Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) sutszi

sutszi
(senior tag)

Üdv!

Csak puszta kíváncsiságból kérdezem, mert ilyen billentyűzete soha nem vennék.
Játékoknál mi a helyzet??? Mert pl FPS-eknél nyomva kell tartani. Ott csak simán ott kellene hagynom az újjam a felületen?

(#2) Solad válasza sutszi (#1) üzenetére

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

ez a billentyuzet nyilvan nem fpshez lett kitalalva;)

Példaképem Gregory House

(#3) VargaI válasza sutszi (#1) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

én inkább arra lennék kiváncsi, hogy milyen állandóan a levegőben tartani az újjadat, mert ugye aki 10 újjal gépel, annak egyfolytában rajt van a keze a billentyűkön :F,

amúgy tök jó, hogy mennek le az árak :)), x1800GTO is jó vételnek tűnik, meg a 19''-os TFT-k lassan a 17''-os árkategóriában lesznek :Y, 19''-os TFT 65k-ért nagyon erősen gondolkodom a váltáson (CRT-m van még :U), az lesz tisztára mint a vinyóknál, ki vesz 16k-ért 160-ast mikor 20k-ért van sata2-es 250-es is? :DDD

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#4) CriticalHit

CriticalHit
(őstag)

Az XTX ára még mindig túlzó. Kiváncsi vagyok mennyit sikerült csendesitenie a Toxic féle mini vizhütésnek. Az ATI-nál igyekezni kell, hiszen a 7900GTX olcsóbb is, csendesebb is.

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#5) orbano válasza VargaI (#3) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ha valaki ezen fog nagy mennyiségben, vakon gépelni, az megérdemli :)) ModTecHallon próbáltam a kütyüt 2 éve, nagyon fain volt, de akkor még valami 150k volt az ára...

A vér nem válik VAZZE!™

(#6) alitak

alitak
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ilyen billentyűzetet számítógéphez tuti nem vennék. Már egész jól tudok írni 10 ujjal, és bizony nagyon jól jön a csík a J és F betűn. Ilyen billentyűzetet mobilokhoz meg PDA-khoz szoktak venni, nem?

Nec arte, nec marte

(#7) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez a virtuális bill vmi atomjó lehet. :) Én szívesen kipróbálnám.. :) Csak az a 2 óra az, ami hááát... Nem lehet folyamatosan táplálni hálózatról?

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#8) kavicssli

kavicssli
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon durva. Nekem bejon de nem vennek.

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#9) Trak

Trak
(PH! addikt)

Jó régi képet találtatok az LG DVD íróhoz :)
Ez a GSA-4163-as képe.

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#10) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

''20 x 20 centis gombokon ugrálva nem lehetett gépelni'' Csókolom minden rendben? :DDD Ez a felület mennyire sötét, amin próbáltátok? Mert lehet nappal segítene rajta valami fektés ''alátét''.

X1800GTO kíváncsi vagyok népszerűbb lesz-e.

Soirée...

(#11) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ez a Gigabyte G-MAX N512 noti milyen bennragadt készlet lehet? :D Mondjuk az ára egészen barátságos, ez tény, akár még jó vétel is lehet azzal az SXGA+ kijelzővel.

A subért egy kicsit sokallom a 320e-t, de alapvetően azért az sem drága.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#12) Senior tag válasza CriticalHit (#4) üzenetére

Senior tag
(senior tag)

Az új Toxic hűtés hangja engem is érdekelne. Ha valakinek van ilyenje, ne fogja vissza magát. :)
Erről jut eszembe: A ma kapható VGA-k közül melyik az a legnagyobb teljesítményű (lehetőleg ATI), ami egy jól szellőző házban gond nélkül megy passzívban? Lehetőleg egy X700XT szintjét hozza teljesítményben.

Ugorgyunk!

(#13) Petya25 válasza Loretto (#10) üzenetére

Petya25
(őstag)

Amúgy hogy is lehetett volna gépelni a földön, ha az - jóval az asztal lapja felett figyelő - érzékelő alatt van... Rudi, még gyakorolnod kell. :DDD

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#14) VargaI válasza Senior tag (#12) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

a nagyobb teljesítményűek is csak úgy passzívak, hogy egy halk 8 cm-es (AC/GT ;)) venti nem árt nekik 5-6V-on szerintem, bár pl az asus 7600 GT-n egy tovább fejlesztett hűtés van, amiről azt írták tesztben, hogy elég :F, de csak azért mert besegít ugye a CPU hűtés annak is, amugy a 7600 GT kb x1800GTO szinten van, hol egyik jobb hol meg a másik :R

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#15) rudi válasza Loretto (#10) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tessék csak nem röhögni! A britniszpírsz denszeksön gémhez pl. lehet venni földre rakhatós táncos lépéses betétet, a'la játéktermek. Mekkora jó lett volna, ha ez a bill is tudja, de persze reljesen más elven működik :D

Én úgy tanultam, hogy a fehér veri vissza legjobban a fényt, ezért fehéret használtam.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#16) rudi válasza Senior tag (#12) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem a Toxicot majd megnézzük tesztben.

Miért érdekelnek a passzív VGA-k? Tök kussban akarsz játszani (ezt elég nehéz összehozni) vagy olyan kártyát keresel, ami elég erős játékhoz és 2D-ben mehet hangtalanul?

(#17) VargaI válasza rudi (#16) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

vagy esetleg vehet rá zalmant(+ egy 8 vagy akár 12 CM-es venti 5 V-on), vagy AC Accelero hűtést, arról elég jókat olvasni és az is szinte hangtalan :R, de ha tényleg ennyire csendes gép kell, akkor meg vízhűtés egyértelműen nem? :F

(#18) orbano válasza rudi (#15) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

a tükör veri vissza a legjobban a fényt :) de mivel nem látható fénnyel érzékel a lelkem, nem tudható, hogy milyen felület is jó neki

A vér nem válik VAZZE!™

(#19) Loretto válasza rudi (#15) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Na ha netán olyant teszteltek, akkor megyek, voltam egy ír stepp dance koncerten, sokat tanultam :))

Soirée...

(#20) Senior tag válasza rudi (#16) üzenetére

Senior tag
(senior tag)

Hardverigényes játékokhoz nem kell VGA, csak amit a gyerek játszik. Ahhoz viszont 1-2 évre előre is, tehát az X1800 lacsonyabb órajelű változatai jönnének talán szóba. Ha lehet, tök kussban gépezzen a kölyök, illetve én késő este.

Ugorgyunk!

(#21) rudi válasza Senior tag (#20) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ilyen erős kártyákat, mint az X1800 már lehetetlenség passzívban hajtani, ha teljes terhelésben vannak. Ezek már 80-100 wattot felzabálnak, ami ki is jön valahol. Egyedül azt tudod megcsinálni, hogy veszel egy komolyabb aktív VGA hűtőt és annak a ventilátorát szabályzod. Egy VF700Cu például elbír a legnagyobb VGA-kal játékban is, ha fel van tekerve, persze ilyenkor a hangja is megjön. Ha 2D-ben vagy, visszaveheted a VGA órajelét, és akkor ugyanez a VF700Cu a legalacsonyabb fordulatszámán, kvázi hangtalanul (engem azért a passzív táp mellett zavar, de már nem sokáig) hűtik.

(#22) Senior tag válasza rudi (#21) üzenetére

Senior tag
(senior tag)

Ez esetben inkább gyengébb kártya mintsem a VF700 zaja. Mi az, ami még hűthető egy nagy bordával jó házhűtés mellett? A gyárilag passzívak közt nem is érdemes nézelődni?

Ugorgyunk!

(#23) VargaI válasza rudi (#21) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

[link]
ez azért egy középszintű 7600 GT-vel vagy egy x1800GTO-val simán megbírkózik, amúgy szerintem egy 5-6 V-on járatott DFB-s (dynamic fluid bearing) ventinek nincsen hangja, azt egy vinyó is simán elnyomja :U, ez a kombináció bőven jó még a silent pc mániásoknak is(beleértve jómagam is :DDD), kivétel ez alól a passzív táp + vízhűtés + Box-ba tett vinyó esete, de az már más kategória, főleg pénzügyileg :(

(#24) Male válasza Senior tag (#12) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha elég az X700XT, akkor miért nem azt veszel? Vagyis Pro-t, mert XT inkább csak elméletben létezik :) Az simán elmegy egy szendvicszalmannal passzívan, még húzva is... ráadásul olcsó.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#25) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Nagyon szimpatikus ez az alaplap ---> Gigabyte K8N51GMF-9.

Hol lehet kapni?

(#26) Robaj válasza twollah (#25) üzenetére

Robaj
(PH! addikt)

Számtechboltban:D

Nekem a bill tetszik nagyon, mekkora poén lenne már levegőben gépelni, haverok meg ámulnának:DDD

Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

(#27) rudi válasza twollah (#25) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem a legtöbb kiskerben tudnak hozni, kérdezz rá. A forrás nagyker a Co-Run, itt a kisker partnerei [link]

(#28) Winner_hun válasza rudi (#16) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem nehéz, csak elég kreativitás meg őrültség kell hozzá;]

[link]
[link]
[link]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#29) bolondember válasza twollah (#25) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Aliencomputers: GigaByte GA-K8N51GMF-9 (S939-GeForce 6100-Dual DDR 400-integrált VGA+PCI Express-4 SATA II) /3 év Garancia/ 14 675 Ft 17 610 Ft

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#30) VargaI válasza Winner_hun (#28) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

grat :C :C
azt hogyan fogattátok oda? :DDD

(#31) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Erre a látvány-billentyűzetre én is kíváncsi lennék! Már vagy 3 éve létezik ilyesmi kereskedelmi forgalomban, de én jóval barátságosabb, max 150$-os árakat tudtam! :O

Magyar kiosztásra lennék kíváncsi teljes értékű, minimum noti méretű billel. Tudom, hogy szélesebb, meg minden, de meg lehetne oldani két kivetítő lézerrel és két érzékelővel.

Rudi! Azt nem próbáltátok meg, hogy nem újjal megnyomni a billentyűt, hanem pl fém tollal, vagy épp műanyaggal? Tudom, hülye kérdés, de pl van olyan típusú érintős nyomógomb, amit muszály puszta kézzel nyomni, kesztűben, más tárggyal megnyomva nem műxik.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#32) rudi válasza macilaci78 (#31) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az érzékelősugár megszakadására reagál a billentyűzet, szóval majdnem mindennel megy. Kivételt talán a spéci, tükrös/fényes dolgok jelenthetnek. Egy tükrös fémlappal el tudtuk fordítani az érzékelő láthatatlan sugarait is :)

(#33) Radnix

Radnix
(kvázi-tag)

Tök poén ez a billentyűzet, én esküszöm vennék egy ilyet ha mondjuk 10000 huf alatt lenne.Már várom a virtuális egeret :DDD

(#34) Adi

Adi
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajnos az asztal széléről a földre kivetített, 20 x 20 centis gombokon ugrálva nem lehetett gépelni.

ROTFL :D

Sokan nincsenek tudatában annak, / hogy egyszer mindenki meghal. / Akik ráébrednek erre, / azonnal abbahagyják az ellenségeskedést.

(#35) Winner_hun válasza VargaI (#30) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem volt nehéz, egyszerűen a BAT-hoz adott hátlapot minimálisan át kellett alakítani, plusz a 7800 GT-nek a nyákjából ki kellett reszelni, mert kicsit volt a lukja, nem fért át rajta a csavar. [link]

(#36) VargaI válasza Winner_hun (#35) üzenetére

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

70-80e-es kártyán ilyet :Y, amúgy nem lett volna egyszerűbb/kímélőbb megoldás átfúrni nagyobb fúróval? :F

(#37) Male válasza VargaI (#36) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nézd meg a topicját... utána nem csodálkoznál ezen az apróságon :)

(Winner_hun: Mi lett volna, ha keresel inkább vékonyabb csavart? Kicsit kevésbé kockázatos... vagy ez fixen van a BAT-on?)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#38) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az a kékfogas vacak, ami kivetíti a bill-t hogy kerülhet 50 ropiba?!
Egy óra, ami kivetíti ilyesmi technológiával a falra az időt 2 k. Ezekszerint 48 k az érzékelő?! az piszok sok.
Amúgy az eszköz tetszik, régebben olvastam már ilyenről.

(#39) anaqer válasza twollah (#25) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

A korábbi 17 500 forint helyett már csak 14 400 forintot kell fizetni a K8N51GMF-9 alaplapért, ami így az egyik legjobb ár/érték mutatójú megoldás lett általános célokra.

Ja, ha sikerül olyan tápot találnod amivel elindul... és amit nem öl meg egy 1-2 hónap után... :\

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#40) vicces válasza anaqer (#39) üzenetére

vicces
(PH! addikt)

és ez biztos?

(#41) CriticalHit

CriticalHit
(őstag)

Jó kis kártya ez Toxic. [link]
Most már olyan csendes is mint a 7900GTX.

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#42) anaqer válasza vicces (#40) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

[link]... nókomment

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#43) vicces válasza anaqer (#42) üzenetére

vicces
(PH! addikt)

ugyse nagyon van most a nagykerekben, legalábbis minden kiskerben ezt mondták. várni kell lehet egy hetet is rá.. :(

(#44) anaqer válasza vicces (#43) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Nagyon helyes, ürüljenek is a raktárakból... még pár hét és nekifutok a garinak, hátha a következő szállítmány szerencsésebb lesz.

(#45) Winner_hun válasza VargaI (#36) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

És mi van akkor, ha annyi egy kártya, azon nem szabad megcsinálni?:D
Nem lett volna egyszerűbb:)

(#46) Winner_hun válasza Male (#37) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem találtam 2-2,5mm vékony csabart, 3-as volt itthon, ezért kellett reszelni;]
Azt meg, hogy ez fixen van-e a BAT-on ezt nem értem:B

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.