És pont a kijelző a fényes? 
<-ƘƘ-> Rendszerment
És pont a kijelző a fényes? 
<-ƘƘ-> Rendszerment

mint az összes netbooké 
Nincs időm kedvesnek lenni...
ez nem teljesen igaz de most nem tudom megmondani melyik a kakukktojás
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
(#4) venember83
Kicsit drága netbooknak, azt hiszem. Megvannak a netbookok előnyei végre (hosszú üzemidő, könnyű hurcolászni), de a kicsi felbontású képernyő és a rendkívül gyenge proci miatt kétlem, hogy ennyit fizetne valaki ezekért a drágaságokért. Akkor is ha tudnak pár olyasmit, amit a társak nem.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Pl. az én MSI Wind-emé matt. De szerintem éppen, hogy általában a netbook-ok kijelzője matt.
<-ƘƘ-> Rendszerment

Ennyit tudnak felmutatni hogy több színben jön? Nagyszerű.
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...
Volt ezidáig. Sajnos, most egyre több fényes felületű kijelzős jön... 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Hehe, a Toshiba elkezdett Asusosat játszani: hetente tolják ki az új netbookot 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Nem rossz, csak semmi újat nem hoz. 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Legalább Ion-os lenne. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

9 óra üzemidő?
Az nagyon jó!
És fekete színben eléggé kellemes.

Ez is 10-es, 12-es házban. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy inkább koplalok egy szubnotira..
Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!
hmmm, számomra ez nem kicsit csúnya.... az a vastag káva a kijelző körül, áááá. 

Olyan kis csúnya az a kis kijelző abba a széles kávába 
.::www.megadanceradio.hu::.
Nagyon szép ebben a változatban.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Hmmm. 3G? Alapnak kellene lennie már...

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Logikus. Ezeknek pont az a lényege, hogy bárhol lehessen használni. Pl. egy parkban. Milyen jó, ha csak magad látod benne...
És vajon mikor akarnak végre normális felbontásokat belerakni?
[ Szerkesztve ]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

En is ezen agyalok.. Eloszor wind-et kezdtem nezegetni, majd erosebb vga-t akarok bele, most kevesnek erzem a kijelzot.. 80k-rol 250k-ra ugrottam szepen lassan magamban.
Ez a toshiba sem hoz semmi ujat, raadasul nem is tetszik.. 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!

Off: már jöhetne az amd megoldása is, én még ott tartok, hogy nem netbook lesz, hanem 13-14-es méretű ultrakönnyű olcsó notik, csak hol vannak már?! végül meghalt az ötlet és amd sunnyogva kihagyja ezt a netbookot rendes noti árban mániát?

Fordítva, nem? Rendes noti netbook árban. De leginkább subnoti kellene max. 150-ig.

ez eddig a legszebb... szép letisztult forma, ehhez is jó sok idő kellett a gyártóknak
Apróhirdetésekbe írt hozzászólásaimra lehetőleg PÜ-ben válaszoljatok, azt gyorsabban észreveszem! Köszi!

Nemtom miért pont a netbookoknál csinálnak bazi kávát, amikor ebben a kategóriában lenne legtöbb jelentősége a vékony kávának és nagyobb méretnek felbontásnak, eleinte azthittem hogy direkt jönnek ki ilyen bénák, hogy később felárral lehessen venni a vékonykávás 1280-ast, de több mint 1 éve ontják a tipusokat a gyártók meddig kell várni még?
Oké vannak tipusok amik ilyenek, pl vaio-p 8 colon 1600 as felbontással, tudnak ha akarnak, de egy 1280x800-at igazán összehozhatnának már a hétköznapi netbookokba.
A mostani netbookok közt a szebbek közé tartozik eza fekete toshiba, nem rosz kb
"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff
Hmm...mekkora teljesítménybeli különbséget takar az 1,6Ghz és az 1,66Ghz? 
HTC = Hungarian Trolling Community©

Inkább abban van a különbség a két proci között,hogy az 1,66Ghz-esnek nem 533 hanem 667Mhz-es az FSB-je.
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.
Nekem külalakra ez a netbook tetszik a legjobban
Áron
de legalább már kapható!
[link]
igaz megint húzós az ára,de ennek is folyamatosan csökkenni fog az ára mint a kistestvéré alias NB100
http://playbook.blog.hu BlackBerry PIN: icezozo@gmail.com Playbook 16 GB OS 2.0.0.7971