Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

gyors és jó teszt! :C grat!

hőmérsékleti adatokat mértetek? :R

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#52) Ligend

Ligend
(tag)

Ej, de jó is lenne, ha a newegg.com árai lennének érvényben kis hazánkban is... :U 180 USD körül már Leadtek és Gigabyte 9600GT is van.

[ Szerkesztve ]

Az ostobaság ellen az istenek is hiába hadakoznak.

(#53) fagy53

fagy53
(PH! nagyúr)

Mindkét tábor a maga lovát dicséri és hálistennek a ló ára kezd lejjebb esni, az ATi már lépett, 17-30%-os áresés várható a hazai piacon is. :C

(#54) Gyuri27 válasza hoffman_ (#50) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Azt, hogy ki fog nyerni azt az ár/érték arány dönti el. Ennek fényében ;) [link]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#55) joi29 válasza gbors (#38) üzenetére

joi29
(őstag)

és ennek a megfelelője AMD vonalon?

(#56) Mans20

Mans20
(őstag)

Most akkor nemtudom,hogy 8800GT vegyek majd vagy 9600GT t :F
A 9800 asok mikor jelennek mmeg ?

(#57) hoffman_ válasza Gyuri27 (#54) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezzel mondassz valamit :D :R
Bár azért hiába adnak 2db 6600GT-t egy áráért. Teszem azt 5k-ért. Az ember inkább hozzárak(na) még 25-öt és beszerez egy 3800Pro-t( :DDD )

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#58) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

(#59) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem most nyolcszor annyi fogyna a Crysisból ilyen középkategória mellett, rohadt nehéz lett volna négy hónapot várniuk, barom EA...

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#60) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

Lenne rá 500Ft-om, hogy ha a teszben is feszegetett G92 vs G94 költségek okán a GX2 kártyán nem feltétlenül 2db G92-es lesz. ;]

Close the World ..... Open the Next!

(#61) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

valaki felhomáyosítana?
hogyan lehet, hogy 3/4 tranzisztorszám, majd fele annyi feldolgozó egység, s majdnem ugyanakkora teljesítmény? :U
nekem nagyon érthetetlen

True Success is Blonde

(#62) stevve válasza hoffman_ (#50) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

na igen, ebben igazad van, mert a 9800 azért már nagyobb teljesítményű lesz valószínűleg

PH semleges

(#63) Elydan

Elydan
(fanatikus tag)

Húú most még érdemes várnom húsvétig mindenképp,hogy hogyan alakulnak az árak!
Rem a hd3850 35k alá zuhan :DD

(#64) Komplikato válasza feka007 (#59) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Ez ne haragudj, de butaság. A Crysis hosszú hónapokat csúszott, mert optimalizálni kellett többmagos procira (az NV drivereknek volt gondja a témával, nem a játéknak!) és SLI-re. Ez sikerült is. Ettől a játék még megvehető késöbb is, max. beállításokkal meg maj 1-2 év múlva menni is fog ;)
Jah, hogy most felébe kerül a Crysis? Az más kérdés. Ez az EA-nak fájjon, ne neked ...

(#65) hoffman_ válasza stevve (#62) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát én azért bízom az ATi-ban. Az utóbbi pár dobásuk nagyon jó volt szerintem :)

(#66) Keldor papa válasza Komplikato (#58) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Eléggé szorongatja a 9600GT SLi még a 3870 X2-t is! :Y
Csak az a szomorú, hogy SLi-hez nForce kell, azt meg sokan nem szeretik... (meg is értem)
Viszont ha ez ilyen gyors, akkor lehet, hogy a 9800GX2 tényleg egy gyors kártya lesz...

(#67) Komplikato válasza Elydan (#63) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

"Rem a hd3850 35k alá zuhan"
Hát ha elolvasod a fentebb linkelt híreket, a HD3870 zuhant kb. annyira. Most ment le 199USD-re, a 3850-ES MEG 169-re. Kérdés itthon mikortól?

(#68) Gyuri27 válasza Komplikato (#58) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Ebből a tesztből én azt vonom le a 9600gt 45k-s nem olyan csábitó a 3850 36k-s árához képest. Tévednék?

(#69) Keldor papa válasza Komplikato (#60) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azon két darab G92-450-A2 lesz, ez már biztos.

(#70) DeadMeat válasza Ste (#61) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A nap kerdese.Kivancsi vagyok a valaszra is :D

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#71) hoffman_ válasza Keldor papa (#66) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet? Mért Te nem ezzel számoltál? :D

(#72) stevve válasza hoffman_ (#65) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

a 4000 sorozat a 3800-asok fényében elég jó jövőt sejtet, majd meglátjuk :)

PH semleges

(#73) hoffman_ válasza stevve (#72) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ámen :D

(#74) Keldor papa válasza hoffman_ (#71) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem :P elég sokan leírtuk előre a 9800GX2-t... lehet nem kellett volna, nem erre számítottunk...:D

(#75) hoffman_ válasza Keldor papa (#74) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát én kívánom h ne legyen igazatok és üssön szép nagyot :D De még jobban örülnék ha az új ATi-k is hoznák a teljesítménye mondjuk 70-80%-át... szipmla magos voltuk ellenére is :DD

(#76) feka007 válasza Komplikato (#64) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja, csak már lement a Crysis láz, akiknek akkor szarul futott a warez verzsön, nem rohantak érte a boltba, mert ugye ki akart lowon játszani vele... Ez meg is látszott a kezdeti siralmas eladásokon meg a sírós, Crysis fikázós hsz-eken... Szval nem gondolod, hogyha most adták volna ki, amikor már 30 ezerért van olyan vga, amin rendesen fut, többen vették volna meg bizalommal? :U
Többmagos proci optimalizlás kurvára nem sikerült nekik, megnéztem feladtkezelőbe, alszik a Quad procim, SLi-m meg nincs ugyan, de tesztekben még a háromkártyás rendszer se hozott semmilyen gyorsulást ami érdemleges lett volna... Puszta marketing volt az egész huzavona, azt hitte az EA, hogy karácsonykor nagyobbat fog szakítani...

[ Szerkesztve ]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#77) stevve válasza feka007 (#76) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Maga a motor jó lett volna, csak nem kellett volna az nVidia-nak és másnak se beleszólni. Most meg szinte csak tesztelésre jó a Crysis...

PH semleges

(#78) dante3

dante3
(őstag)

EVGA (10 év garancia) Videokártya(PCI-E) e-Geforce 9600GT 512 (Core:675MHz, Mem:1800MHz, Shader freq:1675MHz, GDDR3/256bit, 64 stream processor) Brutto: 49,900 Ft
Asszem jövő héten beújitok! :))

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

(#79) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nos átnézve laza 6 tesztet, kb az jött le hogy aa és af nélkül a 3850 szintjén van a kari csak ati belassul ezektől, jobban mint a gf
ph teszt tipikusan olyan, hogy csak ezekkel fut minden teszt, ezáltal annyira nem reális képet festve az erőviszonyokról
mert van aki e nélkül játszik...:)

[ Szerkesztve ]

(#80) Tuco Ramirez válasza stevve (#77) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

Nézted már a topicját? Elég sokan "letesztelték" már azzal, hogy végigtolták. :)

SC2 ID: Peter 1714

(#81) feka007 válasza stevve (#77) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát mondjuk igen sokan nyomják multiban, mondjuk én most pont nem, de a bugokat leszámítva jó a multija.

(#82) Blizzard.9

Blizzard.9
(tag)

Persze hogy ma veszek 3850-est. Erre jönnek a hírek hogy hogy fog esni az ára:S Nah mind1 már nem akarok tovább várni.

(#83) hoffman_ válasza dante3 (#78) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Várj még egy kicsit. Jönnek a többiek. Ha nem is őket fogod venni,de a mostani "fiúk" tuti olcsóbbak lesznek :)

(#84) stevve válasza feka007 (#81) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Biztosan végigtolom én is, csak arra akartam kilyukadni, hogy amíg ebben produkál minden teszt a legkevesebb FPS-t, addig inkább tesztelésre jó, mint very high-on tolni. Manapság elég drága rendszer kell hozzá... de lehetett volna jobb is, ha nem akarják annyira nV felé erőltetni (szvsz).

PH semleges

(#85) rollins válasza HERR Z (#79) üzenetére

rollins
(őstag)

AF úgy tudom minimális telj.csökk.-t okoz, vagy rosszúl tudom? Igaz, fsaa -nak elég lett volna 2x -es is.

[ Szerkesztve ]

(#86) HERR Z válasza rollins (#85) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

af javarész jah, de ha megnézed pl anand tesztet is e mellé látod h pont elég néhol h ne ati legyen föntebb

(#87) hoffman_ válasza stevve (#84) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én mikor először láttam,lehidaltam... igaz,nem voltam csúcsgépekhez szokva jó sokáig ;] már 2x toltam végig,élvezetes.de ha valakinek mégsem fekszik,akkor annyit tudok mondani hogy TDU ;) és TES:IV amíg ki nem jön a TES:V :DDD és ez a két játék röhögve elfut a millio látványjavítóval is(TES) maxon...ma is...és tegyük hozzá,hogy azért nem csúnyácskák még a krájziszhoz képest sem
(bár ha jon az V,az nem fog ;]

[ Szerkesztve ]

(#88) lsc válasza HERR Z (#79) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem akarom belinkelni az egyik tesztet, EGY %-kal jobb mint a 9600 ár teljesítményben mint a 3850 256 , játék teljesítményben meg szűrők nélkül 3 % , szűrőkkel több , ott 15 %-os a különbség . Ez az itteni teszt elég érdekes lett .
Hozzáteszem nem lett rossz kártya a 9600 , csak ennyire jó sem .

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#89) stevve válasza hoffman_ (#87) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jó az, nekem is tetszik, még medium-ban is. Erről nem is beszéltem, csak hát optimalizálás terén billeg a mérleg...

PH semleges

(#90) Def26

Def26
(PH! kedvence)

Huhh, elég jól sikerült a 9600GT. Kíváncsi vagyok, hogy a használt piacon mennyi lesz ezek után a 8800GTS 320MB/640MB :D

Origin:attila4go

(#91) fLeSs válasza HERR Z (#86) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Miért tesztelnék AA nélkül, mikor AA-val is játszható fps-t érnek el? Szted az a reális, hogy AA nélkül játszol 280 fps-sel vagy AA-val 80-nal?
Vagy azért ne kapcsoljam be az AA-t, mert az nem kedvez az ATI-nak? :O

[ Szerkesztve ]

(#92) gbors válasza DeadMeat (#70) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon egyszerű a válasz - nem a SP-k és a textúrázók limitálják a 8800GT teljesítményét. A memóriasávszélesség általánosan elfogadott bűnbak (ebben ugye a 9600GT pont egyenlő vele), van, aki a ROP-okra gyanakszik (ebben a 9600GT a magasabb órajel miatt erősebb), szerintem meg a G9x ütemezője nem bír megbirkózni a feladattal. Én arra tippelek, hogy 96SP-vel és 48 textúrázóval a 9600GT általában gyorsabb lenne, mint a 8800GT.

joi29: az AMD-k teljesítményét nem ismerem első kézből, de hallomásból arra tippelek, hogy 10-15%-kal kell magasabb órajelű hasonló játékteljesítményhez.

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#93) hoffman_ válasza Def26 (#90) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

enyém odaadom csak neked,csak most 55+áfáért(áfa persze nekem jön) ;]

steve, #89: igen az optimalizálsá tényleg komoly probléma(általánosan)...

[ Szerkesztve ]

(#94) Gyuri27 válasza fLeSs (#91) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Szvsz a multi miatt érdekes ez, az fpsk-ben.

(#95) Komplikato válasza fLeSs (#91) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Ráadásul ugye az a lényege a tesznek többek között, hogy ez az első 256 bites középkártya. :D

(#96) HERR Z válasza fLeSs (#91) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igazából én inkább nagyobb felbontásba játszok, és ott sincs recésedés
nézegetve a cikkeket, 4x aa többet lassít mintha 1280 helyett 1600-ba játszik az ember

meg ilyen erővel tolhatnátok 1900*1200-ba is, ott is játszható lenne a játékok nagyja

[ Szerkesztve ]

(#97) Yooha válasza JoeYi (#20) üzenetére

Yooha
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ezek egy bizonyos debreceni üzlet árai? :)

Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

(#98) bishopx2

bishopx2
(fanatikus tag)

Én akár hogy is nézem egyedül a ph-s tesztben sikerült a 9600 GT -nek megvernie a
HD3870-et ez miért is lehet? itt egy pár link ahol megnézhetitek míről is beszélek

[link]
[link]
[link]
[link]

[ Szerkesztve ]

van ilyen..

(#99) HERR Z válasza Yooha (#97) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ami majd valamikor rendelésre lehozza, ha pesten nem kapkodták el előttük a karikat
jah amúgy az

(#100) snoopy

snoopy
(fanatikus tag)

hát nem rossz kari. meglátom mi lesz, kéne már egy új nagyon. csak gyűlenk a gamik :DDD
akkor is kivárom a 9450-est, addigra meg csak elrendeződnek az árak is vga téren.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.