Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz - tény - de nekem nem kellene...

Per pillanat egy 106-os, 200hz-es LG plazmám van otthon, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Igaz, hogy nem online tv, de nincs is rá szükségem... :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#2) Elrood

Elrood
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet, hogy átsiklottam felette, de a LAN csatlakozót mire tudja használni? legfelül

''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

(#3) atike válasza Elrood (#2) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Netre, nem?

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#4) zhagyma válasza Elrood (#2) üzenetére

zhagyma
(őstag)
LOGOUT blog

A TV DLNA kompatibils: [link]. Gondolom ezért kell az a LAN csatlakozó ...

[ Szerkesztve ]

(#5) Cyrin

Cyrin
(őstag)

újabb modell nem volt??

Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

(#6) Parci válasza Cyrin (#5) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

nem

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#7) elefant válasza Cyrin (#5) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

Ez a tavalyi karácsonyi szezonra ütemezett tévé. Az idei új modelleket még csak most mutatták be japánban, gondolom Magyarországra egy-két hónap múlva érnek ide. Ez nem csak Sony specialitás, nagyából minden gyártó hasonló szisztéma szerint dobja piacra a termékeit, csak az üzemezés tér el a vállalati stratégiának megfelelően.

Szóval nem volt újabb modell.

(#8) Szroncs

Szroncs
(újonc)

Jó kis teszt de szivesen látnék/ánk több versenyzőt is egy kupacban..
Pl:37" 200e Ft. kategória kb ez a Magyar nagyátlag és lehetne
Samsung vs Sony vs LG vs Panasonic vs Philips Talán ezek a legismertebbek itthon.

(#9) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Egynek nem rossz, lehet csak a név, de szerintem nem annyira szuper ez az ár érte.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#10) c41r0^

c41r0^
(őstag)
LOGOUT blog

összességében jó teszt, de szerintem még van hová fejlődni a funkciókat kivesézendő, már ha a PH!-s hardvertesztekhez viszonyítjuk

- a PC-s üzemmód meg sem lett említve sajnos (nem kevés ember használja monitornak is az LCD TV-jét) sem HDMI, sem VGA bemenetről

- komplett menürendszerről nem árthat fénykép szvsz (bár áruházban végig lehet őket nyomkodni, de mégis...)

most hirtelen még sok dolog jut az eszembe (játék mód/input lag, stb.), csak a kérdés az, hogy ezeknek a teszteknek mi a célja - teljes átfogó képet kapni egy-egy TV típusról minden tekintetben (ehhez sajnos egyelőre ez kevés és nem tudom, akartok-e errefelé fejlődni), vagy csak ízelítőt adni róluk

egyébiránt a Sonynak elérhetőek a 2010-es modelljei, pl. "néptévé" lehet a KDL-37EX500, kb. azonos árban van ezzel és a tudása jóval nagyobb, szóval ezt a TV-t ilyen áron egyszerűen nem éri meg megvásárolni

http://soundcloud.com/morbidezza

(#11) hcl

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"ám annyira látványos különbség nem tapasztalható, mint amekkora az eltérés mértékéből vélhető lenne. Sőt."
Hehe, lehet, hogy azért, mert ez stabilan tudja a kiírt kontrasztot, míg a csúcscuccok átlagban csak néha? Vagy valami ilyesmire gondolok.

Itt jön az, hogy mindenki dobálózik a nagy számokkal, aztán kiderül, hogy tulajdonképp frankón nézhető egy tök átlag LCD TV is. :D

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

(#12) kleinguru

kleinguru
(senior tag)

Érdekes, de átlagos tvnek nevezni ~190ért huhh, az szerintem sok.

A filmek után a sport adás számomra a legfontosabb...

Rátekintek az árra és Kézilabdát nem lehet vele nézni normálisan, nem is annyira ár/érték bajnok!

Nem ismerem a konkurens gyártók termékeit, de remélem van olyan, amin normálisan lehet nézni sport műsorokat!

Illetve már Samsungnak láttam akcióba ~110-130 között fullHd tévéit azok vajon milyenek lehetnek ehhez viszonyítva?

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#13) Vidala

Vidala
(senior tag)

190K-ért kissé drága. Nem követem napi szinten a TV piacot, de egy hasonló, vagy jobb pl. Samu LE37B650 ~ 170K B550 ~ 150K TV, és akkor az LG-ket és a többieket nem is említettem.
Nekem egy 2 éves Samu LE17A656-os van, és tisztességes (jó) fekete reprodukcióval bír, 100Hz és nem húz csíkokat a focilabda, a többi min. ugyanaz.

A SONY-nak össze kéne kapnia magát, mert végleg lemarad a koreaiak mögött, pedig 5-10 éve még "röhöghettek" rajtuk.

CoVboy Forever!

(#14) elefant válasza kleinguru (#12) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

Kézilabdával és focival nem volt nagy gond, főleg, hogy az tévétunerje nagyon jól sikerült, tényleg abszolút über ez a része.

A tenisz és a ping-pong az meglehetősen problémás egy csomó tévénél, ennél is. kicsi és világos a labda, és borzasztó gyorsan megy. Azért egy kézilabdával vagy focival nem ez a helyzet. Néztem rajta kézit egyébként és rendben volt.

"Nem ismerem a konkurens gyártók termékeit, de remélem van olyan, amin normálisan lehet nézni sport műsorokat!"

Nagyon sok rettenet szar tévé van a piacon, főleg az alacsony árkategóriában, úgyhogy csak óvatosan!

Azért ez a tévé még mindig nem három- vagy négyszázezer forint, mint más gyártók felsőkategóriás modelljei. Azt továbbra is adom, hogy a tapasztalataim alapján az ár/érték aránya nagyon jó.

(#15) Enton válasza c41r0^ (#10) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sajnos igazad van.
Én is hiányolom a rákötés teszteket, pl egy valamire való normál laptop rendelkezik HDMI kimenettel, szinte elenyésző a számuk, ha nem is HDMI akkor DVI átalakítással megint átlehet hidalni a problémát.
Persze ha már van egy ilyen laptop (DVD/BR lejátszó) akkor azokat már ráköti az ember egy ilyen tv-re.
Mikor az enyémet megvettem, még vásárlás előtt a gépemet dugtam rá, miután hazahoztam, minden kezem ügyéba akadt használati cikkel kipróbáltam, amivel csak lehetet.

[ Szerkesztve ]

Family Guy Online - Closed Beta

(#16) elefant válasza Vidala (#13) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

Teljesen OFF ez itt, de láttam az aláírásodat. Énis nagy CoV rajongó (meg nyilván CoVboy) rajongó voltam. Megtaláltam a wiwen pár éve Rucz Lajost, aki CoVboy mellett csinálta az újságot, és tök érdekes dolgokat mesélt. Például, hogy már nem is beszélnek CoVboy-jal, elvesztették egymást, meghogy a "srác" belefáradt ebbe a posványba. Pedig ők aztán tényleg borzasztóan előremutatóak voltak média szinten itthon. A CoV abszolút underrated!

(#17) Sn00k

Sn00k
(őstag)

Hát engem nem zavarna ez a puritán külső, főleg ha a szobámba várna :DDD

simán jó kis TV és nem is vészes az ára....

SONY-t a népnek ;]

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

(#18) Parci válasza Enton (#15) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ezen majd még erősítünk (bár igazából az egyetlen érdemi kérdés, hogy tudja-e a natív felbontását 1:1 pixel mapping mellett a pc valamely kimenetéről).

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#19) c41r0^ válasza Parci (#18) üzenetére

c41r0^
(őstag)
LOGOUT blog

ez jó hír, azonban nem csak ez az egyetlen érdemi kérdés, hanem hogy a képjavítók közül PC-vel mi és hogyan működik, mik a helyes beállítások (az LCD topicban pl. rengeteg ember nem képes 1:1 pixelmappinget kicsikarni a TVjéből, ami egyébként képes rá, mert olyan alapvető dolgokat hagynak ki, hogy az adott bemenetet PC-re címkézzék, és akkor azt képzeld el, a TV tulajok hány %-a írhat a topicba, akik pedig használják pl. PC-vel a TV-t, csak rosszul és azt hiszik, úgy az OK) kitérve a PC-s médialejátszásra is, hogy pl. képes-e a PC-től 24Hz-es jelet fogadni és ebben az esetben bekapcsolhatók-e a képjavítók

tehát a PC felé is ki kéne térni szvsz, ha már a PH! is innen indult

én a PH!-tól ilyen "fogom a kezed és megmutatom, elmagyarázom a technikai részleteket és hogy mit miért kell és hogyan" mentalitást várnék el házimozi téren is, remélem nemsoká eljuttok ide is, ahogy ez most van a PC tesztek esetében, én szívből kívánom és sok sikert hozzá!

http://soundcloud.com/morbidezza

(#20) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Tetszett a teszt. Koszi. :)

"There is nothing permanent except change"

(#21) Vidala válasza elefant (#16) üzenetére

Vidala
(senior tag)

Éljen-éljen :C
A mai napig szívesen előveszek egy-egy számot, mert nagyon szórakoztató tud lenni. Az is igaz, hogy nagyon más világ volt akkor még, de valóban. A mai napig a cikkek és a lap szellemi színvonala példaként említhető a mostani médiumoknak.
Néha azon gondolkozom, hogy könnyebb dolguk volt, mert a játékok nem voltak ennyire komplikáltak? Nem tudom, de azt igen, hogy pl. a Last Ninja sorozat mai szemmel iszonyú egyszerű, de akkor a leírással játszva (szigorúan egy barátommal: ő olvasta én mentem) néha meg kellett állnunk a hosszú röhögőgörcsök kipihenésére.

Sajnálom, hogy CoVboy "eltűnt", pedig anno még a TV-ben is adott interjút (fekete sziluettként a kalapjában). Ilyen még ma is ritka (ha van egyáltalán).

Akinek esetleg már nincs meg de szívesen nosztalgiázna itt lehet mazsolázni. (Asszem ezzel talán már nem követek el szerzői jogsértést, ha mégis akkor bűnbocsánatért esedezem, és a marketingkapányomért járó járandóságomat felajánlom ellentételezésként! :D )

Továbbra is :R az 1.75-nek. :DDD

[ Szerkesztve ]

CoVboy Forever!

(#22) hcl válasza elefant (#16) üzenetére

hcl
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kedvenc újságom ever :)

Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

(#23) Sicilian válasza Devid_81 (#9) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Azzal nekem is gondom volt, szerintem is drága !! :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#24) Mappa válasza Sicilian (#23) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

Márka ár :K ...ennyiért valami nagyobb samu bőven

EVO & STi power

(#25) 7Heads Drago

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

A teszt tetszik. Az már viszont nem hogy filmet nem játszik le.
Nem tudja valaki: A Samsung LE32B550 lejátsza a filmeket is?

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#26) Boxi88

Boxi88
(őstag)

A teszt nekem is tetszett, viszont valahogy nekem jobban tetszenek a samsung tv! de lehet hogy csak az én ízlésem a rossz! :U

(#27) Thom! válasza 7Heads Drago (#25) üzenetére

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem

(#28) DV

DV
(senior tag)

Koszi a tesztet jo lett, de remelem majd tokeletesedik idovel.

Hamar nem a legujabb Tv-ket tesztelitek, szivesen megneznek egy Samu LE40 A656 Tv tesztet. Igazabol a kimert szinbeallitasok erdekelnenek.

Laptoprol nezek filmeket a Tv-n HDMI kimeneten keresztul, es a Tv-bol optikan megy at a hang az erositobe. A laptopom sajnos csak 2 csatornat kuld ki HDMI-n, (ATI Mobility HD3450). Igazabol sehol sem talaltam infot arrol, hogy a Tv az optikai kimeneten keresztul ki tud-e kuldeni, tobb, mint 2 csatornas hangot (pl. 5.1)? Azert erdekel, mert ha lecserelnem a laptopom es a HDMI-n keresztul kimenne az 5.1, akkor a Tv tovabbkuldene-e az erositonek?

(#29) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Ennyi pénzből egy 42" de akár egy 50" 720p-s plazma is kijön, ami szerintem sokkal jobban megéri. És azok egy foci VB alatt sem véreznek el. Az én véleményem, hogy az lcd jó monitornak, televíziónak viszont én mindenképp plazmát vennék.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#30) Vidala válasza Ijk (#29) üzenetére

Vidala
(senior tag)

Az LCD vs. Plazma örök meccs, mindenki eldöntheti előnyök-hátrányok-hitvallás alapján, hogy melyiket.
Viszont a 720p TV-nek jó, de mondjuk HD, vagy Blu-ray filemkhez már nem mindegy, a konzolokról nem is beszélve (én pl. XBox360-nal nyomom), mert egyértelműen szebb 1080p-ben, még ilyen "kicsiben" is. 50''-es méretben egy FullHD-s TV-t meg sajnos csak az tud venni, akinek 2 anyja van (na jó nem, de nem ecsetelem tovább).

CoVboy Forever!

(#31) DV válasza 7Heads Drago (#25) üzenetére

DV
(senior tag)

Megis igen? Feltörték a Samsung tévéit... [link]. Keszulekek listaja: itt.

(#32) Ijk válasza Vidala (#30) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Legalább 3m-ről néznek egy ilyen nagy képernyőt és onnan már nem látod a különbséget a 720p és 1080p között. De ha nagyon kell a fullHD akkor még mindig lehet kapni 42" plazmát ennyiből, ami még így is jelentősen nagyobb.

(#33) Pistiboy88

Pistiboy88
(kvázi-tag)

Nekem van egy ilyen itthon, nagyon megvagyok vele elégedve. Sztem tökéletes, ja és én 160 ért vettem. Nem, nem fű alatt:)
Nálam 10-ből 9-et kapna. De csak azért,mert havernál láttam a Samu LED tévéjét....

LG Optimus 2x | http://pistiboy.blogspot.com

(#34) Vidala válasza Ijk (#32) üzenetére

Vidala
(senior tag)

Vitatkozom, mert látszik a különbség. Ismerem a fizikai magyarázatot, de tapasztalatból nem ez jön le. Nekem a legkonkrétabb példa: egy barátom családjában van 2 db 42"-es Panasonic plazma. Kb. ugyanaz a széria, de az egyik 720p-s, a másik 1080p-s. Simán megmondod, melyik melyik (nem TV adásról, hanem mondjuk konzolról).
Egyszerűen megfogalmazva szebb a kép, pedig nyilván már nem arról van szó, hogy látod-e a pixeleket, vagy sem.

CoVboy Forever!

(#35) k.

k.
(őstag)
LOGOUT blog

Gratula, jó teszt lett:)
Hamarosan hozzám is beérkezik egy kis sony bravia:D

DANSZ!!

(#36) Ijk válasza Vidala (#34) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Szerintem egyszerű a képlet:
Kicsi szoba kevés pénz: 42" 720p
Kicsi szoba több pénz: 42" Full hd
Nagyobb szoba kevés pénz: 50" 720p
Nagyobb szoba több pénz: innen a határ a csillagos ég.
Szerintem ha már tv-t vesz az ember akkor a méret legyen az egyik legfontosabb tényező, egy nagyobb szobába inkább veszek egy 50" 720p-s plazmát mint egy 42" full hd-set. És mivel a legtöbb helyen bizonyos mértékben előfordul hogy sportműsorokat néznek, és a jobb kontraszt miatt is én csak plazmát vennék.

(#37) Parci válasza c41r0^ (#19) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

hardver teszteket 10 éve írunk (pár hónap híján). házimozi vonalon csak most indultunk. legyetek türelmesek... :)

(#38) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

37V5500-at használok fél éve, nemtudom a pontos specifikációbeli különbségeket, de úgy rémlik ez még csak nem is 100 Hz-es, a cikk alanya pedig az. szerintem a két tv dettó ugyanaz (külsőre és menüre legalábbis teljesen), de az 5800 minimum újabb és jobb kell legyen.

ezek alapján 2 dolgot kéne helyretenni:
- semmiféle szellemképezést, utánhúzást nem tapasztaltam vele, foci/tenisz/kézi teljesen zavartalan rajta
- Jó lett volna, ha néhány funkció, így például a képarány változtatása külön funkcióbillentyűt kap, de ezeket lespórolták
hát ez meg bizony ott figyel a távirányítón, a képen is látszik a középső gomb az legfelül..

amúgy korrekt teszt, és köszi a műszeres képbeállításokat, szerintem 5500-ra is jók lesznek.

JUTESZEMBE:
5 méteres hdmi kábellel van kikötve ati3870-ről, a képminőséggel semmi bajom nem volt, the witcher-t játszogattam vele fullhd-ben. netezésre viszont nem ajánlom, arra monitor való. valahogy kényelmetlen az egész, szerintem a szemnek is megerőltető.

[ Szerkesztve ]

(#39) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

örülök ezeknek az új teszteknek! jó lett.

találtam egy hibát:

Kép üzemmód Normál, élénk, egyéni
Energiafogyasztás 112 watt (készenléti állapotban 0,17 watt)
Képüzemmód Normál, élénk, egyéni

Aurea mediocritas

(#40) Messa

Messa
(tag)

Gratula a teszthez. Nekem személy szerint az a véleményem, hogy a 200.000 alatti kategória királya jelenleg a Samsung LE-40B650 [link]

Time is the fire in which you'll burn.

(#41) Alchemist válasza DV (#31) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

Ez az... van-e hozzá firmware hack kiterjedt médialejátszásra?
Mert ha nincs, nekem nagyon nem éri meg ezt az árat (de még a kétharmadát is alig)... ez esetben mindenféle kiegészítő vas kell hozzá, ha univerzálisan akarom használni.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#42) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bakker én két éve nyáron diákmunka alkalmával ilyeneket raktam össze. :DDD Vagy hasonlót, nem emlékszem pontosan. :B

[ Szerkesztve ]

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#43) Jasonchan

Jasonchan
(őstag)

"ha azt vesszük, hogy ezért az árért milyen képminőséget és mekkora képátlót kapunk, akkor az az igazság, hogy a modell ár/érték aránya teljesen rendben van"

Azt kell mondjam ez nevetséges!
Ezért a pénzért Panasonic Plazmát kapunk 42"-at Full Hdben!

"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

(#44) Gl4diator válasza Vidala (#21) üzenetére

Gl4diator
(kvázi-tag)

Turkáltam, találtam egy Covboy interjút, hátha még nem látta mindenki :) :

http://cov.szpeti.hu/oldal.php?oldal=extra/covboy_tomorrow

(#45) eszterencs válasza AXisBOLD (#39) üzenetére

eszterencs
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

LOL, kösz, javítva.

(#46) ilyen_85

ilyen_85
(tag)

Sziasztok!

Én is jöttem kukacoskodni a tesztel kapcsolatban:) :P na jó nem csak néhány észrevételem van, ahogy így átfutottam:

Élénk beállítás: sajnos van értelme a kereskedelemben, mégpedig a nagy áruházaknál, elképesztő fényerő értékek mellet kéne bemutatni a tv-t sajna muszáj a nagy fényerejű profil. Igen sajna a szinhűség teljes hiányát tapasztalja ilyenkor az ember, de sajnos itt jön egy másik jó vásárlói szokás, mégpedig hogy neki olyan kell mint a Samsung... (ez általában annyit tesz, hogy műanyag brutálisan erős színek). Ilyenkor jön jól az élénk beállítás, esküszöm az első félévben még én is megpróbáltam megmagyarázni a vásárlónak, hogy jó persze látványos a színe, de az nem normális, nem színhű, de a vásárlót ez nem hatja meg. Most már csak annyit mondok rá egy sóhaj kiséretében, hogy persze... tud olyan "szép" színeket mint a Samsung... átlövöm kiemeltre és már meg is nyugszik :)

Fekete szín: itt egy picit értetlenül állok, ugyanis én megvagyok győződve róla, hogy fekete színt látok a kijelzőn nap mint nap. Persze van ennél mélyebb fekete jellemzően a Samsung B-s LCD tévéken, de nem mindegy, hogy milyen áron, nagyon látványos mikor az elektronika, egy szép mélyfekete pacát rak a fekete szín helyére... Pont ma kérdeztem rá egy vásárlónál, hogy elnézést, ön látja, a hölgy lábainak a körvonalait? (nem kell roszra gondolni, csak épp azon szörnyűlködtem, hogy a fekete nadrág és a Samsung tv kombinációjaként ez lehetetlen... nem különült el semennyire, az egész nadrág egy fekete paca volt.)

Távirányító:
Nos a képarány váltására szolgáló billentyű igenis rajta van a távirányítón, még le is fotóztátok:) Nézd csak meg a képen a legfelső sorban a középső gombot... Őt kerested:P

8ms:
Abszolút jogos, nem is értem, hogy miért alkalmaznak ilyen lassú paneleket, ez picit gáz a Sony-nál!

Az a helyzet, hogy számomra inkább az EX széria a szimpatikusabb én elcserélném az S- tunert az EX fejlettebb media támogatása miatt (pendrive, hdd csatlakoztathatósága, de az EX ténylegesen fel is ismeri a vinyókat, míg a V/W sorozat nem mindegyiket.) hiszen itt már a filmek nagyrészével is képes kezdeni valamit a készülék. Pl. Divx7 támogatás, és az Mkv-k egyrésze :D 5-ből 2-t lejátszik, számomra véletlenszerűen:D biztos a kódolásban, bitrátában, vagy a csillagok állásában nem tetszik valami a készüléknek, de hogy mi nem jöttem rá.

Bár aki szatelites szolgáltatást venne igénybe, ott ez jobb választás lehet.

Viszont az internetes tartalmak terén is fejlettebb az EX széria, YouTube és hasonló vidómegosztók elérése interneten. Ha minden igaz, akkor pár hasznosabb szolgáltatás is elérhető lesz magyarországon, internetes tv adások, hasonló. Bár erről egyelőre nem tudok sokat mondani, még nem tudtam kipróbálni. Kíváncsi vagyok.

Röviden ennyit szerettem volna, bocsánat, csak ez a pár gondolat eszembe jutott az egyébként nagyon jó cikk olvasása közben.

Csak így tovább biztos vagyok benne, hogy a tv tesztekre nagyon nagy szükség és igény van.

Nexus S

(#47) ilyen_85 válasza atike (#1) üzenetére

ilyen_85
(tag)

Sajnálom de az nem plazma lesz:) vagy nem 200hz-es, jelenleg nincs ilyen, szerintem 42LH5000-es "200 hz-es" Lcd-d van inkább :)

[ Szerkesztve ]

Nexus S

(#48) ilyen_85 válasza elefant (#7) üzenetére

ilyen_85
(tag)

A 2010-es lineup egy része már kb 3 hete megtekinthető és megvásárolható a boltokban. Jellemzően az EX, NX, HX, sorozat tagjai. Persze az erősebb modellek HX9, LX9, NX8 még nem érkeztek meg, azoknak még tényleg kell némi idő. Júniusra igérik őket, de ezek már vagy 3d ready-k, vagy egyébb okokból fejlettebbek (HX9- 3d ready, LX9 - 3D, NX8 fejlett tartalom szolgáltatás, ütős külső)

Mappa:
"Márka ár ...ennyiért valami nagyobb samu bőven" azért ezzel vigyázni kell... nem feltétlenül érdemes az olcsóbbakat venni egy 550-es Samunak már nagyon szép az árcédulája, de a szolgáltatások terén szét kell nézni :)

[ Szerkesztve ]

Nexus S

(#49) Parci válasza Jasonchan (#43) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ez pedig egy lcd tv - köszönjük az értékes kommentet.

(#50) nbg

nbg
(fanatikus tag)

erm... az a "kartyahely" a muszer oldalan nem CI-slot veletlenul, amibe eloszor egy CAM-modul kerul, es csak abba az elofizetoi kartya? (Amennyiben picimaci=CI, nem szoltam... :) )

[ Szerkesztve ]

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.