Tényleg ízléses, és a tápon a csatihelyek elrendezése is korrekt. A belsejére lennék még kíváncsi.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Tényleg ízléses, és a tápon a csatihelyek elrendezése is korrekt. A belsejére lennék még kíváncsi.

azért ezen a tápon már eltörpül a 120as venti simán tehettek volna 135/140-eset.... ugyanolyan zajszint mellett faszányosabb szellőzés, vagy alacsonyabb zajszint mellett ugyanolyan szellőzés, kinek hogy tetszik..... 
Just realize it!
(#3) Depression
Idióta kérdés, de ez a 80+, ez mit jelent mondjuk egy 400W-os gép fogyasztása során? Azt, hogy max. 480-at szív ki a konnektorból? És milyen gép fogyaszt 1000-1100W-ot?
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

A hatásfoka még kis terhelés esetén is 80% feletti
Mod: "És milyen gép fogyaszt 1000-1100W-ot?" - fagyastószekrény, ipari sütő ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Mondjuk egy Q97xx extreme, quad sli -vel már igencsak durva számokat tud produkálni.
X@b3e: hétköznapi villany sütő 2kW felett fogyaszt, fagyasztószekrény viszont jóval 1kW alatt (persze nem az ipari) 
[ Szerkesztve ]

A Topower táp belseje nagy valószínűséggel szintén Topower lesz
-- ami viszont nem számít túl jónak (legalábbis pár éve még így volt, nem volt valami megbízható, de pl. a CWT is sokat javult azóta, tehát csak egy alapos teszt után derül ki).

Az a szerszámos meg minek oda? 
[ Szerkesztve ]
.::www.megadanceradio.hu::.

Abban kapod...
Olvasni luxus?
Ki tudja,hogy milyen beles? Én erről a tápról soha életembe nemhallottam,pedig nyomon követem a tápokat
[ Szerkesztve ]
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Si vis pacem, para bellum.
úgy néz ki, ma átlagembernek készült tápról nincs is hír... mindegyik 1000w fölötti
szerintem kisebb kávéfőzőt vagy szendvics sütőt rá lehetne húzni... 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Dehogynincs: [link]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
Kissé pontosabban is írhattad volna: 20% és 100% terhelés között van a hatásfok 80% fölött.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
...és egy ekkora tápnál már a 20%-os terhelés se kis érték...
Mire jó, hogy az alaplapi tápkábel is leszedhető??? Van aki anélkül használja 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Szamomra a CWT meg mindig nagyon jo kategoriat jelent. Igaz sajna utoljara csak 2005 ig hasznaltam. Utanna jott az FSP. Sajna az amcsiban hasznalt tapom itthon megdoglott, pedig be lehetett allitani 220 v ra. Amugy csak pozitiv elmenyem volt vele.
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit
"míg a hőtermelésükről 120 mm-es hőmérsékletvezérelt ventilátor gondoskodik."
Tehát ha nincs elég meleg, akkor a venti fűt még kicsit? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"
mert úgy sokkal könnyebb szerelni/tisztítani/stb.
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Sőt, lesz / van új moduláris Corsair: HX450. A 7 év Corsair gari mindenesetre nem hangzik rosszul
Tudom, kérdéses, ebből mennyi lesz idehaza...
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Egy ilyen táp jó lenne, mondjuk 500W körüli teljesítménnyel.
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance
Valójában 20%-os terhelés alatt is lehet a hatásfok 80% fölött, de akkor is csak a 20%-100% tartományra adják meg a hatásfokot, mert a 80+ ajánlás csak erre vonatkozik. Pedig gyakran jó lenne tudni, hogy néz ki a hatásfokgörbe 20% terhelés alatt is.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
... Javítva.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

De miért vannak szétosztva a 12Vos ágas. 20A elég kaki 
• De hova temetik a túlélőket? •
Azért az nem egy olyan hosszú kábel, ami nagyon zavaró szerelésnél, ha lóg... legalábbis nem nagyon tudom elképzelni azt a helyzetet, hogy "De jó lenne most, ha a másik vége se lenne fix!".
shtml: Lehet ott is... csak erről nem mond semmit 
syC: Mert ez a szabvány sajnos.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
sok házba (pl. lian li) kívülről kell belerakni a tápot. ha a main kábel is levehető akkor nem kell fűzögetni a kábelköteget a táp nyílásán és vigyázni, h a táp a maga előtt tolt kábelekkel ne okozzon kárt a már beszerelt alaplapban. én minden szerelésnél találkozom azzal a helyzettel, hogy "De jó lenne most, ha a másik vége se lenne fix!" 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

Mindenesetre átlag gép nem nagyon