Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Brae

Brae
(őstag)

Jó kis cucc, de engem zavar, hogy nincs már rajta az IBM logó ;] :)

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#2) polip válasza Brae (#1) üzenetére

polip
(PH! addikt)

húú srácok az összerakás nem sikerült valami fényesen ...

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#3) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát, képek alapján nehéz véleményt mondani, hisz ez egy Thinpad. A másfél kiló és az öt óra viszont nagyon tetszetős. :K

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#4) Shadowfax

Shadowfax
(PH! addikt)

Szuperjó cikk! :R A legjobb, amit eddig a PH!-n olvastam (pedig itt azért vannak jó cikkek. :) ). Nagyon informatív, alapos, tele jó kis képekkel, táblázatokkal, szóval mindennel, ami szem-szájnak ingere. Köszönöm! ;)

"a csuklótámaszos rész az X300-ban is külön eltávolítható. Ha az intenzív használattól vagy valami baleset folytán (...) sérül ez a rész"

Például ha az ember összekeveri a csavarokat és átüti velük a csuklótámaszt? ;]

[ Szerkesztve ]

www.eladomakonyvem.hu

(#5) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez büntet.
Bevallom, én kételkedtem, hogy a Thinkpadek hosszú távon is hűek maradnak a hagyományokhoz miután a Lenovo felvásárolta az IBM PC részlegét, csak pozitivan kellett csalódnom.

Valóban tökéletes.

(#6) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Huh, nem gondoltam volna hogy valaha is tetszeni fog egy ThinkPad, de ez most nagyon bejön. Remélem lesz 45nm-es procival szerelt változat is, esetleg touchpad nélkül... :B

(#7) polip válasza Shadowfax (#4) üzenetére

polip
(PH! addikt)

LOOL ez ütött :R :R :R

(#8) Egonyolc

Egonyolc
(kvázi-tag)

Attól félek egy darabig még nem ez lesz az alap modell :(

++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

(#9) tototos válasza Shadowfax (#4) üzenetére

tototos
(senior tag)

Miért nem tudja a lenovo egyforma csavarokkal összrakni? :DD :DD Amúgy szívesen elfogadom azt az átütött csuklótámaszos gépet :C :C

Msn: totos@vipmail.hu Skype: ktm640152

(#10) Volkov válasza tototos (#9) üzenetére

Volkov
(fanatikus tag)

Itt lesem már mióta, de nem látom hogy mit és melyik képen kéne látni..
Segítsen már ki vki :DDD

:)

(#11) sksporky

sksporky
(tag)

Jó gép,bár én szívesebben látnék olcsóbb noti tesztet,hogy ha veszek jobban tudjak tájékozódni. :)

http://moneyonweb.atw.hu/

(#12) [HUN]Tyson

[HUN]Tyson
(senior tag)

Irtó alapos teszt, nem pár óra alatt dobtátok össze, az tuti! :R

Tetszik, hogy elől van az aksi, így nem borul hátra, amikor a vastagpénztárcájú tag nyitogatja.

(#13) rudi válasza Shadowfax (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Például :) Látom, mindenkinek megvolt, hogy csavaroztam kicsit :DDD Rohadt szénszálas rugalmasba olyan nehezen mennek bele a csavarok, hogy nem is vettem észre, amikor már a műanyagot fúrta. Összeraktam, örültem a fejemnek, hogy se fölös csavar, se üres lyuk nem maradt, megfordítom, és erre ott kukucskál a csavar vége... Evvean, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#14) rudi válasza Volkov (#10) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Konkurens magyar oldalak tesztjeit nézegesd :DDD idehaza mi kaptuk meg elsőnek, sikerült is kilyukasztanom, amit nagyon sajnálok. Sorry mindenkitől!

(#15) rudi válasza sksporky (#11) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lesz olcsó gép is idővel. Most még útban van két komoly Asus, de később szétnézünk az olcsóbb régiókban is.

[ Szerkesztve ]

(#16) Cs_Laci válasza rudi (#14) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Mégis melyik konkurenciát? Csak utalás szintjén :)

Amúgy sem ismerem a konkurens oldalakat, csak a PH-t nézem :R

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#17) JxOxExY

JxOxExY
(kvázi-tag)

:C
szupi kis teszt volt. főképp az uccsó bekezdés tetszett....én is várom azt a 2-3évet :P

tel : 06 20 284 0494

(#18) JxOxExY

JxOxExY
(kvázi-tag)

múlt héten beszélgettem a Lenovo termékmenedzserével, mivel a főnököm már nyúzott hogy mennyibe is fáj most télleg.... és még akkor se tudták megmondani az árát, sőt a disztribútori árlistákban benne se volt :(((

tel : 06 20 284 0494

(#19) rudi válasza Cs_Laci (#16) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez a beszéd :) Indexnél látszik a kurzorgombok előtt és a túlsó oldalon 1-1 fehér pötty, másoknál még nem néztem. Gondolom polipék is belefutottak.

(#20) divergens

divergens
(tag)
LOGOUT blog

jógép nagyon tettszik..ssd is tettszik, nekem is most csak vinyó surrógása hallatszik. Ami nem tettszik a tft körüli 15 mm perem..de ettől függetlenül, kéne:)

quake III arena

(#21) rudi válasza JxOxExY (#18) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az aktuális RRC-s listán már ott van. Kisker hasznot belekalkulálva (ez akár több is lehet mint amivel én számoltam) 620 000 Ft körüli bruttó jön ki.

[ Szerkesztve ]

(#22) kovy79

kovy79
(őstag)

Azért nem semmi az ssd-től 71-72%-nál az a 0,6Mb/s minimum transfer rate! :F

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#23) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Érdekelne majd a felhasznált SSD tároló megbízhatósági tesztje.
Jó lenne egy picit erősebb procival.
Egyébként pedig tényleg szenzációs (a teszt is).
:R

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#24) LosoT

LosoT
(újonc)

Háát........ engem nem győzött meg (látom hogy sokmindenkit igen) főleg ennyi pénzért. Sokkal inkább Toshiba :)

(#25) venember83 válasza LosoT (#24) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

u300? Ugye viccelsz?

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#26) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

De sokat változott a külseje a régebbi thinkpadekhez képest... :D

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#27) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

egy 600k-s kölcsön notit szétbarmolni... Ejj, tudsz élni ember :)

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#28) rudi válasza JoeYi (#27) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jó barom hozzáállás ez... az volt a célom, hogy Ti olvasók a lehető legtöbbet kapjátok, meg is szenvedtem érte, napoztam pár órát a fotóslámpák alatt, sikerült elizélnem az utolsó pár csavart a durván 30-ból, megvolt hozzá a kellő hűhó és leszúrás, szóval marha nagy élet...

(#29) Ajnasz

Ajnasz
(újonc)

Jaj de szép :)

(#30) Integra

Integra
(Jómunkásember)

hát ez bitang istencsászár ördögi masinéria!!!
de 6 kilóból kapok egy ap racing 330mm-es 6 dugós utcai verseny fékrendszert is.. :)

mondjuk ha mégis csak megerőszakolná magát a lenovo és rakna bele hagyományos 2.5-es 7200-es hdd-t, lehet hogy már 350 körül is el lehetne hozni.. igaz, az is kérdés, hogy vajon az alsó vázat átkéne e jelentősen tervezni hozzá vagy sem..
vajon mennyire fognak ragaszkodni az ssd-hez, hogy csakazértse, ha a piac mégis igényelné és vinné?!

(#31) rudi válasza Integra (#30) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Attól tartok, hogy eléggé ragaszkodni fognak az 1,8"-os mérethez, mert a 2,5"-oshoz jelentősen át kellene tervezni a vázat és az alaplapot is, hogy szélességben 1,8 centit, mélységben meg még többet nyerjenek. Legfeljebb 1,8"-os normál HDD-t tudok elképzelni benne, ami nem túl gyors.

[ Szerkesztve ]

(#32) bugger válasza rudi (#31) üzenetére

bugger
(lelkes újonc)

Ezt a "1.8"-os normál nem túl gyors"-at én is aláírom, van itt egy mellettem.... szvsz ne akarja senki, vinyós mp3/etc lejátszóba jó, notiba kerülje, aki tudja....

(#33) Kovács84

Kovács84
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Grat. nagyon jó kis cikk. :C Én a dokkoló hiányával még mindig nem vagyok kibékülve, remélem csak-csak orvosolják majd a dolgot valamikor, lehetőleg mikor már lesz elég pénzem rá. :DDD

(#34) Alchemist válasza Kovács84 (#33) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

A dokkoló és a picimaci tényleg hiányzik egy kicsit, de a súly/méret eléréséhez sajnos ez szükséges kompromisszumnak mutatkozott.
A MacBook Air e tekintetben több kompromisszumot tartalmaz...
Viszont cserébe rádiós cuccokkal mindkét minigép jól fel van szerelve.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#35) Hebry

Hebry
(senior tag)

Iszonyat jó.
Nagyon tetszik...
De ha csúcs, akkor inkább T61p, mert a T43p után az jön... :DDD
De tény hogy nagyon tetszik...
Azért sokmindenre fény derült, hogy miért is jobb, mint a többi gyártó...

(#36) Carline

Carline
(fanatikus tag)

Nekem pont az tetszett a cikkben, hogy meg tudtam kukkolni a gép belsejét is.
Úgyhogy, ha teszteltek, jó volna mindig ilyen bontásos kép is.

Nem hiszem, hogy most akarok egy frappáns aláíráson gondolkozni.

(#37) Szasza888

Szasza888
(senior tag)

Húú tényleg nagyon szép, azt hiszem tényleg új legenda született, és azt kell hogy mondjam hogy a géphez méltó cikk született :R

Az ára pedig lejjebb fog menni...reméljük

Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

(#38) syabi01 válasza JxOxExY (#18) üzenetére

syabi01
(újonc)

a s*n :B rg-nál 500 alatt van egy picivel... nettóban :)

(#39) Palika71

Palika71
(őstag)
LOGOUT blog

Döbbenet, hogy gyárilag mennyire nem foglalkoznak, a helyes színbeállítással.
Esetleg nem tudtok valami olyan helyet, ahonnan lelehetne tölteni Blue Eye szín profilokat, különböző gépekhez?
Engem speciel a LED-es XPS m1330-ashoz érdekelne.
:R !KÖSZÖNÖM! :R

X-akták, Miért éppen alaszka?, Battlestar Galactica, Matrix, 4400, Star Wars IV-V-VI -ezek tetszenek

(#40) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó cikk lett
olyan fura volt kibelezve látni, mintha koszos lenne a belseje :) kiábrándító :D
akkuval muzsikálna picivel többet is, igaz akkor nem lenne ennyire kompakt
jó noti, csak az ssd kellene belőle ide felülettel :D

True Success is Blonde

(#41) orbano

orbano
(PH! félisten)

mingyá kiverem erre a notira :D fu ez rohadt jó. nem tudom eldönteni, hogy ez, vagy az x61t kéne-e jobban :B

A vér nem válik VAZZE!™

(#42) Virág et.

Virág et.
(senior tag)

"Lenovo a számára eddig ismeretlen 13,3 hüvelykes méretosztályba viszi a ThinkPad szériát,"

Azért volt már pár ThinkPad 13,3" kijelzővel, igaz még IBM név alatt és nem wide kijelzővel :)
(vagy én értettem nagyon félre ezt a mondatot? Mert akkor bocs)

[ Szerkesztve ]

(#43) rhonin

rhonin
(senior tag)

Na ez az igazi hordozható kategória!!! :Y :C

Nekem gx600pxhez kéne színprofil... :U

(#44) Blyan válasza Virág et. (#42) üzenetére

Blyan
(PH! kedvence)

Bizony, hogy volt. Pl a TP 600-as sorozat. 600E-m volt, jó kis gép volt anno, szerettem.

Amúgy valszeg arra céloztak, hogy 16:9-esben nem volt még.

[ Szerkesztve ]

"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

(#45) sowi

sowi
(senior tag)

ha lenne eleg penzem: instant get, mindent tud amire szuksegem van egy hordozhato gepnel:)

Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

(#46) Bukta01

Bukta01
(újonc)

Nekem is kéne egy ilyen gép:D Tettszik amúgy a Apple Airbook is, de ez azért mégis csak egy teljesen felszerelt gép! Ja és pont ideális szerintem ez a 13,3"-os kijelző méret, bánom is már, hogy nincs meg az msi VR330-asom:O No, azért a mostani NC6220-as HP se rossz:D

(#47) Bukta01

Bukta01
(újonc)

Ja és várom már én is, hogy teljen az idő és vehessek egy ilyet használtan:D Esetleg leárazva:D Tényleg Amerikában nem olcsóbb?:DDD

(#48) polip válasza rudi (#19) üzenetére

polip
(PH! addikt)

jaja mi láttuk de nem fotóztam, nem tartottam korrewktnek :)

ellenben mi ma eladtuk az elsőt, mi lettünk az első kisker aki értékesített X300-at és jelenthtem 600K alatt!!!

(#49) polip válasza Blyan (#44) üzenetére

polip
(PH! addikt)

most sincs még 16:9-ben mert ez is 16:10 ;-)

(#50) Maestrohun

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Állat! Örülök neki, hogy a Lenovo méltán viszi tovább a thinkpad sorozatot. Nekem a legalsó r51-es van, amit már a Lenovo gyártott, nincs tapasztalatom az eredeti IBM-ekkel, de engem már a Lenovo féle is nagyon meggyőzött. Ha megtehetem majd később is, nem lesz másfajta márkájú lapim. Minden tiszteletem a Lenovonak. Viszont az SSD-vel kapcsolatban vannak félelmeim, mi lesz majd egy 2-3-éves x300-asban vele, amit minden nap használt a gazdája. Szerintem az adatbiztonságot nem lehet ilyen bizonytalan alapokra helyezni, annyival nem kisebb mint egy rendes winyó, legalább a lehetőséget bele kellett volna építeni. :(((

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.