Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) HyP3b0y

HyP3b0y
(senior tag)

És mi továbbra is esélytelenek vagyunk...

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#2) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Majd vmi amcsi dagigyerek megnyeri :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#3) Narxis válasza hemaka (#2) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Grat neki előre is... :DDD

No Antivirus

(#4) SoTL

SoTL
(tag)

mire költesz 10e usd-t az itunesban?

Think.

(#5) ntomka válasza SoTL (#4) üzenetére

ntomka
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Talán zenére?! :F

(#6) SoTL válasza ntomka (#5) üzenetére

SoTL
(tag)

ha én nyernék ilyesmi összeget, inkább költeném vmi értelmesebb dologra.
szép húzás almától
a nyereménye a szerencsésnek nekik kb nem kerül semmibe, mégis dobálózhatnak számokkal.

Think.

(#7) ntomka válasza SoTL (#6) üzenetére

ntomka
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az te vagy. :) Én pl tudnám mire költeni. :)

(#8) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Eladod vkinek 9 000 dolcsiert meg mindig jol jartal :DDD

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#9) BloodyEddie

BloodyEddie
(őstag)
LOGOUT blog

Követni se bírom azt a számlálót :Y

(#10) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

apple

hozza a formáját, agymosó marketingből 5-ös.

csak a storeben lehet elverni? inkább vennék belőle iphonekat, és jól eladnám :D

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#11) aram01 válasza ntomka (#7) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mire költenél ennyi dodot? :U

azt a qrva hogy szedik hogy övéké legyen a kes :Y

[ Szerkesztve ]

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#12) P00By válasza SoTL (#4) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Jó pár évig lehet belőle töltögetni zenéket, filmeket, appokat :)

(#13) ntomka válasza aram01 (#11) üzenetére

ntomka
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pl. rögtön megvenném az összes kedvenc előadóim albumait. Nem vagyok pop kultúrás, nem csak single lemezeket hallgatok. Olyan előadóknál, mint a Metallica is, egy kollekció már nem kis tétel. És bizony nem egy zenekar és zenész van, akiknek a zenéit kedvelem. Szóval be tudnék vele vásárolni. Esetleges ajándék vásárlásokról nem is beszélve. :)

[ Szerkesztve ]

(#14) Ipse89

Ipse89
(tag)
LOGOUT blog

aki a tízmilliárdodik zeneszámot tölti le tőlük, tízezer dollárt kap – a dolog egyetlen szépséghibája talán az, hogy ezt a kétmillió forintnak megfelelő összeget a szerencsés nyertes utalványban kapja meg

Kicsit sincs marketing-fogás szaga :F

IPSE VAGYOK

(#15) sbazsi

sbazsi
(PH! kedvence)

vajon ez a számláló ott van Jobs irodájában? és folyamatosan csilingel, mint a kassza, vagy a blokknyomtató?! ;] ;]

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#16) DiVaD válasza sbazsi (#15) üzenetére

DiVaD
(fanatikus tag)

tuti :DDD
Amúgy ha van az embernek egy Iphone-ja, meg legálisan hallgat sok zenét akkor azért fellehet ezt használni (már csak az idő a kérdéses, hogy mennyi idő alatt). :B

Hirdetéseim : http://href.hu/x/b7yq

(#17) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Adunk valamit közben meg mégsem.

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#18) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

el se megy a számláló 10Mrd-ig, plusz csak egy script, nem a valós letöltéseket mutatja

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#19) azbest válasza atike (#17) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

aha, szinte korlátlan használatot jelent a nyertesnek.. vagy talán neked ingyen van minden?

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#20) sbazsi válasza azbest (#19) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

Te mit választanál, 10000 usd letöltés, vagy mondjuk a legújabb fullos iphone?
Vagy akármi az app store-ban mondjuk max 10000 usd-ért?
Mert én biza tuti nem a letöltést. :U

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#21) atike válasza azbest (#19) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Nem 10 000 dollárt nyert, hanem 10 000 dollárnyi zeneletöltést. Szerintem nem ugyanaz.

(#22) azbest válasza sbazsi (#20) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs szó választásról, aki megnyeri az itunes egyenleget kap. Ez pedig nem egyenlő a semmivel: "adunk valamit, közben meg mégsem". Ha valaki hozzámvágna egy halom zenét vagy szoftverlicenszet, akkor sem sírna a szám, amiért ez nem kerül pénzébe a cégnek.
Attól, hogy nem lehet belerúgni, mert nem hardver, még van értéke a szolgáltatásoknak is.

#21, atike:
"Prizes. One (1) winner will receive one (1) US $10,000 iTunes Gift Card. Total US Retail Value of all prizes is $10,000.00." [link]

Attól, hogy az itcafe bulváros címet ad, talán meg lehet nézni az apple oldalát is, ha már apple-ről van szó. De a hír tartalma is azt mondja, hogy itunes utalvány a nyeremény, nem értem, hogy miért kell úgy sírni mintha átverés lenne.

[ Szerkesztve ]

(#23) atike válasza azbest (#22) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem senki sem sírt, hogy átverés... Csak a szabadon elkölthető pénz és a csak adott dologra elkölthető között van különbség.

Na meg ma, az mp3 világában meg (számomra) külön nem nagy érték.

Amúgy megmondom őszintén, hogy nem tudom, de lehet mást is venni az iTunes-ből?

(#24) azbest válasza atike (#23) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Csak a szabadon elkölthető pénz és a csak adott dologra elkölthető között van különbség."

Senki sem ígért elkölthető pénzt, ezt csupán a hír írójának címadásából lehet gondolni, annak meg nincs köze sem a hír tartalmához, sem a valósághoz.

"Na meg ma, az mp3 világában meg (számomra) külön nem nagy érték."
Ezesetben gondolom nem fenyeget az, hogy megnyerd a kupont, mert nem használod a szolgáltatást. Gondolom nem arra céloztál az mp3 világával, hogy bármi könnyen beszerezhető ingyen, s ezért értéktelen egy ilyen kupon.

Ha az mp3 formátum hátrányait mondod, akkor szólok, hogy más formátumúak a zenék:
"Protected AAC (.m4p) @ 128 kbit/s (no longer sold in the music store), audiobooks 32 and 64 kbit/s, Protected MPEG-4 Video (.m4v).
As of April 2009, the iTunes Store sells unprotected AAC (.m4a) @ 256 kbit/s, and unprotected MPEG-4 Music Video (.m4v)(some still in protected format)"

(#25) atike válasza azbest (#24) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Túltárgyaltuk. Amúgy sem kötekedni akartam, csak arra rávilágítani, hogy nem mindenkinek érték az a bizonyos kupon. :)

A hátrány / előny / fizetős / ingyen dologba meg nem megyek bele... Akkor szerintem reggelig tartana az eszmecsere a témáról... :)

(#26) sbazsi válasza azbest (#24) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

Én sem azt mondtam, hogy a nyeremény nem érték, hanem azt, hogy ha lehetne választani, akkor én mit választanék. És azt is tudom, hogy nem lehet választani.
Csak azt próbáltam jelezni, hogy szerintem az emberek többségének többet érne, az általam vázolt opció.

(#27) ollie válasza atike (#23) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Na meg ma, az mp3 világában meg (számomra) külön nem nagy érték.

Ezek szerint veled van a probléma, nem a nyereménnyel.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#28) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Amúgy milye poén lenne, ha 9.999.999.999-nél túlcsordulna a számláló, és beállna nullára. :D

[ Szerkesztve ]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#29) atike válasza ollie (#27) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Soha nem állítottam az ellenkezőjét... :)

(#30) ntomka válasza atike (#23) üzenetére

ntomka
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Anyukád nem tanította meg, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát?! Attól még, hogy neked nem érték, másnak lehet az. Sőt, egy ilyen utalvány a többségnek igenis az lenne, biztos vagyok benne.
Ha meg is nyernéd, akkor is lennének opciók, hogyan hasznosítsd ezt a számodra értéktelen dolgot: pl
a) elajándékozod családon belül, ha nagyon rendes vagy, különben
b) eladod az értéke alatt. Te is keresel rajta, a másik fél is jól jár; vagy
c) nagyon önfeláldozó vagy, lezsírozod az Applelel, hogy utalják a 10k dodót a Haiti segély számlára. Meg lesz a 15 perc hírneved, Haitin arany keretbe foglalják a neved, az Apple presztízse is nő. Mindenki jól jár.

Tipikus magyar virtus. Ha ingyen adnak valamit, abban is a kivetni valót keressük. :((( Tisztelet a kivételnek és akinek nem inge...

(#31) atike válasza ntomka (#30) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Pont az ilyen kötekedést, meg az ilyen hangvételt, meg a vitát akartam elkerülni. És szerintem (eddig) sikerült is.

Leírtam már sokszor. Nem fikázás volt amit írtam, egyszerű tények. És továbbra is fenntartom, hogy (legalábbis kis hazánkban) nem képvisel akkora értéket ez a nyeremény. Az is igaz, hogy van aki ennek nagyon tudhat örülni, és van aki el tud nyomni ekkora összeget zeneletöltésre.

Nem gondoltam, hogy ennyire bántani fog néhány embert ez a kijelentésem...

A kötekedés is magyar virtus, nem? :)

Tiszteletben tartom azon emberek véleményét, akinek ez a nyeremény olyan nagy dolognak számít. De az én véleményem nem egyezik velük.

Ennyi. Részemről lezártam ezt a kérdést.

(#32) sheriff.crib

sheriff.crib
(kvázi-tag)

Mint aktív zenevásároló, zeneszerkesztő azt tudom mondani, tudnám mire költeni....
Bár nem vásárolok gyakran Ituneson, inkább beatport, junodownload...de azt hiszem életre elegendő zenét várásolhatnék :)) Gondoljatok bele az összes kevdenc albumaitokat megvehetnétek, mindent!!! :C Azért az mekkora!Eléggé hosszú must have listát készítenék.. :DDD
Én is jobban örülöknék annak, ha "megveszik" a zeném, mint hogy soulseekről,rapidról, torrentről letöltik...
Amúgy a hozzászólásokhoz gratulálok! :R :W értelmes egyének vagytok! :C(tisztelet a kivételnek)
Off:
Soha nem tudják egyesek a dolgok jó oldalát látni...tippikus magyar hozzáállás.
Külföldön nem csoda, hogy egyesek tagadják, hogy magyarok....bocsi, lehet erős volt, de ez így van. :(((

[ Szerkesztve ]

Ableton Live - NATIVE INSTRUMENTS -

(#33) HyP3b0y válasza ollie (#28) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

Akkor Jobs örülne mint majom a farkának, hisz nem rövidítik meg 10000$-al. :DDD

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#34) sbazsi válasza sheriff.crib (#32) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

Külföldön nem csoda, hogy egyesek tagadják, hogy magyarok....bocsi, lehet erős volt, de ez így van.
Ez nekem új... :U

(#35) Lenry válasza sheriff.crib (#32) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

bármi negatívról van szó, azonnal "tipikus magyar"-ozni kezd. tipikus magyar

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#36) S.J.M. válasza ollie (#28) üzenetére

S.J.M.
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tud mert ahogy Lenry is mondta nem tud elszámolni addig, csak 9999999990-ig.
Benne van az oldal forráskódjában is: maxCount = 9999999990, úgyhogy senki sem nyerhet ;]

Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.

(#37) Dapro

Dapro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem akarok ünneprontó lenni de:

**The 10 Billion Songs Countdown Promotion (the “Promotion”) is open only to entrants who are 13 years of age or older at time of entry, and a legal resident of the fifty (50) United States or the District of Columbia, Australia, Austria, Belgium, Canada (excluding the Province of Quebec), Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Japan, Luxembourg, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, Spain, Switzerland, or the United Kingdom, if available. See the iTunes Store front page in your country for details.

Én itt Hungary-t nem látok. Szóval Magyar nem nyerhet.

[ Szerkesztve ]

Samsung Wave S8500 // Acer Aspire 5750g-2414g50mnkk // Poker Playa // For Sale: http://href.hu/x/bnw4

(#38) S.J.M. válasza Dapro (#37) üzenetére

S.J.M.
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem vagy ünneprontó, ez mind le van írva kerek perec a cikk utolsó előtti bekezdésében is. ;)

Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.