szegény amd, remélem legalább vga téren nem lesz baj :]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Processzorok, tuning » [Re:] Tévedésből került ki a Microsoft javítása a BulldozerhezHozzászólások

NLZ
(kvázi-tag)
Hát gyanús is volt, hogy az egész csak egy csövi hotfix. 

Taragas
(kvázi-tag)
Hát kíváncsi leszek ezek után a rendes frissítésre... 

fatallerror
(őstag)
szerintem ez volt az csak jött a feedback h fos
most ez a kifogás és csinálnak 1 újat :] kicsit szánalmas pedig szurkolok nekik h csináljanak vmi jót és legyen árverseny v vmi :/

Steven
(őstag)
Epic fail :-)
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

T_Stark
(senior tag)
Biztos MS-nél nem volt kedvük tesztelgetni, kidobták félkészen, majd leteszteli párezer user 

Pikari
(fanatikus tag)
szerintem ez az amd bulldozer dolog egy tévedés.
nézegettem leírásokat a technikáról anno, és az egyetlen valamire való újdonság, az FPU és az ALU aszinkron hajtása nem került bele a prociba. Véleményem szerint ez lett volna kizárólag az egyetlen ütőképes dolog, a többi dolgot nyugodtan lehet is a szemétbe rakni, és erre gyúrni. Megnéztem az ábrákat is, amelyek arra hivatottak választ adni, hogy mitől rossz az ütemező. Hát én nyilacskákat láttam, amiket valószínűleg 8 éves kislányoknak meg managereknek készítettek, hátha ez elegendő nekik arra, hogy elviseljék, hogy a proci másfélszer lassabb, mint kéne.
na de mind1 is, az új gépemben úgyis via proci van. ők legalább nem keresnek kifogásokat arra, hogy miért lassú.
,,Pikarinak underage megmondóember szaga van'' | ,,a normális fejlesztők szemét kihugyozzák a Pikari jellegű merénmegmontammok''

DRB
(fanatikus tag)
Miért az AMD magyarázkodik, miért nem a MS? 
Az idei tél egy szép februári szombatra esett... :D

daa-raa
(MODERÁTOR)
Szia Geri!
Si vis pacem, para bellum.

Tauren45
(tag)
Mert nekik aztán mind1. 
Samsung Galaxy S2 - I9100XXLPH - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | Nagy csalódás Diablo 3 | The settlers 2 |

DRB
(fanatikus tag)
Amolyan Microsoftos hozzáállásra gondolsz?
(#13) Pikari: Jaja, pl. nyugodtan ki lehet dobni a prociból a SSE4.x-et, vagy az AES-t, esetleg az AVX-et is. 
[ Szerkesztve ]
Az idei tél egy szép februári szombatra esett... :D

P.H.
(senior tag)
Megjelent, visszavonták. Ebben nincs semmi trollkodás.
Ez is megjelent anno, benne a "The processor will also try to move poorly threaded applications to few cores." mondattal.
Ez nem sikerült 2008-ban az Intel-nek; most az AMD-nek 2011-ben sem. Most talán elindul valami az MS háza táján (hisz elsősorban az ő feladatuk ez, ha már nem a BIOS-é).
Fail? Most igen. Elindul valami ez ellen komolyabban? Valószínűleg igen.
Jól járunk vele? 
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still ... ˙˙˙ Real Eyes Realize Real Lies
csak arra próbáltam utalni, hogyha kijön valami hír a bull-al kapcsolatban (legyen pozitív vagy negatív) akkor azt záros határidőn belül ellepik az intel trollok, mint ahogy ezt a kedves #13 számú hsz megírója prezentálta is helyettem 
-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

P.H.
(senior tag)
A #13 írója speciális helyzetben van, néha elragadják az érzelmei.
Hogy ha kijön valami hír a Bulldozerrel kapcsolatban, az a tények ismeretében lehet akármilyen: +10% hozzátevése se sarkallja a hozzáértő vevői kört már a megszerzésére.
A következő generáció már inkább érdekes lehet azok számára, akik érdeklődnek iránta, de most nem vették meg (vagy majd a ~2015-ös gen., de ez még tényleg odébb van), ott már nem lesz kérdés pl. az ütemező.
[ Szerkesztve ]
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still ... ˙˙˙ Real Eyes Realize Real Lies

Amacs
(tag)
Ez sajnos így megy oda vissza. Ösztön, hogy ami az enyém, az a jó. Ez ellen nem lehet tenni semmit.
Csak én érzem azt, hogy ez a hajó már elúszott az AMD-nek?
Hiába jönnek a frissítések, a proci felépítése ugyanaz marad, hatalmas fogyasztással. Ez a frissítés talán annyira lesz elég, hogy behozza az intel lassan egy éves SB prociját...
Jah és félre ne értsetek, jelenleg is AMD procim van, nem vagyok Intel fan..
[ Szerkesztve ]
Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

P.H.
(senior tag)
Miért várod el azt, hogy az AMD most és a jövőben a létező leggyorsabb »CPU«-t alkossa meg?
[ Szerkesztve ]

lee56
(senior tag)
Hát nem kis bravúr lenne, egy 20x nagyobb céggel szemben, de most hogy mondod, már volt is rá példa 
No Comment
tudják jól ők is, hogy az e-penis-szel való lasszózáson kívül sok értelme nincs 
-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

P.H.
(senior tag)
Ezt a bravúrt már sosem fogják megismételni, abszolút nem céljuk egy Intel-énél gyorsabb CPU-microarch megteremtése; az sem, hogy az nVidiáénál jobb GPU-t csináljanak.
Csupán az, hogy mindkét téren elég jók legyenek, és a kettő egymás mellé tétele hozza meg a megfelelő vásárlói piacot (nem az elismerést, hanem a bevételt). Erre elég jó esély van.

Viktor77
(MODERÁTOR)
És az Intel topicokat nem lepik el az AMD trollok. Vágom én.
Bazinga!
Kivéve, amikor mégis, mert kihasználják a programok... 
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Henkei
(tag)
ha a tyukszemukre lepnel talan nem lepnek el.
Hogy lehet hogy amikor emberen hajtják végre abortusznak nevezik amikor csirkén akkor rántottának??
Nem, én ezt egy szóval sem mondtam.
Hanem inkább az lenne a jó, ha jó ár/érték arányú CPU-kat tudnának gyártani a középkategóriának. Pl. mint annó VGA-nál HD 4850
Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj
Hat ez ciki.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Pártatlan voltam egy ideig, sőt még mondhatni most is, de az utolsó procim az AMD-től egy egy A64 3200+ Venice Soc939 volt... azóta csak Intel... ha kiadnának valami rendes fogyasztás/teljesítmény mutatóval de még esetleg a 2 tényezőhőz még hozzájövő ár szemponttal rendelkező procit akkor azt venném, de mivel régen láttunk már tőlük ilyet, így részemről Intel lesz a gépemben.
+1
valamint a fogyasztási mutatók is szempont (legalábbis nálam azok eléggé)
Anno az 1 magos prociknál sikerült nekik, akkor most miért nem?
Tudnak már VGA-t gyrátani, gyártanak már APU-t sőt még saját memóriájuk is lesz (igaz azt mással gyártatják le), akkor hol a nagy áttörés?
[ Szerkesztve ]
Kezd iPon szint lenni...
Szándékosan csinálják, hogy még véletlenül se legyen választási lehetőséged, így ezzel megóvnak az élet nagy dilemmáinak egyikétől. Na meg így legalább mindenki megtudhatja azt a rendkívül fontos információt, hogy kinek milyen processzora volt x évvel ezelőtt. Nem mintha ez nem lenne nélkülözhetetlenül fontos a hír témájához kapcsolódóan.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

lee56
(senior tag)
Áttörés majd akkor lesz amikor - ahogy Abu is írta vagyon egyszer régen - elkezd igazán számítani az integrált grafikus magok teljesítménye (erősebb integráltsági szint kell hozzá hardveresen, és megfelelő támogatás szoftveresen persze) és már csak APU-k fognak küzdeni egymással.. a talán nem is olyan távoli jövőben 
No Comment

vanhalen
(senior tag)
Nem irigylem őket..
1. "Jövőbe mutató" teljesen új architektúrájú procit akarn(án)ak bevezetni/felfuttatni, amit még a legújabb Win sem támogat (egyelőre, remélhetőleg mihamarabb megoldódik)
2. Vadiúj bérgyártóval gyártatják, amelyik még csak most "bontogatja szárnyait" ami miatt:
3. Eleve késtek/problémás a kihozatali arány, innentől fogva:
4. A tudásához és a konkurenciához képest drága és sokat fogyaszt, valamint:
5. Új (és ingoványos terep) gyártási technológiával feszegetik a határaikat (HA emlékezetem nem csal legalábbis) és
6. Mindennek tetejébe most még MS. is bénázik.
Van egy tippem, hogy a rev2.-nek Phenom2 "szájíze" lesz, aminek az AMD-sek örülnek majd, én mindenesetre drukkolok nekik, ha már ennyi munkát beleöltek, meg ahogy már említette is valaki: jót tenne a versenynek/árversenynek, mindenkinek az lenne a legjobb, ha sikeres lenne..
Ha minden jól megy és "szerencséjük lesz" a későbbi sikerek, ha megkésve is, de kárpótolják a usereket és magát az AMD-t is. Csak addig ne csorbítsák mégjobban a Bulldozer nevet, mert már így is eléggé lejáratták az a nagy büdös igazság és ez sajnos tényleg a dilettantizmusuk sara, nincs mit szépíteni. Meglátjuk..
Akárhogy is: hajrá AMD! (Írom ezt Intel-szívű gépről
)
[ Szerkesztve ]
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

Chepany
(fanatikus tag)
Ez az egész egy nagy bohóckodás...
Az igazi játék-klasszikusok a 90-es években születtek!
AMD és a csoda driver. Itt és most AMD és és a csodafrissítés!
Remélem azért amit kiadnak az tényleg javít a Bulldózeren. 
Family Guy Online - Closed Beta
Sőt múltkor olvastam az új vezér interjúját, s közölte nem célja versenyezni az Intel-el..megpróbálnak olyan helyekre is majd betörni ahol Intel még nincs. Rájött, hogy nincs értelme versenyezni az óriással..

Zeratul
(PH! addikt)
Stol mester rakott össze már pár Bullos konfigot és tapasztalata szerint a frissítés igen sokat dob a rendszer teljesítményén, sőt a FX4100 is jó eséllyel FX6*** magosítható. Azt nem árt szem előtt tartani hogy ezeket CPUkat eleve nem desktopra szánták, előzetes tesztek alapján Trinity 2.5GHz minden tekintetben gyorsabb mint az A8 Llano 2.9 GHz-en.
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

csigabig
(kvázi-tag)
szia
Ez igazán nagy kár mert ez azt is jelentheti hogy középkategoriánál ne nagyon számitsunk jobbra cpu fronton az AMD - töl !! Kb ezért vettem i3 2120 - at és nem FX -et pedig AMD szerettem volna venni!!Remélem ha ki jön a frissités akkor azért legalább azt a szintet megüti akkor lehet elgondolkodom a cserén az FX javára. 
Üdv CsigaBig
Lesz külön szerver front meg külön asztali... a Bull egy szerver proci...
FX annak jó aki ki is használja...
A drivereket az AMD írja, ezt pedig a Microsoft. Ráadásul ez nem is driver, hanem egy update az op. rendszerhez, amire anno a HT-s Intel CPU-knak is szükségük volt az optimális működéshez. Ezt a Win 7 már alapból tartalmazza.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

KisTopi95
(fanatikus tag)
Pontosan. Ők adnak ki egy 0át a procikhoz, aztán nesze semmi fogd meg jól. Kissé pofátlanságnak érzem, de reméljük hogy a kövi, és egyben "normális" javítás már hoz is valamit eredményben.
Várjuk ki, mi lesz a vége| Napközben csak 15:00 után keress telefonon! | http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=160&yt=ZZ5LpwO-An4&flux=0&direction=bottom_right

Srodney
(senior tag)
attól tartok sokan vélekednek így,de hát ez lett a vége a nagy hype-nak!

Zeratul
(PH! addikt)
Középkategóriába a trinityk jönnek, arra meg nem nagyon van válasza Intelnek, mobilon meg trinity technikai KO-nak néz ki az Ivyvel szemben.
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

80hun
(újonc)
Hát gratua a MSnek visszafogja az amdt hogy több intel keljen el. Szép kis piac. Mi meg szivjuka következményeket. Kidobhatna végre egy stabil oprendszert. Eddig az XP volt a legstabilabb.
Lehet, hogy kevesebbet eszik, de ha tovább kell zakatoljon, akkor a végére még fizethetsz többet a delejért. Önmagában a fogyasztással sem lehet mit kezdeni.
Amikor dolgozom akkor mondható, hogy a proci nyolcvan százalékban idle megy, de a maradék húszban akkor aztán tépjen, mint a veszedelem, mert akkor lesz a fogyasztás is minimális- a probléma adott, gyorsabb proci hamarabb végez, s több lesz az idle állapota.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

:
: