Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) arpi6k

arpi6k
(PH! addikt)

Milyen oldószert használtatok a tisztítához?

Intel & ATI

(#2) Achill3uS

Achill3uS
(PH! nagyúr)

Ideje volt ennek a tesztnek, gratulálok srácok jó lett! :R

••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

(#3) Metamorfózis

Metamorfózis
(kvázi-tag)

Tényleg jó a teszt. És az ára nagyon kedvező. A honlapjukon láttam csak alu hűtőt is annak vajon milyen a teljesítménye? És mennyi a MO-i ára?
Szerintetek ezt rá tudnám tenni az inno 6600ra? Mert a zalmit nem lehet az arcticot pedig a NB hűtő miatt nem tudnám felrakni.
Nameg gondolom a gyári inno-nál sokkal halkabb ez a PrimeCooler.

Most néztem van nálunk is alu 2,5 k ért->nem rossz

[Szerkesztve]

Egy embernek három feladata van: Megszületni - Meghalni, és közben Élni egy jót

(#4) Remington

Remington
(őstag)

Apró hiba a cikkben: ''...akik nagyobb költségek nélkül szeretnék megoldani videokártyájuk hűtését.''

(#5) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

6600-ot nem tudom,de a Gigabyte X600pro/xt-men,ami most van,azon ilyen hűtő volt,csak nem kértem el a sráctól..hiba volt..most már látom.

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#6) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Zalmant szerintem bele kellett volna venni a tesztbe, azt hittem összehasonlítás lesz a cím alapján.

Soirée...

(#7) x.geo

x.geo
(fanatikus tag)

én már vagy 2-3hónapja ezt a hütit használom, és ajánlom mindenkinek.
egy negativum: a csomagolás kibontása után nagyon büdi ragasztószag csapta meg az orrom, a hátsó rögzitőn lévő gumi ragasztása a problémás szagforrás :((( de pár nap után elillan :)

Bocs, ha nem vagyok hajlandó a várost végigutazni, egy 500-1000 forintos cucc eladása miatt...

(#8) Lazsa Boy

Lazsa Boy
(fanatikus tag)

Fain a teszt :R
De én hiányolom a full Alu Primecoolert hűtőt :(

A térerő legyen veletek!!!

(#9) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Jó teszt főleg mert hamarosan egy full réz példányt szeretnék venni később pedig még 1-et (SLI). Nekem azért is tetszik jobban mint a zalman mert a ventik világítanak (ráadásul két karinak lehet különböző a világítása, kék+vörös lesz 5K/db)

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#10) arpi6k válasza _seth_ (#9) üzenetére

arpi6k
(PH! addikt)

Zalmanból is van világítós. Van a sima kék, és a vörös Fatal1ty.

[Szerkesztve]

Intel & ATI

(#11) Arhel

Arhel
(senior tag)

Azthittem én is, hogy benne lesz a Zalman VF700-asa a tesztben, jó lett volna látni a különbséget az utánzat és az eredeti között, nem pedig holmi gyári hűtéssel összevetni :P ! De az eredmény azért így is sejtet valamit :B

A Gigabyte meg néha igenis segítségül hívja más ismert gyártó segítségét a VGA-ái hüvösen tartásához, ilyen pl. a Silent-Pipe-os videokártyái, amiken ott díszeleg a Zalman logó!

[Szerkesztve]

(#12) Balinov válasza Metamorfózis (#3) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha nem vagyok indiszkrét,hol láttál 2,5k-ért? csak azért krédezem,mert ennyiért pazar vétel,tekintve ,hogy a ratyi,titan vga hűtőm is ennyi volt..köcce az nfót

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#13) Borosz

Borosz
(őstag)

Döbbentem ültem az eredményeket látva. Egy hőcsövest lenyomott a Prime... :R A processzortesztekben meg a hőcsöves a nyerő. Ekkora különbség lenne Alu és Cu között a VGA bordáknál..?

Paticard-www.paticard.hu; AquaSoft-www.aquasoft.hu; Mpark-www.mpark.hu

(#14) Metamorfózis válasza Balinov (#12) üzenetére

Metamorfózis
(kvázi-tag)

A gugliban találtam rá, mégpedid a mistr@l-ban de a mostani listájukon nincs rajta.El is szomorodtam de lehet hogy hoznak ha rendelsz. De ez a sima alu ára volt.

Még 1X . Valaki meg tudja mondani hogy rámegy -e az Inno 6600(sima)-ra.mert akkor az alcu is megérné nekem.

[Szerkesztve]

(#15) Balinov válasza Metamorfózis (#14) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Értem,köszi az infót.lusta vagyok ma,dobnál egy pontos típust az alus verzióra?

(#16) Petya25

Petya25
(őstag)

Jó a teszt, jól látni a különbséget a gyárihoz képest, de szerintem egy erősebb kártyával kellett volna végigcsinálni, pl egy 7800GT-vel.

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#17) Nedudgi

Nedudgi
(fanatikus tag)

Jó a cikk, tetszik, bár én is a tesztelt hűtő Zalmal ''testvérét'' vártam volna ellenfélnek.

''...örök FSP-mezőkre küldheti...'' Bár a híres gyártó tápegységeivel telehintett füves térség is jó hely lehet, itt feltételezem hogy FPS-ről van szó:D...

It took the computational power of three Commodore 64s to fly to the moon. It takes a 486 to run Windows 95. Something is wrong here. -- SC sig file UBUNTU - KDE - Rock'n'Roll

(#18) Metamorfózis válasza Balinov (#15) üzenetére

Metamorfózis
(kvázi-tag)

PRIMECOOLER PC-VGAHG1 AL BLUE LED HYPERGRAPHICS

De a cég honlapján megtalálod.

(#19) Metamorfózis

Metamorfózis
(kvázi-tag)

Ahogy látom a honlapon a képeket az alu változatnak fix fordulata van a ventinek(2200).Tehát az alcu mindeképp jobb választás.

[Szerkesztve]

(#20) Balinov válasza Metamorfózis (#18) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ezer köszönöet. :R

(#21) Pompi válasza Metamorfózis (#14) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A gyártó honlapja szerint jó a sima 6600-ra [link]

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#22) kovy79

kovy79
(őstag)

Tök gáz, legalább a poti különbözhetne a Zalmanétól!

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#23) buci válasza Metamorfózis (#14) üzenetére

buci
(fanatikus tag)

Sajnos az Innos AGP-s 6600-ra nem jó, mert nem fedi le a HSI-t csak kb. 10-15%-ban.
De a 6600 non GT III. totyikban egy Glacious nevű úriembernek ez van az innoján.
Azt mondja a HSI-nek semmi baja így se, csak a gyári felfogatás helyett egy másik
hűtőét használta.

(#24) MarKoo válasza arpi6k (#1) üzenetére

MarKoo
(VIP)

Közönséges körömlakk lemosót, de létezik olyan lemosószer, amit direkt erre találtak ki.

(#25) MarKoo válasza Loretto (#6) üzenetére

MarKoo
(VIP)

Nem akartuk a Zalmant ennyire belekeverni, de ha ennyien hiányoljátok lehet összehozunk egy diagrammot, amin megtalálhatóak a Primecoolerek és a Zalman is.

(#26) MarKoo válasza Nedudgi (#17) üzenetére

MarKoo
(VIP)

Majd megkérem valamelyik HÁZIGAZDÁT, hogy javítsa. :B

(#27) MarKoo válasza Petya25 (#16) üzenetére

MarKoo
(VIP)

Csak ilyen kártya állt rendelkezésre a teszt végrehajtásához. Úgy gondoltuk, hogy ez is egy olyan kategóriájú videókártya, amivel nyugodtan végig lehet csinálni egy tesztet - az órajeleket megpróbáltam megemelni, de nem jutottam sokáig. :( A régi tesztkártyánk pedig nyugodjon békében.

(#28) csosza22 válasza MarKoo (#25) üzenetére

csosza22
(újonc)

Igen az jó lenne!!!
Bár sztem. amúgy nem nagyon van különbség a kettő között.

(#29) MarKoo válasza csosza22 (#28) üzenetére

MarKoo
(VIP)

Pedig van különbség köztük. Például a 12V-on járatott Zalman és Primecooler CU, kezdő- és véghőmérséklete között ~5°C differencia van.

(#30) Metamorfózis válasza buci (#23) üzenetére

Metamorfózis
(kvázi-tag)

De nekem pcix es innom van .Ott is gond a HSI(főleg ha tudnám mi az)? :F

(#31) mrall

mrall
(tag)

Pártolom a diagram ötletet!
cu - alcu - al Zalman és Primecooler hűtők adataival

most rendeltem épp egy zalman alcu-t és kiváncsi vagyok mennyire csesztem rá vagy mennyire nem

köcce

[Szerkesztve]

(#32) tts válasza buci (#23) üzenetére

tts
(PH! addikt)

erre találták ki ezt [link]

(#33) Brae válasza Metamorfózis (#30) üzenetére

Brae
(őstag)

Ott nem gond a HSI, ugyanis nincs :) (Egyébként a HSI egy olyan csip amely megoldja a natívan pci-e-s gpu-k ''agpsítését'')

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#34) Metamorfózis válasza Brae (#33) üzenetére

Metamorfózis
(kvázi-tag)

Köszönöm.

TTS: Te biztos tudsz nekem segíteni a problémámban.Ezt az alcu-s változatot rá tudom tenni az inno 6600-ra(pci-x).A hasonló zalman nem jó az arctic pedig nem fér el a zalmi NB borda miatt(at A8N-E egyetlen hibája)

(#35) MarKoo válasza Metamorfózis (#34) üzenetére

MarKoo
(VIP)

A Primecooler szerint a 6600-os szériára rámegy, de ugye ez tág fogalom. Nem emelik ki külön, hogy AGP, vagy PCI.

(#36) Metamorfózis válasza MarKoo (#35) üzenetére

Metamorfózis
(kvázi-tag)

Nem is a foglalattal van bajom hanem a kártyám gyártójával (INNO3D).És bármilyen jó ára is van a hűtőnek feleslegesen nem akarok kidobni 4000 ft-ot. :U

[Szerkesztve]

(#37) pmheros válasza MarKoo (#25) üzenetére

pmheros
(senior tag)

ja-ja, várjuk a Zalman VF700 -asokkal kiegészített diagrammokat

hideg pizza, meleg sör

(#38) Cloud_s

Cloud_s
(fanatikus tag)

Nem értem ezt a Prime-ot...
Úgy látom, hogy a minőséggel és az igenyességgel nincs gond, de nincs egy eredeti ötletük? Még a szabályzó is Zalman Fanmate koppintás, pedig azt aztán nem kerülne semmibe ''átdizájnolni''.
A Zalman meg hogyhogy nem perel?

(#39) Metamorfózis válasza tts (#32) üzenetére

Metamorfózis
(kvázi-tag)

TTS: Te biztos tudsz nekem segíteni a problémámban.Ezt az alcu-s változatot rá tudom tenni az inno 6600-ra(pci-x).A hasonló zalman nem jó az arctic pedig nem fér el a zalmi NB borda miatt(az A8N-E egyetlen hibája).

Ezt neked kellett volna címeznem egyből.

(#40) _seth_ válasza arpi6k (#10) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Jó tudni :) Láttam, hogy van sima és van amelyik Fatal1ty de csak arra gondoltam, hogy durvábban hűt vagy ilyesmi, eddig csak sima ventiset láttam igaz nem is keresgéltem túlzottan :)

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#41) Sundesz

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

[kép]

Hörcsög Powa'

(#42) Sundesz válasza Metamorfózis (#39) üzenetére

Sundesz
(őstag)
LOGOUT blog

A Zalman miért nem jó a kártyádra?

Hörcsög Powa'

(#43) rocket

rocket
(PH! kedvence)

Egesz jol teljesitenek az arukhoz kepest :)
Kis eszrevetel, a tablazatokban gigabyte x800 XT nev szerepel XL helyett.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#44) Rover623 válasza Metamorfózis (#39) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ember! Többször válaszoltak már neked ebben a topicban: IGEN!!! RÁMEGY!!!
Sőt a Cu is rámegy...;]
Egyébként zöldeket beszélsz: ez meg a Zalman teljesen megegyeznek méret és felfogathatóság szempontjából...tehát az összes Zalman és a mindhárom Primecooler jó rá...;)

primus inter pares

(#45) EQMontoya válasza Rover623 (#44) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

''és a mindhárom Primecooler jó rá..'' már bocs, de ebbe a mondatba minek névelő? :D

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#46) golyani

golyani
(őstag)

akkor ezekszerint ráűmegy az agp-s 6600GT-re is?

HP Pavilion dv5-1080eh

(#47) MarKoo válasza rocket (#43) üzenetére

MarKoo
(VIP)

Tudom, észrevettem, de mivel nem vagyok házigazda, nem tudok belejavítani, és persze elérni meg senkit se érek el. :B

(#48) fasyrt válasza Sundesz (#41) üzenetére

fasyrt
(őstag)

Tv tuner rullz! :)

Ez szerintem nagyon pofátlan dolog amit a _primecooler csinál. :((
Hacsak nem a Zalman kezében van a cég, és az elmaradottabb piacokra készít olcsón noname-t.:F

(#49) Rover623 válasza EQMontoya (#45) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Eredetileg ''mind a három Primecooler'' akart lenni, csak túl sok thread fut egyszerre a fejemben...mást írok időnként mint amit gondolok...:B

P.S.:
Egyébként egy műszaki fórumon pont a helyesírás a legfontosabb...:F
Alapvetően jól beszélek magyarul, rengeteg szörnyűséget (helyesírási hibák, magyartalan kifejezések, helytelenül használt idegen kifejezések, stb.) olvasok mégsem reagálok rá...
Sőt: engem az sem érdekel hogy Byte vagy byte...nem ezen van a hangsúly, szvsz..

primus inter pares

(#50) Rover623 válasza fasyrt (#48) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Van vmi harmadik cég is ugyanilyen coolerekkel...a napokban láttam...:DDD

primus inter pares

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.