Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Semmitmondó kis kunyhó :B

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#2) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a ház Brutál jól néz ki...ha meg tennének bele egy kis zöldet aaaaaaaa elélvezős lenne :)

(#3) dangerzone

dangerzone
(PH! addikt)

Nekem elsőre egy elcseszett HAF koppintás jutott róla az eszembe.

(#4) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs kábelelrejtés ha jól látom?

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#5) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Kívülről elég gyenge.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#6) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyszer volt Spire házam... többet sem lesz :K

(#7) Lord Dragon válasza total90 (#6) üzenetére

Lord Dragon
(fanatikus tag)

Mer mi bajod volt a házzal? :)

"Csak két dolog van ami végtelen, a világűr és az emberi hülyeség.... habár az elsőben nem vagyok biztos!"

(#8) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem teljesen rendben van a ház, nekem pont bejön, hogy ilyen egyszerű. :K

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#9) menalcas

menalcas
(őstag)

Nem is szép, nem is extra, egyáltalán nem innovatív és még kábel rejtő sincs, 10-et nem adnék érte nem hogy 20-at.....

eclipse006: hát egyszerűnek se mondanám főleg nem letisztultnak .

[ Szerkesztve ]

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#10) maláj

maláj
(őstag)

kívűlről egyszerű, letisztult, semmi csicsa, matt fekete
belülről viszont nincs kábelelrejtés, anyagminőségről nincs infó (nyeklik-nyaklik esetleg ;])
~ 16.5k ár ... hááát kissé soknak tartom :)

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#11) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na ez nem is olyan rossz,jó hogy nincs benne piros vagy kék venti

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#12) zoleek válasza aram01 (#11) üzenetére

zoleek
(kvázi-tag)

A 450 mm magas, 191 mm széles és 480 mm mély házban a hűvös légáramlatokat az elöl elhelyezkedő 12 cm-es, kék LED-del rendelkező ventilátor kelti, míg a felmelegedett levegő eltávolításáért a hátulra és a fedőlap alá szerelt három darab 12 cm-es légkavaró felel. Tehát a nagy kék őrület őket is elkapta.
Amúgy a letisztult külső tetszik, de a hiányosságok engem is zavarnak. :K

[ Szerkesztve ]

Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön--->nevezd meg a tárgyat--->kérdés róla--->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.

(#13) Dassler

Dassler
(őstag)

Design szempontjából első blikkre úgy fest, mint egy CM HAF és egy Kodegány Briza 6097-es zabigyerek. Amúgy semmi extra.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#14) aram01 válasza zoleek (#12) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

áhh mellényúltam :B

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#15) Retekegér válasza dangerzone (#3) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Nekem meg egy CM 690...

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#16) Milka 78

Milka 78
(őstag)

Kívülről is felejthető,belülről meg nulla.Se kábel trükk,vagy valamilyen rendezési lehetőség...ohne fantázia :N

--Jótündér! A kívánság az kívánság! Na hajolj csak szépen előre!--

(#17) Entryy

Entryy
(fanatikus tag)

Egy normál méretű házat miért kell toronynak nevezni???

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

(#18) Retekegér válasza Entryy (#17) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

A torony nem a méretre utal.
- desktop = fekvő elrendezésű
- torony = álló elrendezésű, ezen belül mini-, midi-, és nagytorony

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#19) G@be22

G@be22
(kvázi-tag)

Hát engem egyértelműen a CM 690 és hasonló házakra emlékeztet... nemsokat agyaltak rajta :D

"Rábaszol Bohóc" - Zombieland

(#20) total90 válasza Lord Dragon (#7) üzenetére

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kb. semmilyen anyagokból vannak a házaik, még a komolyabbak is... az összeszerelés is gáz.

(#21) Rica

Rica
(senior tag)

Egy tucat 12. Realis ar kb 8 penz lenne. Ami hulyeseg, hogy egy fuj be (raadasul alul a vinyokra) es 4 sziv ki :F Hacsak ott az oldalan az nem egy szelkerek akar lenni, aminek meg semmi ertelme.

(#22) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

leszámítva az esatát ugyanazt tudja ez is kb. feleáron
thermaltake v3
6db 12 cm -es venti rakható bele
[link]

(#23) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát ezt kár volt bemutatni,semmi különös nincs benne,bármelyik Codegen ház is tudja fele árért

(#24) talpalavalo válasza Lord Dragon (#7) üzenetére

talpalavalo
(senior tag)
LOGOUT blog

példának okáért nekem sem tetszik. Olyan átlagos..

(#25) Tripower

Tripower
(tag)

Hát valahogy egyszerü mint egy faguriga és 16,5k ért egy fémkocka faguriga ami annyira átlagos mint 90-ben egy wartburg 353 deluxe nem veszi be a gyomrom sehol semmi egyetlen extra ha jól emlékszem annyi hogy fekete a belseje....meg van benne rengeteg venti (valaki elörúkkolhatna már a sata táp csatis ventikkel ha már 3pines fan ra nem fussa mert azért tiszat égés a 4pin molex ami olyan öreg mint a tüz,én sem teszek fel a modu tápra ilyen csatit inkább kidobom a ventit ha nincs kedvem forrasztani....) az éppen aktuális tuner rács örületet leszámitva...mint elöttem is emlitették se kábel elvezetés se elforgatott vinyó beépités csoda hogy alsó tápos ezét a pénzért :DDD :W :( vicc

[ Szerkesztve ]

Team Jammin'

(#26) eclipse006 válasza menalcas (#9) üzenetére

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Nem csak én vélekedek úgy, hogy egyszerű, olyat nem is mondtam, hogy letisztult. :N
Az egyszerűséget egyébként nem a formatervezésre értettem.

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#27) daru

daru
(kvázi-tag)

Szerintem is egyszerű, egyszerűen nem ér ennyi pénzt.

cod4---- 87.229.77.165:28973 W.o.T., Xfire:Szivacs75 ,,Az életem szomorú, de legalább a fizetésem nevetséges!" (ToPy)

(#28) bf76

bf76
(újonc)

Proc. hűtőnek egy kivágás is jól jött volna... Lassan az már alap.

Feco

(#29) Tyca

Tyca
(fanatikus tag)

Ez érdekes, nemrég vettem ilyen házat, kívülről pont ilyen,de belül már máshogy néz ki. A proci alatt ki van vágva a lemez, valamint van benne kábelrendezési lehetőség is...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.