Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#851) t256

t256
(tag)
LOGOUT blog

A Galaxy Extreme Tunerről mik a tapasztalatok. Nagyon jó árban van.
[link]

Soha többet nem postázok!

(#852) Chaser válasza suti_88 (#830) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A HDTV egy szabvány, a csatlakozófelület a HDMI lesz.

New world...old thinking...IBM T60;)

(#853) Chaser válasza HERR Z (#12) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tudom régi hsz, 1 hónap se telt el mióta írtad, kiskerben már van bruttó 40k alatt 96GT, még ha inno is a gyártó:) Ráadásul kapni is lehet:D

New world...old thinking...IBM T60;)

(#854) Dubmaster válasza t256 (#851) üzenetére

Dubmaster
(senior tag)

Épp most tesztelek egyet, háááát, nem rossz, de a radeon 3870-et NEM veri a tesztek ellenére

Alapban jó, de tuningban nem hoz annyit, mint a 3870.

Viszont korrekt, halk a hűtése.40K körüli árat most, hogy mennek lefelé a 3870-nek árai már nem nagyon éri meg, 35K körül kellene lenni az árának!

Long live freedom where I come from, place that I call home, Standin` outside,saying goodbye,it tears me up to go.

(#855) Dubmaster válasza suti_88 (#849) üzenetére

Dubmaster
(senior tag)

Miután SM 3.0-ában mindkettő gyenge, a Galaxy ár/érték aránya jobb!

Ráadásul 750-en is simán megy a GPU-ja!

memórián nem nagyon lehet húzni egyiknél sem, mert fagynak!

Long live freedom where I come from, place that I call home, Standin` outside,saying goodbye,it tears me up to go.

(#856) Dubmaster válasza Csövy (#850) üzenetére

Dubmaster
(senior tag)

9600GT-ben az egyik legjobb választás. Talán a KO verzió, amit érdemes még meggondolni!

(#857) whited

whited
(őstag)

Hello
A bfg 9600gt oc-nak a hüttése jó???ha alapon használom ahogy adják és ez a kari mennyivel gyengébb egy sima 88gt-nél???fps-ben mérve :R

(#858) yetee válasza whited (#857) üzenetére

yetee
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Hi!

Itt láthatsz egy tesztet mennyi a különbséget fps-ben a két kártya között. Igaz nem BFG OC
[link]

[ Szerkesztve ]

(#859) gti16v

gti16v
(senior tag)

hell

Az evereset miért nem látja a gpu órajeleit?

köszi

Bázisom: http://static.kepfeltolto.com/big/2012/01/08/4dfa578acf4b389601dd6e1f4517086e.jpg

(#860) syn7h37ic válasza gti16v (#859) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pokol

Az Everest sz@r. Használj GPUz-t, vagy Rivatunert.

Nincs mit. :)

(#861) gti16v válasza syn7h37ic (#860) üzenetére

gti16v
(senior tag)

oks....

de valami nem tetszik.....vagy elbénázok valamit...nem tudom...de ha rivatuneral detectálom egy órajelet,és alkalmazom/le okézom, akkor a gpu z nem mutatja ki az elemelést.....,most vagy nem is emeltem,vagy nem tom mi van...

Bázisom: http://static.kepfeltolto.com/big/2012/01/08/4dfa578acf4b389601dd6e1f4517086e.jpg

(#862) munky

munky
(őstag)

eltévedtem. :B

[ Szerkesztve ]

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#863) gti16v válasza gti16v (#861) üzenetére

gti16v
(senior tag)

megvan...béna voltam...túl sokat volt átmenti :DDD radeon 7000 vgam.... :W és elfelejtettem milyen is egy normális vga....

(#864) whited

whited
(őstag)

Hello
Pár nap mulva én is boldog tulaja leszek egy gain 9600gt golden sample-nak.
Vkinek van már vmi tapasztalata a karival???És szteterk megérte megvenni 45é? :R

(#865) Kroni1 válasza whited (#864) üzenetére

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

igen. ;)

(#866) Leslie_K. válasza whited (#864) üzenetére

Leslie_K.
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Megéri, nekem is ilyen van. Jó a gyári hűtője hang/teljesítmény szempontjából, én is csak azért cseréltem le vízhűtésre a gyárit, mert mindenemet víz hűti a gépben. Egy minimálisan gyárilag húzva van, remélem van benne tuningpotenciál, egyelőre nem volt alkalmam nekiállni Rivatunerrel, de ami késik, nem múlik... ;]

Weller pákák, állomások, hegyek bolti ár alatt nálam!

(#867) Kroni1 válasza Leslie_K. (#866) üzenetére

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

ird majd le mennyit birt vizzel. Nekem is ilyen van.;)

(A garancia matricát le tudtad szedni ugy a hűtő hátoldali csavarjáról h ne sérüljön?)

(#868) grimetime

grimetime
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

MSI 9600 GT T2D512-OC [ez a 700 / 1750 / mem 950 féle 512-es változat] - 42K

vs Xpertvision [elvileg ennek korrektebb a hűtője] - 38K

vs gigabyte 42K

még annyi hogy chieftec 400as van a gépbe 6000+ mellett bírni fogja-e

3870 már volt benne azt bírta simán.

holnap veszem, kérdés, hogy melyik fajta 9600ot. választ kösz előre is.

[ Szerkesztve ]

(#869) Mankó válasza grimetime (#868) üzenetére

Mankó
(őstag)

Na kíváncsi leszek a vélemányedre, hogy melyik gyorsabb, halkabb, és jobb képminőségű. Én most a 2 között vacilálok és most ati-m van.

üdv: Szabolcs

(#870) Leslie_K. válasza Kroni1 (#867) üzenetére

Leslie_K.
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Már szerettem volna megnézni, de a GeForce 4 MX400-as kártyám óta ez az első nVidia és még nem találtam artifact scanner progit, mint az ATi Tray Tools. A RivaTunerrel az órajeleket tudom állítani, de milyen már, hogy tesztelni nem tudja? :F
A garimatricát nagyon óvatosan egy csipesszel szedegettem fel, de csak annyira, hogy ki tudjam csavarni, a GPU blokkom pedig már nem is abba a lyukba került, úgyhogy mindenki boldog. :))

(#871) grimetime válasza Mankó (#869) üzenetére

grimetime
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

nekem eddig mindig atim volt, de mivel még pécsre nem ért el az ati olcsósodás most ár/érték arányban a 9600gt tűnik jobbnak [3870emet anyagi okokból eladtam már egy ideje, még decemberben rendeltem pixtől]. de tényleg nem tudom melyiket vegyem, bár az MSI féle OCra hajlok.

(#872) Kroni1 válasza grimetime (#868) üzenetére

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

Xpert teljesen jó, főleg ha olcsóbb is..

Az Iponnál viszont van most Gainward 9600GT 36k-ért!!! Sztem ez most a tuti! Ja és a Golden sample is csak 42k ugyanitt!!!

(#873) Kroni1 válasza Leslie_K. (#870) üzenetére

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

Ati tray tools-al az nv karikat is lehet tesztelni! Én is azt használom.

(#874) Leslie_K. válasza Kroni1 (#873) üzenetére

Leslie_K.
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Na, kiderült, hogy ATi Tray Toolsszal nem, csak AtiToollal lehet tesztelni, de egyelőre csak 765/2100 GPU/RAM órajelet siekerült elérnem, ami eléggé vékonyka... Gondolom voltmod kéne a jobb eredményekhez, de azt már inkább kihagyom. :(

(#875) Kroni1 válasza Leslie_K. (#874) üzenetére

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

Ja igen atitoolt akartam mondani.. Amugy sztem a 765/2100 sztem nem rossz.. A Shadert egyben húztad a GPU-val vagy külön? Ha beállitod rivatunerben h külön is lehessen álltiani a kettőt akkor a GPU órajeltől függetlenül huzhatod a shadereket, amik lehet h tovább birják mint a GPU, igy megtöbbet tudsz huzni rajta..

Az enyém 700/1750/2000-en van alapból de egyenlőre ezen is használom, mert alig van benne gyorsulás ha húzom, minden elfut igy is szépen, és legalább atomstabil.

(#876) Leslie_K. válasza Kroni1 (#875) üzenetére

Leslie_K.
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Kénytelen voltam megválni a RivaTunertől, mert a HDR-es cuccok mind fagytak tőle (húzás ide vagy oda), így csak az nTune-nal tudom húzni, ott pedig csak GPU/RAM állítható, de gondolom a shader processzort linkelve húzza a GPU-val. Eljutottam 765/2120-ig, de teljesen felesleges ennyiért húzni, egyelőre minden megy vele 1680x1050-ben, amivel én tökéletesen elégedett vagyok.

(Mod: 1910MHz a shader procik sebessége húzva, utánajártam.)

[ Szerkesztve ]

(#877) taranis

taranis
(újonc)

Nekem Gainward Golden Sample van, alapon 700/1750/2000, 770/1850/2100-on szépen megy (valszeg a memo/shader húzható még), de kb csak 400 ponttal lett több a 3DMark06, 11k körül hoz alapon. Amúgy csak ajánlani tudom mindenkinek, csendes, és elég jó a hűtése, 42e meg nem vészes ezért.

(#878) Leslie_K. válasza taranis (#877) üzenetére

Leslie_K.
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szerintem a RAM ott kb meg is állt, nekem víz van rajta, mégsem megy 2120-nál többet és ahogy nézegettem mások eredményeit, 2200-ig se nagyon jutottak el. :(

(#879) grimetime

grimetime
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

nah msi OC-sat vettem végülis, 42-ért. most tettem be, teszteljük, hogy mennyivel jobb, vagy nemjobb mint a 3870 [azzal az átlag fpseimet tudom minden gameban] :) :)

(#880) whited

whited
(őstag)

hello
bocsi az offért de a ramos totyikban nnincs válasz.
:R
mushkin 2x2 em-6400 5-5-5-15 22k-ért
sztetek ez jo ram????
9600gt gainward gs,e6600 alá kellene, ősember ezt ajánlja ti mit gondoltok???

(#881) Leslie_K. válasza whited (#880) üzenetére

Leslie_K.
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Megéri.

(#882) DNS_65 válasza grimetime (#879) üzenetére

DNS_65
(fanatikus tag)

Nagyon kíváncsi vagyok az eredményeidre, én is msi tulaj leszek pár napon belül.
Remélem jól megy :)
Ja, és ez a piros hűtős vagy a fekete? :U
Én is a 3870 vs 9600 közt vívódtam, de a 3870 még sajnos mindig nagyon drága.
Nekem a his icq széria jött volna be leginkább, de az meg 50 felett van :((

(#883) DNS_65 válasza grimetime (#879) üzenetére

DNS_65
(fanatikus tag)

Szia,

Letesztelted az uj kártyád?
Na milyen az Msi 9600 GT OC?
Jobb-rosszabb, kb ua mint a 3870? :U

köszi
Dns

(#884) Armando_19 válasza whited (#880) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Yepp!:)
Jó memó jó áron. Megéri megvenni.

(#885) Armando_19 válasza DNS_65 (#883) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

9600GT OC~=, néhol valamivel jobb a 3870-nél. Nincs számottevő különbség. Én is azt cseréltem most egy inno3d 9600GT-re, amit én manuálisan OC-ztam úgymond, és nem láttam olyan egetverő különbségeket sehol sem. -.- 9600GT kicsit olcsóbb, ezért éri meg jobban azt venni. Meg arra még jönnek újabb és újabb és egyre jobb és szebb driverek, amitől pikk pakk nagyokat fog még gyorsulni:D

(#886) sisakos

sisakos
(lelkes újonc)

Hát nem tudom miért telme volt kiadni egy új karit ami nem is jobb mint a régebbi(8800)... :W

(#887) Armando_19 válasza sisakos (#886) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Annyi, hogy frissítettek 1-et a palettán, ráadsául úgy hogy módosítottak is rajta. Radeon is megcsinálta simán, hogy 2-es szériás kártyákat átnevezte 3-asra, és már meg is volt az alsókategóriás frissítés. NV-nél meg gondoltak 1-et, kiadtak iszonyat jó áron egy nagyon jó kártyát.
ha megnézed, 9600GT-t 10.000Ft-al vehetsz olcsóbban mint 8800GT-t.
Itt rendes bolti árakról beszélek, nem a leesett a kamionról és az öcsi hozza 1 nap garival, de 5 perced van tesztelni beszerzésről.
Szóval, volt értelme kiadni:D Meg ezzel egy kicsit rá akartak döfni a 3850-nek az előretörésére, ugyanis sokkal több fogyott belőle a 9600GT megjelenése előtt, mint 8800GT 256mb-ból!:)

(#888) sisakos válasza Armando_19 (#887) üzenetére

sisakos
(lelkes újonc)

Ja igazad van...de most a vga piacot a Ati(amd) viszi a Hd3750x2 el...De a nv minyá is kiadja a 9800gt...hát nem tudom...ati nem tom most mit fejleszt, de szerintem nagyon ütös lesz!(talán hd 3800, x2, esetlen x4 ???)

[ Szerkesztve ]

(#889) rumkola válasza Armando_19 (#885) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

szerintem meg ahogy jönnek az egyre shaderesebb progik, egyre jobban be fog lassulni...
64 az 64

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#890) sisakos válasza sisakos (#888) üzenetére

sisakos
(lelkes újonc)

JA bocs már rendelhető a 9800x2 -is. le vok maradva :B

(#891) Armando_19 válasza rumkola (#889) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Ez a shaderintenzív alkalmazás alatt nyújtott effektív teljesítmény egy ideje elég jó kifogásokat genenál vga bizniszekben, de szerintem nem fog olyan hú de bődületeset lasssulni:) Más kategória/generáció a 2 kártya. 10.000 ft különbség sem piskóta, és nem is kell tőle annyira nagy csodát várni, de úgyérzem már megtette. Egyenlőre ár/érték arányban még mindíg jobban megéri 9600GT-t venni, mint 8800-at.
De majd az idő kitalálja, meg a driverek!:) Hidd el, tesznek NV-nél arról, hogy ne lassuljon majd annyit. Mindenki ismeri: crysis.exe@123.exe:)

Sisakos: nekem van itt a polcon:)

[ Szerkesztve ]

(#892) sisakos válasza Armando_19 (#891) üzenetére

sisakos
(lelkes újonc)

az király... és ez már jobb mint a 8800 ultra?mert ha nem akkor fejest ugrok a betonba!

[ Szerkesztve ]

(#893) Armando_19 válasza sisakos (#892) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Persze hogy jobb:) De van vagy 1 kiló...(súlyra):D
De szerintem 3870x2 még mindíg jobb(szerintem!!!!)

(#894) DNS_65 válasza Armando_19 (#885) üzenetére

DNS_65
(fanatikus tag)

Heh, akko' egy fél v. 1 évet kihúzok vele :DDD
Aztán megint lehet cserélni :( ;]
Jah, a sokat vitatott képminőségben láttál valami különbséget a piros ill. zöld között?
(bár ez erősen szubjektív faktor,no mind1)

(#895) Armando_19 válasza DNS_65 (#894) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Hát képminőségben ATI kártya után hulladék az NV... Ezt meg kell hagyni. Érdekes a színek és az effektek source-ban is pl, de más játékok allatt meg sokkal életlenebb a képe. Erősen el is gondolkodtam most megint, hogy visszarakom a 3850-em, hál istennek még nem dobtam túl rajta:D

(#896) sisakos válasza Armando_19 (#895) üzenetére

sisakos
(lelkes újonc)

hát ja...a teljesen százas vga-ra még várni kö...

(#897) Armando_19 válasza sisakos (#896) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Nincs baj a 9600GT-vel. Csak annyi, hogy ATI kártya után életlen a képe szegénykének. Amúgy érdekesen tapasztaltam, hogy source motoros játékok alatt gyorsabb ez a kártya mint a 3850.. régen máshogy volt,ati stuffokon jobban ment. Bár a fog effekt sokkal rosszabb NV-nél...Lehet van ott is valami kis trükközés.

(#898) sisakos válasza Armando_19 (#897) üzenetére

sisakos
(lelkes újonc)

A mai világban szinte minden hol van egykis trüközés...nem véletlen hogy full meggazdagodtak ebböl...mondjuk egy kártya elöállítása közel sem kerül annyiba mint maga a kari....esetleg a gépek, de az hamar megtérül.

(#899) gbors válasza rumkola (#889) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az az érdekes, hogy a 9600GT és a 8800GT közötti 10% különbség főleg újabb játékoknál van - régebbieknél (meg újak közül UT3 motorosaknál) inkább 20-30%, ha elég erős a CPU.

Armando: a Source motort egy ideje már drasztikusan jobban viszik az nV kártyák.

[ Szerkesztve ]

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#900) Armando_19 válasza gbors (#899) üzenetére

Armando_19
(PH! addikt)

Hát akkor kicsit le voltam maradva:D maradok is lehet NV-nél, bár igazából source tök8 már, hogy 190, vagy 240fps-em van. De látványosan több a 9600GT-vel.:D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.