Szakembertől azért elég láma az írás... Mondom ezt annak ellenére, hogy én nem vagyok szakember.
Memóriát akar bővíteni, de ''ehhez minimum alaplapot kell cserélni''. Miért kellene? Lehet még SD RAM-ot is kapni, nemhogy DDR-t.
Gyengébb minőségű alkatrészek, amik már ''sajnos'' nem külön kártyán ülnek, így nem ''szerelhetők''? Haha, az lenne gáz, ha a jól felszerelt, 20e Ft-os Asrock lapot még szerelgetni is kellene. Milliméteres falú házak? Ja, vannak olyanok is, de vannak centis falúak is. Aki papírházra épít, az megszívja, de ez már a Bibliában is így volt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
P3-P4 váltás nagyon fájt neki, aztán most ''naénmegmondtam'' érzéssel örül a Core architektúrának. Senki nem kötelezte a váltásra, egy 1200 MHz-es Tualatin P3-mal akár ki is húzhatta volna a Core2 Duo-ig (1 GB RAM, XP simán elfut rajta, még videót kódolni is lehet rajta).
Évente installál oprendszert? Nagy szakértő lehet, felinstallál minden xart, aztán csodálkozik.
Neki jó lenne a 2110-es Nokia telefon, ma már nincs olyan? Hát ja, de nem kötelező használni a fényképezőt, és a 3 G-t se, márpedig ezeket ma olcsóbban kapja, mint anno a 2110-et full fapaddal.
A DVD-s zavarodottságát már nem is kommentálnám, amatőrök szoktak ezzel dobálózni, akik nem értik az egészet.
Nem azt mondom, hogy nincs némi igazság a mondanivalójában, de ez üzlet, a kényszerítő erő nem fizikai, hanem pszichológiai. Ha vigyázott volna rá, még most is használhatná a 2110-esét, de ha nem, akkor a 6310i-jét. Ahogy a P3 gépét is, RAM-ot is találna még bele a bővítéshez. 
Az Asus üzletpolitikáját nem emelném ki a többi közül, csak egy cég, ami nagyobb profitot akar. Nem kötelező megvenni a 83e Ft-os lapot, ugyanaz a proci belemegy az alig melegedő, jól felszerelt, stabil, és nem utolsó sorban 20e Ft-os Asrock lapba is.
Legközelebb légyszi a nyomtatható változatot linkeld.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke