Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) csudri

csudri
(őstag)

Csinoska, ha emberi áron fogják itthon adni, akkor jó vétel lehet.

Vortex World Domination

(#2) opr

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

Most vagy én voltam figyelmetlen, vagy csak a két leglényegesebb dolog nincs benne a tesztben...
1: hangzás: hogy szól a kütyü, van-e benne kézi EQ, stb (természetesen nem a gyári szutyokkal :U)
2: meddig bírja az akku. Nem a gyári specifikációk érdekelnek, azok hogy is mondjam nem mindíg igazi adatok... Szóval saját tapasztalat alapján mennyit bír zenével a kütyü?

Egyébkét az ára jó, akár még sikeres is lehet :)

(#3) rudi válasza opr (#2) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

EQ-ból csak gyári beállítsok vannak. Kimaradt, de az akksiva durván 15-16 óráig bírt zenélni, de közbe nem nagyon nyaggattam a kijelzőt - cikk végére most már odaírtam.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#4) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

eléggé hasonlít az Ezav emp-600ra :F
x-micróval elég rossz tapasztalataim vannak :( bár ez a 2 év gar jól jöhet

(#5) ace a merész

ace a merész
(újonc)
LOGOUT blog

hát nem tudom... nem volt még csak hasonlóm sem :U
de próba szerencse :C még hogy megtetszene

Egy dakota közmondás szerint: ''egyszerű, mint taposó aknára lépni''....

(#6) Polesz

Polesz
(PH! addikt)

Nem játszik ogg-ot. Felejtős.

Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.

(#7) TomiFiu

TomiFiu
(tag)

Az X-Micro mp3-asok közűl még ez tetszik a legjobban.

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+, 2x1GB Kingmax DDRII800, Sapphire Ati Radeon HD2600XT 256Mb GDDR3 800/1400 AGP

(#8) ansell

ansell
(tag)

elhányom magam...

Mi történt az igényes ph-rel?
Következő az lesz, h a Telstar különösen ajánlott, csak mert olcsó?

Asrock Z68 | i5-2500K | 2x4GB Corsair Vengeance | Corsair F60 | Asus 6950 | Dell U2711 | Antec P183 | Corsair TX850W | iPad 3 WiFi 32GB White | HTC One X White

(#9) rumos14 válasza TomiFiu (#7) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez nem is empéhármas, hanem empénégyes!

rudi: infopatikával, atcomp-pal felvehetnétek a kapcsolatot, sztem szívesen adnának tesztelésre kicsit igényesebb darabokat is.

(#10) rudi válasza rumos14 (#9) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

kicsit nézd meg a partnerlistánkat. Aztán kicsit nézd meg a kasonló árkategóriájú modellek képességeit.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#11) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Hazai forgalomban jó eséllyel valamennyivel többe kerülne. Ja, úgy másfélszeresébe. :(((

ansell: Lehet ez is tetszett és akár a Dimarson is ajánlott a maga kategóriájában. Nem baj, ha a kispénzű embernek is ajánlanak valamit. Persze én is tudok ajánlani akár százezres nagyságrendű kütyüket is, a hülye is kiválasztja a legdrágábbat, ami csak kapható és biztosan jó is, persze nem biztos, hogy a legjobb és hogy egyáltalán éri-e a pénzét, de rossznalk biztos nem rossz.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#12) Sunyi Sanyi

Sunyi Sanyi
(senior tag)

Leginkább a bicikli óráknál használt olcsó műanyagra hasonlít ez a külső borítás. A kijezője se a legjobb ,de ezt elnézem, mert nem azt nézzük naphosszat. Egyedül talán az ára az ami elfogadható.
Nekem nem jön be.

Iriver & Iaudio ------trancetream.fm----- /www.tiesto.hu/ ---www.ferrycorsten.com---

(#13) Hardboy

Hardboy
(kvázi-tag)

Na sziasztok srácok... Nekem egy ilyen 2GB-os lejátszóm van, még novemberben veettem Mistralban, bár mostmár tényleg nemlátom az árlistában sem... Kereken 20.000 ft volt...

Akinek kérdése van a termékkel kapcsolatban, szívesen válszolok....

Logout-on már a fórumban írkáltam a lejátszóról, íme: [link]

AMD A64 3000+, Gigabyte nForce 4 4x (K8NF-9), 1GB Kingmax DDR400, Gigabyte GF6600GT (NX66T128VP), 300GB Maxtor S-ATA + 750GB Samsung HD753LJ S-ATA2

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.