Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#2) fatallerror

fatallerror
(őstag)

szegény amd, remélem legalább vga téren nem lesz baj :]

(#3) NLZ

NLZ
(kvázi-tag)

Hát gyanús is volt, hogy az egész csak egy csövi hotfix. :)

(#5) Taragas válasza Löncsi (#4) üzenetére

Taragas
(kvázi-tag)

Hát kíváncsi leszek ezek után a rendes frissítésre... :DDD

(#6) fatallerror válasza Taragas (#5) üzenetére

fatallerror
(őstag)

szerintem ez volt az csak jött a feedback h fos :D most ez a kifogás és csinálnak 1 újat :] kicsit szánalmas pedig szurkolok nekik h csináljanak vmi jót és legyen árverseny v vmi :/

(#9) Steven

Steven
(őstag)

Epic fail :-)

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#10) T_Stark

T_Stark
(senior tag)

Biztos MS-nél nem volt kedvük tesztelgetni, kidobták félkészen, majd leteszteli párezer user :DDD

(#13) Pikari

Pikari
(fanatikus tag)

szerintem ez az amd bulldozer dolog egy tévedés.

nézegettem leírásokat a technikáról anno, és az egyetlen valamire való újdonság, az FPU és az ALU aszinkron hajtása nem került bele a prociba. Véleményem szerint ez lett volna kizárólag az egyetlen ütőképes dolog, a többi dolgot nyugodtan lehet is a szemétbe rakni, és erre gyúrni. Megnéztem az ábrákat is, amelyek arra hivatottak választ adni, hogy mitől rossz az ütemező. Hát én nyilacskákat láttam, amiket valószínűleg 8 éves kislányoknak meg managereknek készítettek, hátha ez elegendő nekik arra, hogy elviseljék, hogy a proci másfélszer lassabb, mint kéne.

na de mind1 is, az új gépemben úgyis via proci van. ők legalább nem keresnek kifogásokat arra, hogy miért lassú.

,,Pikarinak underage megmondóember szaga van'' | ,,a normális fejlesztők szemét kihugyozzák a Pikari jellegű merénmegmontammok''

(#14) DRB

DRB
(fanatikus tag)

Miért az AMD magyarázkodik, miért nem a MS? :F

Az idei tél egy szép februári szombatra esett... :D

(#15) daa-raa válasza Pikari (#13) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Szia Geri!

Si vis pacem, para bellum.

(#16) Tauren45 válasza DRB (#14) üzenetére

Tauren45
(tag)

Mert nekik aztán mind1. :U

Samsung Galaxy S2 - I9100XXLPH - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | Nagy csalódás Diablo 3 | The settlers 2 |

(#17) DRB válasza Tauren45 (#16) üzenetére

DRB
(fanatikus tag)

Amolyan Microsoftos hozzáállásra gondolsz?

(#13) Pikari: Jaja, pl. nyugodtan ki lehet dobni a prociból a SSE4.x-et, vagy az AES-t, esetleg az AVX-et is. :D

[ Szerkesztve ]

Az idei tél egy szép februári szombatra esett... :D

(#18) P.H. válasza FireKeeper (#11) üzenetére

P.H.
(senior tag)

Megjelent, visszavonták. Ebben nincs semmi trollkodás.

Ez is megjelent anno, benne a "The processor will also try to move poorly threaded applications to few cores." mondattal.

Ez nem sikerült 2008-ban az Intel-nek; most az AMD-nek 2011-ben sem. Most talán elindul valami az MS háza táján (hisz elsősorban az ő feladatuk ez, ha már nem a BIOS-é).

Fail? Most igen. Elindul valami ez ellen komolyabban? Valószínűleg igen.
Jól járunk vele? :)

Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still ... ˙˙˙ Real Eyes Realize Real Lies

(#19) FireKeeper válasza P.H. (#18) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csak arra próbáltam utalni, hogyha kijön valami hír a bull-al kapcsolatban (legyen pozitív vagy negatív) akkor azt záros határidőn belül ellepik az intel trollok, mint ahogy ezt a kedves #13 számú hsz megírója prezentálta is helyettem :)

-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

(#20) P.H. válasza FireKeeper (#19) üzenetére

P.H.
(senior tag)

A #13 írója speciális helyzetben van, néha elragadják az érzelmei.

Hogy ha kijön valami hír a Bulldozerrel kapcsolatban, az a tények ismeretében lehet akármilyen: +10% hozzátevése se sarkallja a hozzáértő vevői kört már a megszerzésére.
A következő generáció már inkább érdekes lehet azok számára, akik érdeklődnek iránta, de most nem vették meg (vagy majd a ~2015-ös gen., de ez még tényleg odébb van), ott már nem lesz kérdés pl. az ütemező.

[ Szerkesztve ]

Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still ... ˙˙˙ Real Eyes Realize Real Lies

(#21) Amacs válasza FireKeeper (#19) üzenetére

Amacs
(tag)

Ez sajnos így megy oda vissza. Ösztön, hogy ami az enyém, az a jó. Ez ellen nem lehet tenni semmit.

(#22) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak én érzem azt, hogy ez a hajó már elúszott az AMD-nek?

Hiába jönnek a frissítések, a proci felépítése ugyanaz marad, hatalmas fogyasztással. Ez a frissítés talán annyira lesz elég, hogy behozza az intel lassan egy éves SB prociját...

Jah és félre ne értsetek, jelenleg is AMD procim van, nem vagyok Intel fan..

[ Szerkesztve ]

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#23) P.H. válasza Vasinger! (#22) üzenetére

P.H.
(senior tag)

Miért várod el azt, hogy az AMD most és a jövőben a létező leggyorsabb »CPU«-t alkossa meg?

[ Szerkesztve ]

(#24) lee56 válasza P.H. (#23) üzenetére

lee56
(senior tag)

Hát nem kis bravúr lenne, egy 20x nagyobb céggel szemben, de most hogy mondod, már volt is rá példa :D

No Comment

(#25) FireKeeper válasza lee56 (#24) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tudják jól ők is, hogy az e-penis-szel való lasszózáson kívül sok értelme nincs :N

-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

(#26) P.H. válasza lee56 (#24) üzenetére

P.H.
(senior tag)

Ezt a bravúrt már sosem fogják megismételni, abszolút nem céljuk egy Intel-énél gyorsabb CPU-microarch megteremtése; az sem, hogy az nVidiáénál jobb GPU-t csináljanak.
Csupán az, hogy mindkét téren elég jók legyenek, és a kettő egymás mellé tétele hozza meg a megfelelő vásárlói piacot (nem az elismerést, hanem a bevételt). Erre elég jó esély van.

(#27) Viktor77 válasza FireKeeper (#19) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

És az Intel topicokat nem lepik el az AMD trollok. Vágom én.

Bazinga!

(#28) Kopi31415 válasza FireKeeper (#25) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kivéve, amikor mégis, mert kihasználják a programok... :U

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#29) Henkei válasza Viktor77 (#27) üzenetére

Henkei
(tag)

ha a tyukszemukre lepnel talan nem lepnek el.

Hogy lehet hogy amikor emberen hajtják végre abortusznak nevezik amikor csirkén akkor rántottának??

(#30) Vasinger! válasza P.H. (#23) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem, én ezt egy szóval sem mondtam.

Hanem inkább az lenne a jó, ha jó ár/érték arányú CPU-kat tudnának gyártani a középkategóriának. Pl. mint annó VGA-nál HD 4850

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#31) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Hat ez ciki.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#32) Puma K válasza FireKeeper (#25) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Pártatlan voltam egy ideig, sőt még mondhatni most is, de az utolsó procim az AMD-től egy egy A64 3200+ Venice Soc939 volt... azóta csak Intel... ha kiadnának valami rendes fogyasztás/teljesítmény mutatóval de még esetleg a 2 tényezőhőz még hozzájövő ár szemponttal rendelkező procit akkor azt venném, de mivel régen láttunk már tőlük ilyet, így részemről Intel lesz a gépemben.

(#28) Kopi31415 :

+1

valamint a fogyasztási mutatók is szempont (legalábbis nálam azok eléggé)

(#24) lee56 :

Anno az 1 magos prociknál sikerült nekik, akkor most miért nem?

Tudnak már VGA-t gyrátani, gyártanak már APU-t sőt még saját memóriájuk is lesz (igaz azt mással gyártatják le), akkor hol a nagy áttörés?

[ Szerkesztve ]

Kezd iPon szint lenni...

(#34) Oliverda válasza Puma K (#32) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szándékosan csinálják, hogy még véletlenül se legyen választási lehetőséged, így ezzel megóvnak az élet nagy dilemmáinak egyikétől. Na meg így legalább mindenki megtudhatja azt a rendkívül fontos információt, hogy kinek milyen processzora volt x évvel ezelőtt. Nem mintha ez nem lenne nélkülözhetetlenül fontos a hír témájához kapcsolódóan.

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#35) lee56 válasza Puma K (#32) üzenetére

lee56
(senior tag)

Áttörés majd akkor lesz amikor - ahogy Abu is írta vagyon egyszer régen - elkezd igazán számítani az integrált grafikus magok teljesítménye (erősebb integráltsági szint kell hozzá hardveresen, és megfelelő támogatás szoftveresen persze) és már csak APU-k fognak küzdeni egymással.. a talán nem is olyan távoli jövőben :)

No Comment

(#36) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

Nem irigylem őket..

1. "Jövőbe mutató" teljesen új architektúrájú procit akarn(án)ak bevezetni/felfuttatni, amit még a legújabb Win sem támogat (egyelőre, remélhetőleg mihamarabb megoldódik)

2. Vadiúj bérgyártóval gyártatják, amelyik még csak most "bontogatja szárnyait" ami miatt:

3. Eleve késtek/problémás a kihozatali arány, innentől fogva:

4. A tudásához és a konkurenciához képest drága és sokat fogyaszt, valamint:

5. Új (és ingoványos terep) gyártási technológiával feszegetik a határaikat (HA emlékezetem nem csal legalábbis) és

6. Mindennek tetejébe most még MS. is bénázik.

Van egy tippem, hogy a rev2.-nek Phenom2 "szájíze" lesz, aminek az AMD-sek örülnek majd, én mindenesetre drukkolok nekik, ha már ennyi munkát beleöltek, meg ahogy már említette is valaki: jót tenne a versenynek/árversenynek, mindenkinek az lenne a legjobb, ha sikeres lenne..

Ha minden jól megy és "szerencséjük lesz" a későbbi sikerek, ha megkésve is, de kárpótolják a usereket és magát az AMD-t is. Csak addig ne csorbítsák mégjobban a Bulldozer nevet, mert már így is eléggé lejáratták az a nagy büdös igazság és ez sajnos tényleg a dilettantizmusuk sara, nincs mit szépíteni. Meglátjuk..
Akárhogy is: hajrá AMD! (Írom ezt Intel-szívű gépről :) )

[ Szerkesztve ]

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#37) Chepany

Chepany
(fanatikus tag)

Ez az egész egy nagy bohóckodás...

Az igazi játék-klasszikusok a 90-es években születtek!

(#38) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

AMD és a csoda driver. Itt és most AMD és és a csodafrissítés!
Remélem azért amit kiadnak az tényleg javít a Bulldózeren. :K

Family Guy Online - Closed Beta

(#39) ftc válasza P.H. (#26) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sőt múltkor olvastam az új vezér interjúját, s közölte nem célja versenyezni az Intel-el..megpróbálnak olyan helyekre is majd betörni ahol Intel még nincs. Rájött, hogy nincs értelme versenyezni az óriással..

(#40) Zeratul

Zeratul
(PH! addikt)

Stol mester rakott össze már pár Bullos konfigot és tapasztalata szerint a frissítés igen sokat dob a rendszer teljesítményén, sőt a FX4100 is jó eséllyel FX6*** magosítható. Azt nem árt szem előtt tartani hogy ezeket CPUkat eleve nem desktopra szánták, előzetes tesztek alapján Trinity 2.5GHz minden tekintetben gyorsabb mint az A8 Llano 2.9 GHz-en.

Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#41) csigabig válasza ftc (#39) üzenetére

csigabig
(kvázi-tag)

szia

Ez igazán nagy kár mert ez azt is jelentheti hogy középkategoriánál ne nagyon számitsunk jobbra cpu fronton az AMD - töl !! Kb ezért vettem i3 2120 - at és nem FX -et pedig AMD szerettem volna venni!!Remélem ha ki jön a frissités akkor azért legalább azt a szintet megüti akkor lehet elgondolkodom a cserén az FX javára. :)

Üdv CsigaBig

(#42) ftc válasza csigabig (#41) üzenetére

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lesz külön szerver front meg külön asztali... a Bull egy szerver proci...

FX annak jó aki ki is használja...

(#43) Oliverda válasza Enton (#38) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A drivereket az AMD írja, ezt pedig a Microsoft. Ráadásul ez nem is driver, hanem egy update az op. rendszerhez, amire anno a HT-s Intel CPU-knak is szükségük volt az optimális működéshez. Ezt a Win 7 már alapból tartalmazza.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#44) KisTopi95 válasza DRB (#14) üzenetére

KisTopi95
(fanatikus tag)

Pontosan. Ők adnak ki egy 0át a procikhoz, aztán nesze semmi fogd meg jól. Kissé pofátlanságnak érzem, de reméljük hogy a kövi, és egyben "normális" javítás már hoz is valamit eredményben.

Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

(#45) Srodney válasza Vasinger! (#22) üzenetére

Srodney
(senior tag)

attól tartok sokan vélekednek így,de hát ez lett a vége a nagy hype-nak!

(#46) Zeratul válasza csigabig (#41) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

Középkategóriába a trinityk jönnek, arra meg nem nagyon van válasza Intelnek, mobilon meg trinity technikai KO-nak néz ki az Ivyvel szemben.

Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#47) Prof

Prof
(senior tag)

A Wintel duo megint alkotott :O

(#48) 80hun válasza Prof (#47) üzenetére

80hun
(újonc)

Hát gratua a MSnek visszafogja az amdt hogy több intel keljen el. Szép kis piac. Mi meg szivjuka következményeket. Kidobhatna végre egy stabil oprendszert. Eddig az XP volt a legstabilabb.

(#49) Kopi31415 válasza Puma K (#32) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet, hogy kevesebbet eszik, de ha tovább kell zakatoljon, akkor a végére még fizethetsz többet a delejért. Önmagában a fogyasztással sem lehet mit kezdeni.
Amikor dolgozom akkor mondható, hogy a proci nyolcvan százalékban idle megy, de a maradék húszban akkor aztán tépjen, mint a veszedelem, mert akkor lesz a fogyasztás is minimális- a probléma adott, gyorsabb proci hamarabb végez, s több lesz az idle állapota.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#50) Zeratul válasza 80hun (#48) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

Picipuha mit tudott volna optimalizálni a Win7 esetén működő Bull nélkül?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.