Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Minőségi termék lévén jó az ára. Arra jó, amire kitalálták.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#2) Solad válasza Jim Tonic (#1) üzenetére

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

jonektunik.. en a sansammal is meg voltam elegedve, szivesen kiprobalnam ezt is

Példaképem Gregory House

(#3) WillChi válasza Jim Tonic (#1) üzenetére

WillChi
(őstag)

Szívesen kipróbálnám én is. Amúgy a kinézete nem nagyon felel meg az ízlésvilágomnak.

Keresek Heroes Chronicles-t. Mind az 5 kellene, de csak eredeti...

(#4) Shim

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

tetszik a cucc, ára is jó.
ha nem akkus, hanem elemes lenne, beruháznék rá. bár így is meggondolandó...
mennyibe fáj hozzá egy töltő? hol lehet kapni?

a nagy karaoke szerkesztős kép nincs feltöltve

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#5) Frenky87

Frenky87
(senior tag)

Sajnos a hrp.hu-n nem találtam ilyet :( vajon hol kapható még? Szerintem gyönyörű darab :)

///

(#6) Shim válasza Frenky87 (#5) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

google a te barátod [link]

viszont e szerint [link] enyhén szólva drágább, 27-31 ezer forint között ingadozik az ára. így már nem venném meg... :(

(#7) TheVeryGuest

TheVeryGuest
(senior tag)

A hasonló méretű Sansa ugynennyiért tud rádiót, elemmel megy, meg kártyával bővíthető. Cserébe mondjuk gagyi műanyagból van, meg nem ilyen csilli-villi a felület + a kijelző is kisebb. De szerintem akkor is jobb a Sandisk.

“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry

(#8) Solad válasza TheVeryGuest (#7) üzenetére

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

nem ertem ezt a gagyi muanyag dumat sztem semmi baj nincs vele

Példaképem Gregory House

(#9) TomiFiu

TomiFiu
(tag)

Nekem addig nagyon tetszett a cucc amig nem olvastam, hogy beépített akkus!
Aztán addig tetszett mig nem olvastam, hogy nincs rádió benne!
Így most már nem tetszik!

A tetrisz meg az e-book nem nyűgoz le, bár a tetrisz tényleg jó játék.

Nekem egy MyJoY MP201-es van FM radióval és AAA akkuval 128+kártya(256) Mb kapacítással, tökéletes hangzással, fém házban!
Ami az enyémben nem tetszik az, hogy nem kezeli a könyvtárakat!

Most amit én jónak tartok az a Telstar 119. Bár ne tudom, hogy milyen a hangzása?!
http://www.mp3center.hu/index.php?scn=122&pc_id=3&pi_id=212&ppt=0

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+, 2x1GB Kingmax DDRII800, Sapphire Ati Radeon HD2600XT 256Mb GDDR3 800/1400 AGP

(#10) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Ha 1 gigas lenne akkor talan beneveznek ra.

De nem...

Igy maradok a jo oreg MSI Megastick 511esemnel.

(#11) twollah válasza Solad (#8) üzenetére

twollah
(PH! nagyúr)

Valamit csak le kell fikazni.

(#12) HXY válasza TomiFiu (#9) üzenetére

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

Ja, Lol, ennyi pénzért egy fm egységet igazán lehetett volna beletenni....

A Telstar olcsóbb, meg még színes is...

(#13) Shim válasza HXY (#12) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

viszont csak 8 órát bírja max, ami elég zsenge...

(#14) TomiFiu válasza Shim (#13) üzenetére

TomiFiu
(tag)

Hát ha a Telstar119-re mondod, hogy csak 8 órát bír...?

Kit érdekel, veszek max. 2000HuF-ért 3db 850-900mAh-s micro cerka (AAA) akkukat és máris kényelmesen elvagyok vele ''egy töltéssel'' 24 órát is ami kb. 3napra elegendő is!

Arrol nem is beszélve (és erre már nem egyszer kényszerűltem) , hogy ha minden akkum le is van merűlve akkor bemegyek a legközelebbi vegyes kereskedésbe és veszek AAA elemet!

Szóval a beépített akku még ha tartós és hosszú életű akkor is rosz mert ha lemerűl akkor vége addig a zene vagy rádió halgatásnak, míg valahól újra fel nem töltöd!

FM rádió nélkűl meg szerintem hülyeség gyártani ilyet (nekem Walkman-em is csak rádiós volt) mert azért előbb utóbb az információ éhség mindenkiben fellép és akkor nincs más csak a rögzítet anyag. Na meg jó reggelente a munkába menet a Bumerángot halgatni! (néha néznek is, hogy mi bajom van )

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+, 2x1GB Kingmax DDRII800, Sapphire Ati Radeon HD2600XT 256Mb GDDR3 800/1400 AGP

(#15) Shim válasza TomiFiu (#14) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

ha te szeretsz még több pluszt magaddal hordozgatni, akkor rajta, maradok a sonynál: egy AAA elemmel 70 órát bír ;)

amúgy bennem még sose éledt fel az információéhség, úgy hogy megvesztem volna egy rádióért :) neked kell rádió, másoknak csak fölösleges plusz

(#16) HXY válasza TomiFiu (#14) üzenetére

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

absolute 1-etértek a rádió témában :C

DE az akksi dologban már nem. Szerintem nagyon jó az akksi, mivel netezés közben 90 perc alatt képes feltöltödni, és napi 2 óra használat mellett egy hétig is húzza...
Igaz, hogy az akksi tönkre megy 4-5 év alatt, de szerintem addigra ezek a lejátszók már annyira elavultnak fognak számítani, hogy már senki se fog ilyeneket használni...

[Szerkesztve]

(#17) TomiFiu válasza HXY (#16) üzenetére

TomiFiu
(tag)

Végső soron 4-5 évente meg lehet reszkírozni egy mp3-as lejátszót, csak legyen olyan jó vagy még jobb (érts ezt a designed-re is) mint amilyen amit eddig használtál!

Egyébkén küllemre így a képen a Telstar119 még jól is néz ki, csak a hangkimeneten vajon milyen?
Ugyanis egy mási gyártónév alatt láttam egy régebbi Telstar102-es fazonu de ezüst színű ketyerét és annak az erősítője gyengébb volt mint az én MyJoy MP201-emé és a mélyek meg kopogosak voltak!

Szóval ha olcsón akarsz jót venni az nem egyszerű és ha rátaláltál a neked megfeleőre akkor azt jó minnél továnbb megtartani!

(#18) HXY válasza TomiFiu (#17) üzenetére

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

szsvsz. 2-3 éven belül minden telóban benne lesz

(#19) perempe

perempe
(őstag)

Nincs mikrofonbemenete, csak vonalbemenete.

* George Benson : White Rabbit *

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.