Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) shtml válasza 04ahgy (#99) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Teljesen ugyanolyan felületi kiképzésű lemezt feltételezve az alumínium jobb hőleadó.

Kérlek, ezt magyarázd el nekem, mert nem világos, milyen hőleadásra gondolsz. (Talán olvasd el előbb az e topicban írt korábbi hozzászólásaimat is)

(#98) norbi1992:
Ki állította, hogy a kettő egyenlő? Én azt írtam, hogy szorosan összefüggenek. A hő hővezetés (kondukció), konvekció és hősugárzás utján terjedhet. A hőcsőben a konvekció, a bordákban/lamellákban a hővezetés, a lamellák és a levegő között pedig ismét a konvekció dominál. A hősugárzás elhanyagolható szerepet játszik.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#102) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

ha ennyire kétséges az Al-kontra Cu teljesitmény, akkor mondja már meg vki hogy a réz blokkok miért teljesitenek jobban? (ugyan olyan konstrukciókat nézve)

:F

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#103) 30z.Samu

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát én ilyet nem tennék a gépembe az is biztos! szétzúzná az alaplapomat és akkor vághatom az eladó fejéhez hogy nem szólt! (Mert ugye valakire rá kell fogni! ;] [vicc])

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#104) raskolnikoff válasza edipqe (#102) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

az egyiknek a hőleadása a jobb a másiknak pedig a hővezetése. ez termékfüggő.

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#105) shtml válasza raskolnikoff (#104) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Komolyan nem értem, honnan a *****-ból veszitek, hogy az alunak jobb a hőleadása. Valahol olvastátok, véletlenül a nem törölhető memóriába írtátok és azóta ezt szajkózzátok? Az alunak csak a hősugárzási képessége jobb a rézénél (az infravörös tartományban "feketébb", mint a réz), de ez egy hűtőbordánál k***ára keveset számít.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#106) raskolnikoff válasza shtml (#105) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

Szajkózott a ***. De akkor viszont érdekelne a válasz a kollega felvetésére pár hsz lejjebb.

A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

(#107) shtml válasza raskolnikoff (#106) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Teljesen azonos geometria esetén azért, mert a réz jobban vezeti a hőt, ezt már ezerszer leírták. Eltérő geometria esetén meg nem azonos geometriájú hűtőkről van szó, tehát nem vonatkozik rájuk a kérdésfelvetés.

Ha egy kicsit utánaolvasol, akár csak ebben a topicban, akkor nem írod és kérdezed azt, amit.

[ Szerkesztve ]

(#108) Kevo

Kevo
(tag)

Megáll az ész :Y Kérdem én: minek ekkora batár? :F No comment, nagy az Isten állatkertje :(

(#109) emre33

emre33
(PH! addikt)

Ezzel van még egy baj: TÚL magas. FAN-al együtt milyen házba fér be?

(#110) raskolnikoff válasza shtml (#107) üzenetére

raskolnikoff
(őstag)
LOGOUT blog

sry

(#111) klambi

klambi
(őstag)

hát csak a boltból hazafelé meg ne lássanak a "fémgyüjtő munkások" mert ez a fém igencsak szines!

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#112) DuplaZso válasza Viktor77 (#43) üzenetére

DuplaZso
(fanatikus tag)

Jelen szerkezetnél nem feltétlenül a súllyal van baj, hanem azzal, hogy a tömegközéppont milyen messze esik a laptól.

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#113) -kdM- válasza DuplaZso (#112) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

igy van....es ennel a hutonel megprobaltak minel messzebb tenni azt az alaplaptol, ami egyebkent logikus mert a nagyobb holeadofeluletnek az a lenyege hogy minel messzebb legyen de pont azert gyilkos

We all have our delusions - Aria

(#114) RoyalFlush

RoyalFlush
(MODERÁTOR)

Hát ez nem semmi :Y

(#115) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Én tuning esetén sem használok ventit, az Orochihoz! Nagyon tudja a dolgát!
Egyébbként ki kell próbálni, próba előtt pedig kézben tartani, akkor látni milyen brutál, a gyári kidolgozásról nem is beszélve!

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#116) fekeandras

fekeandras
(őstag)

Ez durva!Én már az első szériás ninjánál is azt vártam mikor szakad ki alaplapostól a gép bele, de ezt tuti nem venném meg.El se férne a házamban... :D

(#117) Tidus válasza fekeandras (#116) üzenetére

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Hát igen ház problémával én is küzdök meert nem fér bele abba amit kinéztem! Valószínüleg el kell adnom, v. cserélnem az Orochit!

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.