Jó kis cucc, de engem zavar, hogy nincs már rajta az IBM logó

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

Jó kis cucc, de engem zavar, hogy nincs már rajta az IBM logó

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

húú srácok az összerakás nem sikerült valami fényesen ...
www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus
(#3) venember83
Hát, képek alapján nehéz véleményt mondani, hisz ez egy Thinpad. A másfél kiló és az öt óra viszont nagyon tetszetős. 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Szuperjó cikk!
A legjobb, amit eddig a PH!-n olvastam (pedig itt azért vannak jó cikkek.
). Nagyon informatív, alapos, tele jó kis képekkel, táblázatokkal, szóval mindennel, ami szem-szájnak ingere. Köszönöm! 
"a csuklótámaszos rész az X300-ban is külön eltávolítható. Ha az intenzív használattól vagy valami baleset folytán (...) sérül ez a rész"
Például ha az ember összekeveri a csavarokat és átüti velük a csuklótámaszt?
[ Szerkesztve ]
www.eladomakonyvem.hu
Ez büntet.
Bevallom, én kételkedtem, hogy a Thinkpadek hosszú távon is hűek maradnak a hagyományokhoz miután a Lenovo felvásárolta az IBM PC részlegét, csak pozitivan kellett csalódnom.
Valóban tökéletes.
Huh, nem gondoltam volna hogy valaha is tetszeni fog egy ThinkPad, de ez most nagyon bejön. Remélem lesz 45nm-es procival szerelt változat is, esetleg touchpad nélkül... 

LOOL ez ütött

Attól félek egy darabig még nem ez lesz az alap modell 
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

Miért nem tudja a lenovo egyforma csavarokkal összrakni?
Amúgy szívesen elfogadom azt az átütött csuklótámaszos gépet

Msn: totos@vipmail.hu Skype: ktm640152

Itt lesem már mióta, de nem látom hogy mit és melyik képen kéne látni..
Segítsen már ki vki 
:)

Jó gép,bár én szívesebben látnék olcsóbb noti tesztet,hogy ha veszek jobban tudjak tájékozódni. 
http://moneyonweb.atw.hu/

Irtó alapos teszt, nem pár óra alatt dobtátok össze, az tuti!
Tetszik, hogy elől van az aksi, így nem borul hátra, amikor a vastagpénztárcájú tag nyitogatja.
Például
Látom, mindenkinek megvolt, hogy csavaroztam kicsit
Rohadt szénszálas rugalmasba olyan nehezen mennek bele a csavarok, hogy nem is vettem észre, amikor már a műanyagot fúrta. Összeraktam, örültem a fejemnek, hogy se fölös csavar, se üres lyuk nem maradt, megfordítom, és erre ott kukucskál a csavar vége... Evvean, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Konkurens magyar oldalak tesztjeit nézegesd
idehaza mi kaptuk meg elsőnek, sikerült is kilyukasztanom, amit nagyon sajnálok. Sorry mindenkitől!
Lesz olcsó gép is idővel. Most még útban van két komoly Asus, de később szétnézünk az olcsóbb régiókban is.
[ Szerkesztve ]

Mégis melyik konkurenciát? Csak utalás szintjén 
Amúgy sem ismerem a konkurens oldalakat, csak a PH-t nézem 
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

szupi kis teszt volt. főképp az uccsó bekezdés tetszett....én is várom azt a 2-3évet 
tel : 06 20 284 0494

múlt héten beszélgettem a Lenovo termékmenedzserével, mivel a főnököm már nyúzott hogy mennyibe is fáj most télleg.... és még akkor se tudták megmondani az árát, sőt a disztribútori árlistákban benne se volt 
tel : 06 20 284 0494
Ez a beszéd
Indexnél látszik a kurzorgombok előtt és a túlsó oldalon 1-1 fehér pötty, másoknál még nem néztem. Gondolom polipék is belefutottak.
jógép nagyon tettszik..ssd is tettszik, nekem is most csak vinyó surrógása hallatszik. Ami nem tettszik a tft körüli 15 mm perem..de ettől függetlenül, kéne
quake III arena
Az aktuális RRC-s listán már ott van. Kisker hasznot belekalkulálva (ez akár több is lehet mint amivel én számoltam) 620 000 Ft körüli bruttó jön ki.
[ Szerkesztve ]

Azért nem semmi az ssd-től 71-72%-nál az a 0,6Mb/s minimum transfer rate! 
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

Érdekelne majd a felhasznált SSD tároló megbízhatósági tesztje.
Jó lenne egy picit erősebb procival.
Egyébként pedig tényleg szenzációs (a teszt is).

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

Háát........ engem nem győzött meg (látom hogy sokmindenkit igen) főleg ennyi pénzért. Sokkal inkább Toshiba 
u300? Ugye viccelsz?
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

De sokat változott a külseje a régebbi thinkpadekhez képest... 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
egy 600k-s kölcsön notit szétbarmolni... Ejj, tudsz élni ember 
Genesis Montana - újra kétkeréken
Jó barom hozzáállás ez... az volt a célom, hogy Ti olvasók a lehető legtöbbet kapjátok, meg is szenvedtem érte, napoztam pár órát a fotóslámpák alatt, sikerült elizélnem az utolsó pár csavart a durván 30-ból, megvolt hozzá a kellő hűhó és leszúrás, szóval marha nagy élet...

hát ez bitang istencsászár ördögi masinéria!!!
de 6 kilóból kapok egy ap racing 330mm-es 6 dugós utcai verseny fékrendszert is.. 
mondjuk ha mégis csak megerőszakolná magát a lenovo és rakna bele hagyományos 2.5-es 7200-es hdd-t, lehet hogy már 350 körül is el lehetne hozni.. igaz, az is kérdés, hogy vajon az alsó vázat átkéne e jelentősen tervezni hozzá vagy sem..
vajon mennyire fognak ragaszkodni az ssd-hez, hogy csakazértse, ha a piac mégis igényelné és vinné?!
Attól tartok, hogy eléggé ragaszkodni fognak az 1,8"-os mérethez, mert a 2,5"-oshoz jelentősen át kellene tervezni a vázat és az alaplapot is, hogy szélességben 1,8 centit, mélységben meg még többet nyerjenek. Legfeljebb 1,8"-os normál HDD-t tudok elképzelni benne, ami nem túl gyors.
[ Szerkesztve ]

Ezt a "1.8"-os normál nem túl gyors"-at én is aláírom, van itt egy mellettem.... szvsz ne akarja senki, vinyós mp3/etc lejátszóba jó, notiba kerülje, aki tudja....
Grat. nagyon jó kis cikk.
Én a dokkoló hiányával még mindig nem vagyok kibékülve, remélem csak-csak orvosolják majd a dolgot valamikor, lehetőleg mikor már lesz elég pénzem rá. 

A dokkoló és a picimaci tényleg hiányzik egy kicsit, de a súly/méret eléréséhez sajnos ez szükséges kompromisszumnak mutatkozott.
A MacBook Air e tekintetben több kompromisszumot tartalmaz...
Viszont cserébe rádiós cuccokkal mindkét minigép jól fel van szerelve.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

Iszonyat jó.
Nagyon tetszik...
De ha csúcs, akkor inkább T61p, mert a T43p után az jön...
De tény hogy nagyon tetszik...
Azért sokmindenre fény derült, hogy miért is jobb, mint a többi gyártó...

Nekem pont az tetszett a cikkben, hogy meg tudtam kukkolni a gép belsejét is.
Úgyhogy, ha teszteltek, jó volna mindig ilyen bontásos kép is.
Nem hiszem, hogy most akarok egy frappáns aláíráson gondolkozni.

Húú tényleg nagyon szép, azt hiszem tényleg új legenda született, és azt kell hogy mondjam hogy a géphez méltó cikk született 
Az ára pedig lejjebb fog menni...reméljük
Nokia 1011-->Nokia 1610-->Nokia 3210-->Nokia 3310-->Nokia 5510-->Nokia N-Gage-->Nokia 3100-->Nokia 6290-->Nokia 5800XM-->Samsung S8500 Wave-->SE X10i-->ZTE Blade

a s*n
rg-nál 500 alatt van egy picivel... nettóban 
Döbbenet, hogy gyárilag mennyire nem foglalkoznak, a helyes színbeállítással.
Esetleg nem tudtok valami olyan helyet, ahonnan lelehetne tölteni Blue Eye szín profilokat, különböző gépekhez?
Engem speciel a LED-es XPS m1330-ashoz érdekelne.
!KÖSZÖNÖM!
X-akták, Miért éppen alaszka?, Battlestar Galactica, Matrix, 4400, Star Wars IV-V-VI -ezek tetszenek
jó cikk lett
olyan fura volt kibelezve látni, mintha koszos lenne a belseje
kiábrándító 
akkuval muzsikálna picivel többet is, igaz akkor nem lenne ennyire kompakt
jó noti, csak az ssd kellene belőle ide felülettel 
True Success is Blonde

mingyá kiverem erre a notira
fu ez rohadt jó. nem tudom eldönteni, hogy ez, vagy az x61t kéne-e jobban 
A vér nem válik VAZZE!™

"Lenovo a számára eddig ismeretlen 13,3 hüvelykes méretosztályba viszi a ThinkPad szériát,"
Azért volt már pár ThinkPad 13,3" kijelzővel, igaz még IBM név alatt és nem wide kijelzővel 
(vagy én értettem nagyon félre ezt a mondatot? Mert akkor bocs)
[ Szerkesztve ]

Na ez az igazi hordozható kategória!!!

Nekem gx600pxhez kéne színprofil... 

Bizony, hogy volt. Pl a TP 600-as sorozat. 600E-m volt, jó kis gép volt anno, szerettem.
Amúgy valszeg arra céloztak, hogy 16:9-esben nem volt még.
[ Szerkesztve ]
"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)

ha lenne eleg penzem: instant get, mindent tud amire szuksegem van egy hordozhato gepnel
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right

Nekem is kéne egy ilyen gép
Tettszik amúgy a Apple Airbook is, de ez azért mégis csak egy teljesen felszerelt gép! Ja és pont ideális szerintem ez a 13,3"-os kijelző méret, bánom is már, hogy nincs meg az msi VR330-asom
No, azért a mostani NC6220-as HP se rossz

Ja és várom már én is, hogy teljen az idő és vehessek egy ilyet használtan
Esetleg leárazva
Tényleg Amerikában nem olcsóbb?

jaja mi láttuk de nem fotóztam, nem tartottam korrewktnek 
ellenben mi ma eladtuk az elsőt, mi lettünk az első kisker aki értékesített X300-at és jelenthtem 600K alatt!!!

most sincs még 16:9-ben mert ez is 16:10 ;-)
Állat! Örülök neki, hogy a Lenovo méltán viszi tovább a thinkpad sorozatot. Nekem a legalsó r51-es van, amit már a Lenovo gyártott, nincs tapasztalatom az eredeti IBM-ekkel, de engem már a Lenovo féle is nagyon meggyőzött. Ha megtehetem majd később is, nem lesz másfajta márkájú lapim. Minden tiszteletem a Lenovonak. Viszont az SSD-vel kapcsolatban vannak félelmeim, mi lesz majd egy 2-3-éves x300-asban vele, amit minden nap használt a gazdája. Szerintem az adatbiztonságot nem lehet ilyen bizonytalan alapokra helyezni, annyival nem kisebb mint egy rendes winyó, legalább a lehetőséget bele kellett volna építeni. 
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8