Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) ansell

ansell
(tag)

7600GT/X1650XT-ket ne ajánlgassunk már...

Szvsz ezek közül érdemes választani:

25e 8600 GT
35e X1950 Pro
45e X1950 XT
65e 8800 GTS 320

[Szerkesztve]

Asrock Z68 | i5-2500K | 2x4GB Corsair Vengeance | Corsair F60 | Asus 6950 | Dell U2711 | Antec P183 | Corsair TX850W | iPad 3 WiFi 32GB White | HTC One X White

(#2) kovy79

kovy79
(őstag)

''NB-99D csak annyiban különbözik az NB-99D-től, hogy...''

Mod: ansell, miért ne ajánlgassák az x1650xt-t?? Láttál már 8600gt tesztet? :DDD

[Szerkesztve]

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#3) ansell válasza kovy79 (#2) üzenetére

ansell
(tag)

7600GT max 20 alatt érné meg...
akkor a középkat belépőszint: X1650XT / 8600GT kinek tetszése szerint
pax

[Szerkesztve]

Asrock Z68 | i5-2500K | 2x4GB Corsair Vengeance | Corsair F60 | Asus 6950 | Dell U2711 | Antec P183 | Corsair TX850W | iPad 3 WiFi 32GB White | HTC One X White

(#4) kovy79 válasza ansell (#3) üzenetére

kovy79
(őstag)

''belépőszint: X1650XT / 8600GT kinek tetszése szerint''

Na, így már jobb. :D

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#5) marcee

marcee
(PH! addikt)

''vezetékes rádiós'' :F

"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

(#6) Cloud_s

Cloud_s
(fanatikus tag)

Javítás:
A Datatraveler pendrive nem Kingmax, hanem Kingston...

(#7) azbest válasza marcee (#5) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen... az egérpad vezetékes, az egér rádiós :DDD
NB-30 van a kevem alatt... egész kellemes, nem szokott elugrálni mint pl a wop-35ösöm, viszont van hátránya is a trükkös áramellátásnak:
az első hetekben éreztem a kezemben zsibbadásfélét (ennyit arról hogy hat e az elektromágnese tér az emberre), de meg lehet szokni. És az érzékenyebb crt-k a közelében csíkozódnak.
Jah és rajztábla sem túl szerencsés a közelében:
ha nagyon közel van, akkor teljesen használhatatlan, 1 méter távról még beremeg a rajztábla kurzora (genius g-pen 450)
Az én egerem már elég használt/kopott, régi darab... a padon is megkopott a festés és ez az egeret felemelve zavaró elmászást tud okozni... majd keresek rá öntapadós vékony egérpadot.

Az új radeonos résztben esetleg érdemes lett volna megemlíteni, hogy htpc-be a hd 2400-as low profil változata jó választás lehet.

[Szerkesztve]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#8) eszterencs válasza azbest (#7) üzenetére

eszterencs
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igazából a CRT monitor sem szerencsés a mágikus egér közelében, elrontja a képét, bár normális elrendezésű asztalon nem kerülnek olyan közel egymáshoz.

(hibák javítva, thx)

(#9) azbest válasza eszterencs (#8) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, én is írtam.. bár lehet nem elsőre, hanem szerkesztés után :)
Most 3 crt van a közelében... egy régi darab hullámzik, másik kettőn nem észrevehető. Úgy tűnik minél nagybb a képfrissítés annál kevésbé látszik meg.
Egyébként korrekt az összefoglalás a kártyákról :R

[Szerkesztve]

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#10) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Datatraveller az véletlen nem Kingston Kingmax helyett? :U

szerk.: látom már más is írta. :B

[Szerkesztve]

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#11) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szeretem nagyon ezeket az A4 tech egereket
annó vettünk párat és mindenkinek nagyon tetszettek

a vga tanácsokra vajon ki hallgat?
mindenki dx10 lázban ég, csak tudnám miért :U

True Success is Blonde

(#12) adalbert1 válasza Ste (#11) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem is felesleges még dx10-en gondolkozni, én még jódarabig elleszek a 7600gst-mel.
Amúgy meg valszeg. mindenki Crysis lázban ég, vagy tudja a fene. :F

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#13) eastsider válasza adalbert1 (#12) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én most váltottam GST-ről X1950prora

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#14) adalbert1 válasza eastsider (#13) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mivel új játékokkal nem játszok valami sokat, így nekem még bőven elég lesz legalább a következő generáció középkategóriájáig a gst. De neked azért grat. az új kártyához, gondolom sokkal jobban teljesít.

Szerk.: offosítás

[Szerkesztve]

(#15) csibor válasza adalbert1 (#12) üzenetére

csibor
(őstag)

Most mit mondjak,még csak most vettem X800 pro-t :) Azért most nincs az érzés a dx10-el mint amikor kijött a ATI9700 pro.

1+2 szobás lakás Balatonalmádiban eladó!3 emeleti a gimnáziummal szemben.

(#16) BioNiCMaN válasza azbest (#9) üzenetére

BioNiCMaN
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy csak az újabbak - amelyek nagyobb frissítést tudnak - egészen egyszerűen jobban vannak árnyékolva. :)

[ Módosította: BioNiCMaN ]

(#17) dwiki

dwiki
(senior tag)
LOGOUT blog

Az olcsó iPod klónoktól óva intek mindenkit... Volt szerencsém párhoz, katasztrófa. A hangminőség, a kijelző, a fülhallgató, és úgy egy-két ''apróság''...
Leírom annak a négynek a történetét, amelyet volt ''szerencsém'' közelebbről megismerni:
Az elsőnek olyan hibája volt, hogy hiába volt X GB-os csak jóval kevessebnek látta windows, aztán volt egy olyan amit hiába töltöttél nem töltött - ergo nem lehetett bekapcsolni -, egy harmadik töltött ugyan, de aksija kb 1 órát bírt, egy negyediknek pedig 1 hónap alatt kiszakadt a töltő csatalkozója... Asszem ez négy volt a közelemben - ja az elsőt leszámítva cserekészülékek voltak, ugyan azon személyé volt mind a négy... . Persze azt nem állítom hogy ugyan azt a ''márkát'' képviselték mint a cikkben bemutatott, de én ezek után óvakodnék minden ilyentől...

''De gustibus non disputandum est''

(#18) tomesto

tomesto
(fanatikus tag)

Szép darab az első videokaresz :)

The Future is Fusion

(#19) Csyppa válasza tomesto (#18) üzenetére

Csyppa
(senior tag)

Az X1950 Pro-ra gondolsz? Mert ha most jöttél rá hogy szép akkor...''mákostészta''.

(A te hsz-ed legalább annyira értelmetlen mint most az enyém :DDD)

"-Mit szív? -Ezüst Marlborot meg a rendőrök vérét, de ebbe most ne menjünk bele."

(#20) tomesto válasza Csyppa (#19) üzenetére

tomesto
(fanatikus tag)

Sosem késő rájönni :DDD
Inkább vagyok nVidia párti ezért az Atit nem igen követtem mostanság, dehát nem magyarázkodom :B

''(A te hsz-ed legalább annyira értelmetlen mint most az enyém :DDD )''
''Krumplistészta'' :DDD

The Future is Fusion

(#21) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''Emellett van 1,8”-os 262 000 színű TFT kijelzője''

Ez most LCD vagy OLED akar lenni? ;) Ugyanis mindkettő TFT-s (ilyen méretben - a nagyobb OLED-ek egyelőre passzív mátrixosak, technológiai okokból).

(#22) dezz válasza azbest (#7) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''az első hetekben éreztem a kezemben zsibbadásfélét (ennyit arról hogy hat e az elektromágnese tér az emberre), de meg lehet szokni.''
Köszönjük, hogy vállalja a kísérleti egér szerepét a hosszabb távú hatásokat felderítő kísérletünkben!... :P

(#23) ecx

ecx
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Segítsen nekem valaki, hogy hol lehet venni magánembernek egy a cikkben is látott A-Data PD17 2GB-os modellt bruttó 5300 pénzért raktárról? (Lehetőleg bp-i cím kellene.)
Előre is köszi mindenkinek! :)

A legjobbakat!

(#24) Daweee válasza tomesto (#18) üzenetére

Daweee
(őstag)
LOGOUT blog

Szép, szép de hűteni azt nem tud az a piros valami rajta... nekem most is 66 fok idle-ben... :(

-- http://pun-ishment.blog.hu - A legrosszabb szóviccek -- "I'm not crazy, my mother had me tested." - Dr. Sheldon Cooper --

(#25) tomesto válasza Daweee (#24) üzenetére

tomesto
(fanatikus tag)

Igen ezek a ''csecse becse'' htések inkább szépek mint hasznosak...
Nekem egy ''paraszti'' Gf 7300gsem van és ilyen melegben idle állapotban 61 fok szal nem kell panaszkodni:)
Együttérzek :)

Mod.: OFF

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

The Future is Fusion

(#26) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Ezt nem értem. Valaki az alátétet választja az akksi helyett? Vagy ha az akku zavaró, akkor ott a vezetékes egér lehetősége.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.