Hozol ennyiért 1920-as projectort? 
Close the World ..... Open the Next!
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
(#51) Komplikato válasza Stalker-2572 (#48) üzenetére

Hozol ennyiért 1920-as projectort? 
Close the World ..... Open the Next!
Szivesen láttam volna egy ilyet is a tesztben:
[link]
Jókat hallottam róla...
A 244T nekem bejött bár egy kicsit kényes, de jó, elmegy. 
Bocsánat látom már más is felvetette.
Esetleg egy 26-os EIZO is bejönne még.
[Szerkesztve]
gyúrunk vazze
szólj az Eizonak, hogy adjon.

Nekem egy ilyen cikkben említett P24 moncsim van, nagyon elégedett vagyok vele. Annak idején még a Prad.de tesztje alapján döntöttem. Eredetileg a Dellt szerettem volna, de végül a banding miatt elpártoltam a P24 felé.
Király moncsi.
06-20-967-49-64

Szvsz meg, sokkal nagyobb képet kapsz és távolabbról a szupernagy felbontás hiányát sem vennéd észre. Meg ekkora felbontáshoz, már SLI-s high-end konfig dukál.
All Black...

1920*1200hoz minek SLI? 
Szerintem egy ''sima'' 8800GTX elég lenne.
Ezzel a nagyfelbontással azért komoly gondok vannak, mindenn
HW-en. Tudom itt szívok vele, nem játékra találták ki, nem videózni, hanem dolgozni. Arra viszont egy álom, Játékra, videózni inkább egy 720as LCD tv-t vennék a mai agyammal.
Ekkora képen személy szerint nem látom a különbséget mozgó képnél(HDfilm). Simán elég a 720p, jó ha megállítod és előveszed a nagyítót akkor látszik, a másik gondom ezzel, hogy én inkább széthúzom a filmet, mintsem natívban nézzem, mert a méret a legfontosabb ha filmet nézek.
Bánom már azt a 82-es Samsung LCD-t hogy nem vettem meg.
gyúrunk vazze

hát azé pont a 24-es wide jó arra hogy 1920x1080p videót nézegess full felbontásban.
ha monitort vennék akkor most már csakis 21-es sima vagy 24-es wide jöhetne szóba mivel 19-est nem veszek mert felesleges 
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

láttál már te projektor képet?
én minden héten kivetítek templomban de még ha ingyen adnék se kellene otthonra annyira tré a színhűsége meg a felbontása és kb annyiba került mint egy 24-es wide monitor 
szal a projektor kivetítésre való tűrhető minőséggel (úgyis csak az olvashatóság a lényeg) a monitort meg ne hasonlítsuk már projektorhoz
szerintem 100ból 99-ember inkább a 24-es wide TFT-t vinné mint a projektort 
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

projektor és projektor közt nagy különbségek vannak 
vannak már szép számmal hd-projektorok, és hát a színhűségre nézve is lehet válogatni különböző technológiák közül
szóval én vagyok a 100. 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[ Szerkesztve ]

Szerintem nem magadból kéne kiindúlni 
1920*1200hoz minek SLI?
Szimulátorokhoz pl., STALKER-hez meg az összes többi fél éven belül megjelenő játékhoz.
All Black...

Már ne is haragudj Gabás, de hol kapsz egy ilyen projektor 200e környékén?
Mert ugye a kolléga azt írta, hogy ''ennyiből már lehet venni projektor is''.
Ami igaz is, csak kurva messze lesz a képe egy 24es wide monitorétól 

Nekem Acer AL1916Ws van (ami ugyanúgy néz ki, mint az itt tesztelt nagytestvére), meg egy gondom: nem tudom hogy lehet leszedni a monitort a talpáról. Amikor összeraktam, nem volt semmi gond, simán belement, kattant egyet, de szétszedni meg nem tudom (költözéskor pedig jó lenne visszarakni szépen a dobozába...)
Mi a trükkje?
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Annyira nem lehet rossz
[link]
All Black...
Ennek ellenére ilyen öüsszegek mellett én is inkább projektort vennék, bár saz sem olcsó fenntartású.
Különösen filmnézésre.
Egyébként is tele a boltok nagyméretű tft tévékkel 
Fej! Tor! Potroh!

A Dell 2407WFP monitor tesztjéhez szeretném hozzáfűzni: Egyetlen problémám van a Dell 2407WFP monitorral: desktop módban, ha fehér a képernyő, akkor villog a monitor. Például egy üres word dokumentumnál, vagy egy fehér alapú böngésző ablaknál. Multimédia és Game módban viszont lecsökken a megjeleníthető színek száma és darabos lesz a színátmenet, mint a teszt is írja, sávosodás látható a képernyőn. Szóval vagy villog, vagy darabos (sávos) a színátmenet. Lehet választani.

Lehet, hogy kifogtál egy hibás példányt. Nekem 2407WFP A03 van és semmi ilyen baja nincs. DVI-n hajtod? A színe is tökéletes desktop módban, se banding se egyéb.

Azt hiszem, hogy nekem A04 verzióm van, majd megnézem a hátulján. Ezek szerint változtattak rajta valamit. DVI-n használom, így tűéles a kép.
[Szerkesztve]
Jó teszt, tetszik 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Megnéztem a hátulján: Dell 2407 WFP A04. Ez bizony desktop módban villog. Multimédia és Game módban meg sávos.

Dell 2007-tel én anno befürödtem, vibrált, még a cserepanel is, és a szerviz se volt jófej. Azóta egy 244T elégedett tulajdonosa vagyok. Ja, és grafikára hsználom 
ASUS Rampage II Gene / i7 920 / 6GB 1333 Corsair / E-MU 1212m / 1TB Samsung / Intel X-25 / MSI 4850 / Samsung244T

remek teszt, mostanában fogok venni egy hasonló állatot és előtte gondoltam elolvasom. jól tettem, mert eredetileg a TN-es Samsung lett volna, de ezek után inkább vissza a Dell-hez.
egy kérdésem lenne, mert rendkívül tudatlan vagyok a témában. ezt a felbontást milyen vga kell, hogy kielégítse? konkrétan egy nem mai Radeon 9800 Pro 128MB IceQ-ról van szó (dual dvi van rajta azt tudom). fogja tudni ez a natív felbontást értelmes sebességgel meghajtani?
Sent from my Windows Phone

ú pé

Nem ismerem a 9800-at behatóan, de szerintem simán meghajtja. Nekem most ideiglenesen egy GMA950 hajtja meg az ugyanilyen felbontású monitort és megy így az Aero rendesen, szóval a 9800-nak is mennie kellene. Ha nem Vistával használod akkor meg tuti jó lesz vele, ez a felbontás nem okozhat neki problémát. A játék más kérdés, de tudom hogy nem arra célzol. 
http://engine-designs.com
Egyszerűbb játékok nálam simán mennek egy ''őskövület'' X700 Pro-n.
Szerk: Egy EIZO-t is beszerezhettetek volna, ha jól láttam, megint elkezdte valaki forgalmazni.
Szerk2: Egészen biztos, hogy a ''mély fekete'' ellentéteként közkeletűen használatos a ''magas''? 
[Szerkesztve]
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

itthon már csak Vistáim vannak, XP-k csak virtualban 

Egy kérésem lenne, ha valaki éppen ráér ilyesmire. Szándékozom venni egy 24'' monitort, csak kissé tartok tőle, hogy a natív felbontáson esetleg nem bírom majd kiolvasni a betűket. (Munkahelyen egy 19'' van és muszáj volt 125% dpi-t használnom, mert kifolyik a szemem 100%-on. Igen, a szemem sem túl jó.) Valaki megtenné, hogy csinál egy screenshotot 1920x1200-ban és elküldi nekem (vagy felrakja valahova a képet)? Ha az asztal ikonjai látszanának, meg esetleg egy IE normál betűméreten... Olvastam még, hogy nem natív felbontáson sem produkál nagyon rossz képet pl. a Dell. Esetleg egy ilyen is jöhetne. Köszi bárkinek, aki veszi a fáradságot. (El kellene menni persze élőben megnézni egyet, csak sajna most nincs rá időm...)
JaniS
[Szerkesztve]

egy screenshotból szerintem nem sok minden fog kiderülni, mert te a saját felbontásodon fogod nézni. ha meg zoomolsz már értelmét veszti. szerintem mindenképp élőben ajánlott megnézni.

Ha eredeti méretében nézem meg a screenshotot, akkor nem ugyanazt a betűméretet látom, függetlenül a monitoromtól? Akkor jó ötletnek tűnt, mikor kérdeztem... Persze, egyetértek, élőben (is) meg kellene megnézni.
JaniS
[Szerkesztve]

Ne aggódj a nagyobb felbontás miatt (csak ha játszol is és nincs izmos VGA-d)!
Win XP alatt állítható a betűméret (Vezérlőpult/Megjelenítés/Megjelenés fülön 'Betűméret' ill. Speciális gomb). Szerintem az ikonok mérete is állítható Registryben vagy megfelelő segédprogrammal, talán a TweakXP-vel. Úgy tudom, Vista alatt még könnyebb dolgod van, ott fokozatmentesen állítható az asztali ikon- és a betűméret (nem használok Vistát, akinek az van, erősítse meg, vagy cáfolja). Szóval ne ez tartson vissza a vásárlástól 
I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009
Hova tuntek a kepek a tesztböl 
Don't go home! Many people have died there!

Erről a monitorról tud valaki valamilyen infót mondani: LG L246WH
Köszi!
büdös a ****, de jó!

Nekem a 245T tetszik, "amely a 244T kicsit átalakított változata". Sokkal szimpatikusabb a külseje, és egy picivel gyorsabb is. Mostanában bruttó 200 körül van. Kár, hogy nem tudtátok letesztelni!
Mivel nem csak munkára használnám, így tartok az 1920-as felbontású játékok sebességcsökkenésétől. A Radeon 1650 XT-met most is inkább 1024-ben használom. Van tapasztalatotok arról, hogy mekkora erőforrsásigény változásra számíthatok ekkora pixeltöbbletnél? A 245T esetében mennyire változhat a játékok élvezhetősége, ha nem natívan hajtom őket?
A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

Esetleg tud valaki mondani valamit a 244T és a 245B paneljéről ditherelés szempontjából? Főleg a PVA paneles típus ditherelése érdekelne! Előre is köszönöm annak, aki meg tud osztani pár grey-scale-s fényképet. 
http://ted.com/talks/lang/eng/ken_robinson_says_schools_kill_creativity.html

Az inputlag mérése során ugye csak a millisecundum első két számjegyét (és nem az utolsó kettőt) kell figyelembe venni?

Az utolsó kettőt... 1000 ms = 1 s
Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!