Jó cikk lett, grat! Észrevételek, csak hogy kötekedjek, mer' az oan jó
''Az új divatnak megfelelően 90 fokkal elforgatták, a Home és End egymás mellé került a dupla Delete fölé, az Insertet pedig száműzték az F12 mellé'' - A diNovo Laser-nél is fent van az Insert az F12 mellett
''A második médiakezelő tárcsát némileg fölöslegesnek éreztük, valószínűleg tényleg csak a forma miatt került fel.'' - Nem, távirányítóként használható. Én spec a hálószobámban tartom. Hasznos azért is mert tudom, hogy ki írt üzenetet, vagy emailt, megéri-e kimenni elolvasni 
''Valószínűleg keveseknek fog hiányozni a jobb alsó Start és Tulajdonságok gomb'' - Baromi kényelmetlen tud ám lenni a hiánya, ha egyszer rászokik az ember (Total Commander-ben pl. igen hasznos). Félek is, hogy le kell róla szoknom, ha erre a billre váltok esetleg...
''a hüvelykujjnál lévő hármasból az első nem esett kézre'' - van akinek valóban ez az ideális. nekem spec jó, és sokat is használom. a középső gomb hülyeség, a revolutionről le is szedték...
Nagyon elgondolkodtam ezen az Edge-n, karácsonyra lehet meglepem magam. Komolyan olyan, mint ha a PW201-hez tervezték volna. A context menu gombot es a home...stb billentyűk elhelyezkedését pedig meg lehet szokni, aki sokféle notit használt már, az tudja 
de az áruk... remélem potyognak majd le ilyenek is kamionokról 
A vér nem válik VAZZE!™