Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) miccur

miccur
(fanatikus tag)

Hi ! Nekem kicsit dezsavű érzésem van , kellemetlen lehet 8800gt :P tulajnak lenni , legalább annyira idegesitő mint 8800GTS, GTX :((( tulajnak pár hónapja , na grat az Nv-nek a fejlődés nem állt meg , na akkor mekkorát fog szólni a 9800GTX-? , ha igy fejlödik egy közép alap kari? , már nagyon várom, addig meg jó nekem a 7900gs is a 8800gtx után ;] Azt hiszem mostmár bíztos kivárom a végét. :))

[ Szerkesztve ]

no comment.....

(#102) rollins válasza HERR Z (#86) üzenetére

rollins
(őstag)

Van benne valami, bár ott 1600x1200 -on ment. Megnéztem volna kisebb felbontásban is hogyan megy aa és af nélkül..

(#103) HERR Z válasza Komplikato (#95) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mert 3850 az felsőkategóriás volt valaha is?
x1800gto/x1900gt stb-ről nem is beszélve
szal :hogy ez az első 256 bites középkártya az nVidiától

(#104) joi29 válasza Ste (#61) üzenetére

joi29
(őstag)

-Lehet hogy roszul számoltam:
PixelFillrate...
9600 GT:650MHZx16rop-al=10.4Gpixel\s.
8800 GT:600MHZx16rop-al=9.6Gpixel\s.
-Tehát ha minden igaz csakis a stream procik menyisége és órajele
adja azt a kis külömbséget a 8800gt javára.
-De az okosabbjai majd kijavitanak. :DDD

(#105) athomi válasza Yooha (#97) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Ez az a bolt, amelyik hetek óta képtelen normális áron HD38xx kártyát adni amelett hogy nincs nekik semmi raktáron és email-ben annyit válaszolnak, majd akkor lesz olcsóbb ha olcsóbban kapja a nagyker. Egyébként nincs velük semmi gond.

[ Szerkesztve ]

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#106) Her válasza miccur (#101) üzenetére

Her
(lelkes újonc)

Már megbocsáss ,:) de miért lenne kellemetlen 8800GT tulajnak lenni???
Ha mindig várok egy ujjabra akkor sose veszek semmit. A 8800GT szerintem bőven kiszolgál egy, másfél évet ,úgy hogy nem nagyon kell kompromisszumokat kötni.

(#107) feka007 válasza miccur (#101) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én nem mérgelődök amiatt, hogy lassan feleannyit (se) ér a GTX-em, mint amennyiért vettem mostmár másfél éve majdnem, egy évig tudta tartani az árát, szerintem ez nem egy rossz arány egy vga esetén, bár aki augusztus után vette, azt megértem. :P

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#108) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azért a linkelt tesztek alapján az látszik, hogy a PureVideo HD végre valami, amiben előrelépést mutat az nVidia HD támogatás terén. Ideje volt már nagyon... :U

PH semleges

(#109) depmod válasza Her (#106) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ebben igazad van, csak az már őrület, hogy 2 hónapja még mindenki 8800gt-t akart venni, most meg már "elavult", itt az újabb ex,a 9600gt.
A bazáron tiszta őrület lesz.

..., akkor a nyuszi b***hatja!

(#110) depmod

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mikor jön a 9800gt??
Az is 2 hónap múlva?

Kicsit felgyorsultak az események.
Az árversenyen mi, földi vásárlók csak nyerhetünk.

[ Szerkesztve ]

(#111) Tuco Ramirez válasza miccur (#101) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

Miért is...? :U Anno az nV a 8800GT-vel a feleáron kínált GTX-közeli teljesítményt. A 96GT viszon nem sokkal olcsóbb (egyelőre) a 88GT-nél. :(

SC2 ID: Peter 1714

(#112) Rabbitf_24

Rabbitf_24
(őstag)
LOGOUT blog

asszem dobom a 3850 karimat és NVIDIA-s leszek megint...

Fringe addict.

(#113) SteeWe

SteeWe
(fanatikus tag)

A teszt :R
Lehet arról vmi tudni, hogy az nvidia kijavította-e a 8800-as szériára jellemzó memória gondot?
Mert az előző tesztben a 256MB vs. 512MB-os ati 3850-ak közülkiderült nem éri meg a nagyobbat venni.

(#114) depmod válasza Tuco Ramirez (#111) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Majd lesz. Még annyira új, hogy drágábban megy. 2-3 hét múlva 40000-ért is kaphatsz egyet, az tuti.
Már ha nem lesz az a blama, mint a 8800gt kapcsán, hogy nem lesz elég legyártva.
Talán tanult az esetből az nvidia.

[ Szerkesztve ]

(#115) Her válasza depmod (#110) üzenetére

Her
(lelkes újonc)

De miért akarnék másikat venni??????? Egyelőre ha nem is jobb sokkal ,de ugyanazt a teljesítményt hozza,mint az újj. De jobbat mondok! Ha kétszer olyan gyors is lenne egy uj kártya ,de pl nekem semmi szükségem arra akkor sem dőlök a kardomba. Mondj valamit amit nem visz el a 8800GT. Igy kocsit sem érdemes venni mert fél-egy év múlva van jobb ugyananyiért.

(#116) stevve válasza Her (#115) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Egyetértek. Azért nem fogják lecserélni, mert van olcsóbb is... azért a 8800GT eléggé ott van a szeren, nem kell egy jó ideig lecserélnie a tulajoknak

PH semleges

(#117) nsrking válasza hoffman_ (#50) üzenetére

nsrking
(senior tag)

nana nem fikázni a 8800 GT-t! Nagyon jó kis kari még mindig!Megy egy darabig az is lesz,még ha jönnek jobbak, akkor is!

(#118) Noi88

Noi88
(tag)

Nálam még mindig a régi jó öreg 9600 Pro van használatban, szóval annyira nem felejtettük még el... :D

Grat a teszthez! Király, hogy ilyen hamar olvashattunk róla, hogy mit is tud ez a káryta!
A lényeg pedig ott van hogy ÁRHÁBORÚ, az AMD már csökkentette Amerikában az árait! ;]

(#119) rocket válasza fLeSs (#91) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Marmint a 4xAA nem fekszik, 8xAA-val eleg jol szerepelnek.
Egyebkent teljes mertekben igazad van, de a gondolat meneted folytatva es az eredmenyeket nezve jopar helyen elfert volna a 8xAA hasznalata, legalabb meglattuk volna mire kepes ebben a G94 mert a G8x-G92 kartyak nem igazan voltak kibekulve vele.

[ Szerkesztve ]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#120) depmod válasza Her (#115) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Írtam én olyat, hogy mást akarnál venni?? Nem.
Csak azt akartam írni, hogy milyen gyorsan veszti az értékét egy alkatrész.
Semmi több.

A kártyád ugyanoly frankó, hülye lennél, ha most cserélnéd le.

(#121) robekri válasza emre33 (#28) üzenetére

robekri
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak átfutottam címeken! :B
Jogos!

Üdv.: Robe

-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

(#122) miccur válasza feka007 (#107) üzenetére

miccur
(fanatikus tag)

Na szal ! Én sem mérgelődtem csak a kicsit bosszantott bár 1 évet használtam nagy megelégedéssel a több darab GTX-et, igaz mindig afa és haszon nélkül vásárolok mint a Romaiak :P :R

Her: úgy gondolom hogy a lélek megnyugtatása naon jó dolog, csak én úgy vagyok vele hogy nem rohanok mindig a boltba ha jó teszt eredményeket látok, hanem megvárom a végét a szériának és akkor de csak is akkor veszek 99% GTX-et. :R

no comment.....

(#123) Noi88 válasza bishopx2 (#98) üzenetére

Noi88
(tag)

Olvastam olyan teszteket is ahol a 3850-nel végig pariban volt... (lehet ezekben is így van most nincs időm végigolvasgatni őket :D )

(#124) depmod válasza Noi88 (#118) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen, a TESZThez én is csatlakozom.
Király, máshol még csak emlegetik a 9600gt-t.

Gyorsan eljutott hozzátok a kártya, remélem, ez azt jelenti, hogy van belőle elég.

(#125) Keldor papa válasza miccur (#101) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Miért lenne kellemetlen? Amikor kijött a 8800GT, akkor meg a GTS, GTX tulajokra mondtátok ugyanezt... 1 év múlva meg majd megint jön egy új kari, akkor meg már 9600GT tulajnak is rossz lesz? Ha mindig vár az ember, akkor sose vesz semmit...

(#126) depmod

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Inno3d 9600gt: 39.990 ft!

(#127) gpatrik

gpatrik
(tag)

Grat a teszthez, bár azért néhol veri a 8800GT a 9600GT-t. Bár én Ati párti vagyok, de örülök hogy kinnt van ez a kártya az NVidia fanoknak, legalább csökken az Ati-k ára. Amire az első nyomós példa: [link]

"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."

(#128) nsrking válasza depmod (#126) üzenetére

nsrking
(senior tag)

39.990 ft??? nah akkor ajánlom is befelé az egyik haveromnak :DD
Egyébként ti hogy álltok az Inno3D-vel? Én maximálisan elégedett vagyok vele.A 8800 GT-m is inno3d-s.

(#129) Keldor papa válasza nsrking (#128) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Olcsó és mostmár megbízható márka. Nyugodtan vegye meg a haverod :)

(#130) depmod válasza nsrking (#128) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem volt, semmi bajom nem volt vele.

Remélem nem kamu, utánanézek.

(#131) nsrking válasza Keldor papa (#129) üzenetére

nsrking
(senior tag)

helyes! :DD

(#132) HERR Z válasza nsrking (#128) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mostmár hogy asus/evga/zotac/giga/stb és inno között javarészt a matrica a különbség meg a körités mind1 hogy hívják
a nem ref karik az más tészta, de inno nem vetemedik mostanában ilyesmire
ha meg kell compáni of híróz megveheted boltba is, asus mellé meg ugye alapból jár, ezzel is drágítva picit

[ Szerkesztve ]

(#133) stevve válasza nsrking (#128) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nekem a régi FX5200-asom volt Inno. Jó pár évet lehúzott és aztán túlmelegedéssel halt meg.

PH semleges

(#134) depmod

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ezek után én egy 30.000ft körüli hd3850-es árat tartanék reálisnak.
Igazi bajban a 3870 van, mert eléggé odaverik a drágát.

(#135) nsrking válasza depmod (#130) üzenetére

nsrking
(senior tag)

okok az jó lenne!köszi!
Amúgy még egy kérdés. Ezt a 174.12-es Forceware-t honnan tudom letölteni?

(#136) hahakocka

hahakocka
(kvázi-tag)

http://en.hardspell.com/doc/showcont.asp?news_id=2561&pageid=2436

Na megint egy fura NVIDIA szerű cikk itten mig máshol 3-4 fps es eltérés van a 2 kártya között kivéve a Geforce szerződéses Crysist (HD 3850 ésa 9600 GT ami +6 hónapos készitéssel sokkal több előnyt szerezhetett volna).

50000 ft ért adják igen máshol is ez olvasható míg a HD 3850-ent Gigabytetól 512 ramosat 38 ért veszek Pécsett kiskerben. ÉS ez csökkeni fog mivel az USA-ban nemsokára csökken 30-40 dollárral a 2 Ati kártya igen a HD 3870 is.1-2 hét múlva EUban is érződni fog ez. Pont a 9600 GT nmiatt csináják AMD-éknél ezt.

3-4 fpsért nem veszek 12 ezerrel drágább és jövőerw nézve elavultabb technikájaú karit. Akkor maradok a HD 3850 512esnél. (pl az Ati 9600 is pariban volt sok game min. követelményeinél a Geforce 6600 GTvel pl Cod4-et 9600 XTvel nyomtam ezerrel ezért mondom hogy jobb a hosszútávra az Ati)

(#137) rocket válasza gpatrik (#127) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Ez a gigabyte sajat takolmanyu 3870 kartyaja GDDR3 memoriakkal.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#138) depmod válasza hahakocka (#136) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hidd el, minden ATI és NV kártya olcsóbb lesz ebben a szegmensben 2-3 héten belül.
Várj egy kicsit azzal a vásárlással.

AMúgy az ATI 9600-as széria a legjobb volt mindezidáig az ATI-tól.
Mióta bezabálta az AMD, azóta szerencsétlenkednek.

[ Szerkesztve ]

(#139) depmod

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Gigabyte van 44.000ft-ért, ez azért már elég jó ár, nem??
Evga meg SC verziósan 46.500ft

[ Szerkesztve ]

(#140) HERR Z válasza hahakocka (#136) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

óvatosan azzal a gigával gyengébb rammal van szerelve mint a ref. 3850-ek
1.4ns-ossal talán , ami kb 8600gt-re való

(#141) CséZé válasza depmod (#139) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Inno 88GT meg 49k-ért ;] az mégjobb :)

(#142) rocket válasza hahakocka (#136) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

1-2 het meg odebb van, elobb kellett volna csokkenteni az arakat, egy ujabb ongol az AMD-tol.

(#143) depmod válasza CséZé (#141) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na ja, dönts kedvedre.
+9000ft-ot megér?

(#144) cowboy_bebop

cowboy_bebop
(őstag)

Kövezzetek meg, de én nem értem hogy jöhetett ki a HD38X0 széria ilyen szereplése a tesztben. :F

[ Szerkesztve ]

(#145) WesTM

WesTM
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem így elsőre nagyon bejön a kártya teljesítménye,de mindenképpen várok pár hete ,hisz kíváncsi vagyok hogy meddig mennek le az amd,és nvidia árak,és aztuán fogok dönteni.Mégegyszer nem fogok bedőlni ennek az amd majdbegyorsulakártyaaztdejolesznekem témának,amelyik kártya gyorsabb lesz az árcsökkenés után azt fogom megvennni. Bár sok víz lefolyik addig a zagyván :) ;]

i'm out

(#146) Power válasza depmod (#138) üzenetére

Power
(senior tag)

Hát nem éppen. Az RV670 többek az AMD-nek köszönhetően sikerült jól.
Az architechtúrák már nem lehetet változtatni, de az új csíkszélesség miatti áttervezés(az R600-hoz) képest elég jól sikerült.

Érdekes ez a teszt, remélem fizetett az nv :))

Power

(#147) depmod válasza cowboy_bebop (#144) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Olvsadd el a PH szöveget a táblázat alatt.

Ott ezt is leírják. :Y :Y

(#148) CséZé válasza depmod (#143) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Az EVGA 9600 GT-jétől biztos jobban megéri azt a +3k-t. Mondjuk egy játékban láttam ahol 3 fps-sel többet tudott az EVGA 9600GT-je az pedig a CoD4 volt :D . Ha Inno 88GT vagy 96Gt akkor ott az dönt h mennyi a pénzted

[ Szerkesztve ]

(#149) cowboy_bebop válasza depmod (#147) üzenetére

cowboy_bebop
(őstag)

Nem a konkrét FPS-ek feltűnőek nekem (mert a felbontástól kezdve egy csomó beállítás is más a két tesztben), hanem az ATI:Nvidia karik teljesítményének aránya.

[ Szerkesztve ]

(#150) depmod válasza Power (#146) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem rossz, de az ára eddig is magasabb volt szerintem, mint amit indokolt volna a teljesítménye. Ez vélemény.

Igazolja ezt, hogy egyből csökkentenek, pedig a gyárátsi költségeik eddig sem voltak magasak, ezt a tesztben is írták.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.