Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na, pont 2 napja fejeztem be. :D

(#2) Apika

Apika
(PH! addikt)

Köszi az ajánlót! :K

(#3) Kassadin

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kockapókerrel "rengeteg" pénzt lehet szerezni , csak kell egy kis gyakorlás hozzá. Azt még leírtam volna, hogy időközönként egyes pályarészeken lehet trófeákat gyűjteni szörnyektől és ezeket leadva a királyi vadásznál jutalomban részesülhetünk(meg ha jól rémlik, ha megölöd mind a 10 különböző szörnyet, valami borzalmasan imba kardot is kapsz). A játék vége felé közepes nehézségen nem jelent kihívást már a szörnyek darabolása, olyan tápkaraktert lehet összerakni. Legnehezebb meg mazoknak való. :DDD

Nagyon jól összeszedett cikk, grat.

The pain is my best friend.

(#4) FireKeeper válasza Kassadin (#3) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jól emlékszel, bár annyira nem borzalmasan imba az a kard.

én a főzetes részhez még hozzátenném, hogyha olyan összetevőkből csinálja az ember a főzetet, aminek a második alkotóeleme azonos, akkor a főzet extra bónuszokat adhat (megnövelt élet regeneráció, jobb sebzés, ilyesmik). ha az ember csak vakon kiválasztja a listából a főzetet, akkor a gép nem így keveri ki. apróság, én is csak a harmadik végigjátszáskor jöttem erre rá :K

illetve adalék még, hogy a random kikevert italokkal nagyon vigyázni kell, mert véletlenszerű hatásuk lehet (negatív hatások, akár instant halál is).

egyébként nekem valahogy sokkal jobban bejött az első rész hangulata. mindegyik act-nak megvolt a maga varázsa, plusz el voltak rejtve utalások emberi legendákból (pl a tó úrnője, grál, stb).

[ Szerkesztve ]

-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

(#5) Rexdemon

Rexdemon
(tag)

Nekem nagyon tetszett a game, pár hónapja is elővettem ismét, nagyon szórakoztató volt (még mindig). Az intrót pedig azt sem tudom,h hányszor néztem meg, az 9,99/10 :D
/feleségem kérésére elő is tudom adni a narrátor szövegét és elpantomimozni hozzá Gerált mozgását - az asszony fuldokolni szokott a nevetéstől/ :DD

[ Szerkesztve ]

"Imago animi sermo est" - vagy amit írsz :) http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2012/076/d/3/mass_effect_fail_by_akael-d4t0nrx.png

(#6) Kassadin válasza FireKeeper (#4) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Utánanéztem wikia-n, kétfajta kard közül lehet választani. Nekem csak a 100% sebzés maradt meg. :B

(#7) alibaba78 válasza jer1cho (#1) üzenetére

alibaba78
(őstag)

A notebookon, a telefonodon, vagy ps3-on jatszottal vele, ha szabad kerdezni? :U :D

Penz van, esz nincs.....

(#8) jer1cho válasza alibaba78 (#7) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Természetesen a notin. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#9) Huma válasza Kassadin (#3) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Miért kéne gyakorolni a kockapókert? Szerencse kell hozzá semmi más.

A Witcher az egyik kedvenc játékom. Nálam a Skyrimot is simán veri.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#10) jer1cho válasza Huma (#9) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A kockapóker (meg a sima is) jóval több, mint szerencsejáték. Annak szerencsejáték, aki nem tud játszani, csak a szabályokat ismeri (pl.: nekem is.)

(#11) Kassadin válasza Huma (#9) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerinted a póker is szerencsejáték, innentől kezdve, nincsen miről vitáznunk.

(#12) laleh

laleh
(fanatikus tag)

Annyira jó, bár nem vittem még végig, de szeritem itt az ideje. :)

Válszolni luxus?

(#13) alibaba78 válasza jer1cho (#8) üzenetére

alibaba78
(őstag)

Ebbol visszateres lesz?! ;] :D

Penz van, esz nincs.....

(#14) jer1cho válasza alibaba78 (#13) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Asztali biztos nem, a többi meg már publikálva lett: itt. Tényleg nagyon király a noti. Jobban csipázom, mint eddig bármelyik asztalimat.

(#15) tyaty1 válasza Kassadin (#11) üzenetére

tyaty1
(lelkes újonc)

A kockapóker 90%-ban szerencsejáték.

A Texas Hold'Em nem ,de az nincs a játékban.

(#16) jer1cho válasza tyaty1 (#15) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tehát akkor az 5 lapos póker, is 90%-ban a szerencsén múlik?

(#17) Huma

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

A kockapóker szerencsejáték. Pont. Erről nincs mit vitatkozni mert ez tény.
Van öt kockád amik véletlenszerűen fordulnak az oldalaikra. Köze nincs az igazi pókerhez.
A szabályrendszere meg olyan egyszerű, hogy egy 8 éves gyerek is 10 perc alatt megtanulja, hogy melyik kockákkal kell újra dobnia. Nincs olyan skill amivel jobban lehetne vele játszani hacsak az illető nem lát a jövőbe innentől kezdve pedig egyszerű szerencsejáték.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#18) Ilsyde válasza Huma (#17) üzenetére

Ilsyde
(őstag)

Ezt most ugy mondod mintha pokernel nem a szerencse befolyasolna hogy milyen lapokat huzol :D
Mondjuk az igaz hogy ott mindegy mid van, ha jol csinalod akkor ugyis nyersz.

(#19) CarajoEsp

CarajoEsp
(senior tag)

Hmm...3. fejezet közepén tartok, de egyszerűen nem enged a játék, nagyon jól összerakták.

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#20) wikings2

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

A halott izéket imádom <3
Valahol nálam a nagy dobozos verziónál, amikor megsebesül a csaj és rohangálni kell különféle cuccokért az elején, van egy rész ahol még van szinkron baki :D Tökre más mondatot mond az ipse mint ami odavág :)

"Maximiliano Irázabal és Alejandro Salvatierra egy és ugyan azon személy" x)

(#21) CarajoEsp

CarajoEsp
(senior tag)

Jah és annyi, hogy Witcher 2 az Auchanban 4000ft, teljes dobzzal, mindennel együtt, itt Miskolcon, lehet máshol is.

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#22) jer1cho válasza CarajoEsp (#19) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most gonosz leszek, de:
Akkor élvezd ki, mert az 5. fejezet és az Epilógus a többihez képest elég "összecsapott"...illetve egy tipp, mindenféle spoiler nélkül: az ökölharcos/kockás/fogas küldiket zárd le a 4. fejezetben, mert után nekem már nem volt rá lehetőségem.

(#23) CarajoEsp válasza jer1cho (#22) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

Látom, hogy 61,5 órával fejezted be,Steam szerint:)
Én most tartok 36-nál és eddig csak két küldi, meg az egyik kártya ment a levesbe a bénaságom miatt:)

(#24) jer1cho válasza CarajoEsp (#23) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Abból vonj le egy 10-est simán. (Régebben egyszer elkezdtem, de abbahagytam, és inkább újat kezdtem, mert nem emlékeztem rá, Az 5 óra volt, és szerintem volt benne 5 óra lődörgés simán.)

Egy hasznos tipp, amivel NAGYON NAGYOT szo.. szívtam. Lesz a za küldetés, amikor Dandelionnal kell találkozni a dombon (4. fejezet). Többször kell visszamenni, mert valamiért b@szik odajönni. Én visszamentem 3x, majd vártam 24 játékbeli órát, és semmi. Visszamentem még 2x és végre ott volt. Tehát oltári szívás, olvastam a fórumokon, mindenki cumizott vele, tehát ne várj, hanem gyere el, menj vissza 1-2 óra múlva, ha nincs ott, megint, és megint, és megint egyszer csak ott lesz. Itt volt az első alkalom, amikor az idegeimre ment a játék.

Szerk.: az ökölharcosat csak az 5. fejezetbe lehet lezárni, hülyeséget mondtam.

[ Szerkesztve ]

(#25) CarajoEsp válasza jer1cho (#24) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

Oké, kösz megfogadom, bár az, hogy alig 10 óra van hátra kicsit elszomorít..

(#26) jer1cho válasza CarajoEsp (#25) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az 5. fejezet azt hiszem valami 3-4 óra volt, az Epilógus meg még kevesebb. A 4. az viszont húzós, az ugyan olyan, mint az első 3.

(#27) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na most felkészülök a nyáltengerre, ami rám vár...

Szóval a mai napig nem értem, hogy miért isteníti mindenki a Witcher szinkronját, ami szerintem messze nem akkora szám, mint azt mindenki állítja. Olyan félrefordítások vannak benne, amitől egy amatőr fordító(pl akik a magyarítások.hu-n publikálnak), sokszorta jobbat csinálnak. Sok szöveg meg teljesen félre van fordítva, közel sem azt mondja magyarul/magyar felirattal, mint mondjuk angollal. Valahogy olybá tűnt, hogy némelyik szinkronszínész sosem fogott fantasy-könyvet a kezében, annyira nincs beleélése, mintha csak a papírról olvasná. Másfél óra után sikítva váltottam angol hangra(+feliratra, mikor tudatosult bennem, hogy a magyar felirat egy az egyben ugyanaz, mint a szinkron), főleg amikor az első faluban a törpe kovács úgy köszönt rám, hogy "Mit?" :F :W . Természetesen a játék fenomenális minden tekintetben, de szerintem nagyon is kár volt erőltetni a magyar szinkront, vagy inkább olyanokra bízták volna, akik képesek beleélni magukat, meg olyan fordítókat sem ártott volna alkalmazni, akik már olvastak fantasy művet, és ne adj isten angolul is tudnak. Mert rengeteg szöveget egy az egyben, szó szerint fordítottak, meg sem próbálva azt fantasy környezetbe átültetni. :(((

Na jöhet a köpködés... :U

(#28) CarajoEsp: Nekem kifejezetten nem volt jó...a főszereplő hangja volt az, amit egyedül elviseltem, de a többinél inkább a sírás kerülgetett, főleg a cikkben linkelt halottizé fordítás... :((( . Madarat lehetett velem fogatni, mikor megtudtam, hogy a 2. részben nem lesz szinkron, azt viszont nem értem, hogy abban sokkal jobb volt a fordítás is. Voltak hibák abban is, de nem akkora blődségek, mint az első részben.

[ Szerkesztve ]

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#28) CarajoEsp válasza Nordic (#27) üzenetére

CarajoEsp
(senior tag)

Nem hsiezm, hogy köpködnének annyi, hogy a beleélés azért olyan, amilyen, mert simán valóban papírról olvasták fel a színészek a szöveget, nem úgy működik itt, mint egy normál utószinkronnál, ahol látják a környezetet és a történéseket.

Amúgy szerintem jó. Vannak benne gáz dolgok, viszont jó magyarul hallgatni a karaktereket.

(#29) jer1cho válasza CarajoEsp (#28) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem vagyok igazán jó angolból, de mivel gyorsabban olvasok, mint ahogy mondták, így nagyon sokszor elnyomkodtam a szöveget, ami tényleg nem annyira jó. Tehát én annyira nem bánom, hogy a 2. rész már angol nyelv + magyar felirattal jött. Meg vicces, de sokszor a béna szöveg ugyan olyan bénán hangzik angolul is, de még sem üti meg annyira a füledet, még ha tudod is, hogy mit jelent, mint magyarul.

(#30) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miután mindenki megtette a tétet, gurítani kell az öt darab kockával, majd ezt követően a kijött eredmény függvényében (Egy pár, két pár, stb.) lehetőségünk van maximum 4 kocka újradobására.

mind az 5 kockát újradobhatjuk

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#31) Kassadin válasza Nordic (#27) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vannak benne hiányosságok, nem is kevés.

(#32) Darth_Revan

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szeretem a teszteidet, amiért teszel fel a dobozról is képeket :)

(#33) zed1983

zed1983
(őstag)

Nagyon jó játék! :R

(#34) noPublicFG

noPublicFG
(újonc)

Megvan, tetszett, tetszik. Csak úgy, mint a 2. része. :)

(#35) Huma válasza Ilsyde (#18) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudom miből vontad le ezt a következtetést. Vagyis tudom, de annak amit leírtam nem ez a lényege. Hanem az, hogy a kockapókerben kizárólag a szerencsének van szerepe és gyakorolhatja az ember ítéletnapig is akkor sem fog tudni jobban játszani.

(#27) Nordic: Szinkronnál gyakran azért tér el a szöveg az eredetitől, hogy valamennyire kövesse a szájmozgást. Lehet itt is ez a helyzet.

[ Szerkesztve ]

(#36) Kassadin válasza Huma (#35) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez csak egy játék, amúgy a gyakorlást arra értettem, hogyha ésszel játszol, több pénzt tudsz összeszedni, mintha véletlenszerűen nyomkodnád, és csodálkoznál, hogy mindig veszítesz.

(#37) YooSKA válasza jer1cho (#22) üzenetére

YooSKA
(újonc)

Az a helyzet, hogy az 5. fejezetben kell leverni Szikla edzőjét, s a Hentes tornyában várják még a ritka fogazatokat is. Legalábbis az én "semleges" karakteremnél...

Az öltözködéssel egyáltalán nem kell törődni - Márai

(#38) jer1cho válasza YooSKA (#37) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igazad van, de a #24-ben írtam már, hogy azt benéztem... :B :R

(#39) YooSKA válasza jer1cho (#38) üzenetére

YooSKA
(újonc)

Bocs, látod én is milyen figyelmesen olvasok...itt a melóban :-)

(#40) YooSKA

YooSKA
(újonc)

Sziasztok!
Abban tud valaki segíteni, hogy a kalauzköveknél amikor át kell jutnom a másik oldalra, milyen módon kell használnom az erőket? A kombináció megvan de 2 varázslat után elfogy ugye a sárga csíkom (s ezzel egy időben kiírja, hogy nem jó a kombináció, pedig még csak kétszer sütöttem el) s várnom kell míg visszatöltődik. Közben meg eltelik vagy fél perc.
Nem tudom érthető-e amit kérdezek...?

(#41) jer1cho válasza YooSKA (#40) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ott nem az a gond. Azzal nincs gond, ha vársz fél percet, és utána nyomod, mert azt "beveszi", de előtte kell még valamit csinálni, vagy összeszedni, nem emlékszem. Olvasd el a küldetés szövegét. Azért tudom, mert én is egyből odamentem, és nem működött, ahogy neked sem.

(#42) YooSKA válasza jer1cho (#41) üzenetére

YooSKA
(újonc)

Köszi!
A küldetés szövegében benne van, hogy menjek oda, s le van írva a kombináció is.
Ettől függetlenül nem megy, de majd agyalok még rajta.
Ilyenkor idegességemben kirohanok a mocsárba gyakni :-)

(#43) Inv1sus

Inv1sus
(őstag)

Jaj ez a szinkronhang borzalom. Vagy az angol is ilyen? :F

DESIGNER, FRONT-END DEVELOPER --- DOTA 2 ACCOUNT ELADÓ

(#44) Lenry válasza Inv1sus (#43) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

csak az első 1-2 óra furcsa. amikor elkezdtem a másodikat, már hiányzott, hogy nincs

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#45) Inv1sus válasza Lenry (#44) üzenetére

Inv1sus
(őstag)

Úgy be lehet állítani, hogy eredeti hang, magyar felirat?

DESIGNER, FRONT-END DEVELOPER --- DOTA 2 ACCOUNT ELADÓ

(#46) GypsFulvus2 válasza Inv1sus (#45) üzenetére

GypsFulvus2
(senior tag)

Ha jól emlékszem, nem lehet. Az angol szinkron se egy nagy dörrenés sajnos. Az eredeti, az ugye a lengyel. Ez persze nagyon szubjektív, de Geralt angol szinkronjától hülyét kaptam, ezért aztán maradt a magyar. Amúgy szerintem a magyar szinkronszínészek nem olyan rosszak, sőt kifejezetten jó alakítás is volt köztük (pl. Kalkstein-t imádtam), de a magyar fordítás minősége kritikán aluli. Olyan félrefordítások vannak benne, amivel már egy középszintű angol nyelvvizsgán is páros lábbal rúgnának ki. A W2-ben már sokkal jobb minőségű a fordítás.

[ Szerkesztve ]

"Áh ez már olyan, mint a komcsiknál: ő gondozza, szóval az övé " -by Morden24

(#47) albert8

albert8
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az egyik általam játszott legjobb játék
Mindenkinek ajánlom :K

"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

(#48) wikings2

wikings2
(őstag)
LOGOUT blog

A szinkron szerintem nem zavaró :) csak sokszor elolvasom a szöveget még mielőtt befejeznék a beszélgetést, de ez meg már megint csak az én hóbortom :D

"Maximiliano Irázabal és Alejandro Salvatierra egy és ugyan azon személy" x)

(#49) jer1cho válasza wikings2 (#48) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

(#50) joysefke

joysefke
(senior tag)

köszi a tartalmas összefoglalót!!

J.

Óvakodjatok az Ofotérttől, különösen a 112-es IV Ker István úti Ofotérttől. Fujitsu Siemens E7110 szereléséhez értő embert keresek (venti csere). PÜ légyszi

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.