Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) MLaca

MLaca
(HÁZIGAZDA)

nem kristályokkal meg egyéb hülyeségekkel kellene foglalkozniuk a távolkeletieknek, hanem végre elkezdeni minőséget gyártani! annó msi szubnoteszt vettem, mondván ezt csak nem tudja elbaltázni a gyártó, hiszen intel az egész bele, csak ad neki egy köntöst azt csókolom. tévedtem, 2 hét után beadta a kulcsot a gép, a forgalmazó szó nélkül cserélte más gyártó termékére. valószínűleg nem csak az enyémet érintette a halálozás.

nem akarok egyetlen gyártó ellen sem felszólalni, csak azt szeretném, ha végre a belbecs lenne az érték, nem a haszontalan külcsín! mi lenne, ha végre nem hülyeségekben versenyeznének (lásd még: 1 kW tápegység PC-be), hanem valóban, a vevő számára is értékes dolgokban, részeletkben. csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni, köszönöm, leülök magamtól is.

http://mlzphoto.blog.hu/

(#2) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Ez egy jó gép, csak felesleges rá a Svarowsky, és kicsit olcsóbban kellene adni. Akkor talán vennék egyet.

Egyébként volt a kezemben a múltkor egy Packard Bell noti. Bameg, az nem semmi volt minőségre.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#3) csudri válasza Jim Tonic (#2) üzenetére

csudri
(őstag)

Packard Bell-t én is fogtam a kezemben, bortány...

Vortex World Domination

(#4) Pompi válasza Jim Tonic (#2) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''Ez egy jó gép, csak felesleges rá a Svarowsky, és kicsit olcsóbban kellene adni. Akkor talán vennék egyet.''

Van Svarowsky nélkül is - sőt előbb volt kristályok nélkül.
December óta használok egy ilyet, sőt többes számban is beszélhetek, mert 3 darabot vettük és semmi gondunk vele. Nettó 215 ezer körüli nagyker árával (igaz nem 1.8-as hanem 1.6-os CPU van benne) még most is elég jó vételnek számít szerintem.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#5) Scoobyka

Scoobyka
(őstag)
LOGOUT blog

amúgy [link] olcsobb jobb :D

[Szerkesztve]

(#6) Renwick válasza MLaca (#1) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Na, erről nem is tudtam, sajnálom.
Mondjuk még jól jártál, hogy cseréltek, noteszgépet javíttatni itthon (gyakorlatilag márkától függetlenül) annak ellenére nem egy leányálom, hogy sokat javult a helyzet az évek során...

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#7) MLaca válasza Renwick (#6) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

ugye? pedig annak idején hogy ajnároztuk mindketten a kis msi-ket :(

http://mlzphoto.blog.hu/

(#8) efi99

efi99
(fanatikus tag)

Végre egy notebook, ahol oldalra nem teniszpályát, hanem numerikus billentyűzetet helyeztek el.

Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.

(#9) Utopista

Utopista
(kvázi-tag)

Az asztali gépemet cseréltem le egy ilyenre, jobban mondva a nem kristályos kivitelre. Szerintem nagyon jó. Csak apró hibái vannak, amelyek közül többet is említ a teszt. Ilyen pl. a LED-es probléma vagy a tükröződő felület. Engem nem nagyon zavarnak a színkódolt audio csatlakozók, viszont jobban tetszene, ha nem az elején kaptak volna helyet.
A teszttel annyiban nem értek egyet, hogy a klaviatúrának stabil alapja lenne (Hacsak nem javítottak azóta ezen a szérián). Haverok gépeivel összehasonlítva (két ASUS és 1-1 HP és Fujitsu-Siemens) ez a ''legsüppedősebb''. Az alátámasztást jobban is megoldhatták volna.
Még a kristályos változat ára is barátságosnak mondható. Ár, teljesítmény, felszereltség arányt nézve szerintem a legjobbak közt van, ha nem a legjobb.

A kristályos ''luxuskivitelről'' előszőr hallva, azt hittem, hogy ez milliókba fog kerülni és igazi pénzszaróknak találták ki! Hát mégsem, úgyhogy örülhet a magyar paraszt :DDD!

üdv.

Pedro

(#10) Renwick válasza MLaca (#7) üzenetére

Renwick
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ja, bár ettől függetlenül én még nem írnám le az MSI-t. A nejemnek például azóta is gyönyörűen megy az S270, igaz mostanában ritkán használja...

üdv

R.

I see you blaming each other -- And I love you still

(#11) Akheron válasza efi99 (#8) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

[link] :) No melyik szebb?

Tudom, tudom, ez 17-es, így nem igazságos... :B

[Szerkesztve]

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

(#12) CSorBA

CSorBA
(senior tag)
LOGOUT blog

wow, én könnyen megszoknám, a kiosztása szinte pont ugyanolyan, mint az én asztali billemé: [link] :)
szerk: sajna a képen épp nem a magyar van, de amúgy pont olyan :) jobb shifttől jobbra a hosszú í :) Én már teljesen megszoktam :D

[Szerkesztve]

LEMONS. Perfect for orangejuice.

(#13) wierra

wierra
(tag)

Ha exkluzív noteszt akartok tesztelni, kérjetek be Fujitsu Siemenstől egy Lifebook Q2010-est... :) Ez az a notebook, amilyen sosem lesz nektek :D
[link]

[Szerkesztve]

"Fun starts @ 5500 rpm. Greyout comes @ 7600 rpm." - B16A2 VTEC - - - - - - - "If Honda does not race, there is no Honda." - Soichiro Honda

(#14) Akheron válasza wierra (#13) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Ahogy elnézem, nem is kellene. Nem igazán tetszik a dizájnja; szerintem még csak komoly üzleti gépnek sem néz ki. :B Elvégre ki az, aki csillogó felületű üzleti gépet vesz?Nem véletlenül olyan az IBM ThinkPad és a HP nc sorozata, amilyen. Másrészt meg ezen pöcökegér sincs. :)

Nekem erre fáj a fogam; néhány hét múlva be is szerzem a tervek szerint: [link]

[Szerkesztve]

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

(#15) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Talán rózsaszínben kellett volna kiadni ezekkel a kristályokkal, akkor bizonyos hölgy vásárlóknak talán jobban tetszene. ;]:D

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#16) Jim Tonic válasza csudri (#3) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Hát, nem tudom, neked mi volt a kezedben, de ami nálam volt, az megalázóan szép és jó volt a többire nézve.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#17) Ősember

Ősember
(PH! addikt)

ár/teljesitményben nem éppen bajnok... de legalább akkor valami másban lenne kiemelkedö :F

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#18) Pompi válasza Ősember (#17) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A kristályokban kiemelkedő - elvileg.
Mondjuk a kristály nélküli verzió elég jó ár/teljesítmény aránnyal bír szerintem (és kevésbé giccses).

(#19) wierra válasza Akheron (#14) üzenetére

wierra
(tag)

Szerintem még nem látted te ezt a cuccot élőben...annyira basz oda, mint a Motorola RAZR debütálása, amikor még senki sem gyártott penge-telefont...
Hogy ki vesz ilyet? Akinek van 1 milla + FA-ja...nomeg, aki ennek megfelelően nem Bömössel vagy Merdzsóval tolja, hanem min. Bentley-vel... :D
Pöcökegérrel is lehet kérni :)
Subjektív, de sztem a HP és Lenovo notások primitíven randák.
Egyik kedvencemről: [link]

"Fun starts @ 5500 rpm. Greyout comes @ 7600 rpm." - B16A2 VTEC - - - - - - - "If Honda does not race, there is no Honda." - Soichiro Honda

(#20) PLacc

PLacc
(senior tag)

''A gépet az it.news.hu hasábjain nemrég megjelent Vista bemutatóhoz is felhasználtuk..''

Nah, itt nekem sehogy sem jön be a Vista bemutató, pedig kiváncsi lettem volna, hogy Vista alatt bírja-e akkuról a gép az 1 órát. :D

Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm! Rólam írták: http://tinyurl.com/prohardver

(#21) Pompi válasza PLacc (#20) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Itt a cikk: [link]

(#22) PLacc válasza Pompi (#21) üzenetére

PLacc
(senior tag)

:R :R

Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm! Rólam írták: http://tinyurl.com/prohardver

(#23) take.a.ride

take.a.ride
(kvázi-tag)

hat ez valami istentelenul gagyi modon nez ki, a legfapadosabb IBM vagy Sony is feltorli vele a padlot (az Apple-t meg se emlitsuk).

aki tele van, az nem ilyen giccsparadet vesz.

(#24) Wask

Wask
(lelkes újonc)

Sziasztok én vettem egy m677 Crytsalt, ami a cikkbe is van. Nagyon meg vagyok vele elégedve, de 1 gondom van...jóanyám kidobta a driver cdt:( Megpróbáltam beszerezni msi honlapjáról de teljesen már driverek vannak fent mint a cd-n! Aki vett ilyen notit és birtokába van a cd, kérem keressen meg....msn: wask@freemail.hu e-mail:wask@freemail.hu! Ráadásul mindhol ott van a Vista logója és marhára nincs msi.com on Vista driver ehhez a chipsethez, NVIDIA C51MV+MCP51M. Én ugy tudom ez van benne! Szal, akinek van birtokába ilyen cd mert vett ilyen notit, az kérem irjon! CRYSTAL és nem sima!

MSI PR200 Crsystal Edition 12,1" T7250 2.0Ghz 2GB Ram 320Gb HDD

(#25) laceeek

laceeek
(fanatikus tag)

egy darabig én is szemeztem ezzel a notival de nem vettem meg mert nem érte volna meg szerintem megvenni játékre ezt a notit egyhogy várok még egy kcsit hátha alkot még vmit az msi

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.