gyors és jó teszt!
grat!
hőmérsékleti adatokat mértetek? 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
gyors és jó teszt!
grat!
hőmérsékleti adatokat mértetek? 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Ej, de jó is lenne, ha a newegg.com árai lennének érvényben kis hazánkban is...
180 USD körül már Leadtek és Gigabyte 9600GT is van.
[ Szerkesztve ]
Az ostobaság ellen az istenek is hiába hadakoznak.

Mindkét tábor a maga lovát dicséri és hálistennek a ló ára kezd lejjebb esni, az ATi már lépett, 17-30%-os áresés várható a hazai piacon is. 

Azt, hogy ki fog nyerni azt az ár/érték arány dönti el. Ennek fényében
[link]
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

és ennek a megfelelője AMD vonalon?

Most akkor nemtudom,hogy 8800GT vegyek majd vagy 9600GT t
A 9800 asok mikor jelennek mmeg ?
Ezzel mondassz valamit

Bár azért hiába adnak 2db 6600GT-t egy áráért. Teszem azt 5k-ért. Az ember inkább hozzárak(na) még 25-öt és beszerez egy 3800Pro-t(
)
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

Kis germán nyelvű GF9600GT SLI!!! teszt. Elég mellbevágó.[link] 
Close the World ..... Open the Next!
Szerintem most nyolcszor annyi fogyna a Crysisból ilyen középkategória mellett, rohadt nehéz lett volna négy hónapot várniuk, barom EA...
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Lenne rá 500Ft-om, hogy ha a teszben is feszegetett G92 vs G94 költségek okán a GX2 kártyán nem feltétlenül 2db G92-es lesz. ![;]](/dl/s/v1.gif)
valaki felhomáyosítana?
hogyan lehet, hogy 3/4 tranzisztorszám, majd fele annyi feldolgozó egység, s majdnem ugyanakkora teljesítmény?
nekem nagyon érthetetlen
True Success is Blonde
na igen, ebben igazad van, mert a 9800 azért már nagyobb teljesítményű lesz valószínűleg
PH semleges

Húú most még érdemes várnom húsvétig mindenképp,hogy hogyan alakulnak az árak!
Rem a hd3850 35k alá zuhan 

Ez ne haragudj, de butaság. A Crysis hosszú hónapokat csúszott, mert optimalizálni kellett többmagos procira (az NV drivereknek volt gondja a témával, nem a játéknak!) és SLI-re. Ez sikerült is. Ettől a játék még megvehető késöbb is, max. beállításokkal meg maj 1-2 év múlva menni is fog ;)
Jah, hogy most felébe kerül a Crysis? Az más kérdés. Ez az EA-nak fájjon, ne neked ...
Hát én azért bízom az ATi-ban. Az utóbbi pár dobásuk nagyon jó volt szerintem 
(#66) Keldor papa válasza Komplikato (#58) üzenetére
Eléggé szorongatja a 9600GT SLi még a 3870 X2-t is!
Csak az a szomorú, hogy SLi-hez nForce kell, azt meg sokan nem szeretik... (meg is értem)
Viszont ha ez ilyen gyors, akkor lehet, hogy a 9800GX2 tényleg egy gyors kártya lesz...

"Rem a hd3850 35k alá zuhan"
Hát ha elolvasod a fentebb linkelt híreket, a HD3870 zuhant kb. annyira. Most ment le 199USD-re, a 3850-ES MEG 169-re. Kérdés itthon mikortól?

Ebből a tesztből én azt vonom le a 9600gt 45k-s nem olyan csábitó a 3850 36k-s árához képest. Tévednék?
(#69) Keldor papa válasza Komplikato (#60) üzenetére
Azon két darab G92-450-A2 lesz, ez már biztos.
A nap kerdese.Kivancsi vagyok a valaszra is 
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Lehet? Mért Te nem ezzel számoltál? 
a 4000 sorozat a 3800-asok fényében elég jó jövőt sejtet, majd meglátjuk 
PH semleges
ámen 
Nem
elég sokan leírtuk előre a 9800GX2-t... lehet nem kellett volna, nem erre számítottunk...
Hát én kívánom h ne legyen igazatok és üssön szép nagyot
De még jobban örülnék ha az új ATi-k is hoznák a teljesítménye mondjuk 70-80%-át... szipmla magos voltuk ellenére is 
Ja, csak már lement a Crysis láz, akiknek akkor szarul futott a warez verzsön, nem rohantak érte a boltba, mert ugye ki akart lowon játszani vele... Ez meg is látszott a kezdeti siralmas eladásokon meg a sírós, Crysis fikázós hsz-eken... Szval nem gondolod, hogyha most adták volna ki, amikor már 30 ezerért van olyan vga, amin rendesen fut, többen vették volna meg bizalommal?
Többmagos proci optimalizlás kurvára nem sikerült nekik, megnéztem feladtkezelőbe, alszik a Quad procim, SLi-m meg nincs ugyan, de tesztekben még a háromkártyás rendszer se hozott semmilyen gyorsulást ami érdemleges lett volna... Puszta marketing volt az egész huzavona, azt hitte az EA, hogy karácsonykor nagyobbat fog szakítani...
[ Szerkesztve ]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Maga a motor jó lett volna, csak nem kellett volna az nVidia-nak és másnak se beleszólni. Most meg szinte csak tesztelésre jó a Crysis...
PH semleges

EVGA (10 év garancia) Videokártya(PCI-E) e-Geforce 9600GT 512 (Core:675MHz, Mem:1800MHz, Shader freq:1675MHz, GDDR3/256bit, 64 stream processor) Brutto: 49,900 Ft
Asszem jövő héten beújitok! 
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nos átnézve laza 6 tesztet, kb az jött le hogy aa és af nélkül a 3850 szintjén van a kari csak ati belassul ezektől, jobban mint a gf
ph teszt tipikusan olyan, hogy csak ezekkel fut minden teszt, ezáltal annyira nem reális képet festve az erőviszonyokról
mert van aki e nélkül játszik...
[ Szerkesztve ]

Nézted már a topicját? Elég sokan "letesztelték" már azzal, hogy végigtolták. 
SC2 ID: Peter 1714
Hát mondjuk igen sokan nyomják multiban, mondjuk én most pont nem, de a bugokat leszámítva jó a multija.

Persze hogy ma veszek 3850-est. Erre jönnek a hírek hogy hogy fog esni az ára:S Nah mind1 már nem akarok tovább várni.
Várj még egy kicsit. Jönnek a többiek. Ha nem is őket fogod venni,de a mostani "fiúk" tuti olcsóbbak lesznek 
Biztosan végigtolom én is, csak arra akartam kilyukadni, hogy amíg ebben produkál minden teszt a legkevesebb FPS-t, addig inkább tesztelésre jó, mint very high-on tolni. Manapság elég drága rendszer kell hozzá... de lehetett volna jobb is, ha nem akarják annyira nV felé erőltetni (szvsz).
PH semleges

AF úgy tudom minimális telj.csökk.-t okoz, vagy rosszúl tudom? Igaz, fsaa -nak elég lett volna 2x -es is.
[ Szerkesztve ]
af javarész jah, de ha megnézed pl anand tesztet is e mellé látod h pont elég néhol h ne ati legyen föntebb
én mikor először láttam,lehidaltam... igaz,nem voltam csúcsgépekhez szokva jó sokáig
már 2x toltam végig,élvezetes.de ha valakinek mégsem fekszik,akkor annyit tudok mondani hogy TDU
és TES:IV amíg ki nem jön a TES:V
és ez a két játék röhögve elfut a millio látványjavítóval is(TES) maxon...ma is...és tegyük hozzá,hogy azért nem csúnyácskák még a krájziszhoz képest sem
(bár ha jon az V,az nem fog ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Nem akarom belinkelni az egyik tesztet, EGY %-kal jobb mint a 9600 ár teljesítményben mint a 3850 256 , játék teljesítményben meg szűrők nélkül 3 % , szűrőkkel több , ott 15 %-os a különbség . Ez az itteni teszt elég érdekes lett .
Hozzáteszem nem lett rossz kártya a 9600 , csak ennyire jó sem .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Jó az, nekem is tetszik, még medium-ban is. Erről nem is beszéltem, csak hát optimalizálás terén billeg a mérleg...
PH semleges

Huhh, elég jól sikerült a 9600GT. Kíváncsi vagyok, hogy a használt piacon mennyi lesz ezek után a 8800GTS 320MB/640MB 
Origin:attila4go
Miért tesztelnék AA nélkül, mikor AA-val is játszható fps-t érnek el? Szted az a reális, hogy AA nélkül játszol 280 fps-sel vagy AA-val 80-nal?
Vagy azért ne kapcsoljam be az AA-t, mert az nem kedvez az ATI-nak? 
[ Szerkesztve ]
Nagyon egyszerű a válasz - nem a SP-k és a textúrázók limitálják a 8800GT teljesítményét. A memóriasávszélesség általánosan elfogadott bűnbak (ebben ugye a 9600GT pont egyenlő vele), van, aki a ROP-okra gyanakszik (ebben a 9600GT a magasabb órajel miatt erősebb), szerintem meg a G9x ütemezője nem bír megbirkózni a feladattal. Én arra tippelek, hogy 96SP-vel és 48 textúrázóval a 9600GT általában gyorsabb lenne, mint a 8800GT.
joi29: az AMD-k teljesítményét nem ismerem első kézből, de hallomásból arra tippelek, hogy 10-15%-kal kell magasabb órajelű hasonló játékteljesítményhez.
Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.
enyém odaadom csak neked,csak most 55+áfáért(áfa persze nekem jön) ![;]](/dl/s/v1.gif)
steve, #89: igen az optimalizálsá tényleg komoly probléma(általánosan)...
[ Szerkesztve ]

Szvsz a multi miatt érdekes ez, az fpsk-ben.

Ráadásul ugye az a lényege a tesznek többek között, hogy ez az első 256 bites középkártya. 
igazából én inkább nagyobb felbontásba játszok, és ott sincs recésedés
nézegetve a cikkeket, 4x aa többet lassít mintha 1280 helyett 1600-ba játszik az ember
meg ilyen erővel tolhatnátok 1900*1200-ba is, ott is játszható lenne a játékok nagyja
[ Szerkesztve ]
Ezek egy bizonyos debreceni üzlet árai? 
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

ami majd valamikor rendelésre lehozza, ha pesten nem kapkodták el előttük a karikat
jah amúgy az