Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) nn687

nn687
(tag)

Ez igen, ez a vírusos wow elég érdekes!

XXI. századi mese:...egyszer volt, hol nem volt, még az operációs rendszeren is túl...

(#2) Allien válasza nn687 (#1) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Azért az nem rossz, hogy javították aránylag gyorsan. Már én is gondolkodtam, hogy ismét játszom vele (bétákon játszadoztam), és ha így ''figyelnek'' a srácok, az nagyon is jó!:DDD

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#3) BenJoe válasza nn687 (#1) üzenetére

BenJoe
(senior tag)

Ez a Corrupted Blood nagyon tetszik!! :D

Karatnénok, betörés az ellenséges városba... Csontvázak borítják az utcákat... lol! Mint a valóságban... :))

Now we're the ones who help to set the sun...

(#4) anulu

anulu
(PH! nagyúr)

ismerős játszott már akkor WoW-val, amikor kitört a járvány. utólag visszagondolva, ahogy elmondta, ténlyeg olyan volt, ahogy itt le van írva. karanténok, mentőhelyek... :D

amúgy a WoW-nak már 5,3millió előfizetője van (dec végi adat).

ez az ''Eve'' nagyon tetszik az alapján, ami itt le lett írva! :D

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#5) cain69

cain69
(őstag)

hancuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
te még élsz, vaze?! :R

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#6) bullseye válasza anulu (#4) üzenetére

bullseye
(őstag)

állítólag USA járványügy is tanulmányozni akarta a kitörést és terjedést, hogy lássanak egy jó kis worst case scenario-t - de aztán jött a patch :)

(#7) anulu válasza bullseye (#6) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

hááát, ez eléggé olyan volt :)

''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

(#8) PETTJ

PETTJ
(tag)

Ez a járvány dolog !! nagyon durva... Mint a való életben bakker..

Lehet, hogy wowoznom kéne ? :D

(#9) Mijo

Mijo
(lelkes újonc)

Ez hatalmas nagy!!!
Majd lefordultam a székről, mikor olvastam.
Így lehetne, így kellene modellezni járványokat!
Hol lehet ekkor készült képeket találni a neten?
Üdv: Mijo

''Mit csinálnak a Windows gépek klaszterben? Hát egymás reset gombjait nyomkodják mikor másik elszáll...'' by Xebi@sg.hu

(#10) anulu válasza PETTJ (#8) üzenetére

anulu
(PH! nagyúr)

''Lehet, hogy wowoznom kéne ?''

könnyen előfordulhat! :D csak vigyázz, mert nagyon nehéz abbahagyni! :DDD

(#11) bullseye válasza anulu (#10) üzenetére

bullseye
(őstag)

én most kissé megrekedtem a 26-os szinten...

mellesleg már a beta befejezésekor lehetett látni, hogy kellően elborult mind a játékosgárda, mind a fejlesztők (csak akkor még SWG-hű vótam)

(#12) kretenallat

kretenallat
(senior tag)

mondjuk az EVE es eset jo idon at kinn volt pl a hardwireden is...

:: Ω :: Born Dead Buried Alive :: Ω :: Topic Killer :: Ω :: Techno is Techno there, but they call it Le Techno. - And how do they call House? -I dont know.. i dont listen to that shit... :: Ω ::

(#13) cain69

cain69
(őstag)

szivsz a erre a wow-vírusra egy k. jó high-end küldetéssorozatot leehtett volna kitalálni. most gondoljátok el, akkor senkinek se esett volna le, hogy bug volt. :)

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#14) Rommel

Rommel
(lelkes újonc)

Az EVE-Online-t bárki kipróbálhatja ingyen 14 napig, ha valaki kedvet kapott hozzá. A hardwired.hu-n rögtön a lap tetején ott a ''plakát''.

Terrorism is for pussies.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.