Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

Értem én hogy Lian Li, drága mint egy Porsche.
A márkanéven kívül van még valami, ami indokolja ezt az árat?
Így ránézésre nem sok:
- gumipad a 3.5"-ös helyeknél,
- alsó táp, (extra ez egyáltalán?)
- vizes kivezetés a felső venti felett. (de miért csak egy?)

Én is majdnem 30k HUF-ért vettem Chieftec-et táp nélkül, tehát bennem is van hülyeség. De ezt akkor sem értem.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#2) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem valamiért annyira nem jön be ez a ház küllemre...

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#3) Nordic válasza jerry311 (#1) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor én befogom a szám:D
Amúgy mint ha az én házamat látnám összenyomva. Sosem értettem ekkora méretben hogy lehet kényelmesen elférni :F .

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#4) darkarthur válasza jerry311 (#1) üzenetére

darkarthur
(senior tag)

Ugyan ez fogalmazódott meg bennem, a cikk láttán.
Szerintem méregdrága. Nekem is Chieftec házam van, szeretem, imádom, elférek benne, sé mikor meg kell emelni, akkor tudom, h ebben bizony van anyag :D

Lehet nem volna ez rossz kuckó, csak nekem pl. kicsi valamint valóban elég drága.

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#5) Szlopa válasza darkarthur (#4) üzenetére

Szlopa
(kvázi-tag)

Akinek mATX deszkája van, meg egy középkategóriás videókártya + 1 HDD + 1ODD annak teljesen elég egy ilyen kuckó. Nekem is ilyen van. Azonban az alsó tápos kivitel ebben a kategóriában igazi kuriózumnak számít. Ezért jár a plusz a Lian Li-nek. Viszont az árért jár egy nagy minusz! :O

(#6) Jofi81

Jofi81
(őstag)

Mi ez a velvetes cím? :D "villantott"

(#7) toldy válasza jerry311 (#1) üzenetére

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem Silverstone van 26k ért vettem táppal együtt.

Egyébként küllemre nem rossz a ház, bejön, de így képek láttán nekem nem jön le az a kell egy lian li érzés ( lemeznek tűnik belül), pl pcq11nél nem ez van. Lehet azért van mert még a táp tartó is ferdén van rajta. :F

[ Szerkesztve ]

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#8) Balika911 válasza Nordic (#3) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Én meg éppen azt nézegettem, hogy ez a ház még mindig túl nagy ahhoz képest, hogy max. mATX lap megy bele. :)

(#9) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

ahhoz képest, hogy alul van a táp alacsony a lába a háznak

(#10) tiborandras válasza jerry311 (#1) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

az 1 darab vizes kivezetest en sem ertem :F

a lian li helyeben ennek a haznak a "taz, a tasmaniai ordogfioka" nevet adtam volna, utalva arra, hogy mekkora legkavarodast csinalhat a 3db 12-es venti ebben a csoppsegben :DDD

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#11) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

Nem találok megfelelő* házat a mini-ITX-es gépemnek. Táp, vinyó, alaplap, SFF gigabites hálókártya. Ennyit kellene elhelyezni. Egyre erősödik az érzés, hogy készítek egy mini házat fából. Apám asztalos, csak megoldjuk valahogy. :DDD

* tetszik a szememnek és a pénztárcámnak is.

(#12) b.bone válasza Jofi81 (#6) üzenetére

b.bone
(senior tag)

nekem is ez tunt fel. a haz nem erdekel. barmelyik boltban 100 felebol valaszthatok.
viszont ilyen villantasokat nem szivesen olvasok a Ph!-n :U

[ Szerkesztve ]

"guilty until proven innocent" - Artisjus

(#13) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

Nem tudom hogy mennyire villantott De olyan szép hogy rá sem tudok nézni :D

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#14) baleee89

baleee89
(fanatikus tag)

Szerintem nem csúnya ház de ennyit nem adnék érte! nálam a ház amire utoljára költenék most egy 1000 éves szét berhelt házba van a gépem se oldala se tető csak egy puci váz legalább szelős!

VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://hardverapro.hu/apro/keresek_hibas_rosz_alaplapokat/friss.html

(#15) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Van ám ára a kis mocsoknak... :DDD

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#16) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Hogy megérik-e az árukat? Nem!
Ezek a kategóriájú házak dizájnelemek, van akinek tetszenek, van akinek nem. Lehet olcsóbbat kapni ugyenezzel a "tudással", lehet funkcionalitást tekintve megintcsak jobb ár-érték arányú márkák közt válogatni. Kár ezen annyit vitatkozni hogy drága, ez luxuscikk ennyi. Én 2 éve vettem 22-ért ([link], [link]). Ez tetszett, cm-690-et váltotta, minőségben bőven a coolermaster felett van.

jerry311:Ez sem?

[ Szerkesztve ]

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#17) Balika911 válasza Ijk (#16) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Írta, hogy szempont a pénz, erre belinkeled neki a Lian Li legdrágább uITX házát. :)

(#18) jerry311 válasza Ijk (#16) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Ne viccelődjünk már! :))
34k HUF
Szemrevaló, de nem pénztárcabarát. Igaz, jól szellőzik. :)

UI: majd ha én is lenyúltam 3000 Mrd HUF-ot, akkor lesz ilyenem. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#19) Nordic válasza Ijk (#16) üzenetére

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól látom, hogy ebben fejjel lefelé van az alaplap? :Y

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#20) kenwood3

kenwood3
(PH! addikt)

Nekem se jönnek be a Lian-li házai főleg az árai ! De 1 házuk van amit nagyon szívesen elfogadnék és az ez , sztem ez nagyon ott van !

[ Szerkesztve ]

(#21) Malachi válasza Ijk (#16) üzenetére

Malachi
(őstag)

az a bajom ezekkel az amúgy szép házakkal, hogy mennyire gagyin nézne ki benne egy ODD, ha ilyet vennék. azt sajnos egyelőre még nem lehet kihagyni egy konfigból sem, viszont egy ilyen masszív fémtömb elején egy ócska műanyag akármi, hát nekem vacak lenne. ajtós ház a megoldás, csak abból meg kevés az, ami tényleg jó.

(#22) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Ezért az árért porszűrőt adhattak volna hozzá. Szokásos Lian Li nesze semmi - vegyétek jó drágán cucc...

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#23) Ijk válasza jerry311 (#18) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

:DDD
A pénzt illetően átsiklottam, így tényleg vicces a Lian-Li.

Malachi:[link]

[ Szerkesztve ]

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#24) tiborandras válasza Nordic (#19) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

jol latod :K

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#25) toldy válasza Malachi (#21) üzenetére

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Mert, nálam sincs odd a gépben évente 2x kell akkor meg ott a noti.

Egyébként meg
1, vannak már jól kinéző új odd-k
2, ezekhez a házakhoz lehet venni ( vagy van is benne) fém előlap, csak odd elé.

jerry311 És a q07? vagy hány hdd-t akarsz, odd kell bele?

[ Szerkesztve ]

(#26) Balika911 válasza Malachi (#21) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Van hozzá alumínium előlap: [link]
Ezüstben is kapható.

(#27) bogyo112 válasza Balika911 (#8) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Nekem meg eddig ez az egyetlen pc-ház, ami tökéletesen az igényeimre van szabva:
- mATX (9 éve nem volt nagyobb alaplapom, és nem is lesz)
- alsó tápos
- max 2 ODD-hely (1 db DVD-író, meg egy multi kártyaolvasó), a többi számomra teljesen felesleges.
- kicsisége ellenére el van látva rendesen hűtéssel (A levehető oldaláról nem láttam képet, de remélem, hogy tömör és nem rácsozott: az lenne logikus a normális áramló hűtéshez)
- nagy VGA is belemegy, és akkor még mindig van hely a HDD-knek.

Mondjuk a kinézete az nem jön be túlzottan, meg az árát is sokallom egy kicsit.
Na szóval ugyanilyen kellene, csak vasból és picit kevesebbért!

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#28) Balika911 válasza bogyo112 (#27) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Azért írtam, mert ez gyakorlatilag akkora, mint a PC-A05-öm, de abba ATX lap is fér. Igaz, hogy a belső elrendezése ennek jobb. Legalábbis nekem jobban tetszik.

Arról az oldallapról én sem láttam képet, a keresése közben viszont találtam egy ilyet. :)

[ Szerkesztve ]

(#29) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

pöpec :) nekem viszont nem hiszem h lesz mATX-em

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#30) tome.jr válasza Nordic (#19) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fejjel lefelé? :F Ez egy normál elrendezésű álló ház.

Balika911: Ok, leesett.

[ Szerkesztve ]

(#31) Balika911 válasza tome.jr (#30) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Azt a #16-ban linkelt A05-ről kérdezte.

(#32) bogyo112 válasza Balika911 (#28) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Igazad van, mintha a két kép nem ugyanarról a házról készült volna.

tome.jr: a hátsó az csak opció, abban nincs gyárilag venti. A tetőben viszont van. És ez így nagyon logikus is. (lásd a Balika911 által linkelt képen)

[ Szerkesztve ]

Galilei halott! Már Einstein sem él !...és én is nagyon szarul érzem magam... Press any key! Csak a resetet ne!!!

(#33) toldy válasza Balika911 (#28) üzenetére

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Ezért ez se rossz, ilyenkre eddig ügyeltek. :U

(#34) tlac

tlac
(PH! nagyúr)

PC-A04

tök jó kis ház lenne, de minden lian li-ban van valami hülyeség, ami nem tetszik...
ennek pl. ocsmány a teteje

(#35) superecneB válasza toldy (#33) üzenetére

superecneB
(őstag)

A tápra erősíthető alu lapon ovális furatok vannak gondolom a tápok házainál is van valamilyen tűrés és emiatt lehet ez a kb 2 mm-es eltérés, aki becsavarta nem ügyelt erre. Egyébként a házon 1 lyuk van. (Úgy értem be lehet csavarni úgy hogy ne legyen ferde.)

[ Szerkesztve ]

(#36) bogyo112 válasza superecneB (#35) üzenetére

bogyo112
(őstag)

Na igen, de a gépészetben századmilliméterekben szokták a tűrést mérni / megadni.
A plusz/mínusz féltéglányi tűrés a kőműveseknél van divatban... :C

(#37) toldy válasza superecneB (#35) üzenetére

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Azt tudom, ismerem, nekem az a gondom hogy eddig ügyeltek az ilyenkre és képekről az jött le hogy milyen jó kis massziv összerakott házak, ennél lemez érzésem van és még az is ferdén van odarakva. Nincs meg az az érzés mint a q11, v352, A05n hasonlók képeinél.

[ Szerkesztve ]

(#38) tlac válasza toldy (#33) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

(#39) Balika911 válasza toldy (#33) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ferdén csavarozták fel, de az ilyenre tényleg figyelni kéne. Ezt még az olcsó kategóriában is megszólnák, itt egyenesen röhej.

Ja és hiányzik a 4. csavar. Jó nagy buli lehetett. :D

[ Szerkesztve ]

(#40) superecneB válasza bogyo112 (#36) üzenetére

superecneB
(őstag)

Jó de érted egy kínai kisfiúnak ezt elmagyarázni egy hajón... :D
Egyébként igazad van valószínűleg nem ez az oka akkor, mindenesetre ovális lyukak vannak ott.

toldy:
Az lemaradt a HSZ-emből hogy igazad van, tényleg nagyon hivatalos oldalra ilyet felrakni.

[ Szerkesztve ]

(#41) GerykO

GerykO
(fanatikus tag)

Nem kötekedés, csak észrevétel.
"Az előlapi fülkékbe két darab 5,25 hüvelykes meghajtó helyezhető, míg a 3,5 colos merevlemezeket egy két- és egy négyfoglalatos rejtett rekeszbe lehet beszerelni." Az igazából egy három- és egy négyfoglalatos. :P
Viszont legalább a hátul és a fent között tudsz különbséget tenni. ;) :R És hátul egy ~8-9 cm-es ventinek is akad helye. ;)

A válság érdeklődés hiányában elmarad...

(#42) Stargun!

Stargun!
(tag)

Könyörgöm, ha szabad kérni egyszer és mindenkorra szokjatok már le a "VILLANTOTT" szó használatáról (maximum vakuk esetében fogadom el)! :W

Semmi szükség rá, hogy a PH! bulvárosodjon. Tessék szépen, pontosan, szabatosan fogalmazni. Kapjátok már össsze magatokat! :((

(#43) D.Orion válasza Balika911 (#39) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Az haggyám, hogy a 4. csavar hiányzik, de az oldallap alsó tartócsavarja is. Ennyit a Lian-Li -ről. :(((

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#44) alcsa

alcsa
(tag)
LOGOUT blog

Nekem nagyon tetszik a ház, bőven elég volna, csak az ára lenne kevesebb.

Formula 1 - Ferrari! mi más?

(#45) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Tömzsi? Semmivel sem alacsonyabb, mint mondjuk a CM Elite 341.

Si vis pacem, para bellum.

(#46) shteer válasza Stargun! (#42) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

és hilton kisasszony "villantásait" se fogadod el? ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#47) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nem rossz,jól is néz ki minden olyan igazi Lian Li még az ára is,pedig az lehetne Codegen

(#48) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Nagyon nem szép... de egy irodába ahova ezt szánhatják, gondolom ott mit sem számít... :U

(#49) maláj válasza bogyo112 (#27) üzenetére

maláj
(őstag)

nekem is pontosan ez lenne a rendszer csak én beérem 1 db ODD slottal is (DVD-RW) :K

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#50) _AnTi_

_AnTi_
(tag)

Nekem nagyon tetszik ez a házikó! Ha pont fele ennyit kérnének érte, álmaim kuckói közé sorolnám, de így maradt az Aerocool QS-200 a csoda ledes ventik nélkül. (csak azt meg nem tudom sehol megvenni).

Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.