Ez igen, ez a vírusos wow elég érdekes!
XXI. századi mese:...egyszer volt, hol nem volt, még az operációs rendszeren is túl...

Ez igen, ez a vírusos wow elég érdekes!
XXI. századi mese:...egyszer volt, hol nem volt, még az operációs rendszeren is túl...

Azért az nem rossz, hogy javították aránylag gyorsan. Már én is gondolkodtam, hogy ismét játszom vele (bétákon játszadoztam), és ha így ''figyelnek'' a srácok, az nagyon is jó!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Ez a Corrupted Blood nagyon tetszik!! 
Karatnénok, betörés az ellenséges városba... Csontvázak borítják az utcákat... lol! Mint a valóságban... 
Now we're the ones who help to set the sun...

ismerős játszott már akkor WoW-val, amikor kitört a járvány. utólag visszagondolva, ahogy elmondta, ténlyeg olyan volt, ahogy itt le van írva. karanténok, mentőhelyek... 
amúgy a WoW-nak már 5,3millió előfizetője van (dec végi adat).
ez az ''Eve'' nagyon tetszik az alapján, ami itt le lett írva! 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

hancuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
te még élsz, vaze?! 
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

állítólag USA járványügy is tanulmányozni akarta a kitörést és terjedést, hogy lássanak egy jó kis worst case scenario-t - de aztán jött a patch 

hááát, ez eléggé olyan volt 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Ez a járvány dolog !! nagyon durva... Mint a való életben bakker..
Lehet, hogy wowoznom kéne ? 

Ez hatalmas nagy!!!
Majd lefordultam a székről, mikor olvastam.
Így lehetne, így kellene modellezni járványokat!
Hol lehet ekkor készült képeket találni a neten?
Üdv: Mijo
''Mit csinálnak a Windows gépek klaszterben? Hát egymás reset gombjait nyomkodják mikor másik elszáll...'' by Xebi@sg.hu

''Lehet, hogy wowoznom kéne ?''
könnyen előfordulhat!
csak vigyázz, mert nagyon nehéz abbahagyni! 

én most kissé megrekedtem a 26-os szinten...
mellesleg már a beta befejezésekor lehetett látni, hogy kellően elborult mind a játékosgárda, mind a fejlesztők (csak akkor még SWG-hű vótam)

mondjuk az EVE es eset jo idon at kinn volt pl a hardwireden is...
:: Ω :: Born Dead Buried Alive :: Ω :: Topic Killer :: Ω :: Techno is Techno there, but they call it Le Techno. - And how do they call House? -I dont know.. i dont listen to that shit... :: Ω ::

szivsz a erre a wow-vírusra egy k. jó high-end küldetéssorozatot leehtett volna kitalálni. most gondoljátok el, akkor senkinek se esett volna le, hogy bug volt. 
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.