Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) ponti_ak

ponti_ak
(PH! addikt)

Nem tudom, hogy a készülék nevének van-e köze a K1 küzdősporthoz, de így elsőre egészen ütősnek tűnik (Leszámítva, hogy itthon sajnos nem fog működni a mobil-tv..)

Szóval pl. a Sony X1000 szérához képest "csak" a DMB-vel nyújt többet (meg talán a wifi-je lesz használhatóbb?), mindenesetre "egynek jó".. :)

Számomra az egyik legfontosabb kérdés, hogy a kezelése mennyire lesz felhasználóbarát(dedikált gombok, éritőkijelző működése, stb..). Bár az S9 után számomra ez már szinte mindegy is.

Illetve a képről nem látszik egyértelműen, de: fémházas, vagy csak fém-utánzat a hátlap?

[ Szerkesztve ]

(#2) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Egész jónak néz ki és úgy tűnik, sokat is tud. Ennek megfelelően gondolom nem lesz túl olcsó sajnos. :(

Egy apró megjegyzés a cikkhez:
az mkv és konténer, az MPEG4, XviD, wmv adattömörítési eljárások - formátumok, ha úgy tetszik, míg a H.264 egy szabvány, ha egészen pontosak akarunk lenni, de ettől függetlenül persze mindenki tudja, mire gondoljon.
:R

PH semleges

(#3) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Jo kis kutyu. Csak az arara vagyok kivancsi.

"There is nothing permanent except change"

(#4) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az S9 kap egy komoly kihívót!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#5) DV

DV
(senior tag)

Nem rossz... csak az akku birja sokaig.

(#6) gfefe

gfefe
(őstag)

Azt a betyár mennyi mindent belezsúfoltak ebbe a kis külyübe :)

Na a mostani mp3 lejátszómat lecserélném erre szivesen... így végre mindent egy készülékben tudnák csinálni... ha kell könyv ha kell mp3 ha kell film ha kell net.... lassan kiváltja nálam a netbookot... :B

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#7) .mf válasza gfefe (#6) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

A GSM-modult kifelejtették belőle :U

(#8) gfefe válasza .mf (#7) üzenetére

gfefe
(őstag)

Telefonáljunk is ezen :D

elég ez így bőven... teló meg úgy is másra való az én szemszögömből...

(#9) elefant válasza gfefe (#8) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

bizony, ezzel én is egyetértek. Bár szerintem nem vagyunk túl sokan, akik a telefont csak telefonra, meg sms-re használjuk.

(#10) gfefe válasza elefant (#9) üzenetére

gfefe
(őstag)

Én azért vagyok ezen a véleményen mert sokat telefonálok... Na most ha utazom és filmet nézek vagy zenét hallgatok vagy tegyük fel vifizek és leül nekem az aksi akkor hogy fogok telefonálni? :U Maradjon csak a két dolog külön eszközben külön aksikkal és ha ez kell akkor ez van ha az kell akkor az van biztosan és készen a zsebemben... :K

(#11) TK36

TK36
(tag)

"3,5 hüvelyk képátlójú kijelző tizenhatmillió szín mellett 480x320 képpont megjelenítésére képes." - ez a kijelző méret, és felbontás elég a mobil TV nézésére? Élvezhető ilyen méretben már?

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#12) gfefe válasza TK36 (#11) üzenetére

gfefe
(őstag)

Ha a samsung 5230 as telóm elég aminek gyengébb a kijelzője elég a filmekhez akkor ez is :)

(#13) ponti_ak válasza TK36 (#11) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Hogyne, a Mónikasóra bőven jó, sőt, túl jó is. :D

A Cowon S9 3,3"-os kijelzőjén végignéztem pár filmet. Azért az A3 4"-os kijelzője jóval kényelmesebb, főleg a feliratos mozikra... de erre is van megoldás, lásd: S9 topik. :)

Konklúzió(?):a 3,5" pont jó (...lehet.. akár.. :)) )

(#14) edward2

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

Sony prs600am van ebookra és 6inchével már pl szüleim által használni kivánt nagyobb betüméretből is csak alig fér ki pár sor. azért sok sikert 3.5"en olvasgatni még jó szemmel is.

(#15) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Hát nem tudom, nekem azért a 3,5"nem kicsi.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.