi.

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#2) strike-force

strike-force
(őstag)

azért ezen a tápon már eltörpül a 120as venti simán tehettek volna 135/140-eset.... ugyanolyan zajszint mellett faszányosabb szellőzés, vagy alacsonyabb zajszint mellett ugyanolyan szellőzés, kinek hogy tetszik..... :D

Just realize it!

(#3) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Idióta kérdés, de ez a 80+, ez mit jelent mondjuk egy 400W-os gép fogyasztása során? Azt, hogy max. 480-at szív ki a konnektorból? És milyen gép fogyaszt 1000-1100W-ot?

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#4) X@b3e válasza Depression (#3) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

A hatásfoka még kis terhelés esetén is 80% feletti

Mod: "És milyen gép fogyaszt 1000-1100W-ot?" - fagyastószekrény, ipari sütő ;]

[ Szerkesztve ]

(#5) Ribi válasza Depression (#3) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Mondjuk egy Q97xx extreme, quad sli -vel már igencsak durva számokat tud produkálni.

X@b3e: hétköznapi villany sütő 2kW felett fogyaszt, fagyasztószekrény viszont jóval 1kW alatt (persze nem az ipari) :U

[ Szerkesztve ]

(#6) .mf válasza X@b3e (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

A Topower táp belseje nagy valószínűséggel szintén Topower lesz :DDD -- ami viszont nem számít túl jónak (legalábbis pár éve még így volt, nem volt valami megbízható, de pl. a CWT is sokat javult azóta, tehát csak egy alapos teszt után derül ki).

(#7) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Az a szerszámos meg minek oda? :)

[ Szerkesztve ]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#8) Fel válasza Devid_81 (#7) üzenetére

Fel
(őstag)

Abban kapod... :U Olvasni luxus?

(#9) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ki tudja,hogy milyen beles? Én erről a tápról soha életembe nemhallottam,pedig nyomon követem a tápokat

[ Szerkesztve ]

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#10) daa-raa válasza 14adam (#9) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

[link]

Si vis pacem, para bellum.

(#11) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

úgy néz ki, ma átlagembernek készült tápról nincs is hír... mindegyik 1000w fölötti :) szerintem kisebb kávéfőzőt vagy szendvics sütőt rá lehetne húzni... :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#12) Traxx válasza mephi666 (#11) üzenetére

Traxx
(őstag)

Dehogynincs: [link]

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#13) shtml válasza X@b3e (#4) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Kissé pontosabban is írhattad volna: 20% és 100% terhelés között van a hatásfok 80% fölött.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#14) Male válasza shtml (#13) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...és egy ekkora tápnál már a 20%-os terhelés se kis érték...

Mire jó, hogy az alaplapi tápkábel is leszedhető??? Van aki anélkül használja :F

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#15) siriq válasza .mf (#6) üzenetére

siriq
(őstag)

Szamomra a CWT meg mindig nagyon jo kategoriat jelent. Igaz sajna utoljara csak 2005 ig hasznaltam. Utanna jott az FSP. Sajna az amcsiban hasznalt tapom itthon megdoglott, pedig be lehetett allitani 220 v ra. Amugy csak pozitiv elmenyem volt vele.

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#16) Zolaash

Zolaash
(senior tag)
LOGOUT blog

"míg a hőtermelésükről 120 mm-es hőmérsékletvezérelt ventilátor gondoskodik."
Tehát ha nincs elég meleg, akkor a venti fűt még kicsit? ;]

Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

(#17) Muton válasza Male (#14) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

mert úgy sokkal könnyebb szerelni/tisztítani/stb.

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#18) Traxx válasza Traxx (#12) üzenetére

Traxx
(őstag)

Sőt, lesz / van új moduláris Corsair: HX450. A 7 év Corsair gari mindenesetre nem hangzik rosszul :K Tudom, kérdéses, ebből mennyi lesz idehaza...

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#19) v.tom

v.tom
(őstag)

Egy ilyen táp jó lenne, mondjuk 500W körüli teljesítménnyel.

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#20) shtml válasza Male (#14) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Valójában 20%-os terhelés alatt is lehet a hatásfok 80% fölött, de akkor is csak a 20%-100% tartományra adják meg a hatásfokot, mert a 80+ ajánlás csak erre vonatkozik. Pedig gyakran jó lenne tudni, hogy néz ki a hatásfokgörbe 20% terhelés alatt is.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#21) Abu85 válasza Zolaash (#16) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:W ... Javítva.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#22) syC

syC
(PH! addikt)

De miért vannak szétosztva a 12Vos ágas. 20A elég kaki :(

• De hova temetik a túlélőket? •

(#23) Male válasza Muton (#17) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért az nem egy olyan hosszú kábel, ami nagyon zavaró szerelésnél, ha lóg... legalábbis nem nagyon tudom elképzelni azt a helyzetet, hogy "De jó lenne most, ha a másik vége se lenne fix!".

shtml: Lehet ott is... csak erről nem mond semmit :(

syC: Mert ez a szabvány sajnos.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#24) Muton válasza Male (#23) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

sok házba (pl. lian li) kívülről kell belerakni a tápot. ha a main kábel is levehető akkor nem kell fűzögetni a kábelköteget a táp nyílásán és vigyázni, h a táp a maga előtt tolt kábelekkel ne okozzon kárt a már beszerelt alaplapban. én minden szerelésnél találkozom azzal a helyzettel, hogy "De jó lenne most, ha a másik vége se lenne fix!" ;)

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#25) X@b3e válasza Ribi (#5) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Mindenesetre átlag gép nem nagyon :)

(#26) Devid_81 válasza Fel (#8) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Hjajj te kis butus, elolvastam, csak épp irónikus szerettem volna lenni :))

.::www.megadanceradio.hu::.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.