Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) kerelo

kerelo
(senior tag)

nem semmi cuccok az biztos.

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#2) buherton

buherton
(senior tag)
LOGOUT blog

Ebbe egyenlőre nem látom hogy mi az új. Gyorsnak gyors! De ilyen már régóta van. De ha igazán nagy sebességet akarnának akkor nem SPI-al tengődnének, hanem valami hibrid párhuzamos interfészen. Mondjuk tény és való hogy SPI-al kommunikálni mikrokontrollerből nem nagy cucc. Két függvény, meg pár fuse bit beállítás.

De azért elfognék egy-két darabot belőle ;] .

[ Szerkesztve ]

tely, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#3) Phvhun válasza buherton (#2) üzenetére

Phvhun
(fanatikus tag)

Csinálnál belőle kulcstartót, vagy nyakláncot ?

wnbcbrg | EVE Online main char : Faeyan Piraat

(#4) buherton válasza Phvhun (#3) üzenetére

buherton
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem! Hanem a készülő oszciban nem SRAM-ot kellene használnunk (ami kisebb méretű, és lassabb is, na meg teljesen párhuzamos ami jelen esetben 16 adat vonal + fene tudja még mennyi cím + vezérlő vonalak + kiegészítő lábak), hanem ezt használnánk, és akkor hirtelen lassú lenne a 100 MHz-es CPLD :D . Beültetés meg el lehet intézni egy segítő hősugárzó társaságában.

tely, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#5) Blindmouse

Blindmouse
(tag)
LOGOUT blog

"Utóbbi mód mellett az órajel 432 MHz lehet," szerintem ezt inkább szedjétek ki mert hülyeség.

Átléptétek az ingerküszöböm.

(#6) Akybron válasza Blindmouse (#5) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Inkább csak az "effektív" szó maradt ki a 432 elől. Úgy teljesen korrekt lenne (4 csatorna megy 108MHz-en, olyan mintha egy menne 432-n)

Amúgy nagyon jó az SPI, munkahelyemen használunk hasonló Flash-t, de nekünk a 4MByte-os bőven elég. Létezik SO8 tokban is, nem kell BGA-val szenvedni, hobbi szinten is beforrasztható.

[ Szerkesztve ]

vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

(#7) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

Nem 20 nm körül járnak már? Most akkor ez a 65 nm mi akar lenni?

Samsung BADA...Samsung Wave a hullámok ereje! Bada 2.0 : A Tenger ereje :K

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#8) buherton válasza pusszycat (#7) üzenetére

buherton
(senior tag)
LOGOUT blog

Beágyazott rendszerek az más világ. Ott általánosságban elmondható hogy a teljesítmény és a fogyasztás nem az első helyen állnak, hanem a tartósság és a megbízhatóság. És számolni kell azzal is hogy adott IC-nek le kell tudnia adni bizonyos teljesítményt (most ez pont nem jó példa hiszen az SSD-nek csak a kommunikációhoz kell lábra kitenni teljesítményt, ami nem nagy). Például egy mikrokontrollernek illik tudnia meghajtani egy pár LED-et.

De vannak speciális esetek ahol már 20 nm alatt vannak. Legjobb példa erre a Rohde & Schwarz oszcik és spektrum analizátorok AD-je.

[ Szerkesztve ]

(#9) pusszycat válasza buherton (#8) üzenetére

pusszycat
(senior tag)

Azt hiszem, kapizsgálom. Valami ilyesmire gyanakodtam én is. ;]

Samsung BADA...Samsung Wave a hullámok ereje! Bada 2.0 : A Tenger ereje :K

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.