Ilyen kell nekem a következő vasba. Végre. 
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI// MacMini Server // Samsung LE32C650 // HP Proliant N36L Microserver // Lenovo TR400 hybrid //
Ilyen kell nekem a következő vasba. Végre. 
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI// MacMini Server // Samsung LE32C650 // HP Proliant N36L Microserver // Lenovo TR400 hybrid //

Tiszta mandelbrot. Nem rossz 
All Black...
imádom a TT mérnökeit
süketek hallgatják a ventiket egy zajos reptéren légkalapácsok közepette
úgy jönnek ki ezek a értékek (1800rpm és 17dB)
korábban vettem 12es ventiket amik elvileg 21dB @ 2000rpm - orkán és hangzavar az volt, de csend az nem
True Success is Blonde

Azt mondod, végre. De mivel nyújt ez többet, mint bármelyik eddigi cucc? Bár lehet én vagyok a hozzánemértő 
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

Nem hiszem, hogy el halk jószág lesz.
Amúgy sem tetszenek ezek a típusú hűtök...

120mm-es venti tudod mikor lesz 17dB? kb 900RPM-en.
Nevetséges adatok ezek. Az vagy 30dB, ráadásul ha tényleg anyi a legegő számitás bazinagy süvitő hangja lesz..

Nocsak, átszínezték a Ruby Orb-ot, aztán kész az új termék? 
Védd az állatokat! Egyél embert.
Lol... Csontra ugyanaz, mint a BlueOrbII-őm, csak fekete lamellák és fehér led, szánalom...
[link]
Egyébként valóban halk a cucc, mert kb. fölösleges 12V-on jáatni a ventit benne. Nálam az E4300-on (alapfesz) 650rpm-en 36 fokosra hűti a magokat, 1700rpm-en pedig max. 34-re.
[ Szerkesztve ]
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

A techpowerup-on a Blue Orb II-t tesztelték, elvileg ha jól tudom annak ugyan ilyen a bordaszerkezete, ugyanez a venti, és annál 52dbA-t mértek 12V-on, 6V-on 38-at.
techpowerup.
Érdekes, hogy ugyan annyi dbA mint amekkora hőmérsékleteket produkált 12V-on idle-ben meg load-ban. Akár elírás is lehet.
Skizz Ja. Csak a GunMetből még a port is kispórolták
.
[ Szerkesztve ]
Tokyo Marui VSR-10 | Galaxy MP5K | 2db :) STTi MK.23 + TM Mk.23 silencer | TM MK.23 Socom Spring |
Nálam ez szériatartozék volt. 
Nem hiszem, hogy meg tudná szorongatni a 4-5e Ft-os hőcsöves kategória bajnokait, ráadásul drágább is lesz.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
A design ismét a jó öreg Zalman-féle. Kicsit unalmas ez a forma. 

Szerintem is tiszta zalman, total koppintas.Bar nincs bajom a thermaltakkel de szerintem manapsag mindenki a csendre akar ramenni, erre ok kiadjak ezeket a duo orb vagy milyen huttoket, amin legalabb 2 venti van.... erdekes
Igaza van erdokenek, amikor 5 kHUF környékén lehet kapni hőcsöves hűtőt (TX2), akkor az ilyennek semmi esélye nincs. Talán az 4egyetlen üdítő újdonság ebben az, hogy végre nem az obligát kék világítás van benne. Más kérdés, minek egy hűtőhöz világítás...
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
BlueOrb ot terveztem a HTPC be.... Nekem ez a fehér szín bejön. ennyi.
viszont alacsony htpc vagy matx házba vonzó alternatíva lehet
majdnem én is ilyet tettem a kis kuckóba
de csak majdnem
True Success is Blonde
csak simán a szomszéd szobából mérik 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Igen, de az 10cm-ről van, és 1méterről szokták megadni a 17dB-t. Ez csak ugy 17dB ha beton fal mögé teszik...
Alacsony HTPC kuckókba szvsz, jobb a Zalman CNPS8000, az is lapos, ráadásul hőcsöves, nem de?
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Hát ezek a TT hűtések sok újdonságot nem hoznak, ,mind egykutya. Toronyhűtőjük szinte nincs is, elég rossz irányba mennek.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
csak a Tt olcsóbb szvsz mint a zalmi
inkább Tt, mert jobban kavarja a levegőt (még a passzív vga is szellőztethető vele, ha a hőcsövei hátrafelé nyúlnak) ráadásul kis gépbe nem raksz olyan fűtős procit
True Success is Blonde

Ott a pont.
Borda nélkül, csak a venti 1m-ről lehet 17dB. Úgy hihető szerintem. De bordán, semmiképp.
Tokyo Marui VSR-10 | Galaxy MP5K | 2db :) STTi MK.23 + TM Mk.23 silencer | TM MK.23 Socom Spring |

nálam ez a fölösleges kategoriába tartozik. Még egy hirt sem érne meg ![;]](/dl/s/v1.gif)
Xbox Live Gamertag: FEARush R0kHaRD (azottegynullanempedigObetű)

A Blue Orbnak réz a magja, az majd egy kiló. A Ruby Orb volt tök ugyanez, 545 gramm, tiszta alu, 12-es venti, csak piros. Hát lol 
Védd az állatokat! Egyél embert.
Kb...
Bírom az ilyen híreket. Kb annyi az infótartalma mintha új, világoskék színben is rendelhető szeneslapátról szólna.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
n+1. hűtő. Spanyol viasz újra. Fehér led. Hurrá. 
Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

Az Orb családban 1 jól sikerült tag van: MaxOrb. Viszonylag könnyű (465g), hőcsöves
és elfogadható teljesítményű [X-bit labs teszt]. Az árát sajna elszabták
DuOrb for CPU elég batár, biztos jó játék felrakni
A többi meg szimplán felejtős. Kisebb hőtermelésű procikra Arctic Cooling jóval csendesebb és olcsóbb megoldásokat kínál 

Xbox Live Gamertag: FEARush R0kHaRD (azottegynullanempedigObetű)

Még úgy sem. 77,85 cfm mellett sose lesz 17dB a hang 12 centis ventin. Szánalom a TT. Nekem egyszer volt tőlük procihűtőm, de már a nevére sem emléxem... Alacsony fordulaton nem hűtött, viszont morgott, ha felvettem maxra, akkor meg kb. nem hallottam a mellettem beszélő ember hangját. Nem értem, egy ilyen cégnek hogy van létjogosultsága a piacon. Hangos, rosszul hűtő cuccokat gyárt, drágán. Egyedül a design szól mellette. De más cég a design mellett is tud hangsúlyt fektetni a többi szempontra is.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

Pont ilyenre lenne szükségem. Nem tudod véletlenül, hol tudnék szerezni kettőt? (Tesóméknak is kellene egy)
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
TT Volcano9? Volt ilyenem, 12V-n remegett a gépház, lentebb meg nem hútőtt. Lemérték, 8cm-es venti képes volt 67dBA zajra...
Amúgy szívessen megnéznék egy ien hűtőcsodát, csak számomra nem megfizethető kategória...
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

Nélam egy BlueOrb II tökéletesen muzsikál, akarom mondani hangtalanul teszi a dolgát 
"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

Igen, az volt 
Ti is lapáttal kardoztok? Gazdabót felé orientálódj, cipőboltban meg se kérdezd, mert kiröhögnek. Hidd el, próbáltam.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Egy a lényeg, hogy nézd meg, ha 12cm neked mekkora fordulaton halk. A legjobb gyártó is max 100rpm-el többön éri el ugyanazt a zajt, szóval +-100rpm elfér.
Nekem 900RPM a vége, amit a 120mm fannak adok. E főlőtt hangos...