Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) baluka26

baluka26
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Minek ekkora léghűtés?!

The world outside can burn in flames.

(#2) Angel1981 válasza baluka26 (#1) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Max. olyan extrém tuningosoknak, akik nem akarnak vízhűtéssel bajlódni...

(#3) MorphBCS

MorphBCS
(tag)
LOGOUT blog

Nekem tetszett a fekete verzió is, korábban volt itt egy PH-n eladó 120-ért...

Lényeg, hogy inkább csináltak volna egy beépített komoly vizes rendszert ebbe a fura házkóba, mint ezt az óriás léghűtést kiadni...
Nem beszélve arról, hogy nagyobb házat kellene vele vegyek, és a heatpipe-os ramjaim sem valószínű, hogy elférnének alatta...

((( Szűcs Mátyás | +36-20/370-56-54 | Keress, ha van valami ! 44+/0- )))

(#4) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az a fehér gépház milyen ronda... FUUUUUUUUUUUUUUUUUU :W

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#5) zazahoho válasza KaiotEch (#4) üzenetére

zazahoho
(őstag)

Rondaságának arányában drága is ;] :DDD

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#6) KaiotEch válasza zazahoho (#5) üzenetére

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Naja mondjuk ez a gépház feketében is ronda :D

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#7) hohoo

hohoo
(senior tag)

miért kell állandóan az informatikai újságokban a "mustra", és "fémjelzett" nevű förmedvény szavakat használni?

[ Szerkesztve ]

T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!

(#8) tiborandras válasza baluka26 (#1) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

ertelme nem sok, a plusz suly alig hoz par fok kulonbseget egy komolyabb leghutohoz kepest ( c14, d14, tt frio, megahalems... ). korabban a scythe mernokoknel is elgurult a gyogyszer... ;]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#9) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

Az a léghűtő valami kb. olyan, mintha az UAZ radimat felkenném az alaplapra. Vízhűtéssel viszont elvisz 1kW-ot is és kussban is van. Ez a nem mindegy. :P

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#10) radi8tor1 válasza Tikakukac (#9) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Szerintem ekkora és ennyi ventivel megoldható ez is kussban. Persze nem a gyári ventikkel.. ;]

TRON addict

(#11) Seikai

Seikai
(tag)
LOGOUT blog

E nevetséges cpu hűtő pedig én moddolt d14-et használok.... 1. nem lehet ramot cserélni és nem is fér el alatta ha nagy 2. blokkolhatja a sata portokat is 3. ez már elhajlítja a lapot rendesen ha nincs +-ba felrögzítve mint randa módon a képen 4. nem esztétikus .....etc...

HAF-X, Core i 7 930 @ 4Ghz, Asrock x58 Extreme 6, 12GB Kingstone HyperX 1600 DDR3, TRI SLI MSI GTX580 Twin Frozr II 900/4100, Corsair AX1200, A-DATA S599 128GB SSD, WD Welociraptor 600GB, Logitech G35 G15, Roccat Kone, Win7 64

(#12) Kon

Kon
(lelkes újonc)

A két borda közé nem ventillátor kell hanem egy kolbász meg egy kis szalonna és már kész is a vacsi. :)

Egytök, kéttök, háromtök, négytök, öttök... nem tökölök öntök!

(#13) baluka26 válasza Angel1981 (#2) üzenetére

baluka26
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Extrém tunerek úgy tudom nitrogént használnak, viszont ennek az áráért simán be lehet szerezni majd szerintem egy vizes hűtőt, bár nem vagyok tisztában ezzel a piaccal :)

(#14) Tikakukac válasza radi8tor1 (#10) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Garázsban van a falban egy venti egy ilyen kis halk fajta. 3 fázist eszik meg indítás után repülnek a dolgok. Amióta nincs autó és motor festés/restaurálás azóta ritkán merjük bekapcsolni, de szerintem egy sima alu gépházat darabosra tépne :DD

baluka26: extrém tuningra alap, hogy nitrogén. De ha kell egy kis extra kakaó és csendes gép kell, én a vízre voksolnék. Józan keretek között olcsón megúszható, de egy idő után durva pénztemető. Nálam 6 számjegyű az összeg, de én messze nem vagyok normális :DDD

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#15) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az a fehér ház nagyon csúnya és még drága is. :(

(#16) kerelo válasza Recon666 (#15) üzenetére

kerelo
(senior tag)

+1. A ház ronda,a hűtő meg értelmetlen baromság.Na ezekkel aztán kár volt kiállnia a TT-nek a Computexen

[ Szerkesztve ]

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#17) wYnteRs[hun] válasza Recon666 (#15) üzenetére

wYnteRs[hun]
(újonc)

Azért én nem dobnám vissza. :N

(#18) Tonyius777

Tonyius777
(tag)

Thermaltake Frio GT :Y
brutális és beteges! már csak egy mini turbina hiányzik lehet azt is kapni modellező boltokba csak ötletet adok hátha valaki kipróbálja s képeket küldene.
bár lehet hogy a turbina önmagában is elég lenne nem halk de feltűnő :)

Üdv:Tony

(#19) blackydan

blackydan
(fanatikus tag)

Hát ez a ház brutálisan sz..rul néz ki :U

i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

(#20) Angel1981 válasza baluka26 (#13) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

A léghűtésesek is nitrogént használnak, max. azok nem folyékonyt! :)

(#21) baluka26 válasza Angel1981 (#20) üzenetére

baluka26
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DD :DD :R

(#22) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Azért arra kíváncsi lennék, hogy a két Fri(g)o hűtő keresztelőjekor miért a kisebbik kapta az Extreme nevet? :U

Alléz Olympique de Marseille!

(#23) proci985 válasza yakuza.tora (#22) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mert az még gyártásba fog kerülni;)

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#24) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

van ott a képeken egy platinum poszter is
az melyik thermaltake táphoz való mert a hírekben nem szerepel

(#25) MMIX válasza Findzs (#24) üzenetére

MMIX
(őstag)

Benne van a link a hírben: Toughpower XT Platinum 1275W, ezen kívül még a Toughpower Grand Platinum sorozathoz.

[ Szerkesztve ]

(#26) Findzs válasza MMIX (#25) üzenetére

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

:R köszi

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.