Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Nem is tudtam, hogy a Mitsubishi TV-t is csinál... :F

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#2) ZorPrime

ZorPrime
(lelkes újonc)

Nem is akármilyenek az elektronikai cuccai :)

És most kedves emberek, megszabadítalak Titeket legnagyobb gondotoktól.....az élettől! (Joker) / Dobolni isteni dolog!/ PAISTE POWA!

(#3) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért nem létezik annyira kis szoba hogy ne férjen be egy 106cm-es LCD. ;]

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#4) P00By válasza Sicilian (#1) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Hajaj, pedig de elég régóta.

[ Szerkesztve ]

(#5) zhagyma

zhagyma
(őstag)
LOGOUT blog

" ...a digitális adások vételére alkalmas tuner pontosan melyik szabványt támogatja ..."

Ha japánban is forgalomba kerül, akkor a tunernek az ISDB szabványt biztosan támogatnia kell. Gondolom az EU-s verzióban DVB-T/C tuner lesz.

(#6) Sicilian válasza P00By (#4) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Háát erről valahogy lemaradtam :DDD , biztos helyi cuccként nagyon menő náluk,
de itt Európába nem nagyon futni össze az üzletek polcain ilyen termékekkel.

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#7) gyiku válasza FRENK1988 (#3) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

de letezik. beraktam a 42est, fajt tole a fejem, szedultem, nagyon kozel volt, fel meterre az agy labatol. igy lett 32es a haloban.

(#8) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Nem buta gondolat! Én spec mostanában gondolkodom egy kisebb méretű lcd tv megvásárlásán a hálószobámba...

Mellesleg a Mitsubishi az egyik legnagyobb japán konszern. Bank, acélgyártás, targoncák, és kapaszkodj meg, még sört is gyártanak!!! Én akkor döbbentem le először, amikor a Toshiba VHS videóm szellőzőrácsain keresztül az egyik chipféleség tetején a Mitsubishi feliratot olvastam. A videómagnót mellesleg 1987-ben vásároltam Ausztriában! :K

Alléz Olympique de Marseille!

(#9) Muton válasza yakuza.tora (#8) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

volt egy kutatás arról, h a hálószobában tv-vel rendelkezők nemi élete sokkal jobban elmarad a tv-vel nem rendelkezőéktől. nálam tuti, h nem lesz tv, én mást akarok csinálni ;]

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#10) Lenry válasza Muton (#9) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

meggyőztél. nekem se lesz TV-m a hálóban :N
nem mintha bárhol máshol lenne :D

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#11) Vikthor

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem hinném, hogy hazánkban olyan sok embernek lenne szüksége ilyen időkben 2. TV-re a hálószobában.... Nálunk úgy van, hogy a nappaliban van 1 db igaz az egy 46-os és slussz. A másik, hogy sokaknak még nincs is külön hálószobájuk... :F Szerintem az már luxus, bár ez az én véleményem.

Üdv,
Vik

~ Arcana ~

(#12) Yany

Yany
(senior tag)
LOGOUT blog

"Ilyenkor a készülék egy szenzor segítségével felméri a környezeti fényt, és automatikusan ahhoz igazítja a fényerőt, a gammát, illetve a kontrasztarányt. Ezzel elméletileg érezhetően csökken a fogyasztás, de az kérdés, hogy valóban annyira hatékony-e, mint ahogyan azt állítják."

Hát azért a mobiltelóknál már elég régóta alkalmazzák a technikát és nem csak a láthatóságban segít (pl. napsütésben feltekeri ezerrel), de ugyebár itt fontos az akku kímélése és biztos, hogy használ is. Különben ilyen amúgy is agyonintegrált eszközön, ahol minden hely számít, nem tennének fölösleges alkatrészeket.

Mondjuk az belerondíthat picit a képbe, hogy a hálóban elsősorban sötét van, hiszen a legtöbben a nappaliban, dolgozóban, konyhában stb. helyeken vannak az emberek, vagy a melóhelyen, vagyis egy konstans alacsony fényerőre kalibrált eszköz kb. ugyanannyit érhet, mint egy ilyen szabályozós. Az más kérdés, hogy valószínűleg sokan nem foglalkoznak a kérdéssel fogyasztási szemszögből...

[ Szerkesztve ]

jancsiga

(#13) gyiku válasza Vikthor (#11) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

a nappaliban ulve, haloban fekve nezem. szerintem van letjogosultsaga, nekem szuksegem van ra. es kellene egy 19-20" a konyhaba is, ha nem lenne 40-50k.

[ Szerkesztve ]

(#14) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Ezekben sincs semmi újítás. :U
Az automatikus hangerőállítás volt már eddig is több gyártónál és a fényszenzorral megspékelt eco-mód is benne van már egy ideje pl az LG-kben. :)
Egyébkényt tényleg jelentősen visszaveszi a fogyasztást(legalábbis az LG-knél).

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#15) Integra

Integra
(Jómunkásember)

én szívesen felfúrnék egy ilyet a budiba a szemközti falra a bidé felé..
:)

(#16) yakuza.tora válasza Muton (#9) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

A legjobb akciók a nappaliban, medvebőrön a kandalló előtt szoktak kialakulni... :D

[ Szerkesztve ]

Alléz Olympique de Marseille!

(#17) DrGonzo22 válasza yakuza.tora (#16) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

És cápabőr zakót is veszel hozzá?:)

(#18) Integra válasza Muton (#9) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

sakk?

(#19) Gazsi00

Gazsi00
(őstag)

Ilyen tv-t szívesen elfogadnék én is a hálószobámba.

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

(#20) WD40

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Illetve komoly célcsoportként jelölték meg a diákokat, akiknek az apró garzonjaikban, kollégiumi szobáikban egyszerűen nincs hely egy nagyobb készüléknek.

Az fel sem merül, hogy egyszerűen nincs annyi pénzük. :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.