Milyen szolgáltatások/funkciók azok, amikről ezen lapok esetén le kell majd mondani?
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Milyen szolgáltatások/funkciók azok, amikről ezen lapok esetén le kell majd mondani?
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Nekem egy db sem kellene végül is nem szeretném ha e miatt nem volna garim a procira.
Meg kell venni az új procihoz az új lapot, és kb 2 évig vagy tovább használható és nem kell aggódni a gari miatt
Olyan nehéz ezt megérteni.
Fejlődéssel lépést kell tartani nem olyan sűrűn van platform csere az AMD-nél, hogy ne lehessen kibírni.
+1 pont az AMD-nek 
[ Szerkesztve ]
Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

Inkább a 9xx chipsetes AM3+ alplapok jönnének már ki... 
"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"
Miért ne lenne emiatt gari a procira? 
Úgy látom, hogy egy újabb urban legen van születőben...
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

És azt honnan tudnák meg hogy milyen alaplapban volt használva a proci?
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Aztamindenitneki! 
Mondjuk arra kíváncsi leszek, mi lesz, ha még tuningolni is elkezdik majd őket. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Le vagyon írva. Az új beépített hőmérőről.
Arra sosem vonatkozik a garancia.
A gyártók csere előtt nem nézegetik, hogy mitől ment tönkre a CPU. A külsérelmi nyomokat vizsgálják.
hackeeeee: Nem.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Április 1? 
Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9
Minek?Még a buldózer se kapható.Tudom beletehető a régi proci is,de mint mindennél lassan forja ki magát a dolog.Így simán ráfogadnék hogy az első szériás lapok nem lesznek teljesen hiba mentesek.Esetleg későbbi szériás lapok plusz dolgokat fognak tudni.Úgyhogy amiért most könyörögsz fél éven belül anyázni fogsz mikor elkell adnod és venni újat egy plusz feature miatt.
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.
micsoda ellentet van az intel es az amd filozofiajaban: intelek szinte mar evente ketszer adnak ki uj chipkeszletet uj cpu tokozassal, mig amdek a 2007-es chipkeszlettel ( amd 7xx-as ) is mukodokepes procikkal latnak el minket 2011-ben 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Azt olvastam, de olyasmire gondoltam, mint a prociban lévő grafikai egység, vagy bizonyos energiagazdálkodási funkciók, stb.
Elméletben azokkal nem lesz baj.
Csúnya lenne azért, ha mondjuk a CnQ nem működne.
[ Szerkesztve ]
HÁZIGAZDA?

Egyébként tényleg nem vonatkozik rá a garancia, de azért általában előszeretettel ráírják az alaplapokra, hogy csillióezer százalék ócé gyorsulás ha ezt a tunert meg azt a tunert használod. Szerintem érded te, hogy mire gondolok.
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Ezek után várom az Asrock bejelentését is a támogatásról.Kérdés a 9XX sorozatú deszkákban milyen szolgáltatások lesznek pluszban a 8XX sorozathoz képest.Elég nagy a csönd ezen a fronton sajnos.
Azok pont úgy vannak megcsinálva, hogy nem lehet vele hidegre tenni semmit. Tuning light hozzá nem értőknek.

Azért inkább az új procihoz új alaplap dukálna,de egyenlöre nincs hír az új amd chipkészletröl,pedig mire megjön a bulldozer jó lenne hozzá alaplap is
Nem is követheti azt a trendet, mert nincs meg rá a biztos piaci részedése
, mint az intelnek.
tely, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Én személy szerint az Asrock hasonló bejelentésére várok.
Egyébként kíváncsi leszek, mennyire lesz kisebb teljesítményű egy Bulldoser egy am3-as lapban, mint egy am3+-osban.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb
Energiagazdálkodáshoz példa:
2008-as AM2+ (780G+SB700) lapba tettem AM3 procit (PII 550 BE), és friss biossal se működött a C1E (hiába kapcsoltam biosban), míg a AM3 lapokban nem volt ezzel gond. Kb 10 W-ot számít.
Gondolom AM3+ lapoknál is lesz valami hasonló...
MSI szimpatikus. Kár, hogy nem a teljes 7xx-es sorozat fogadhat Bulldozert 
Nem hiszem, hogy sokat számít cpu hőmérséklet monitorozás hiánya. Kell egy szellős ház, meg egy normális cpu hútő, és akkor vakon még tuning is mehet ![;]](/dl/s/v1.gif)
#21 hackeeeee: mondjuk nálam Giga lap volt az AM2+, melynek nem erőssége a normális bios írás. Fogyasztásmérő változatlan értéket mutatott C1E be-, és kikapcs mellett is. Prsze a CNQ működött, de a C1E nem.
[ Szerkesztve ]
Havernál 770+SB700-al műxik. 
Szal nem tudom, érdekes ez...
Csak a vége nehogy tényleg ápr.1. legyen. 

Hát ez elég rossz vicc lenne.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

nekem szimpatikusabb ez a trend mint az Intelé!
Gy.B.

Ergo minél hamarabb kijönnek annál hamrabb kiderülnek a hibák és hamarabb is lesznek javítva. Szóval mi a problem? 
"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

k*rva jó Gigabyte-ról valami info? 
◆butcherproductions.webs.com◆Gameplay Collection◆YouTube/szakozs◆

Akkor az 880GM-E41 lapban nem fognak menni? s a 880GMA-E35 és a 760GM-P33-ben megy, ezek gyengébb lapok és mivel jobb hogy ezekben menni fog az am3+ proci? 
[ Szerkesztve ]

Akkor megérte GD65-öt venni, megint jó lesz vagy 5évig mint az ASUS M2N-E
Amit majd kipakolok az MSI-ből az megy az ASUS-ba, és jöhetnek a Bulldozerek.
[ Szerkesztve ]
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!
Ők gyakorlatilag már az összes forgalomban lévő alaplapjukból kiadták az AM3+ foglalattal szerelt 3.1-es verziót.
[ Szerkesztve ]
amit nem értek hogy ha egy 760as chipszettel szerelt lapban menni fog akkor pl 790FXes laphoz miért nem csináltak?
bár én amúgy is lapot akartam cserélni Buldihoz, csak szimplán nem értem
váltásnál árulhattam volna Buldi Ready ként.....
eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

jó csak nekem ugye MA770T-UD3 van ennél lapnál akkor felejtős az AM3+ Support? 

Ezt a C1E-t hol kapcsolgathatom(nám?) (Asrock A780FullHD a lapom)
Mert a támogatás nem a chipset-től függ.
Butcher-HUN: Ezt csak a Gigabyte tudja.

Ezenkívül Turbo Core 2.0-ról, IOMMU-ról és SLI-ről (csak 990X és 990FX esetén).

Csekkold az előzményt, nem ez a cikk az áprilisi tréfa.
[ Szerkesztve ]
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Írtam nekik levelet a gigabyte oldalon support-nál találtam és persze angolul kellett. Elvileg valami Taiwani cím volt 

És Asrocknál megy AM3-as procival?
[ Szerkesztve ]
MSI announces full compatibility with future AM3+ processors
azt értem h nem chipsettől függ de nehogy már "gyengébb" a VRM egy GD70en mint az említett 760as lapon.... pláne hogy olyan nagy különbség nincs a 890es nagy lap és az elődje között...
eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

Nem úgy néz ki,hogy lesz ilyen bejelentés.Szerintem a Giga fajta megoldást követik...nyomják is kifelé a rev.2-es lapokat.
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--
Nem arról van szó, hogy "gyengébb". A kulcs a vezérlésért felelős chipben rejlik ami ezeknél valószínűleg egy korábbi verziót takar.
A lenti képen "PWM controller" néven van megjelölve az amiről szó van:
[ Szerkesztve ]
A Gigabyte máshogy gondolkozik:[link]
...bár akinek 3.0-s a lapja az még reménykedhet. A korábbiakra szvsz már kevesebb az esély.
[ Szerkesztve ]

rizikós,de hátha sikerül vkinek... 

Engem ez nem érint, a DDR3 miatt úgyis új lapot kell vennem, sőt a bulldozer miatt majdnem a teljes config cserére szorul. 
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"
Semmivel sem rizikósabb mint egy bármilyen más BIOS frissítés.

Hát ez fura, mert nekem is 780G chipszet van, és simán megy a Phenom II 550-es BE procival, 3.6Ghz is a C1E. Nálad a lappal van valami, nem a chipszettel.

Énis most váltok konfigot nyár vége fele szóval ha nemlesz elfogadható ára a bullnak akk marad az am3 
Eladó egy M2N68AM-PLUS lap + 4800+x2 + 2x1gb ddr2 ram. Érd pü.

Nalam csak a Turbo 2.0-rol kellene lemondani. IOMMU van, sli tamogatast meg lehet oldani(mar tobben teszteltek). Ezen felul meg van egy dolog ami nem megy csak 9xx nel. Varok meg a Gigara hatha ok is kihoznak valami "tamogatast".
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

Jó, hogy egyből ennyi éle lappal álltak elő, remélem a többi gyártó is hasonló felhozatallal rukkol elő és akkor lehet válogatni, meg lenyomják egymás árát... 
lassan minden gyártó bejelenti a saját régebbi alaplapjait am3+ -os procikhoz
a kérdés már csak az lesz, hogy mennyivel lesznek gyorsabbak az új procik és milyen áron, meg egyáltalán egy átlag felhasználó fog -e belőle profitálni
értem ez alatt azt, hogy mondjuk egy 3000 -es 4 magos athlon elviszi pl. a crysis2 -őt 40-50 fps-el (persze valamilyen 5770 körüli vidkártyával, közepes beállításokkal) míg egy ilyen am3+ -os cpu elviszi majd 60-70 fps-sel (legtöbben úgyis játékra használják az erősebb konfigokat)
mert akkor nem igazán éri majd meg a jelenlegi procikat lecserélni, annak viszont aki új gépet akar venni megérheti az új procikban gondolkodni (persze majd attól is függ mennyibe fognak kerülni)