A Galaxy Extreme Tunerről mik a tapasztalatok. Nagyon jó árban van.
[link]
Soha többet nem postázok!
A Galaxy Extreme Tunerről mik a tapasztalatok. Nagyon jó árban van.
[link]
Soha többet nem postázok!
A HDTV egy szabvány, a csatlakozófelület a HDMI lesz.
New world...old thinking...IBM T60;)
Tudom régi hsz, 1 hónap se telt el mióta írtad, kiskerben már van bruttó 40k alatt 96GT, még ha inno is a gyártó
Ráadásul kapni is lehet
New world...old thinking...IBM T60;)

Épp most tesztelek egyet, háááát, nem rossz, de a radeon 3870-et NEM veri a tesztek ellenére
Alapban jó, de tuningban nem hoz annyit, mint a 3870.
Viszont korrekt, halk a hűtése.40K körüli árat most, hogy mennek lefelé a 3870-nek árai már nem nagyon éri meg, 35K körül kellene lenni az árának!
Long live freedom where I come from, place that I call home, Standin` outside,saying goodbye,it tears me up to go.

Miután SM 3.0-ában mindkettő gyenge, a Galaxy ár/érték aránya jobb!
Ráadásul 750-en is simán megy a GPU-ja!
memórián nem nagyon lehet húzni egyiknél sem, mert fagynak!
Long live freedom where I come from, place that I call home, Standin` outside,saying goodbye,it tears me up to go.

9600GT-ben az egyik legjobb választás. Talán a KO verzió, amit érdemes még meggondolni!

Hello
A bfg 9600gt oc-nak a hüttése jó???ha alapon használom ahogy adják és ez a kari mennyivel gyengébb egy sima 88gt-nél???fps-ben mérve 
Hi!
Itt láthatsz egy tesztet mennyi a különbséget fps-ben a két kártya között. Igaz nem BFG OC
[link]
[ Szerkesztve ]

hell
Az evereset miért nem látja a gpu órajeleit?
köszi
Bázisom: http://static.kepfeltolto.com/big/2012/01/08/4dfa578acf4b389601dd6e1f4517086e.jpg
pokol
Az Everest sz@r. Használj GPUz-t, vagy Rivatunert.
Nincs mit. 

oks....
de valami nem tetszik.....vagy elbénázok valamit...nem tudom...de ha rivatuneral detectálom egy órajelet,és alkalmazom/le okézom, akkor a gpu z nem mutatja ki az elemelést.....,most vagy nem is emeltem,vagy nem tom mi van...
Bázisom: http://static.kepfeltolto.com/big/2012/01/08/4dfa578acf4b389601dd6e1f4517086e.jpg

eltévedtem. 
[ Szerkesztve ]
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

megvan...béna voltam...túl sokat volt átmenti
radeon 7000 vgam....
és elfelejtettem milyen is egy normális vga....

Hello
Pár nap mulva én is boldog tulaja leszek egy gain 9600gt golden sample-nak.
Vkinek van már vmi tapasztalata a karival???És szteterk megérte megvenni 45é? 
igen. 
Megéri, nekem is ilyen van. Jó a gyári hűtője hang/teljesítmény szempontjából, én is csak azért cseréltem le vízhűtésre a gyárit, mert mindenemet víz hűti a gépben. Egy minimálisan gyárilag húzva van, remélem van benne tuningpotenciál, egyelőre nem volt alkalmam nekiállni Rivatunerrel, de ami késik, nem múlik... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Weller pákák, állomások, hegyek bolti ár alatt nálam!
ird majd le mennyit birt vizzel. Nekem is ilyen van.
(A garancia matricát le tudtad szedni ugy a hűtő hátoldali csavarjáról h ne sérüljön?)
MSI 9600 GT T2D512-OC [ez a 700 / 1750 / mem 950 féle 512-es változat] - 42K
vs Xpertvision [elvileg ennek korrektebb a hűtője] - 38K
vs gigabyte 42K
még annyi hogy chieftec 400as van a gépbe 6000+ mellett bírni fogja-e
3870 már volt benne azt bírta simán.
holnap veszem, kérdés, hogy melyik fajta 9600ot. választ kösz előre is.
[ Szerkesztve ]

Na kíváncsi leszek a vélemányedre, hogy melyik gyorsabb, halkabb, és jobb képminőségű. Én most a 2 között vacilálok és most ati-m van.
üdv: Szabolcs
Már szerettem volna megnézni, de a GeForce 4 MX400-as kártyám óta ez az első nVidia és még nem találtam artifact scanner progit, mint az ATi Tray Tools. A RivaTunerrel az órajeleket tudom állítani, de milyen már, hogy tesztelni nem tudja?
A garimatricát nagyon óvatosan egy csipesszel szedegettem fel, de csak annyira, hogy ki tudjam csavarni, a GPU blokkom pedig már nem is abba a lyukba került, úgyhogy mindenki boldog. 
nekem eddig mindig atim volt, de mivel még pécsre nem ért el az ati olcsósodás most ár/érték arányban a 9600gt tűnik jobbnak [3870emet anyagi okokból eladtam már egy ideje, még decemberben rendeltem pixtől]. de tényleg nem tudom melyiket vegyem, bár az MSI féle OCra hajlok.
Xpert teljesen jó, főleg ha olcsóbb is..
Az Iponnál viszont van most Gainward 9600GT 36k-ért!!! Sztem ez most a tuti! Ja és a Golden sample is csak 42k ugyanitt!!!
Ati tray tools-al az nv karikat is lehet tesztelni! Én is azt használom.
Na, kiderült, hogy ATi Tray Toolsszal nem, csak AtiToollal lehet tesztelni, de egyelőre csak 765/2100 GPU/RAM órajelet siekerült elérnem, ami eléggé vékonyka... Gondolom voltmod kéne a jobb eredményekhez, de azt már inkább kihagyom. 
Ja igen atitoolt akartam mondani.. Amugy sztem a 765/2100 sztem nem rossz.. A Shadert egyben húztad a GPU-val vagy külön? Ha beállitod rivatunerben h külön is lehessen álltiani a kettőt akkor a GPU órajeltől függetlenül huzhatod a shadereket, amik lehet h tovább birják mint a GPU, igy megtöbbet tudsz huzni rajta..
Az enyém 700/1750/2000-en van alapból de egyenlőre ezen is használom, mert alig van benne gyorsulás ha húzom, minden elfut igy is szépen, és legalább atomstabil.
Kénytelen voltam megválni a RivaTunertől, mert a HDR-es cuccok mind fagytak tőle (húzás ide vagy oda), így csak az nTune-nal tudom húzni, ott pedig csak GPU/RAM állítható, de gondolom a shader processzort linkelve húzza a GPU-val. Eljutottam 765/2120-ig, de teljesen felesleges ennyiért húzni, egyelőre minden megy vele 1680x1050-ben, amivel én tökéletesen elégedett vagyok.
(Mod: 1910MHz a shader procik sebessége húzva, utánajártam.)
[ Szerkesztve ]

Nekem Gainward Golden Sample van, alapon 700/1750/2000, 770/1850/2100-on szépen megy (valszeg a memo/shader húzható még), de kb csak 400 ponttal lett több a 3DMark06, 11k körül hoz alapon. Amúgy csak ajánlani tudom mindenkinek, csendes, és elég jó a hűtése, 42e meg nem vészes ezért.
Szerintem a RAM ott kb meg is állt, nekem víz van rajta, mégsem megy 2120-nál többet és ahogy nézegettem mások eredményeit, 2200-ig se nagyon jutottak el. 
nah msi OC-sat vettem végülis, 42-ért. most tettem be, teszteljük, hogy mennyivel jobb, vagy nemjobb mint a 3870 [azzal az átlag fpseimet tudom minden gameban]

hello
bocsi az offért de a ramos totyikban nnincs válasz.
mushkin 2x2 em-6400 5-5-5-15 22k-ért
sztetek ez jo ram????
9600gt gainward gs,e6600 alá kellene, ősember ezt ajánlja ti mit gondoltok???
Megéri.

Nagyon kíváncsi vagyok az eredményeidre, én is msi tulaj leszek pár napon belül.
Remélem jól megy
Ja, és ez a piros hűtős vagy a fekete?
Én is a 3870 vs 9600 közt vívódtam, de a 3870 még sajnos mindig nagyon drága.
Nekem a his icq széria jött volna be leginkább, de az meg 50 felett van 

Szia,
Letesztelted az uj kártyád?
Na milyen az Msi 9600 GT OC?
Jobb-rosszabb, kb ua mint a 3870? 
köszi
Dns

Yepp!
Jó memó jó áron. Megéri megvenni.

9600GT OC~=, néhol valamivel jobb a 3870-nél. Nincs számottevő különbség. Én is azt cseréltem most egy inno3d 9600GT-re, amit én manuálisan OC-ztam úgymond, és nem láttam olyan egetverő különbségeket sehol sem. -.- 9600GT kicsit olcsóbb, ezért éri meg jobban azt venni. Meg arra még jönnek újabb és újabb és egyre jobb és szebb driverek, amitől pikk pakk nagyokat fog még gyorsulni

Hát nem tudom miért telme volt kiadni egy új karit ami nem is jobb mint a régebbi(8800)... 

Annyi, hogy frissítettek 1-et a palettán, ráadsául úgy hogy módosítottak is rajta. Radeon is megcsinálta simán, hogy 2-es szériás kártyákat átnevezte 3-asra, és már meg is volt az alsókategóriás frissítés. NV-nél meg gondoltak 1-et, kiadtak iszonyat jó áron egy nagyon jó kártyát.
ha megnézed, 9600GT-t 10.000Ft-al vehetsz olcsóbban mint 8800GT-t.
Itt rendes bolti árakról beszélek, nem a leesett a kamionról és az öcsi hozza 1 nap garival, de 5 perced van tesztelni beszerzésről.
Szóval, volt értelme kiadni
Meg ezzel egy kicsit rá akartak döfni a 3850-nek az előretörésére, ugyanis sokkal több fogyott belőle a 9600GT megjelenése előtt, mint 8800GT 256mb-ból!

Ja igazad van...de most a vga piacot a Ati(amd) viszi a Hd3750x2 el...De a nv minyá is kiadja a 9800gt...hát nem tudom...ati nem tom most mit fejleszt, de szerintem nagyon ütös lesz!(talán hd 3800, x2, esetlen x4 ???)
[ Szerkesztve ]

szerintem meg ahogy jönnek az egyre shaderesebb progik, egyre jobban be fog lassulni...
64 az 64
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

JA bocs már rendelhető a 9800x2 -is. le vok maradva 

Ez a shaderintenzív alkalmazás alatt nyújtott effektív teljesítmény egy ideje elég jó kifogásokat genenál vga bizniszekben, de szerintem nem fog olyan hú de bődületeset lasssulni
Más kategória/generáció a 2 kártya. 10.000 ft különbség sem piskóta, és nem is kell tőle annyira nagy csodát várni, de úgyérzem már megtette. Egyenlőre ár/érték arányban még mindíg jobban megéri 9600GT-t venni, mint 8800-at.
De majd az idő kitalálja, meg a driverek!
Hidd el, tesznek NV-nél arról, hogy ne lassuljon majd annyit. Mindenki ismeri: crysis.exe@123.exe
Sisakos: nekem van itt a polcon
[ Szerkesztve ]

az király... és ez már jobb mint a 8800 ultra?mert ha nem akkor fejest ugrok a betonba!
[ Szerkesztve ]

Persze hogy jobb
De van vagy 1 kiló...(súlyra)
De szerintem 3870x2 még mindíg jobb(szerintem!!!!)

Heh, akko' egy fél v. 1 évet kihúzok vele
Aztán megint lehet cserélni
Jah, a sokat vitatott képminőségben láttál valami különbséget a piros ill. zöld között?
(bár ez erősen szubjektív faktor,no mind1)

Hát képminőségben ATI kártya után hulladék az NV... Ezt meg kell hagyni. Érdekes a színek és az effektek source-ban is pl, de más játékok allatt meg sokkal életlenebb a képe. Erősen el is gondolkodtam most megint, hogy visszarakom a 3850-em, hál istennek még nem dobtam túl rajta

hát ja...a teljesen százas vga-ra még várni kö...

Nincs baj a 9600GT-vel. Csak annyi, hogy ATI kártya után életlen a képe szegénykének. Amúgy érdekesen tapasztaltam, hogy source motoros játékok alatt gyorsabb ez a kártya mint a 3850.. régen máshogy volt,ati stuffokon jobban ment. Bár a fog effekt sokkal rosszabb NV-nél...Lehet van ott is valami kis trükközés.

A mai világban szinte minden hol van egykis trüközés...nem véletlen hogy full meggazdagodtak ebböl...mondjuk egy kártya elöállítása közel sem kerül annyiba mint maga a kari....esetleg a gépek, de az hamar megtérül.
az az érdekes, hogy a 9600GT és a 8800GT közötti 10% különbség főleg újabb játékoknál van - régebbieknél (meg újak közül UT3 motorosaknál) inkább 20-30%, ha elég erős a CPU.
Armando: a Source motort egy ideje már drasztikusan jobban viszik az nV kártyák.
[ Szerkesztve ]
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.