Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Brutálisan néz ki belülről, tekintélyt parancsoló. A táptartó pöcök is jó ötlet.
Jó kis ház, bár méretéhez képest kicsit drága.
Plexis nincs? :DDD

"Csak úgy mondom"

(#2) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Jó, kritikus cikk. Nagyon helyes. ;]

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#3) zsiga667

zsiga667
(PH! kedvence)

Ilyen SATA-hotswap blokkot magában nem lehet kapni valahol (valami elfogadható, pl. 10k/db árban)? Nagyon jól jönne, de csak emiatt nem cserélném le a mostani házam...

(#4) rudi válasza zsiga667 (#3) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

[link] a 3-as durván 20 000 Ft, a négyes, közel 30 000 Ft (kisker bruttóra átszámolva).

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#5) rolko

rolko
(őstag)

Jó ház lenne ez ha 10-12k-ba kerülne ;)

Scitec tápkiegek kaphatóak olcsón! http://bit.ly/oEuUB2

(#6) zsiga667 válasza rudi (#4) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Tehát akkor ~2k-t ér ez a ház magában, a keret nélkül? Vicces... :U :)
A felét nagynehezen még kiadnám érte, de ennyiért ez így vicc. De azért köszi. :R

(#7) .mf válasza zsiga667 (#3) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Reggelire is winyókat eszel, annyira gyorsan fogynak, ジガさん? :DDD
A hotswap drive cage-nek sztem is van egy kúl-faktora, de sztem nem mennek a vinyók annyira gyakran tönkre és nem szükséges a gyors csere nem-szerver területeken, hogy megérje az árát (ez persze szubjektív). Viszont a panelek miatt romlik a légáramlás a vinyók körül, és a fiók miatt a rezgéscsillapító trükkök használata is behatárolt. Emiatt pedig, ha normális winyó-hőmérsékletek is szempont, nem lesz olyan halk, hogy ne zavarjon az alvásban :)

(#8) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az elején kicsit még tetszett a ház... aztán az ár kezdett lebeszélni, végül pedig már nem csak az ár szólt ellene. :(

Azt a SATA paneles dolgot jó lett volna még letesztelni, hogy mennyit számít melegedésben... ahogy nézem majdnem teljesen lefogja a mögötte lévő ventit (főleg a legfelső helynél, amihez még kis lyukat se látok a panelen).

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#9) Frenky87

Frenky87
(senior tag)

A VGA rögzítős hiba Gigabyte Triton vs. 2900 XT kombónál is jelentkezik sajnos. Lehet, hogy a dupla panel az oka?

///

(#10) Kriza

Kriza
(őstag)

Na, hát erre sem fogom lecserélni a CK1018-am... ;]

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#11) zsiga667 válasza .mf (#7) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Nekem azért kéne hogy az adattároló vinyókat kikapcsolva tarthassam, de bármikor ha kell újraindítás nélkül elérhetőek legyenek pár másodperc alatt. Egy külső e-SATA doboz is jó lenne, de azok meg még elborultabb árban szoktak lenni...
(Egyébként hiraganával írom, .エムエフさん。 :DDD )

(#12) .mf válasza zsiga667 (#11) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Idegen szavak, nevek = katakana (meg néha a japán nevek is, az egyértelműség kedvéért) ;] még az első félévben tanultuk, ugyebár padtárs :P

Nálam pl van egy külső usb/e-sata doboz (stlab s160), ami a routerre kötve teljesít szolgálatot, 6k körül vettem. Azóta alaposan moddolva lett, perforált lemezekkel és lassú ventivel, mert gyárilag a hűtése semmit sem ért.

(#13) zsiga667 válasza .mf (#12) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

És még azt is tanultuk az első félévben hogy idegen nevek esetén tetszőlegesen használható a katakana és a hiragana (mármint ha a saját nevedről van szó), tehát úgy írom ahogy nekem jólesik. Különbenis kabbe, modtárs. :P :DDD

Na nekem olyan doboz kéne amibe belemegy négy vinyó meg egy 12-es venti, van rajta e-SATA vagy gigabit ethernet, és üresen 15k alatt van. :) Tudom, kéz + bili... :O

[Szerkesztve]

(#14) k3l3r0n

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Barkácsszakkör ez a ház. Chieftec BA01-BBB házam van, de semmi pénzért nem cserélném el erre....

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#15) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Ezt ha szerverháznak szánták, akkor eltévedtek. Ebben a kategóriában nem igazán a kinézet miatt vesznek meg egy házat, a funkcionálisan pedig sokkal jobbakat kaphat az ember ebben az árban

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#16) Lidi

Lidi
(fanatikus tag)

''A majdnem szó az ősszel bemutatott ITowerrel tovább szűkült. '' :))

[Szerkesztve]

(#17) Sianis

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''Az alaplap csatlakozópaneljének kihagyott nyílás fölött 120 mm-es ventilátor helye látható''

Nem mellette van? Oké, hogy csak viszonyítás kérdése...

Sianis

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#18) Dracula

Dracula
(senior tag)

Mikor lesz egy szerverházban - szerverhez egy Radeon 2900 XT VGA? :))

Üdv!

Dell E6410

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.