Minek ekkora léghűtés?!
The world outside can burn in flames.
Minek ekkora léghűtés?!

Max. olyan extrém tuningosoknak, akik nem akarnak vízhűtéssel bajlódni...
Nekem tetszett a fekete verzió is, korábban volt itt egy PH-n eladó 120-ért...
Lényeg, hogy inkább csináltak volna egy beépített komoly vizes rendszert ebbe a fura házkóba, mint ezt az óriás léghűtést kiadni...
Nem beszélve arról, hogy nagyobb házat kellene vele vegyek, és a heatpipe-os ramjaim sem valószínű, hogy elférnének alatta...
((( Szűcs Mátyás | +36-20/370-56-54 | Keress, ha van valami ! 44+/0- )))
Az a fehér gépház milyen ronda... FUUUUUUUUUUUUUUUUUU 
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

Rondaságának arányában drága is

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Naja mondjuk ez a gépház feketében is ronda 
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

miért kell állandóan az informatikai újságokban a "mustra", és "fémjelzett" nevű förmedvény szavakat használni?
[ Szerkesztve ]
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
ertelme nem sok, a plusz suly alig hoz par fok kulonbseget egy komolyabb leghutohoz kepest ( c14, d14, tt frio, megahalems... ). korabban a scythe mernokoknel is elgurult a gyogyszer... ![;]](/dl/s/v1.gif)
4 sale http://tiny.cc/aprok

Az a léghűtő valami kb. olyan, mintha az UAZ radimat felkenném az alaplapra. Vízhűtéssel viszont elvisz 1kW-ot is és kussban is van. Ez a nem mindegy. 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

Szerintem ekkora és ennyi ventivel megoldható ez is kussban. Persze nem a gyári ventikkel.. ![;]](/dl/s/v1.gif)
TRON addict
E nevetséges cpu hűtő pedig én moddolt d14-et használok.... 1. nem lehet ramot cserélni és nem is fér el alatta ha nagy 2. blokkolhatja a sata portokat is 3. ez már elhajlítja a lapot rendesen ha nincs +-ba felrögzítve mint randa módon a képen 4. nem esztétikus .....etc...
HAF-X, Core i 7 930 @ 4Ghz, Asrock x58 Extreme 6, 12GB Kingstone HyperX 1600 DDR3, TRI SLI MSI GTX580 Twin Frozr II 900/4100, Corsair AX1200, A-DATA S599 128GB SSD, WD Welociraptor 600GB, Logitech G35 G15, Roccat Kone, Win7 64

A két borda közé nem ventillátor kell hanem egy kolbász meg egy kis szalonna és már kész is a vacsi. 
Egytök, kéttök, háromtök, négytök, öttök... nem tökölök öntök!
Extrém tunerek úgy tudom nitrogént használnak, viszont ennek az áráért simán be lehet szerezni majd szerintem egy vizes hűtőt, bár nem vagyok tisztában ezzel a piaccal 

Garázsban van a falban egy venti egy ilyen kis halk fajta. 3 fázist eszik meg indítás után repülnek a dolgok. Amióta nincs autó és motor festés/restaurálás azóta ritkán merjük bekapcsolni, de szerintem egy sima alu gépházat darabosra tépne 
baluka26: extrém tuningra alap, hogy nitrogén. De ha kell egy kis extra kakaó és csendes gép kell, én a vízre voksolnék. Józan keretek között olcsón megúszható, de egy idő után durva pénztemető. Nálam 6 számjegyű az összeg, de én messze nem vagyok normális 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...
Az a fehér ház nagyon csúnya és még drága is. 

+1. A ház ronda,a hűtő meg értelmetlen baromság.Na ezekkel aztán kár volt kiállnia a TT-nek a Computexen
[ Szerkesztve ]
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

Azért én nem dobnám vissza. 

Thermaltake Frio GT 
brutális és beteges! már csak egy mini turbina hiányzik lehet azt is kapni modellező boltokba csak ötletet adok hátha valaki kipróbálja s képeket küldene.
bár lehet hogy a turbina önmagában is elég lenne nem halk de feltűnő 
Üdv:Tony

Hát ez a ház brutálisan sz..rul néz ki 
i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

A léghűtésesek is nitrogént használnak, max. azok nem folyékonyt! 

Azért arra kíváncsi lennék, hogy a két Fri(g)o hűtő keresztelőjekor miért a kisebbik kapta az Extreme nevet? 
Alléz Olympique de Marseille!
mert az még gyártásba fog kerülni
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
van ott a képeken egy platinum poszter is
az melyik thermaltake táphoz való mert a hírekben nem szerepel

Benne van a link a hírben: Toughpower XT Platinum 1275W, ezen kívül még a Toughpower Grand Platinum sorozathoz.
[ Szerkesztve ]