Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#351) Kroni1

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

Többek közt a Gainward 9600GT karijáról sem spórolták le a 2 DVI mellől a HDMI és a Display Port kivezetést és az SPDIF bemenetet, ráadásul saját hűtést is kapott, és ezt már lehet rendelni nálunk is! Még annak ellenére is h csak egy kicsivel olcsóbb mint a 8800GT a magamfajta házimozisnak remek kis kari lesz ez!!! :C

[ Szerkesztve ]

(#352) Dare2Live válasza Speed(R) (#346) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

9600GT még első körös árprémium van a 8800GTn emg NV ma árat vágott és ATI is árat vágott ma.
A jó árak mégjobbak lesznek. :)

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#353) Dare2Live válasza rudi (#349) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2. körben ROP ra tippelnék, bár ezis tuti hülyeség. :)

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#354) VaniliásRönk válasza Speed(R) (#346) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Tippelj milyen VGA-m volt a 2600XT előtt. :D

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#355) fLeSs válasza VaniliásRönk (#354) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

x600 xt?

(#356) fLeSs válasza Speed(R) (#307) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Úgy emlékeztem, hogy sokkal többet fogyaszt, de jó hogy szólsz, javítottam.

(#357) gbors válasza Dare2Live (#353) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fentebb leírtam, hogy szerintem mitől van. Nem hiszitek? :)

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#358) TTomax válasza rootka (#229) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

ne nyugtasd meg en is tapasztalom a HD3850emmel...

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#359) Abu85 válasza Ste (#311) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Figyelj, amikor kijött a GF8800GTX és a 8800GTS640 akkor tök jó vétel volt a 8800GTS. Ez azért volt, mert a Shader power-en kívül mindene megvolt amivel képes volt közel kerülni a 8800GTX-hez. Mára láthatod, hogy mekkora különbség lett a két kártya között.
Ugyanez a helyzet a 9600GT-vel, az elején megy aztán összecsuklik, és a 8800GT el fog húzni tőle, vagy a 9600GT fog elgyengülni, de ez mindegy az eredmény ugyanaz lesz, mint a 8800GTS640 esetében.
[link] - Némileg Shaderigényes programban már, ha picit is, de alácsúszik a 8800GS-nek. Ha a 8800GS-t nem akadályozná a 384MB memória akkor magasabb felbontásokban is nyerne.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#360) VaniliásRönk válasza fLeSs (#355) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nem, Radeon VE. :DDD 6600GT. :P

Figyelj csak, egy dolgot nem értek. ;) Ugye nagy bánatod, hogy az AMD szándékosan lassítja a feljődést a CPU piacon, a GPU piacon miért nem zavar, hogy az nVidia gyakran másfél-két éves lemaradásban van az aktuális DX API-hoz képest? :U

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#362) shteer válasza marinea2 (#361) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

csúnya ban lesz ebből :U

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#363) Kroni1 válasza Abu85 (#359) üzenetére

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

"a 8800GT el fog húzni tőle, vagy a 9600GT fog elgyengülni.."
Ez lehet hogy így lesz, csak az a bajom vele, hogy a jövőről beszélsz. A pörgő piac miatt nemsokára itt is lesz a következő generáció, és mindenki cserélni is fogja a 8800GT-ket meg a 9600-akat, úgyhogy gyakorlatilag inkább azzal kéne foglalkozni h most mit tud a kari. És jelenleg azért nem olyan rossz.

(#364) spirit007

spirit007
(senior tag)
LOGOUT blog

A "fogyasztás" tesztnél jó lenne ha ténylegesen a kártya fogyasztását látnánk .
Jó lenne olyan kártyuszt vennem ami a desktop megjelenítésénél nem ~30W-ot fogyaszt ...
Javaslom egy 1Mb-s S3 beszerzését , amivel a "konfuguráció" fogyasztását lehetne lemérni ;)

(#365) nostrum

nostrum
(tag)
LOGOUT blog

Köszönöm neked 8800GT, hogy lassan fél éve 70 ropiért vehettem GTX-et... :R
Köszönöm neked 9600GT, hogy néhány nagyszájú 8800GT tulajt megszorongattál...

És köszönöm ATI-nVIDIA, hogy 6 hónap alatt eljátszottátok azt, aminek eddig 2-3 éve kellett... Még az idén szeretnék egy HD4870, és egy 10600GTS tesztet... :R

[ Szerkesztve ]

In space, no one can hear you scream...

(#366) DLDKox

DLDKox
(senior tag)

Ahh most vettem 1 új kártyát 2 hete MSI 8800 GTS 640 MB akkor most már cserélhetem is le ? Vagy nem sokkal gyorsabb a 9600 GT?

(#367) Raymond válasza DLDKox (#366) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Minek cserelned? Valami nem megy vele ugy ahogy szeretned?

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#368) Dr. Romano válasza DLDKox (#366) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyen kérdés... lol... inkább add nekem vagy cserélj velem... Nem elég neked az a kari? :F

(#369) Kriza

Kriza
(őstag)

Biztos már írtak előttem hasonlód, de én egészen meglepődtem, amikor címlapon láttam, hogy 9600-os kártyát teszteltek. Először az ATI9600 ugrott be, aztán persze hamar rájöttem. :B

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#370) Firestormhun válasza Abu85 (#359) üzenetére

Firestormhun
(fanatikus tag)

GTS640 már akkoriban is fényévekkel le volt maradva GTX mögött.

...

(#371) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Hehe ez a teszt egy kicsit "lapos" nekem.

Furcsán egymás mellett van a 9600GT és a 8800GT.Néttetek meg más külföldi oldalak tesztjeid ott 8800GT mindenhol jobb szinte.(néhol 30 fps + is megvan meg hasonlok)

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#372) nostrum válasza Crytek (#371) üzenetére

nostrum
(tag)
LOGOUT blog

Írja ezt egy 88GT tulaj... :DDD
LINK?
:R

(#373) DLDKox válasza Raymond (#367) üzenetére

DLDKox
(senior tag)

Igazad van nem cserélem le :-) Minden játék full jól megy vele.

(#374) nostrum válasza Firestormhun (#370) üzenetére

nostrum
(tag)
LOGOUT blog

Igen, le volt...
Csak akkoriban mindegy volt hogy 100 vagy 130 fps-el ment valami...
Ma már nem mindegy hogy 20 vagy 30...

(#375) Crytek válasza nostrum (#372) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt a tesztet fussad át pl.

[ Szerkesztve ]

(#376) Power válasza depmod (#150) üzenetére

Power
(senior tag)

Minden gyártó annyiért amennyiért el tudja adni.
A költség nagyobbik része nem a gyártási során jelentkező költség, hanem a tervezési költség. Ezért érthető, hogy megpróbálják jóval a konkrét gyártási költségek felett adni, amiből tudják finanszírozni a fejlesztéseket.
Most, hogy megjött a konkurencia csökkentik az árakat, valószínűleg még így sincs rajta veszteségük.
Ezért jó, ha nagyjából egyenlő felek tudnak küzdeni. :)

Power

(#377) nostrum válasza Crytek (#375) üzenetére

nostrum
(tag)
LOGOUT blog

Aláírom...

Sokkal több és sokkal jobb játékokkal teszteltek...

(#378) rudi válasza Crytek (#375) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ennyit, sőt még jóval többet is, szórhatnak egyes tesztek. Abszolút nem mindegy milyen játékokkal, milyen beállításokkal, milyen benchmarkokkal mérik meg a kártyákat. Itt van egy írás a témával kapcsolatban. Egyébként az általad linkelt német teszt azokban a játékokban és beállításokban, amiket mi is mértünk, lényegesen nem tér el a mi eredményeinktől. A végén másképp adtak össze, ezért tűnik nagybbnak az eltérés.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#379) rudi válasza nostrum (#377) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Meg "kicsit" többen is vannak a szerkesztőségben :)

[ Szerkesztve ]

(#380) Crytek válasza rudi (#378) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Ebben a német tesztben inkább csak szűrők bekapcsolásával kezd közelíteni a 9600gt a 8800GT felé.Gondolom mert javítottak rajta nem is kicsit.
De pl alapn szűrők nélkül 8800GT fölénye egyértelmű szürökkel is bár ot nem nagyon de nagytöbbségben ot is nyerő.

(#381) csaabz

csaabz
(senior tag)

Hajrá Nvidia, köszi a tesztet.
Várjuk az árcsökkenést!

World of Tanks - Forza 4

(#382) stevve válasza rudi (#379) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A sok Student... hogy ráérnek :DDD

PH semleges

(#383) miccur válasza Keldor papa (#125) üzenetére

miccur
(fanatikus tag)

Respekt! :R

no comment.....

(#384) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Apró megjegyzés. Néztem cseh 9600 GT árakat (9,9-cel kell szorozni forinthoz) és magyarokat...

[ Szerkesztve ]

(#385) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Elolvastam a tesztet -ami nagyon jó, grat ! - és a hsz-eket. Igazából nekem az jött le, hogy az nVidia csinált egy jó kártyát, javított a G92-n. Az árát is nagyjából jól helyezte el, kb. annyi az eltérés Ft-ban mint teljesítményben (a 8800GT-hez képest). Szép és jó munka volt nVidia, lesz egy kis mozgolódás az árlistán.
DE
A célt nem érte el, mert akinek 30-35k-ja van az továbbra is AMD-t fog venni. Ebből a szempontból öngólgyanús a dolog. Sztem...

VIGYORRRGAZMUS.....

(#386) JoeYi válasza rudi (#384) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

érdekes, pedig náluk is 20% körülire jött ki az áfa. Ezekszerint a magyar nagykerek derekas haszonnal dolgoznak

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#387) rudi válasza JoeYi (#386) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

És/vagy a kiskerek...

(#388) Yutani válasza rudi (#387) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze, megérkezett az újdonság, húzzuk le a sok barmot, türelmetlen f*szt... :U

[ Szerkesztve ]

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#389) nostrum válasza rudi (#379) üzenetére

nostrum
(tag)
LOGOUT blog

Ne vegyétak magatokra... :R

Amúgy sem tudok németül...

(#390) Tibiajax

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én külön köszönöm Nektek, h beraktátok az x19xt -t (én nem a prot..). Végre, Thx Urak!

vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek

(#391) Źşë'

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

picit csalodtam a vgaban, ez tenyleg arra lesz jo h lehuzza az arakat! mar varom a kovetkezo vgakat, meg teszteket!

"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

(#392) Sundesz

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekes, hogy azon az ominózus német oldalon a HD 3850 csak 2-3%-al lassabb a 9600 GT-nél, most akkor ez hogy van? :F

Hörcsög Powa'

(#393) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Lehet átsiklottam felette,de hol vanank a min FPS-ek? engebb jobban érdekel mint a max :U

#384-re szlov kisker

[ Szerkesztve ]

(#394) X@b3e válasza Shkiz0 (#296) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

ugyanitt giga 512 3870-et tudok 37 790-ért, sapphire x2-őt 78 900-ért, MSI oc 8800gt 512 44 900.

+ÁFA, a Giga 3870 DDR3-as, MSI 8800GT OC pedig már nincs készleten :P

Mod: Amúgy tük jó, hogy az nV is megcsinálta azt a kártyát, mait az ATi már úgy 5-6 éve, csak nem GT, hanem Pro és XT utótaggal ;]

[ Szerkesztve ]

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#395) Shapord

Shapord
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nekem az utolsó mondat tetszik igazán:

Akárhogy is legyen, hosszú böjt után végre olyan időszaknak nézünk elébe, ami számunkra csak jó lehet: megfizethető, de ugyanakkor gyors videokártyákat lehet kapni.

...Ámen :R

Az asztal lába tíz centivel megrövídebítendő...

(#396) Shapord válasza Sundesz (#392) üzenetére

Shapord
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Aha....énmeg ahogy megláttam a hírt rögtön felmentem tomira is egy kicsit részletesebben informálódni aztán ezt találtam...[link]

As can be seen clearly, STALKER and Age of Empires III are the exceptions: the only games for which the GeForce 9600 GT managed to edge the HD 3870. In all the other cases, the HD 3870 was fairly clearly ahead of its rival, with spreads of 13 to 15% with Call of Duty 4 and World In Conflict, and smaller ones with Unreal Tournament 3 and Supreme Commander.

Ehh....akkor hogy is van ez??

Az asztal lába tíz centivel megrövídebítendő...

(#397) rocket válasza gardener (#304) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Elmult 3 honapban teli almot aludtal ? 3850 eleg nagyot csapott az NV bucijara :)

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#398) zed1983

zed1983
(őstag)

Bár én még csak most jutottam eddig, hogy elolvassam a tesztet, de nem csalodtam!

PH!-s minőség!!! Gratulálok hozzá!!!

sztem elég jó kártya lett a 9600GT mostmár csak azt kell figyelni, hogy hogyan alakulnak az árak, mert ez eléggé megkavarja a piacot sztem...

Ideje volna ha az AMD/Ati magára lelne.....talán majd a HD 96xx-os sorozatnál ;]

Ki fog ezek után 88GT-t venni?

(#399) decibel válasza Shapord (#396) üzenetére

decibel
(fanatikus tag)

Vedd a fáradságot és olvass vissza, többször is leírták a választ.
Ph-n aa-val teszteltek, ez sokkal jobban fekszik a 9600gt-nek mint a hd3870-nek, vagy a 8800gt-nek. AA nélkül kb a hd3850 szintjét hozza dx9-ben. Ezt figyelembe véve túl van árazva legalább egy tizessel kéne esnie az árnak, olyan 35k reális lehet, ha 30k-s 3850-el számolunk.

"you are a monkey poo-poo"

(#400) Crytek válasza Shapord (#396) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

És ezek a pontok vagy %-ok mit jelentenek ebben a tesztben mert nemértem??

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.