Csinoska, ha emberi áron fogják itthon adni, akkor jó vétel lehet.
Vortex World Domination

Csinoska, ha emberi áron fogják itthon adni, akkor jó vétel lehet.
Vortex World Domination
Most vagy én voltam figyelmetlen, vagy csak a két leglényegesebb dolog nincs benne a tesztben...
1: hangzás: hogy szól a kütyü, van-e benne kézi EQ, stb (természetesen nem a gyári szutyokkal
)
2: meddig bírja az akku. Nem a gyári specifikációk érdekelnek, azok hogy is mondjam nem mindíg igazi adatok... Szóval saját tapasztalat alapján mennyit bír zenével a kütyü?
Egyébkét az ára jó, akár még sikeres is lehet 
EQ-ból csak gyári beállítsok vannak. Kimaradt, de az akksiva durván 15-16 óráig bírt zenélni, de közbe nem nagyon nyaggattam a kijelzőt - cikk végére most már odaírtam.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

eléggé hasonlít az Ezav emp-600ra 
x-micróval elég rossz tapasztalataim vannak
bár ez a 2 év gar jól jöhet
hát nem tudom... nem volt még csak hasonlóm sem 
de próba szerencse
még hogy megtetszene
Egy dakota közmondás szerint: ''egyszerű, mint taposó aknára lépni''....

Nem játszik ogg-ot. Felejtős.
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.

Az X-Micro mp3-asok közűl még ez tetszik a legjobban.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+, 2x1GB Kingmax DDRII800, Sapphire Ati Radeon HD2600XT 256Mb GDDR3 800/1400 AGP

elhányom magam...
Mi történt az igényes ph-rel?
Következő az lesz, h a Telstar különösen ajánlott, csak mert olcsó?
Asrock Z68 | i5-2500K | 2x4GB Corsair Vengeance | Corsair F60 | Asus 6950 | Dell U2711 | Antec P183 | Corsair TX850W | iPad 3 WiFi 32GB White | HTC One X White
ez nem is empéhármas, hanem empénégyes!
rudi: infopatikával, atcomp-pal felvehetnétek a kapcsolatot, sztem szívesen adnának tesztelésre kicsit igényesebb darabokat is.
kicsit nézd meg a partnerlistánkat. Aztán kicsit nézd meg a kasonló árkategóriájú modellek képességeit.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Hazai forgalomban jó eséllyel valamennyivel többe kerülne. Ja, úgy másfélszeresébe. 
ansell: Lehet ez is tetszett és akár a Dimarson is ajánlott a maga kategóriájában. Nem baj, ha a kispénzű embernek is ajánlanak valamit. Persze én is tudok ajánlani akár százezres nagyságrendű kütyüket is, a hülye is kiválasztja a legdrágábbat, ami csak kapható és biztosan jó is, persze nem biztos, hogy a legjobb és hogy egyáltalán éri-e a pénzét, de rossznalk biztos nem rossz.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Leginkább a bicikli óráknál használt olcsó műanyagra hasonlít ez a külső borítás. A kijezője se a legjobb ,de ezt elnézem, mert nem azt nézzük naphosszat. Egyedül talán az ára az ami elfogadható.
Nekem nem jön be.
Iriver & Iaudio ------trancetream.fm----- /www.tiesto.hu/ ---www.ferrycorsten.com---

Na sziasztok srácok... Nekem egy ilyen 2GB-os lejátszóm van, még novemberben veettem Mistralban, bár mostmár tényleg nemlátom az árlistában sem... Kereken 20.000 ft volt...
Akinek kérdése van a termékkel kapcsolatban, szívesen válszolok....
Logout-on már a fórumban írkáltam a lejátszóról, íme: [link]
AMD A64 3000+, Gigabyte nForce 4 4x (K8NF-9), 1GB Kingmax DDR400, Gigabyte GF6600GT (NX66T128VP), 300GB Maxtor S-ATA + 750GB Samsung HD753LJ S-ATA2