Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Milyen apró borda férhet ott el...

Azért jó hír, hogy a régi módszerrel szemben legalább nem lett lassabb a mem a duplázásnál. (mint ahogy azt jópár kártyánál eljátszották már)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#2) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a 256 bites buszra nem kevesebb mint 1 GB GDDR3 memória csatlakozik

jessszus :W értelme nem sok. vagy vki 5 megapixelen akarja tolni a gamét?

extra

(#3) glutamin válasza dokar (#2) üzenetére

glutamin
(őstag)

5 megapixelen:D ez vicces. Dokar neked milyen kártyád van? Mármint márka és konrét típus érdekelne.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#4) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

1 giga ram :)) Ennyit még az X2 se tud igazán kihasználni

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#5) Ragadozó

Ragadozó
(őstag)
LOGOUT blog

Újabb hüleség...marketing fogás, sokat el adnak belőle majd....
Sajnos sokan vesznek kártyát a laikusok közül, hogy nagy órajel és nagy memória legyen akkor biztos jó...a gpu és mem típusa nem számít :(

KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

(#6) t72killer válasza JoeYi (#4) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az x2-höz már kell szvsz. azért 512MB alá még a 3850-nél se adnám, okés, h alapban nem ad +FPS-t, de így legalább nem fut ki a VRAM-ból, és nem akad meg a gamma. 1GB viszont még túlhúzott/vmoddolt/vízhűtött GPU-nál is felesleges...

#5: 3850-et sztem tipikusan nem a laikus veszi, a laikus a 2400pro+1024MB(!!!) karit veszi :DD

#7: attól tartok, annyi már nem fér el a nyákon :DDD

[ Szerkesztve ]

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#7) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2GB valaki? ;]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#8) Ragadozó válasza venember83 (#7) üzenetére

Ragadozó
(őstag)
LOGOUT blog

Egyszerűbb lenne memória foglalatokat tenni a karira, aztán had szóljon :DDD

(#9) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a méret a lényeg
vagy lehet, hogy egy Nv-s mérnökkel terveztették a kártyát :D

True Success is Blonde

(#10) venember83 válasza t72killer (#6) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pakoljunk az aljára is :))

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#11) dokar válasza glutamin (#3) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ment pü

extra

(#12) Thomas1

Thomas1
(PH! addikt)

Újabb parasztvakítás.
Bár még mindíg jobb, mint az 1 gigás DDR2-es 8500GT, de erre is teljesen felesleges.

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#13) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

512 MB sem sokat dobott rajta... :U

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#14) dokar válasza venember83 (#7) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

4GB lett, maradhat? :DDD

extra

(#15) dokar válasza Retekegér (#13) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

512 MB sem sokat dobott rajta...

Ezt nem így kell érteni, hanem, hogy 512MB-hoz képest a 256MB-os verzió nem jár teljesítmény vesztéssel 2MP-ig.

extra

(#16) orbano

orbano
(PH! félisten)

dell 3007-hez biztos elkél :)
az ilyen híreknél statisztikát kéne csinálni, hogy hány "X/2 Mb is sok", illetve "parasztvakítás" szó hangzik el értelmetlenül a topikban :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#17) hunter2006 válasza dokar (#14) üzenetére

hunter2006
(kvázi-tag)

szerintem tok folosleges a 512 is mert meg hozzadobsz nehany rugot es veszel egy 3870est,
azonkivul meg lehet hogy nehany helyen lehet hogy lassab lesz mint a 256 megas :))
csak ugy nevetek magamba mikor valaki azzal dicsekszik hogy "vettem egy 20 rongyert 512 megas karit :))"

[ Szerkesztve ]

(#18) glutamin válasza Ragadozó (#8) üzenetére

glutamin
(őstag)

Régebben léteztek ilyen kártyák:

Tseng ET6100 - ilyenem nekem is volt lehetett 2-rő 4MB-ra bőviteni

vagy

S3 Savage4 - ebbe valami SD RAM ment, egészen szédületes 32MB-ig akár (az alap asszem 8 körül volt)

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#19) Maotun

Maotun
(senior tag)

Hmmmmmm Ram mint "random véletlenszerű címzés" :F
ezért nem lehet elég sok, illetve minnél több annál könnyebb lehet a GPU nak, persze a 3850 nél határeset lehet az 512 MB de tegyetek egy próbát , PPU val megnövelve a Gpu terhelését már ennél a kártyánál is kimutatható a külömbség Játékok futási sebességének tekintetében az 512-1gb változat között. ;]

(#20) Zolaash válasza orbano (#16) üzenetére

Zolaash
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem ez parasztvakítás, és ennek a ramnak a fele is sok. :P

Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

(#21) Dr. Romano válasza glutamin (#18) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem ma is van egy Savage 4-esem és alapból 32MB-os, semmiféle slot nincs rajta.
Szerintem te a Matrox G200-ról beszélsz, mert asszem azt lehe bővíteni és alapból 8MB-os.

[ Szerkesztve ]

(#22) hunter2006 válasza Zolaash (#20) üzenetére

hunter2006
(kvázi-tag)

az :K

(#23) xuldar válasza venember83 (#7) üzenetére

xuldar
(őstag)

Akkor már 3, mert három a magyar igazság! :DDD

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#24) H.O.D.

H.O.D.
(senior tag)

ID Tech5-höz jól jön majd. Aki ilyet vesz, nem ostoba, hanem előrelátó ;]

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#25) H.O.D. válasza glutamin (#18) üzenetére

H.O.D.
(senior tag)

Nekem a 386-osban van egy Cirrus Logic VGA, 512Kbyte memóriával és 2MB-ig bővíthető :DDD

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#26) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kisemberre nagykabátot!
Kispolszkira sugárhajtóművet!

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#27) venember83 válasza simonzé (#26) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kis ember nagy bottal jár?

(#28) Maotun válasza H.O.D. (#24) üzenetére

Maotun
(senior tag)

:R Háthamég egy physx.re is rászánja magát a az eber !

(#29) xuldar válasza Ragadozó (#8) üzenetére

xuldar
(őstag)

Nagyon régi videókártyákon lehetett memóriát bővíteni, pl S3 Virge, de a Trident és a Cirrs Logic is gyártott ilyen kártyákat.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#30) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó lesz ez . Külföldön is él egy pár Steve Blood .... ;] :DDD

(#31) glutamin válasza spirit007 (#30) üzenetére

glutamin
(őstag)

Steve Blood :Y

Na ezen még most is sírok :O :DD :DD :DD

(#32) munky

munky
(őstag)

hát ennek megint nincs sok értelme.

persze lesznek olyan vásárlók akiket ezzel is csőbe tudnak húzni...

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#33) xuldar válasza spirit007 (#30) üzenetére

xuldar
(őstag)

Ez a beszólás vezérdurva volt. Ha nem bánod, már megy is aláírásba :DDD

(#34) Tuco Ramirez

Tuco Ramirez
(őstag)

Úgy van, tegyünk a Suzukira 80 literes benzintankot, attól biztosan gyorsabb lesz. :D
Valaki már megmondhatná egyes VGA-gyártóknak, hogy ne nézzék újra meg újra hülyének a usereket... :(

SC2 ID: Peter 1714

(#35) slayer006 válasza t72killer (#6) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

VRAM elfogyás nem csak az nVidiát érinti (G80/G92) :F

"...mert a G80/G92-es VGA-kat egy úgynevezett „memory leak”, azaz memóriatúlcsordulási hiba sújtja,... A HD 3850-nek nincs ilyen problémája. [link]

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#36) xuldar válasza slayer006 (#35) üzenetére

xuldar
(őstag)

Az teljesen más. Itt egyszerűen arról van szó, hogy nagyobbak a textúrák, mint az összes memória a kártyán, így nem tudja egyszerre bent tartani mindet, ki-be kell töltögetni az adatokat, ezért lassabb.
A memory-leaknél meg a Gef8 egyszerűen elfelejti üríteni a memóriát.

(#37) t72killer válasza xuldar (#36) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen. valszleg, cs elaludtak driverírás közben az nvidiások :))

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#38) xuldar válasza t72killer (#37) üzenetére

xuldar
(őstag)

Csak próbáltam közérthetően fogalmazni :)

(#39) OkosTibiKing

OkosTibiKing
(tag)

hát majd kb 2010-ben kel 1GB-s video kártya nem most :)
nv-knél már más a helyzet. de lehet, hogy mivel azokbol is van 1gb-s akkor legyen ezekbölis elv van?

Okos Vok.

(#40) Ragadozó válasza glutamin (#18) üzenetére

Ragadozó
(őstag)
LOGOUT blog

Tudom ;)
Na meg, az ISA időszakban sok bővithető kari volt...
Szerintem még akad is otthon, igaz nem rég selejteztem :DDD

[ Szerkesztve ]

(#41) Muton válasza Tuco Ramirez (#34) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

miért? a hülyéket (mondjuk aki ilyet vesz az kb az :DDD ) minek nézzék?

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#42) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ennél a kártyánál nem, de mondjuk az új gainward 8800gt-nél elég nagyot dob az 1 giga ram az 512höz képest...

(#43) Csuki válasza t72killer (#37) üzenetére

Csuki
(lelkes újonc)

Én azt mondom, hogy akinek van erre pénze, az vigye. ;) megtudnám venni, de nem veszem, mert akkor lehet kenyérből nem ennék eleget. ;)

Tegnap cseréltem le a Radeon 7200-esemet egy gForce 7600GT-re. 256 MB van benne és tökéletesen pöfékel, a legújabb játékokkal is! Kell most ennél jobb?
Persze kellhet, ha mindig a legújabbat akarjuk és presztízs kérdést csinálunk a témából.

(#44) shteer válasza glutamin (#18) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tseng ET6100 - ilyen nekem még mindig van tartalékba, 2MB.. aszondod megéri bővíteni 4-re? ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#45) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

Hát ha ugyan annyiért adnák mint az 512mb-os változatot akkor had legyen rajta 1gb vram!
A viccet féretéve,ÉRTELMETLEN AZ 1GB VRAM ERRE A KARIRA!!!!!
De ahogyan a kollégák monták több értelme van mint egy 8500gt-re vagy 2400pro-ra rakni 1gb vram-ot!!!

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#46) Ribi

Ribi
(PH! kedvence)

Sosem értettem a fikamánias embereket. Azert mert ti nem tudjatok kihasznalni, lehet hogy mas boldogan fogadja a hirt, mert a szar 512 megas kartyajan a 10-12Mp-es kepeket nem bija szerkeszteni, mert allandoan kifut a memobol.
Nem csak jatek van a vilagon birkák.
Mas kerdes hogy vannak hulyek akik azt hiszik a ramtol gyorsabb lesz, de ilyen mindig lesz.
Viszont van akinek ez kell. Szal van ertelme csak ti nem tudjatok mire. Vagyis amikor valaki akinek tenyleg kell es elolvassa veletlen a hozzaszolasokat, majd aszondja magaban, a sok gyökér azt sem tudja mire jo... :(

[ Szerkesztve ]

(#47) Csuki válasza shteer (#44) üzenetére

Csuki
(lelkes újonc)

VESA LOCAL forever ;) - 33 Mhz ;)

Nekem 4 megás Tseng-em volt ;) Vagy 2? Már nem is tudom. Arra viszont emléxem, hogy átszelte az egész szgházat ;)

A voodoo-m is volt, igaz nem a 4 gpu-s változat ;)

(#48) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Display port?

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#49) abridabri válasza Tuco Ramirez (#34) üzenetére

abridabri
(fanatikus tag)

Attol ,hogy TE ertesz hozza, megsugom hogy , a tobbseg kurvara nem ert hozza, az atlagemberek , a te szavaiddal elve a "hulyek". Szoval igenis van ertelme a hasonlo kartyak kiadasanak, ha a gyarto szemszogebol nezzuk.

(#50) plömplöm válasza shteer (#44) üzenetére

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

emlékeim szerint az a 2MB az 2.25MB, hogy beleférjen az 1024x768x24bit
ugye hogy rögtön többet ér? :)

amúgy magam elé képzelem Egyszerű Bélát, amint hazavisz ebből kettőt a kereszttűzhöz az eddigi szingli 512MB-os vga-ja helyére, aztán ledöbben hogy a 3ésfél megájából maradt 2 :D (remélem jól képzelem el a szitut... :B )

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.