sziasztok
Van egy kb 2-3 hetes galaxy 9600 gt-m 512 mb-os .mikor legutobb játszottasm vele (GTA4) egyszer csak az egész képernyőn zöld csíkok és pontok jelentek meg a játék lefagyott. újraindítpottam de akkor már a betöltésbél rögtöön mikor bejön alegelső kéápernyő(mikor kiírja amemoriát meg a vga tipusát) már akkor színes nagy négyzetek jelentek meg aztán a winfos betöltésnél megint előjöttek a kis vonalak meg csíkok...miurán betöltöt a windows függőleges csÍkok lettek az egész képernyőn. nem tudom mi ehet a baja letöröltema drivert felraktam ugyanazt emgint amivel elötte jo volt meg másikat is és semmivel sem jó de mivel rögtön az iditáskotr megjelennek a kockák gondolom nem a driver a rossz...a kártya eddig tökéeltesen müködött. 
valaki legyen szíves segíteni
a kártya még garanciás de nem nagyon akrom végigcipelni az egész városon.
van valakinek valami ötlete mi lehet a hiba?(jah és nem hiszema hogy a hűttéssel gond lenne nem meleg a kártya ránézésre tapintásra
)
köszi előre is
és bocsi hogy más forumokba is beírtam csak nem tudom hol fognak rá válaszolni
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
lumx
(újonc)

shark55
(újonc)
Hali tud valaki segiteni gigabit nvidia 9600gt 512 ddr3-as videokártyám van és 3dmark 2006 közbe 92 fokig felmegy a hőmérséklet
játék közbe néha lefagy ha kilépek és vissza akkor jo egy darabig tud valaki segiteni?

shark55
(újonc)
Most nézem játék közbe 102 fok ja és headpipe a videokártya

balintka
(őstag)
Támogasd meg ventivel, mielőtt leég.

balintka
(őstag)
lehet ez ram hiba lehet, sztem gariztasd.

TyLe
(újonc)
Van egy Gigabyte 9600GT-m Zalman hűtéssel, amit ugye nem lehet szabályozni. Az lenne a kérdésem, hogy fanmate-el lehet-e???
[link]

rezike
(újonc)
Szerintem ezek a 9600GT-k még most is nagyon kemények..Bár én most XFX 9600GT-t néztem aminek 1300mhz a ramja...De láttam már 2000mhz-s et is

Lacika112
(lelkes újonc)
Amióta megvettem semmi gondom nincs vele műkszik rendesen leszámítva 1 kis anyagfáradást ami a ventillátorlapátok letörését és a szobába való szanaszétrepülését jelenti
azért nem kicsit megilyedtem amikor az eggyik lapát a monitoromon a másik az alaplapot érte és 2 darabot azóta se találok
( KB 2 év ) 
venticsere és döcög tovább 1024X768 as felbontással mindent visz (még ma is) és ez nekem elég 17 colos monitoron

Volken
(tag)
Hello mindenki.
Olyan kérdésem van hozzátok, hogy valaki tapasztalta-e már azt, hogya kártya vissza veszi a gpu órajelet 450 Mhz-re ? Egy Gigabyte 9600 gt-ről van szó. Felhúztam 650-ről 770 Mhz-re és nagyon szépen vitt is mindent bármilyen játékról is legyen szó. De ha GTA 4-ezek akkor kb 5 perc játek után leveszi 450re az órajelet és nemtudom visszaállítani csak restartal. Néztem már mindenféle energia takarékos módot kikapcsoltam minden ilyesmit amit láttam windowsban. Nemtudom mi lehet a gond és elég idegesítő mert el is kezd szaggatni a jaték mikor vissza veszi az órajelet. Hőmérséklert sem sok max 60 fok ami sztem baráti még.
Olyan nagyon jó barátom vagy,h ha 2en lennénk egy süllyedő hajón és csak egy mentőövünk lenne hát bizony mondom nagyon hiányoznál.

rumkola
(PH! kedvence)
akkor csinál ilyet az NV VGA, ha túl van húzva és behibázik...
GTA IV-et nem bírja az adott frekivel, ennyi a titka
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

Volken
(tag)
orvosoltam is a hibát 760-on már nincs gond. Köszönöm a gyors segítséget. 
Olyan nagyon jó barátom vagy,h ha 2en lennénk egy süllyedő hajón és csak egy mentőövünk lenne hát bizony mondom nagyon hiányoznál.

rumkola
(PH! kedvence)

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k
Nem olyan nagyon régen beújítottam egy ilyen karit, mit ne mondjak durva azért!
Bár tapasztaltam néha furcsaságokat!
"Gond csak a fejben létezik."

zsoltie07
(újonc)
Heló!
Egy ilyen VG-t szeretnék venni : Galaxy nVidia 9600 GT 1 GB GDDR3 256 bit
azt szeretném kérdezni mennyire teljesít jól játékokban ( GTA4 , crysis, metro 2033 , dirt 2 )
és hogy mekkora táp kell hozzá előre is köszi
Zsolt
[ Szerkesztve ]

pump93
(újonc)
Üdv, nekem nvidea gt9600 am van és driver problémám van, a legfrissebb drivert használom mindig de rendszeresen össze omlik illesztő program. win 7 32 bit en és 64 bit en is próbáltam . Játékot viszonylag jól bírja de msn és Firefox közbe rendszeresen össze omlik. ilyenkor egy ideig színes kockák vibrálnak képernyőn ki írja illesztő program megpróbálja helyreálitali magát aztán estek 90% kifagy a gép .
(full gigabyte márkájú a gépem nem tom ez számít e valamit:S)

zlin
(kvázi-tag)
Lelkesen teljesít ma is a gépemben lassan négy éve. Ha sikerült a diploma felrakom a GTA 4et, megnézem mit tud a kicsike. 
[ Szerkesztve ]
"Nancy baba, kapok egy kis sört ?"

csabsz13
(lelkes újonc)
helló,
nekem egy ZOTAC AMP 9600GT kártyám van. az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e nekiállni még ezen tuningolni és ha igen, akkor hol találok információkat arról, hogy milyen mértékben és milyen progikkal érdemes ezt megtenni.
gondolom a tuning közben majd tesztelni is kellene (hogy nő az FPS, a hőmérséklet, a fogyasztás). ehhez tudna valaki ajánlani egy megfelelő progit, ami pl. játék alatt mér és utólag lehet nézegetni, elemezni az eredményeket?
előre is köszönöm!
csabsz
INTEL Core i5-760 2.80GHz - ARCTIC FREEZER 7 PRO Rev. 2. -INTEL DP55SB - KINGSTON 8192MB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz - ASUS ENGTX560 DC/2DI/1GD5 - CORSAIR BUILDER SERIES 430W

Icee
(újonc)
Szia,
nekem is hasonló kártyám van, én Rivatunert használok tuningra. Kis lépésekben haladj vele 20-30MHz-cel növelheted a GPU/memória frekit, utána pedig mehet a teszt, hogy stabil-e.
FPS mérésre ott a jól bevált FRAPS, hőmérsékletre én everestet használok, a fogyasztás pedig valószínűleg elhanyagolható mértékben növekszik majd csak.

Askania01
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Egy EVGA 9600GT gyári hűtését érdemes lecserélni Zalman VF900Cu hűtésre, vagy ez így előnytelen csere lenne?
A választ előre is köszönöm!
ÜDv.
Everybody's looking for something...

Qwertrt
(kvázi-tag)
Sziasztok! Nekem is ilyen kártyám van, meg vagyok elégedve, de csak kínoz néhány kérdés. intel E5200-as processzorom van (3,33 GHz-en, L2 cache 2 mega), 4 GB memória 800 MHz-en szalad, és ez a kártya. A 3DMark06-al csak 7900 körüli eredményt ad, pedig a neten rengeteg messze jobb eredményt találtam. Ennél az összeállításnál mi jelenti a limitet, a processzor, vagy a VGA? Hiába toltam fel a processzort 3,5 GHz-re, menne stabilan, de felesleges, mert nem gyorsabb tőle a rendszer, ugyanennyi értéket mutat. Ha viszont a VGA limites, akkor miért nem futja a 10 ezer körüli értéket, mint más 9600-asok?
Csak egyszer valami ebéden összejönnék vele, tudom, hogy megpaprikáznám a levesét úgy gebulával, hogy hanyatt fordulna tőle, mint a döglött hal.

Qwertrt
(kvázi-tag)
Sztornó, most újra megmértem, és futja a 10 ezer felettit. Csak valami ideiglenes lassulás lehetett.
Csak egyszer valami ebéden összejönnék vele, tudom, hogy megpaprikáznám a levesét úgy gebulával, hogy hanyatt fordulna tőle, mint a döglött hal.