A tárcsa kapcsán szerintem is az van, hogy a stopot érzékelheti. Nekem nem volt vele gondom, bár mindegyik billentyűzetre csak pár órám jutott, igaz akkor direkt a szivatós részeket próbálgattam. Egérnél ne napokat, hanem órákat számolj
Ismét nem tudtam pontosat mondani, de ismerősömnél az MX1000 5-6 napot bír, bár ő nem használja folyamatosan. Egyébként szerintem két naponta lazán fel lehet pakolni estére a töltőre, akkor is 1000 töléssel számolva durván 5 és fél éves élettartam jön ki. A Bluetooth zabálós jószág, de szerintem nem várhatjuk el, hogy ilyen hatótávolságot csináljon a semmiből. Mindenképpen tölthető elem kell bele. A vastagítás tényleg az elemek miatt is kell
bár gondolom, hogy ha a dizány megkívánta volna, akkor megcsinálják vékonyra AAA-sokkal. Az ilyen alu felületekkel az szokott lenni, hogy nagyon vékonyak és pillanatok alatt felmelegszenek. A szobahőmérséklet miatt általában elsőre is max kellemesen hűsnek érezni őket és gyorsan felmelegszenek. A plexi biztosan karcolódni fog idővel, vigyázni kell rá. Én folyamatosan attól rettegtem, hogy ölben használva (vagy állványom) leejtem/leverem, becsapódik a hajópadlóra és lecsorbul a plexi széle.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!