Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) McJames

McJames
(őstag)

Az első háromhoz nem szólnék hozzá, akinek tetszik vegye meg és használja. De az utolsó, aaaaz igen... 7500 ft-ért már meg is lehet kapni...
Véleményem szerint elgondolkodtatónak kellene lennie, hogy egy hasonló funkciót megvalósítani képes közönséges farostlemez, rétegelt lemez vagy műanyaglap (pl. 'vágódeszka' - hehe, ez legalább olyan jó kis oximoron, mint a műanyag vállfa) már kb. 0 Ft-ért beszerezhető, de 300-500 Ft-nál többet semmiképp' sem érdemes adni érte. Ha méretre vágjuk vagy vágatjuk, akkor a laptop/notebook-táskába is simán be lehet tenni, hiszen vastagsága nemigen haladja meg az 5 mm-t.

[Szerkesztve]

Aki a villamos alatt fekszik, annak nem természetes a mosolya.

(#2) RexpecT válasza McJames (#1) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Én is drágának találom, egy kis műanyagdarabért...Kínába legyártják 200 ft-ért.
Reális ár olyan 3000-4000 ft(és akkor még rendes voltam :) ).

Walter White is Bad*ss!!

(#3) Terminus_

Terminus_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az utolsó megoldás helyett egy régi, nagyobb alapú, keményebb fajta mesekönyv simán megteszi. :)

Nem notebook, ThinkPad. :)

(#4) Pompi válasza Terminus_ (#3) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Én az Ikeaban vettem nemrég egy olyan megoldásu alkalmatosságot, ami gyakorlatilag egy párnára erősített műanyag lap. Értelem szerüen a párna jön az ölembe, nem nyom, nem meleg (annyira mint a notebook) a másik oldalán levő lapra pedig a noti, ami így megfelelően tud szellőzni. Nekem bevállt. Előtte én is ''könyveztem'' meg ''rajztábláztam'', de ez jóval kényelmesebb megoldás.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#5) Petek

Petek
(fanatikus tag)

AZ utolsó megoldás helyett, ha ágyba viszem a laptopot, akkor ki szoktam venni a számítógépasztalom görgös polcaiból az egérét ( ez a kissebb ) és azt teszem a gép alá :)

Viszont a 3. tetszik, és ha az is csak 6-7K körül lenne akkor szerintem megvenném, de a 16 rohadtul drága egy kis műanyag cuccért, kicsit többért már olcsóbb kisméretű íróasztalt lehet kapni :(

Pompi:
Ilyenről már én is halottam, lehet nekem is kellene egy, mert az polc eléggé nyom

[Szerkesztve]

In vino veritas

(#6) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

''Ergo Statin II''
A saját oldalának alján, kimaradt egy o betű.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#7) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

''Rossz esetben meglehetősen fájdalmas problémát orvosol a Port Lap Desk, nevezetesen az ölbe vett notebook által okozott égési sérülésekét.''

ezt ugye senki sem gondolja komolyan? :U

True Success is Blonde

(#8) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A ventillátoros jelölt nekem nagyon tetszik. Igaz a 7500 ft kicsit drága ár érte, de nagyon jónak tartom a kialakítását. A notesz alatt marad elég hely szellőzni, meg amúgy is megemeli valamivel az egészet. Talán még plusz USB portokat tehettek volna rá, elfért volna és akkor nem akkora szívfájdalom az hogy elfoglal egy portot. Már csak egy notebook kellene hozzá hogy megvegyem :O

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#9) foszer

foszer
(újonc)

Laptop alá: az ikeáshoz hasonló, de sok színben és a fedlapján saját fotóval is rendelhető: babtábla.
[link]

(#10) orbano válasza Pompi (#4) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Én meg ThinkPadet vettem, ami elöl szívja be a levegőt és baloldalon fújja ki, így ölbe téve nem ''fullad meg'' és nem is égeti le a szőrt a lábamról. :))

A vér nem válik VAZZE!™

(#11) Cathfaern válasza Ste (#7) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Égési sérülést azért nem, de...nagyobb mobil cpu-k teljes terhelés mellett akár 90 fokos hőmérsékletet is elérik. Ha nagyon jószívű leszek, azt mondom a külső börítás csak 60 fok. Na most azért ezt se túl kellemes a lábadon tartani.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#12) Pompi válasza orbano (#10) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De gondolom melegedni az is melegszik függetlenül attól, hogy hol szív és hol fúj...

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#13) Shadows

Shadows
(senior tag)

a notit arra tervezték hogy , saját hőjével elbírjon de!!! nem hőségriadó 1-2 de nem 3 szinten szerintem szobahőmérségleten zsír de a mezőn mikor vakít a napnak a szele akkor sok az a 90fok. A g2 notit meg csak nem teszed le a földre :F

(#14) rudi válasza Shadows (#13) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A mezőre Dell ATG kell, nem G2; vagy a mezőn mással kell játszani nem notebookal :)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#15) medium84

medium84
(fanatikus tag)

Mellesleg tudja valaki hol lehet kapni Mo.-on? Mert annak ellenére hogy drága én venni akarok egyet...mint a nevében is benne van itt a design is fontos tényező.

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy be kell rúgni

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.