Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Neck

Neck
(őstag)
LOGOUT blog

Hú ez a Z1 nagyon jónak tűnik, ha kapható lesz itthon veszek is egyet az X1950pro-ra, Sapphire referencia hűtés nem a leghalkabb :(

Motorola Defy @ Defy+ (2.3.4 Defy+ ROM) || Defy VSel táblázat: http://tinyurl.com/defyvsel || RAM script: http://tinyurl.com/ramopt || Defy+ ROM telepítés: http://tinyurl.com/defyplusrom

(#2) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

engem is nagyon meglepett a Z1
kellemes csalódás, árában pedig nagyon jó

True Success is Blonde

(#3) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

tetszenek ezek a hütök :) és még teljesitményre is egész korrektek :))

[Szerkesztve]

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#4) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Szerintem alapvetően rossz minden olyan megoldás, amikor a VGA és a CPU meleg levegője keveredik. Mindegy, úgyse lesz ilyen hűtőre sose szükségem :P

All Black...

(#5) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''a rögzítéshez használt keret lány műanyagból van'' Végülis igen, mert ebbe ment bele a ''csavar'' :DDD

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#6) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Tyű, a Z1 konstrukcióját nézve nem számítottam nagy durranásra, de a teszt alapján mindenképp meggyőző. Pláne, ha itthon is hasonló árcímke dukál majd hozzá.

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#7) rudi válasza Stalker-2572 (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem meg a számok beszélnek. A Z1 a Pentium D 830-as kazán mellett is szépen teljesített.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#8) VargaI

VargaI
(senior tag)
LOGOUT blog

''A teszt leghalkabb versenyzőjeként indult a VoolViva Pro. '' :U

rudi: A Z1-nél a hőcső hajtogatáson mennyit kell érteni? 1-2 mm-t finoman, vagy befogom a satuba és tekerek rajta egyet svédkulccsal kb? :DDD
Egyébként ezek után az ideális megoldás egy Arctic FAN 8 felszerelése a CoolViva Z1-re kb, ha elfér ugye...:))

[Szerkesztve]

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#9) rudi válasza VargaI (#8) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

egy kis igazítás kellett csak 1-2 mm

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#10) CriticalHit

CriticalHit
(őstag)

Egy CM Z1 versus ThermalRight HR-03 Plus versus Zalman VF1000 összecsapásra kiváncsi lennék.

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#11) Blizzard.9

Blizzard.9
(tag)

''Ehhez seregnyi mentet fúrtak a GPU-ra illeszkedő rézlap köré.''

Egyébként Z1 tényleg nem rossz de ne feledkezzünk meg róla hogy a ramok semmit nem kapnak a venti légáramából.... Nem tudom a ramokat mért hanyagolják el ennyire ezek a hűtők...

(#12) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szép hűtők, árban is jónak tűnnek

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#13) trassher

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

a Z1 nagyon meggyőzőnek tűnik. amint lehet kapni itthon veszek is egyet majd a leendő x1950pro-mra

(#14) kagyula válasza trassher (#13) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Befizetted a jogdíjat Neck-nek?
lásd #1 hsz. :)

Legyen minden, sokszor.

(#15) CriticalHit

CriticalHit
(őstag)

A Z1 ventivel itt is szépen szerepelt, bár az AC Accelero S1 a 120-as ventijével még jobban. http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/vga-coolers_10.html#sect0
( link fül nem akar feljönni valamiért )

[Szerkesztve]

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#16) Zull

Zull
(senior tag)

Sztem meg ez nagyon meg fogja verni: [link] foleg vmi ventivel, de ez passzivban viszi az x1950-eseket.

(#17) waverider

waverider
(senior tag)

Cooler Master CoolViva Z1 : végre egy olyan megoldás a CM-től aminél nem erőltetik a saját ventijüket! :R

Remélhetőleg nemcsak ez a hűtő, hanem végre az aláírásomban keresett ház is kapható lesz itthon! :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#18) kovy79

kovy79
(őstag)

Korrekt kis teszt. de jó lett volna belevenni a ''játékba'' egy AC X2-t is.

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#19) waverider válasza Zull (#16) üzenetére

waverider
(senior tag)

S1: holnap megyek az enyémért! :C
hála érte tts-nek! :R

[Szerkesztve]

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#20) zombikiller

zombikiller
(tag)

Ez a Z1 nagyon ász jó a teljesítménye halk és olcsó ennél több nem kell ha lesz rá pénzem majd veszek egy ilyet csak addigra kapható legyen itthon :))

(#21) zombikiller válasza Zull (#16) üzenetére

zombikiller
(tag)

Hát van benne valami ennek azért jóvalal nagyobb a hűtőbordáinak a felülete mint a Z1 nek bér mondjuk működhetne X1600asokkal is vagy akár régebbiekkel...

(#22) Protoss válasza waverider (#19) üzenetére

Protoss
(senior tag)

Hali, tudnál nekem segíteni egy AC S1 beszerzésében? Előre is kösz, privi ment.

Ne glettelj, a vakolás jobb

(#23) Protoss

Protoss
(senior tag)

Z1 még mindig nincs itthon :F

Ne glettelj, a vakolás jobb

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.