Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Mercutio_

Mercutio_
(PH! addikt)

Milyen szolgáltatások/funkciók azok, amikről ezen lapok esetén le kell majd mondani?

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#2) M107

M107
(senior tag)

Nekem egy db sem kellene végül is nem szeretném ha e miatt nem volna garim a procira.
Meg kell venni az új procihoz az új lapot, és kb 2 évig vagy tovább használható és nem kell aggódni a gari miatt
Olyan nehéz ezt megérteni.
:W

Fejlődéssel lépést kell tartani nem olyan sűrűn van platform csere az AMD-nél, hogy ne lehessen kibírni.

+1 pont az AMD-nek :C

[ Szerkesztve ]

Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

(#3) ABee

ABee
(tag)

Inkább a 9xx chipsetes AM3+ alplapok jönnének már ki... :W

"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

(#4) Oliverda válasza M107 (#2) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Miért ne lenne emiatt gari a procira? :F

Úgy látom, hogy egy újabb urban legen van születőben...

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#5) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

És azt honnan tudnák meg hogy milyen alaplapban volt használva a proci?

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#6) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aztamindenitneki! :DDD
Mondjuk arra kíváncsi leszek, mi lesz, ha még tuningolni is elkezdik majd őket. :))

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#7) LordX válasza Mercutio_ (#1) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Le vagyon írva. Az új beépített hőmérőről.

(#8) Oliverda válasza PH-User (#6) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Arra sosem vonatkozik a garancia.

A gyártók csere előtt nem nézegetik, hogy mitől ment tönkre a CPU. A külsérelmi nyomokat vizsgálják.

hackeeeee: Nem.

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#9) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Április 1? :DDD

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#10) djculture válasza ABee (#3) üzenetére

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Minek?Még a buldózer se kapható.Tudom beletehető a régi proci is,de mint mindennél lassan forja ki magát a dolog.Így simán ráfogadnék hogy az első szériás lapok nem lesznek teljesen hiba mentesek.Esetleg későbbi szériás lapok plusz dolgokat fognak tudni.Úgyhogy amiért most könyörögsz fél éven belül anyázni fogsz mikor elkell adnod és venni újat egy plusz feature miatt.

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#11) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

micsoda ellentet van az intel es az amd filozofiajaban: intelek szinte mar evente ketszer adnak ki uj chipkeszletet uj cpu tokozassal, mig amdek a 2007-es chipkeszlettel ( amd 7xx-as ) is mukodokepes procikkal latnak el minket 2011-ben :C

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#12) Mercutio_ válasza LordX (#7) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Azt olvastam, de olyasmire gondoltam, mint a prociban lévő grafikai egység, vagy bizonyos energiagazdálkodási funkciók, stb.

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#13) hackeeeee válasza Mercutio_ (#12) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Elméletben azokkal nem lesz baj.

Csúnya lenne azért, ha mondjuk a CnQ nem működne.

[ Szerkesztve ]

(#14) PH-User válasza Oliverda (#8) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

HÁZIGAZDA? :Y :C

Egyébként tényleg nem vonatkozik rá a garancia, de azért általában előszeretettel ráírják az alaplapokra, hogy csillióezer százalék ócé gyorsulás ha ezt a tunert meg azt a tunert használod. Szerintem érded te, hogy mire gondolok.

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#15) szunya1

szunya1
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezek után várom az Asrock bejelentését is a támogatásról.Kérdés a 9XX sorozatú deszkákban milyen szolgáltatások lesznek pluszban a 8XX sorozathoz képest.Elég nagy a csönd ezen a fronton sajnos.

(#16) Oliverda válasza PH-User (#14) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azok pont úgy vannak megcsinálva, hogy nem lehet vele hidegre tenni semmit. Tuning light hozzá nem értőknek.

(#17) Duree

Duree
(PH! addikt)

Azért inkább az új procihoz új alaplap dukálna,de egyenlöre nincs hír az új amd chipkészletröl,pedig mire megjön a bulldozer jó lenne hozzá alaplap is

(#18) buherton válasza tiborandras (#11) üzenetére

buherton
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem is követheti azt a trendet, mert nincs meg rá a biztos piaci részedése :( , mint az intelnek.

tely, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#19) sephi

sephi
(őstag)

Én személy szerint az Asrock hasonló bejelentésére várok.
Egyébként kíváncsi leszek, mennyire lesz kisebb teljesítményű egy Bulldoser egy am3-as lapban, mint egy am3+-osban.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#20) szki válasza hackeeeee (#13) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Energiagazdálkodáshoz példa:
2008-as AM2+ (780G+SB700) lapba tettem AM3 procit (PII 550 BE), és friss biossal se működött a C1E (hiába kapcsoltam biosban), míg a AM3 lapokban nem volt ezzel gond. Kb 10 W-ot számít.
Gondolom AM3+ lapoknál is lesz valami hasonló...

MSI szimpatikus. Kár, hogy nem a teljes 7xx-es sorozat fogadhat Bulldozert :)
Nem hiszem, hogy sokat számít cpu hőmérséklet monitorozás hiánya. Kell egy szellős ház, meg egy normális cpu hútő, és akkor vakon még tuning is mehet ;]

#21 hackeeeee: mondjuk nálam Giga lap volt az AM2+, melynek nem erőssége a normális bios írás. Fogyasztásmérő változatlan értéket mutatott C1E be-, és kikapcs mellett is. Prsze a CNQ működött, de a C1E nem.

[ Szerkesztve ]

(#21) hackeeeee válasza szki (#20) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Havernál 770+SB700-al műxik. :U

Szal nem tudom, érdekes ez...

Csak a vége nehogy tényleg ápr.1. legyen. :DDD

(#22) sephi válasza hackeeeee (#21) üzenetére

sephi
(őstag)

Hát ez elég rossz vicc lenne.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#23) CyDoN

CyDoN
(fanatikus tag)

nekem szimpatikusabb ez a trend mint az Intelé!

Gy.B.

(#24) ABee válasza djculture (#10) üzenetére

ABee
(tag)

Ergo minél hamarabb kijönnek annál hamrabb kiderülnek a hibák és hamarabb is lesznek javítva. Szóval mi a problem? :F

"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

(#25) Butcher-HUN

Butcher-HUN
(senior tag)

k*rva jó Gigabyte-ról valami info? :F

◆butcherproductions.webs.com◆Gameplay Collection◆YouTube/szakozs◆

(#26) mdraco

mdraco
(fanatikus tag)

Akkor az 880GM-E41 lapban nem fognak menni? s a 880GMA-E35 és a 760GM-P33-ben megy, ezek gyengébb lapok és mivel jobb hogy ezekben menni fog az am3+ proci? :U

[ Szerkesztve ]

(#27) Plazmacucci

Plazmacucci
(őstag)

Akkor megérte GD65-öt venni, megint jó lesz vagy 5évig mint az ASUS M2N-E :C Amit majd kipakolok az MSI-ből az megy az ASUS-ba, és jöhetnek a Bulldozerek.

[ Szerkesztve ]

(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

(#28) Oliverda válasza Butcher-HUN (#25) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ők gyakorlatilag már az összes forgalomban lévő alaplapjukból kiadták az AM3+ foglalattal szerelt 3.1-es verziót.

[ Szerkesztve ]

(#29) Pero

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

amit nem értek hogy ha egy 760as chipszettel szerelt lapban menni fog akkor pl 790FXes laphoz miért nem csináltak?
bár én amúgy is lapot akartam cserélni Buldihoz, csak szimplán nem értem

váltásnál árulhattam volna Buldi Ready ként.....

eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

(#30) Butcher-HUN válasza Oliverda (#28) üzenetére

Butcher-HUN
(senior tag)

jó csak nekem ugye MA770T-UD3 van ennél lapnál akkor felejtős az AM3+ Support? :F

(#31) Mercutio_ válasza szki (#20) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Ezt a C1E-t hol kapcsolgathatom(nám?) (Asrock A780FullHD a lapom)

(#32) Oliverda válasza Pero (#29) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mert a támogatás nem a chipset-től függ.

Butcher-HUN: Ezt csak a Gigabyte tudja.

(#33) kazso válasza LordX (#7) üzenetére

kazso
(kvázi-tag)

Ezenkívül Turbo Core 2.0-ról, IOMMU-ról és SLI-ről (csak 990X és 990FX esetén).

(#34) Retekegér válasza hackeeeee (#21) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Csekkold az előzményt, nem ez a cikk az áprilisi tréfa.

[ Szerkesztve ]

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#35) szki válasza Mercutio_ (#31) üzenetére

szki
(őstag)
LOGOUT blog

Gigánál C1E azonos az AsRock Enhanced Halt State lehetőséggel. Nálam így néz ki AsRock M3A785GMH/128M lap biosában:

[ Szerkesztve ]

(#36) Butcher-HUN válasza Oliverda (#32) üzenetére

Butcher-HUN
(senior tag)

Írtam nekik levelet a gigabyte oldalon support-nál találtam és persze angolul kellett. Elvileg valami Taiwani cím volt :C

(#37) Mercutio_ válasza szki (#35) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

:R
És Asrocknál megy AM3-as procival?

[ Szerkesztve ]

(#38) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

MSI announces full compatibility with future AM3+ processors

(#39) Pero válasza Oliverda (#32) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

azt értem h nem chipsettől függ de nehogy már "gyengébb" a VRM egy GD70en mint az említett 760as lapon.... pláne hogy olyan nagy különbség nincs a 890es nagy lap és az elődje között...

eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

(#40) Milka 78 válasza szunya1 (#15) üzenetére

Milka 78
(őstag)

Nem úgy néz ki,hogy lesz ilyen bejelentés.Szerintem a Giga fajta megoldást követik...nyomják is kifelé a rev.2-es lapokat.

--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

(#41) Oliverda válasza Pero (#39) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem arról van szó, hogy "gyengébb". A kulcs a vezérlésért felelős chipben rejlik ami ezeknél valószínűleg egy korábbi verziót takar.

A lenti képen "PWM controller" néven van megjelölve az amiről szó van:

[ Szerkesztve ]

(#42) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Gigabyte máshogy gondolkozik:[link]

...bár akinek 3.0-s a lapja az még reménykedhet. A korábbiakra szvsz már kevesebb az esély.

[ Szerkesztve ]

(#43) Srodney

Srodney
(senior tag)

rizikós,de hátha sikerül vkinek... :U

(#44) Televan

Televan
(senior tag)

Engem ez nem érint, a DDR3 miatt úgyis új lapot kell vennem, sőt a bulldozer miatt majdnem a teljes config cserére szorul. :D

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#45) Oliverda válasza Srodney (#43) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Semmivel sem rizikósabb mint egy bármilyen más BIOS frissítés.

(#46) krystman válasza szki (#20) üzenetére

krystman
(őstag)

Hát ez fura, mert nekem is 780G chipszet van, és simán megy a Phenom II 550-es BE procival, 3.6Ghz is a C1E. Nálad a lappal van valami, nem a chipszettel.

(#47) csib41 válasza Televan (#44) üzenetére

csib41
(fanatikus tag)

Énis most váltok konfigot nyár vége fele szóval ha nemlesz elfogadható ára a bullnak akk marad az am3 :)

Eladó egy M2N68AM-PLUS lap + 4800+x2 + 2x1gb ddr2 ram. Érd pü.

(#48) siriq válasza kazso (#33) üzenetére

siriq
(őstag)

Nalam csak a Turbo 2.0-rol kellene lemondani. IOMMU van, sli tamogatast meg lehet oldani(mar tobben teszteltek). Ezen felul meg van egy dolog ami nem megy csak 9xx nel. Varok meg a Gigara hatha ok is kihoznak valami "tamogatast".

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#49) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Jó, hogy egyből ennyi éle lappal álltak elő, remélem a többi gyártó is hasonló felhozatallal rukkol elő és akkor lehet válogatni, meg lenyomják egymás árát... :P

(#50) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

lassan minden gyártó bejelenti a saját régebbi alaplapjait am3+ -os procikhoz
a kérdés már csak az lesz, hogy mennyivel lesznek gyorsabbak az új procik és milyen áron, meg egyáltalán egy átlag felhasználó fog -e belőle profitálni
értem ez alatt azt, hogy mondjuk egy 3000 -es 4 magos athlon elviszi pl. a crysis2 -őt 40-50 fps-el (persze valamilyen 5770 körüli vidkártyával, közepes beállításokkal) míg egy ilyen am3+ -os cpu elviszi majd 60-70 fps-sel (legtöbben úgyis játékra használják az erősebb konfigokat)
mert akkor nem igazán éri majd meg a jelenlegi procikat lecserélni, annak viszont aki új gépet akar venni megérheti az új procikban gondolkodni (persze majd attól is függ mennyibe fognak kerülni)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.