Nem rosszak ezek az áresések,kb két hét és még nagyobb árzuhanás fog bekövetkezni. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
CallaoW
(lelkes újonc)

lacci1984
(újonc)
Amit CallaoW mond, igaz! A ''karácsoni akciók'', mint köztudottak nem mindig igazak, de január végén, február elején valóban el kezdenek zuhanni az árak, néhol elég rendesen! Érdemes ilyenkor körülnézni sok helyen, és nem csak a multi cégeknél!!!
Az IP-95 ütni fog tuningban
14k-ért baromi jó vétel, a Biostar hasonló lapjától, amely szintén Via P4M890-es 335-ös FSB-t már láttam, ami egy E4300-zal már 3 GHz-et jelentene
Hello
Jó vétel lehet az Abit IB9. 
Mi van a videókártyákkal, pangás? ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Csak úgy mondom"

avman
(őstag)
''Már a legkisebb teljesítményű Guard sorozat is Line Interactive (vonali interaktív) technológiájú, tehát hálózatról üzemelve is figyeli és egyengeti a feszültséget, valamint nem akad össze az aktív PFC áramkörös tápokkal''
ez komoly? a zűrös chieftecekkel sem? mert ez ilyen árban, így, túl szép h igaz legyen. )hol a csapda?)
mellesleg a apc back, belkin powersurge sorozat sem akadt össze nálam apfc-s blues. II fsp-vel. de úgy hallottam a green sorozat is megy.
Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

KRi2
(tag)
Jólértem hogy egy mp3 lejátszó mellé mp3 lejátszót kapok ajándékba? 
bármondjuk a mobiloktól már kettesével válnának meg annyivan...
||| | || ||||| | ||| ||
Az alaplapok nagyon tetszenek! Az ASUS meg legfőképp. De tényleg februárban még olcsóbbak lesznek a dolgok!
Éljen a karácsony utáni végkiárusítás

Egy dakota közmondás szerint: ''egyszerű, mint taposó aknára lépni''....
Föladták a küzdelmet? Újra itt a 2x2 IDE? 
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Az MSI laptop megéri az árát. Nem tudtam, hogy a go 7600 csak 8 pipelineos.
Azt hittem 12.
Igy azért annyira nem bika, de tuti jól lehet húzni, kérdés a laptopban mennyire tesz neki jót a húzás.
Azért így 8 futószalaggal sem vészes. A GeForce 7600 GT a 12-es.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

zotyesz66
(fanatikus tag)
ezek az LG notik kicsit eltúlzottan drágák 
Aranyszabály: akié az arany, az szabályoz.

rauschie
(őstag)
1900ért cx300 az iaudiok mellé télleg NAGGYON faja, aki még nem hallgatta azt a fülest de mostanában keres mp3lejáccót feltétlen nézzen utána!
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."
Szerrintem a line interactive és a PFC között semmi kapcsolat nincs.
Az első a hálózati fesz-re kapcsolódásra jellemző, a második pedig a szünetmentes kimeneti fesz-re.
A PFC a szinuszos feszültság fázisszabályzására vonatkozik. A line-interaktívtól a szünetmentes kimenet még lehet akár szinuszos, vagy csak kvázi-szinuszos (módosított négyszögjel). Az APCF pedig szinuszos jellel tud működni.
pl. Powercom Black Knight széria - line interactive + módosított négyszög
APC Smart - line interactive + sin wave
Bye
Ga

cannibal
(fanatikus tag)
Mennyire foghatja vissza a ddr1 a core2-ket az abitban? Érdemes erőltetni a ddr2-t?

Petek
(fanatikus tag)
Nagyon érdekes ez az olcsó abit lap, főleg, hogy egyelőre nem kellene lecserélnem a ddr400-as ramjaimat, az alaplapon is spórolnék 15K-t szóval legalább 35-40 rugóval olcsóbban válthatnék core 2-re és később könnyű lenne bővíteni is pl a ramokat. Csak tényleg jó lenne valami szakértő véleményt ( esetleg tapasztalatot ) hallani a cuccal kapcsolatban, mert ez az ár túl szép, hogy jó legyen.
In vino veritas
Az Abit IP-95 iránt érdeklődőknek.
Itt -> [link] olvasható egy szintén Via P4M890-es chipsetre épülő Biostar alaplap tesztje.
Pozitívumok:
- kategóriához képest magas tuningpotenciál (333+ MHz-es FSB)
- olcsó
- integrált VGA hardveres videogyorsítással
- DDR és DDR2-es memóriák támogatása
- Core 2 Ready
- passzív működés
Hátrányok:
- DDR memóriákkal maximum 2 GB-ot képes kezelni
- nincs kétcsatornás működés
- DDR2-667/800 memóriák támogatásának hiánya (tuningnál mondjuk tök mind1)
- nincs HD Audio
- nincs SATA2-300 támogatás, csak SATA-150
Leszedtem a manualját az IP-95-nek, BIOS beállításokat egy oldalban lerendezték
Ja és ami szomorú hír: nem látom a Soft Menu-t benne...

Petek
(fanatikus tag)
Hát a memória kezelése akkor elég lol 
Az mennyit számít a gyakorlatban hogy csak a SATA-150-et ismeri ( Nekem SATA 300-as winyóim vannak )
In vino veritas

Petek
(fanatikus tag)
asszem találtam egy hasonló lapot ami annyiban jobb, hogy már SATA2-es.
[link]
csak az a kérdés, hogy mit jelent ez a csillagos apróbetűs megjegyzés?? :
*Only PCB R2.0(or higher) support Intel® Core™2 processor
In vino veritas

Lidi
(fanatikus tag)
Remélem lessz vmi teszt ezekkel az olcso Core 2 lapookal is.
IB9 -en nagyon pozitiv a sok pata aljzat. Vajon tuningban mennyit tudhat.
Mondjuk ahogy nézem nincs rajta LPT port így nálam kiesett, sajna.
[Szerkesztve]
ez ha jól látom AGP-s, amúgy pedig a Rev. 2.0-ás változata támogatja csak a Core 2-ket.
SATA kezelés nem sokat számít (nem tudom, hogy a Via K8M890 támogatja-e a NCQ-t)

Petek
(fanatikus tag)
Igazad van 
Mondjuk ha a SATA 150 nem okoz lassulást, akkor nekem megfelelő lenne átmeneti megoldásnak ez a lap, amíg nem cserélem le a DDR400-as ramjaimat
[Szerkesztve]
In vino veritas

Petek
(fanatikus tag)
Ja most az Abitra gondoltam már
mert az AGP nekem nem jó
In vino veritas

Petek
(fanatikus tag)
Jaj, még egy kérdés jutotteszembe, láttam, hogy ez az abit micro ATX, ez a tulajdonsága jelent valami hátrányt? Mondjuk valamit biztosan, de mégis milyen kompromisszumra kellene számítanom?
In vino veritas

Obi-1
(őstag)
Csak négy bővítőkártyát tehetsz bele 6-7 helyett. Gyakorlatban nincs is többre szükséged, gondolom.
Only a Sith deals in absolutes.

Petek
(fanatikus tag)
tényleg nincsen többre szükségem, köszi a választ 
Egyre szimpibb ez az abit 15K-ért 
In vino veritas

szélerőmű
(tag)
IB9 nagyon szimpi. 3 PCI-E x1 nem biztos, hogy nagyon fontos a benne használható kártyák szűk kínálatát figyelembe véve. Bár egyet kilőnek az izmosabb hűtést igénylő videókártyák. Abit nagyon jól teszi, hogy 2 PATA csatlakozót kínál továbbra is