Hát igen ez már hasonlít egy házikóhoz de a 200 euró nem éppen baráti.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Hát igen ez már hasonlít egy házikóhoz de a 200 euró nem éppen baráti.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Belseje az megnyerő , de a külseje olyan semmilyen ... 
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

tökre bejön, csak anynira sjanálom hogy márminden ház ami kcisit jobb, meg tetszetősebb, pár lértelmes hűtővel, normális méretekkel már egyből 30-40körül van... hát ebbe még semmi nincs és már 30k a semmrie.. :/

A külseje sem rossz, kb ugyan ennyibe kerülnek azok, amiken taraj van, azok még a port is fogják rendesen és nehezebb tisztítani őket.
-

És hol van ezen a szárny??? Mert az "előlap két oldalán végigfutó szárny" az minden, de nem az....
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]

Régen, oda voltam ezekért a csili-vili házakért, de ma már nem jönnek be.
(L) Atiradeonika (L)
Én is azt kerestem.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Majd jön hozzá a betét. Így lesz szárnyas betét! 
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\
A belső tényleg nagyon jó, a külső, hát...nemtetszik , az ára viszont egyértelműen nembaráti. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Jaj, ezzel már szvsz belecsúsztak a gémerpisti kategóriába.
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>
Mi ez a sok csicsás ház mostanában? Lenni valami amerikás manipuláció? ![;]](/dl/s/v1.gif)
I'm a fuckin' djentleman. http://www.youtube.com/watch?v=OazG3YFK0NQ

Ha kis helyen kell elhelyezni, akkor nem előnyösek az oldalra kinyúló lábak sem...
gondolom a logó miatt
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
Elég giccses, de vannak benne hasznod dolgok.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

Ne is mond, itt van a stacker 830-am imádom, de hiányolom az alsó tápos megoldást, meghogy nem lehet az alaplapi tálca mögött elvezetni a tápkábeleket (ma már ezt majdnem midnegyik konzumer ház tudja.)
(L) Atiradeonika (L)
Chaser MK-I tesója Armor Jr.-ról "lelopott" 2 kis ajtóval.
Egyébként az Én Armor Jr.-om eladó 
[ Szerkesztve ]
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\
A HDD tartóit elfogadnám
amúgy nem tetszik...

Ha ígérsz valamit,és szó nélkül eltűnsz,maradj is ott,én nem felejtek...
Anno nekem is volt Soprano DX-em, szerettem azt a házat, de csak addig, amíg meg nem lett a CM HAF X.
Jó volt, szép volt, esztétikus, viszont a belső környezete csapnivaló. Mind a 2 indok amit felhoztál helytáll, én is ezeket hiányoltam belőle.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

Ez már súrolja a túlzás kategóriát.
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Azok a csámpás talpak 
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

Ha porszűrő is van benne akkor egyszerüen kiváló legtisztitó,porlekötő házikó 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Nem tetszik! És az ára sem szimpatikus...
www.arma2.hu

Mostanában úgy látszik divat lett minél rondább házat csinálni,természetesen minél drágábban.Ez sikerült most.Az isten mentsen meg az ilyen rondaságtól.

Úgy néz ki mint a Colombo kutyája. 
0630/353-03-29
A belső az oké. Na de a külső... hát nem egy szépségdíjas nálam.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

a belső nagyon tetszik.Jó ház.de a külselye nem nyerő
üdv

Be kel tekerni csomagolópapírral és egy gemkapoccsal megfogatni hogy könnyen le lehessen venni hardvercsere esetén. 

Annyira nem tetszik!
Viszont az a füles tartó hasznos dolog! 

Nem rossz.
Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

"külseje" 
[ Szerkesztve ]

engem első pillanatban a kinyúló lábacskák fókára emlékeztettek! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Hagyományos lábakkal sokkal jobban tetszene/nade biztos le lehet nyiszálni azokat a fránya lábacskákat 
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...
Elég giccses lett, nem tetszik. Ha azokat a batár talpakat kicserélnék valami kevésbé feltünőre, akkor egy fokkal jobb lenne.
[ Szerkesztve ]

Szép talpat lehet venni pár 100Ft, akinek megtetszik ez nem lehet akadály.
[ Szerkesztve ]

Belseje rendben van.. de kívülről ez az ízléstelen összevissza csicsa, elég gagyi összképet fest.
[ Szerkesztve ]

Belülről tetszik,de kívülről eléggé giccses,arról már nem is beszélve,hogy 200 dodóért már házat is lehet kapni.
--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

Szűrékben egész jól néz ki, oldallap nélkül. Szerintem lehet belőle szép/egyedi házat csinálni. Persze elfogult vagyok.
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Felszereltség, szellőzés, funkcionalitás, belső csillagos ötös.
De miért kell ilyen ormótlanra csinálni
Talpaknak is felesleges kinyúlnia, mert nem hiszem, hogy a pár centi emelés miatt instabil lenne.
Go Hard or Go Home!

Azok a talpak nem behajthatók, mint a chaser mk-1-ben?
Ne a talpon akadjatok már fennt könyörgöm. Azt a legegyszerűbb orvosolni, meg a legolcsóbb is.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."