Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

(#1) Rolly

Rolly
(őstag)
LOGOUT blog

brutális :(

http://www.egeszsegstar.hu - egy élhetőbb életért

(#2) Zsoo21

Zsoo21
(fanatikus tag)

Nagyon király,mennyi lehet majd egy ilyen? :Y

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ , 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI 8800GT-T2D512E-OC,

(#3) core2 válasza Rolly (#1) üzenetére

core2
(őstag)

mit akarnak ezek he??? :F :Y fúrni???

►www.phchat.eu◄ Windows 7 64-bit, MSE 2.0 64-bit, Office 2010 user

(#4) VR6-Fan

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hol lehet kapni ;] ?

"az kg előny nem mindne szinten ugy jön ki hogy 10kg/1ló...egy bizonyos szint után már exponenciálisna emelkedik az előnye vagy a hátránya egy autonak." by: dragonfx

(#5) Peet

Peet
(senior tag)

Ne haragudjatok, de ezeknek a hűtőknek szvsz semmi értelme, csak deformálják az alaplapot. Már réges régen csak réz alapú hűtőket kellene használni minél jobb kialakítással és hőcsövekkel, meg amivel még lehet. A méretet, a súlyt és a zajt meg egyre jobban leszorítani. Nem is tudom minek van pl. 120mm alatt venti a CPU-n. Ha meg már nem hűthető csak ekkora dögökkel a proci akkor meg ideje lenne komolyan átállni a folyadékhűtésre vagy valami másra, mert ez már nem járható út.

''gyertyafényes kernelfordítás'' by SZTAKI

(#6) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

"Dik má! Színesfém!" :DDD

Egyébként meg kéne hozzá pár konzol amivel a házhoz lehet erősíteni ... valahogy .
Különben az Ady Endrén (19.ker) végighajtva nem sok maradna a gépházon belüli dolgokból :DDD

(#7) pityeszka

pityeszka
(őstag)

je sus :Y

Az eszkimók első számú törvénye: kunyhó mögül sárga hóból nem eszünk!

(#8) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem semmi! :Y

(#9) Kombat

Kombat
(őstag)

Brutál nagy dög!

Azért egy ilyennél már arra is figyelni kell, hogy beférjen a házba.

Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.

(#10) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vajon mennyivel jobb a ninja/infinity párosnál?
legalább lefelé fúj, bár a ventinek elég erősnek kell lennie, hogy a bordákon átfújjon (és lehet akkor sem jut sok levegő a proci mellé)

szvsz ez már megalománia, játékszer a kicsiknek: "Apuuuu, nekem olyan kell!"

Machete 2010

(#11) bence78

bence78
(fanatikus tag)

alaplap szaggató szerkezet ;]

-

(#12) Integra

Integra
(PH! félisten)

egyszer majd alaplap lefogóval együtt fog kiszakadni a nyák:DDD
ez már a halált okozó fegyver kategória...

"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen." "The story of life. Boy meets girl. Boy gets stupid. Boy and girl live stupidly ever after"

(#13) Bagira01 válasza Ste (#10) üzenetére

Bagira01
(PH! addikt)

Nem hiába találták ki a 133cfm-es scythe ultra kaze 3000rpm-t :DD Ez a hűtő egy ormótlan nagy dög, inkább tru120ex-t vennék sztem árba is elég húzós lesz :U
Röhej még a lefogató lesz, ahogy elnézem nem lehet csavaros, hanem a jól bevált műanyag pöckös(elvégre az mindent kibír :DD )

[ Szerkesztve ]

i5 650, p55-ud3r eladó ---http://href.hu/x/d4ev--- nem jegelek semmit senkinek aki fizet az viszi

(#14) spirit007 válasza Ste (#10) üzenetére

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

szvsz ez már megalománia, játékszer a kicsiknek: "Apuuuu, nekem olyan kell!"

Jaja .
Aztán sírhat (V) Pistike , hogy nem tud játszani , mert apuci beszerelés közben a lábújára ejtette -> táppénzre került -> egésznap NET-ezik .
Pistike meg kénytelen leckét írni ...
Brühühühü .

(#15) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mindezt a 45 nm-es procik korában...

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#16) Adrián29

Adrián29
(senior tag)

Ez teljesen felesleges szerintem.
Haladunk visszafele az időben...
Lassan nehezebbek lesznek a hűtők mint maga a ház ;]
Hihetetlen...

(#17) Skynet258 válasza spirit007 (#6) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Ilyen romos már az a hely is? Régen ott laktam, a Fő utcánál... :D

Mod: jah a témához szólva: ez mekkora f*szság, hát kinek kell még ilyen? :DDD

[ Szerkesztve ]

ANDRO-ID BLOG: http://andro-id.info

(#18) CséZé

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Ez ultraburutál csúnya.... :( Ki vesz ilyet?

"Magyar rónán, hegyen egy kiáltás zúg át: Nem engedjük soha! soha Árpád honát!"

(#19) Lipton válasza CséZé (#18) üzenetére

Lipton
(senior tag)

Számít valamit a kinézete? Sose nézegetem a gép beésejét.

http://web.t-online.hu/mayerpeti1/index.html

(#20) Hedgehanter

Hedgehanter
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez csak arra jo hogy a tesztekben villoghasson (ha olyan jo mint a Ninja volt)....

(#21) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

óemgé!

ezt most itt hogyan? meg minek? dual-core prescottra kellett volna ilyen, nem a Yorkfield-re, amit kb annyi levegő jéggé fagyaszt, amivel egy 4 éves kiskölyök elfújja a szülinapi tortáján a gyertyákat... :U

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP Enterprise Messaging Administrator 2010

(#22) Tüzi válasza Integra (#12) üzenetére

Tüzi
(őstag)
LOGOUT blog

Azért a nyáknak sem tesz jót, ha folyamatosan meg van feszítve. Én csinálnék neki valami konzolt, ami felfogatja a ház tetejéhez, mert azért félteném az alaplapomat :Y

Jóval azután, hogy a Nap vörös óriássá duzzad, valószínűleg elpusztítva bolygónkat a folyamat során, a Voyagerek még mindig a csillagok között fognak utazni, ami az utolsó nyomunk lehet az univerzumban.

(#23) bteebi

bteebi
(fanatikus tag)

Hát ez tényleg felesleges, illetve túlontúl brutális... Nem mondom, hogy egy QX9770 mellé nem fér el, de akkor is... több mint egy kiló... :U ha az ember kicsit nem figyel oda szerelés közben, akkor b*hatja az alaplapját... ;] Nekem a Ninja Copper bejövősebb, tömegben alig van köztük különbség, és valszeg árban se lesz túl sok...

Te is fiam, Bluetooth?

(#24) bteebi válasza Peet (#5) üzenetére

bteebi
(fanatikus tag)

Ugyan a réznek jobb a vezetőképessége, de a sűrűsége is (jóval) nagyobb, ráadásul drágább is. Nem rossz fém az Alu, hidd el ;).

Te is fiam, Bluetooth?

(#25) Noi88 válasza bteebi (#24) üzenetére

Noi88
(tag)

Szerintem ilyen mennyiségben szinte mindegy milyen fémet használunk. Nagyon durva! :D

(#26) Anubis_9

Anubis_9
(senior tag)

Szerintem irtó ronda és feleslegesen hatalmas... :Y

Asus P5Q - Core2Duo E8400 + CM Z600+Noctua - Sapphire HD4870 - Corsair DOMINATOR DDR2 2x2GB 1066 Mhz - CM RC-690 - Corsair TX650W

(#27) Des1gnR

Des1gnR
(senior tag)
LOGOUT blog

egyszer tuti veszek egy ilyet ;]

Ha lenne egy nagy kocsim, ha lenne egy nagy házam, lehetne hozzá saját csehóm, ahol a seggem rázzam, de nincsen másom, csak a szám és a szívem, meg pár igaz szó, amiben mindig hittem.

(#28) bteebi válasza Noi88 (#25) üzenetére

bteebi
(fanatikus tag)

Igaz ami igaz... de azért ozmiummal vagy higannyal nem próbálkoznék ;] ;).

Te is fiam, Bluetooth?

(#29) Speed(R)

Speed(R)
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyrészt korántsem hozza azt tesztek szerint, amit várna az ember, másrészt máshol tesztelték már, a bemutatás pedig hónapokkal ezelőtt megvolt..khm :U

[ Szerkesztve ]

Eladó jóárasított gép: http://href.hu/x/cz3i Gigabyte G33M-DS2R wanted!

(#30) kem válasza anulu (#21) üzenetére

kem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD Prescottra tényleg jól jön egy ilyen:D

ui: A 101+n. kiskutyában majd evvel vágja felybe asszony a másik kutyatulajt téglás táska helyett:D:D

[ Szerkesztve ]

Grow up!

(#31) Coyot válasza rudi (#15) üzenetére

Coyot
(őstag)

Hiába a 45nm, ha a magok meg a tranzisztorok száma csak nő...
A proci átlagfogyasztása már a 2500+ barton óta hasonló, lényeg h kell ez a nagy dög :DDD

Jáájjj

(#32) venember83 válasza Coyot (#31) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kinek? :U

33: Ha jól céloznak, akkor neked annyi. ;]

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#33) Coyot válasza venember83 (#32) üzenetére

Coyot
(őstag)

Én pölö egy próbára elfogadnám, de nem utasítom visza akor sem ha hozzámvágják ingyé :D

Jáájjj

(#34) Obi-1 válasza Coyot (#33) üzenetére

Obi-1
(őstag)

Szerintem nem örülnél, ha ezt hozzádvágnák... ;]

Only a Sith deals in absolutes.

(#35) bteebi válasza Coyot (#31) üzenetére

bteebi
(fanatikus tag)

Egyébként ez (is) igaz, évek óta lényegében ugyanazok a TDP-k (65 W, 130 W max.), csak közben a teljesítmény nő. Az meg a hűtés szempontjából teljesen mindegy, hogy azt a 65-130 W teljesítményt egy Celeron D, egy DualCore Pentium vagy egy 32 nm-es gyártási technológiával készülő 8-16 magos Xeon adja le ;]...

Te is fiam, Bluetooth?

(#36) Coyot válasza Obi-1 (#34) üzenetére

Coyot
(őstag)

kemény vagyok túlélem :DD , aztán eladom az árából meg csinálok egy komplett vízhűtést :))

Jáájjj

(#37) adamfriday

adamfriday
(tag)

Erről az a régi vicc jut eszembe, hogy azért nincs orosz mikrochip, mert nem fért ki a gyárajtón. Na ez az arra való cooler.....

...one shall stand...one shall fall...

(#38) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

ezt még szerelni is kényelmes lehet :D

________________________________________________________________________ www.rambazar.com - OCZ Vertex 60GB 33,5k - azonnal vihető! irj privit! ‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾

(#39) MBazsee

MBazsee
(kvázi-tag)

Mint a Microsoft-nál! Ha jó nem lett, legyen nagy! :W

Ez beteg...

"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

(#40) bteebi válasza MBazsee (#39) üzenetére

bteebi
(fanatikus tag)

LOL :DD

Te is fiam, Bluetooth?

(#41) Keldor papa

Keldor papa
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Több, mint egy kiló omg...

Akkor már inkább vizez az ember...

"We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to service us. Resistance is futile."

(#42) Daemon09

Daemon09
(őstag)
LOGOUT blog

:Y Ez nem semmi... Nem töri ketté a lapot?!?! :DDD

Eladó cuccok : http://href.hu/x/9ech \_/ Megbízhatóságom : http://href.hu/x/9iap \_/ tomeeweb.atw.hu

(#43) Viktor77

Viktor77
(MODERÁTOR)

Pont ugyanez a sírás ment annó a 7000Cu-nál (sőt, gyakorlatilag minden kicsit nehezebb azóta bemutatott hűtőnél eljátsszátok). Mégis mindenki azt vett, és én speciel nem tudok olyan lapról amit tönkretett volna.

[ Szerkesztve ]

(#44) Pulsar válasza Viktor77 (#43) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

aha, meg a titán amandánál is, és ők gondolom nem véletlen adtak hozzá rögzítő kábeleket is...
de aztán persze kitudja.. sos volt olyanom :)

http://vaslepcso.hu/wiitartozekok/

(#45) Viktor77 válasza Pulsar (#44) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Nem szerintem ehhez se valami nagy barkácstudomány, hogy a laptól távolabb eső végét kikösd valahova (már ha egyáltalán szükség van rá).

(#46) Kroni1

Kroni1
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez nagyon csúnyácska szegény.. :(

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=Kroni1&submit=

(#47) orbano

orbano
(PH! nagyúr)

S478???? Jippeeeee ilyet veszek a Yonah meg később a Merom-om alá :DDD :C :DD :)) szerintem passzívban is elvinné :)

A vér nem válik VAZZE!™ - Vous vous ela avec moi? ;)

(#48) orbano válasza Kroni1 (#46) üzenetére

orbano
(PH! nagyúr)

és? be van zárva egy fém dobozba, amiben épeszű ember nem néz rá használat közben :)

A vér nem válik VAZZE!™ - Vous vous ela avec moi? ;)

(#49) Kroni1 válasza orbano (#48) üzenetére

Kroni1
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem tom, én azért szeretem ha a gépem nemcsak jó de esztétikai élményt is nyújt ;) Sokan meg plexis házat használnak..

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=Kroni1&submit=

(#50) zoo8800

zoo8800
(PH! addikt)

Naon szupi
Ezzel mit is kell hűteni? Hőerőművet? SZHBattán örülnének neki a srácok, lepjük meg őket!!! ;]

http://www.youtube.com/watch?v=53c6o_cNPEo&hd=1

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.