Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#201) pok.tom válasza nsrking (#199) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

ennyi erővel vagyél codegen tápot is mert az ismertebb..

Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!

(#202) domi007 válasza Brent (#48) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

mod: hú, lemaradtam erről a 200 hsz-ről...

Teljes mértékben egyetértek!

A 8800GT jött, látott, és megnyitotta a kaput a normális áru k.kategóriás kártyák előtt.
Aztán jött az ATi válasza: HD38xx
Nem rossz, de nem éri el a 8800gt-t, csak néha. Ára viszont frankó.
Erre jön a 9600GT, ami még mindig veri az ATi-kat, de ára már nagyonis a megfizethető szinten van. Szóval csökkenthet árat az ATi, de itt most lépni is kell.
Nem lehet, hogy csak 2 kártya legyen a portfolió, mind2 olyan 20-30k körül :DDD

DOMy

[ Szerkesztve ]

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#203) pok.tom válasza rootka (#200) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

mien konfig volt a gt alatt amúgy az is számít
amúgy illesztőprogram hiba is lehet, persze videó kártya hiba is :Y

[ Szerkesztve ]

Ha félórán belül nem tudod eldönteni, hogy ki a fish az asztalnál, akkor te vagy!

(#204) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hmm. vki belinkelt ide egy nemet SLI tesztet. Azt nezegetem eppen, es nem ertem az eredmenyeket. Akar egyetlen jatekon belul sem, olyan merteku osszevisszasagnak tetszik szamomra az eredmenyhalmaz. Egyszer midnentol kikap, maskor meg a szimpla Gf veri a 3870x2-t. Vagy utobbi roszabb a kis 3850-nel is. A CoJ meg gyakorlatilag jatszhatatlanna valik 8* AA-tol... Vmit nagyon nem ertek... Megmagyarazna egy okos szamomra az ott latottakat? Akar egyik markan belul is, de osszevetve is. Hatalmas a szoras. :S

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#205) fLeSs válasza rootka (#200) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

nem találkoztam ilyennel. olyannal már találkoztam, hogy amikor betöltődött a pálya, hiányoztak a textúrák meg a shaderek a tereptárgyakról. :D de a betöltés után azok is megjelentek.

(#206) Thrawn válasza fLeSs (#205) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Draw distance miatt lehet ilyen nem?

Different songs for different moods.

(#207) zoo8800

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép teszt :C

Kíváncsi vagyok már mi lesz az ATI válasza a 9600-ra.
Na meg az új procik tesztjére. Nemrég a Q9650 alatt, most a Q9450-nel mentek a tesztek. Ezek szerint már vannak tesztpéldányok...

(#208) Keldor papa válasza zoo8800 (#207) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Elég régóta vannak már ES-ek Q9450 és Q9550-ből...
Q9650 meg csak Nyár közepén jön, amire te gondolsz az a QX9650.:)
ATi már válaszólt árcsökkenéssel.

(#209) rootka válasza pok.tom (#203) üzenetére

rootka
(lelkes újonc)

Q6600/4GB
Nem hiszem, hogy azzal lett volna a gond :-)

Fless: :)) Mindkét kártya esetében?

Utánna nézünk majd még mi is, hogy mi okozhatta....

Üdv,
rootka

(#210) Aggregátor

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A 9600GT már teljesíti a DX10 kritériumait? Vagy ez is olyan, mint a 8600, hogy "félig" DX10-es? Tudtommal a DX10-ben egyéni algoritmusú antialiasing-nak kell lennie; amit az Ati shader kóddal valósított meg, míg az Nv maradt a hardveres MSAA-nál. És itt jön képbe az, hogy nagyon sok játékot az NV támogat, ezért még DX10-ben is gyorsabb az ATi-nál.

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#211) nsrking válasza pok.tom (#201) üzenetére

nsrking
(senior tag)

istenem... 1.örülnék neki ha nem lenne minden szavam kiforgatva
2. a crysis nem csak ismert ha nem minőségi cucc is mert bizonyított.(és itt látványra gondolok)

én nagyon örülök neki mert nállam megy aránylag normálisan Very High-ban és kész!Szerintem szép, szebbet még nem láttam.

(#212) pok.tom válasza Thrawn (#206) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

nem hiszem h. felvették volna v. belett volan kapcsolva

(#213) pok.tom válasza Aggregátor (#210) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

pl a crysis de keményen :R

(#214) nsrking válasza wwenigma (#197) üzenetére

nsrking
(senior tag)

nah leszedtem a kis demót.elképesztő h mi fér 100kb-ba... de én maradok a Crysisnál.

(#215) pok.tom válasza nsrking (#211) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

meg kb olyannyira divatos mint a 88gt szeretjük :C

(#216) nsrking válasza pok.tom (#215) üzenetére

nsrking
(senior tag)

így van

(#217) Szkeptik

Szkeptik
(kvázi-tag)

Mivel már lehet 8800GT venni 50k alatt is,elég valószínűtlen, hogy meg fogom venni, főleg ha most az AMD 3850/70-esek ára esni fog.

AsRock N68C-GS UCC; AMD Athlon II X4 645 @ 3,0GHz; Gigabyte HD4670 512MB DDR3; 4GB Kingmax DDR3-1333

(#218) gergo19 válasza fLeSs (#205) üzenetére

gergo19
(fanatikus tag)

Énis megerősítem hogy a Crysis alatt a Nvidia csak később tölt be egy két dolgot pl sziklák kicsit zavart is a dlog először de már megszoktam.

(#219) Aggregátor válasza pok.tom (#213) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mármint hogy NV-s a Crysis?
Azért meglepett, hogy gyorsabban ment - nálam - 2600XT-n mint 8600GT-n. Szerk.: DX9-ben.

[ Szerkesztve ]

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#220) nsrking válasza gergo19 (#218) üzenetére

nsrking
(senior tag)

ugyanezt én is tapasztalom a 88GT-mel!

(#221) fLeSs válasza rocket (#198) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Mo.-on a nagykerekben is feltűnt a 9600 GT, a szokásos árrésel számolással mindegyik kb. 46K bruttó.
A legolcsóbb 3850 egyelőre a Gigabyte és a Sapphire 41K-ért. De ez még a csökkentés előtti ár.
Sztem akkor jön el ide is az árcsökkenés, ha a régi áron felvásárolt készleteken túladtak.

(#222) pok.tom válasza Aggregátor (#219) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

mert szted nem nv?
8600gt :DDD azt ne nézzük 7900gs em veri nagyon belépő szintü kari az a 86gt

(#223) Cölöp

Cölöp
(tag)

"Az NVIDIA, mint eddig, most is a típusszám 600-as végződésével jelzi, hogy ebbe a szegmensbe szánja VGA-ját, nem zavartatva attól, hogy a 9600-as számot az ATI már használta – de talán nincsenek is már olyan sokan, akik felemlegetnék az évekkel korábbi Radeon 9600 Pro/XT-t."

Na ne temessük már az öreg rókákat! :)

"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"

(#224) Aggregátor válasza pok.tom (#222) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

arra próbáltam utalni, hogy hiába NV-s, mégis gyorsabb volt Ati-n...

(#225) pok.tom válasza Cölöp (#223) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

én még téptem is annak idején

2000 2001 2003 GPU/RAM
------------------------------------
3219 270/405
3263 330/405
3368 109 342/405!!!!
3194 3345 364/405
3280 364/405
3280 340/420
3280 350/450
3135 3261 350/460
110 364/459
3364 3378 110 378/405
3464 3394 112 392/405
3377 111 405/405
3412 405/460
3423 110 410/460
3410 112 420/460
2571 432/460 hibázott
450/460 befagyott
hubammeg ez elég régen volt :C

[ Szerkesztve ]

(#226) pok.tom válasza Aggregátor (#224) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

én meg arra h. 8600gt hez ne hasonlítgasd mar 2600XT-t a gondolom a többi játékban is erösebb nem?

(#227) zoo8800 válasza Keldor papa (#208) üzenetére

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[OFF]Arra gondoltam, 1000bocsOFF]

(#228) Cölöp válasza pok.tom (#225) üzenetére

Cölöp
(tag)

azta! :C és bemagoltad az erdményeket? :DDD

(#229) rootka válasza gergo19 (#218) üzenetére

rootka
(lelkes újonc)

Akkor megnyugtatom az ismerősömet, hogy ez Nvidia szösszenet :D

Bár igy lehet nyerni pár FPS-t ;]

[ Szerkesztve ]

(#230) pok.tom válasza Cölöp (#228) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

gddr 21es memóriáim vannak :U

(#231) Cölöp válasza pok.tom (#230) üzenetére

Cölöp
(tag)

:D :D

(#232) DeadMeat válasza wwenigma (#197) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez nagyon nagy :DDD

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#233) Abu85 válasza Aggregátor (#210) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem a DX10-ben javaslat az Shader Based AA eljárás, attól még használhatod az MSAA-t is. A DX10.1-ben jelent meg először követelményként a szabvány szerinti Pre-defined mintavételezéssel való SBAA. Jelenleg ez a legjobb kompatibilítást nyújtó megoldás, ezért az MSAA problémákat látva az MS API követeléssé tette 2x/4x-es mintavételezéssel, de ez csak a DX10.1-es kártyákra vonatkozik. Nyilván ha egy motor csak ezt a megoldást használja élsímításra és nem DX10.1-es a kártya akkor AA nem lesz vele.

DX10 kritériumait teljesíti az összes DX10-esnek nevezett hardver, a GF8-9 ugyan egyes eljárásokat rendkívül alacsony sebességgel, de a szabvány csak a tudást követeli, a sebességre nem tesz javaslatott.
DX10-ben az AMD kártyák a gyorsabbak, játékokban ez azért nem mutatkozik, mert csak a Call Of Juarez valós DX10-es játék jelenleg.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#234) VR6-Fan

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

érdekes hogy a legpudvább inno bírta legjobbna a tuningot[link]

"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23

(#235) pok.tom válasza wwenigma (#197) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

kb megvan hasonló kis game párszáz kb és akkor még nem indult el.. ha jól tudom ez cpuból számol..
bocs 2004es, csak 4éve

[ Szerkesztve ]

(#236) copperhead

copperhead
(fanatikus tag)

Gratulálok a teszthez (mit fog tudni a 9800GT :Y )!Szerintem a teljes képhez, igazán megadhatnátok a minimum FPS értékeket is.Köszi!

(#237) Valdez válasza rocket (#198) üzenetére

Valdez
(senior tag)

aa nélkül a 3870 gyorsabb, 4xaa-val egy szinten van a 2 kártya, 8xaa-val meg megint a 3870 gyorsabb átlagban. Persze nem ez a teszt alapján, hanem más tesztek alapján. Azt kell venni a 2 közül amelyik olcsóbb. Persze itt rengeteg az nvfan, nekik az ati szóba se jöhet.

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 955BE, 4GB Kingston HyperX DDR3, MSI R6870 Hawk, Samsung SyncMaster F2380M

(#238) Aggregátor válasza Abu85 (#233) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszi, egy ilyen magyarázatra vártam :R

(#239) Csiborbogár

Csiborbogár
(őstag)
LOGOUT blog

Gratulálok srácok! :R :R :R
Nagyon jó lett a teszt.
Van esély egy újabb 6600GT-re szerintem. :K Már ami a népszerűséget illeti.
Hihetetlenül mehet ez a kari! :Y

Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

(#240) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

nagyon jo a teszt grat . !
külön örülök a 8600 gts -nek mert most nekem is olyan van, és erre vártam hogy megjelenjen a 9600 gt
még szerencs hogy nem cseréltem le 8800 gs -re :)

(#241) Kopi31415 válasza Valdez (#237) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon felbontasfuggo. Volt, ahol mindenfele aa nelkul ait agyonvert midnent,. majd 4*esen nv vitt, a 3870 visszaesett a 3850-ek moge, stb, es a 8*nal meg megitn elojott. De pl a JUaresben gyakorlatilag nem volt kartya, amelyikkel jatszani lehetett volna a gamet 8*Aa mellett. Link pedig: vki betett egy nemet oldaldt, ahol 9600GT SLI teszt van. eleg erdekes adatok vannak ott, es helyenkent min, max, atlagos fps-ek.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#242) wwenigma válasza pok.tom (#235) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem ciki hogy 4 éve jobban optimalizáltak és jobbat hoztak ki a cuccokbol mint ma? Meg nem ciki, hogy procival szebbet szamoltat mint nehany tucatjatek manapsag csúcs gpu-val? :U

mod: off.

[ Szerkesztve ]

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#243) nsrking válasza wwenigma (#242) üzenetére

nsrking
(senior tag)

elgondolkodtató a dolog, de sajna mi ez ellen nem sok minden tehetünk...aki komolyan játszani akar annak bizony muszály sok pénzt áldoznia karira...és a többiről akkor még nem is volt szó...

(#244) pok.tom válasza wwenigma (#242) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

jaja 4éve csináltak olyan optimizálást h. csak 2évre rá indult el a 3200+os prcoimmal :DD
az élsimítás off :U de a tény h. odabasz:)

[ Szerkesztve ]

(#245) pok.tom válasza nsrking (#243) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

konzolok is vannak , nem kell elkeseredni, azokat megveszed jópár évig normálisan belövik neked a jákékot, nem kell cserélgetned évente, félévente hardvereket..

(#246) nsrking válasza pok.tom (#245) üzenetére

nsrking
(senior tag)

így van!amellé ""csak"" egy HDTV-t kell beszerezned és maximálisan élvezheted a játékot.csakhogy pc-vel több mindent megtudsz csinállni.És nekem ez jelentette a kiuatat amikor nem tudtam eldönteni h most pc vagy konzol.

mod: most látom h lelkes újonc lettem...EZAZ!! :C

[ Szerkesztve ]

(#247) pok.tom válasza nsrking (#246) üzenetére

pok.tom
(senior tag)

mien többmindent? 1konzolal is tudsz netezni stb.. de ebbe most ne mennyünk bele kicsit eltértünk már az adott témától, elég offolás volt ma már :U
szerk: sok sikert tényleg lelkes vagy :DD

[ Szerkesztve ]

(#248) kill_bill1

kill_bill1
(tag)

De jó, hogy nem vettem januárban hd 3850-et. Április-májusban vehetek kettőt . :))

Egyem a nyoszolyádat.

(#249) nsrking válasza pok.tom (#247) üzenetére

nsrking
(senior tag)

jaja szerintem se menyjünk bele komolyabban mert sokat lehetne róla dumálni! :D

amúgy THX! :)

(#250) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De kira kis kártya...ez tuninggal agyonveri a 8800akat is.
Ha ára 50 körül lesz nyerő lesz nagyon....durva hogy ati semmit nem tud felmutatni..ideje lenne már....

Na ééésss?::DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.