Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#351) Jhericho válasza izomhod (#350) üzenetére

Jhericho
(tag)

öööö... hmmmm.. az nem túl használható részemről legalábbis... P2k Commanderr-el tudod megtenni a elgjobban.... Amugy atelefon memóriába kell másolni: P2k:/a/mobile/skins/

Windows lefordítva apacsra: Sápadtarcú várni homokóra.

(#352) izomhod válasza Jhericho (#351) üzenetére

izomhod
(senior tag)

modmy moton van ez a progi?

a gyári nem lát iyen könyvtárat, hogy skins (vodás a teló)

(#353) Jhericho válasza izomhod (#352) üzenetére

Jhericho
(tag)

jaja

(#354) izomhod válasza Jhericho (#353) üzenetére

izomhod
(senior tag)

neked letölti?

[link]

csak usb-n enged kapcsolódni, vagy bt-n is?

usb-n nem akarok, mert félek, hogy elpukkan a teló

(#355) Jhericho válasza izomhod (#354) üzenetére

Jhericho
(tag)

nekem letölti...

(#356) izomhod

izomhod
(senior tag)

van egy ilyenem eladó, vodás, 11 hónap garival Debrecenben

[http://hardverapro.hu/apro/motorola_v3xx_elado_vodas_11honap_garancia/friss.html]

[ Szerkesztve ]

(#357) Jhericho válasza izomhod (#356) üzenetére

Jhericho
(tag)

meguntad izomhod? :DDD

(#358) Jhericho

Jhericho
(tag)

nekem kezd ebből a talóból elegem lenni:D szétesett és most szervízben van 2 hete...

(#359) biker válasza Jhericho (#358) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hogyhogy szétesett?

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#360) Jhericho válasza biker (#359) üzenetére

Jhericho
(tag)

nyikorog, leválik az akkufedél, a headsetról levált a panel ami a nyomógombnál van, lifeg a flipje meg iylenek.. tököm tele van a telóval meg a rohadt t-mobile-os szofttal is....

(#361) biker válasza Jhericho (#360) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hmmmm.
nekem bírja (még)

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#362) papi77 válasza Jhericho (#360) üzenetére

papi77
(őstag)

Vodás se jobb :O

"Ma teszem a dolgom,a jövőben meg majd pihenek..."

(#363) hesszan

hesszan
(tag)

Lassan 2 éve használom.

A beépitett böngészője valóban opera alapú és sztem symbianos IE -vel is felveszi a versenyt. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Kevés telefonban láttam ilyen beépitett böngészőt.

1GB memokari

2x szerviz: 1 kihangositó (SW ugyanazt feltolták rá), 2 nem ébreszett + headset csere (uj szoftver :)

Lassan érik a cseréje, de nagyon meg vagyok vele elégedve, bár a telefonról havi 2-300mb net, 100sms, 40 óra beszélgetés, 2-3óra videotelefonálás. Régebben kibirta nap végéig. Manapság sajnos már napi 2x töltöm :S és navigombok nagyon elhasználódtak, kopottak, és nincs nyomáspontjuk (egyik ism. mondta: érintőbillentyűs lett, csak jó erősen kell nyomni) Egy aksicsere és egy gombsor csere ráférne, és még mindig profi a telefon.

Nekem illesztési hiba, figyegés, recsegés nincs. A telefon egykét helyen karcos lepattant a festék, de az a helytelen használattól adódott. A kijelző feletti két kis gumi távtartó (ha összecsukom az tartja/tartotta el a kijelzőt a gomboktól) kb 1-2 hónap alatt kiesett és azóta sincs benne.
Szervizbe másodjára kértem hogy pótolják, elmaradt :F nem volt kedvem ezért reklamálni visszaküldeni megint 1-2hétre...

Összességében a telefont használni nagyon jó! menü zene net/wap memókari mind ugy müködik ahogy kell. (sok funkcióját nem használok pl naptár)

Amik zavartak/zavarnak:
- ha usbröl töltöm akkor a memoriakarit leválasztja (ha kapcsolatokban más választok akkor meg a szoftver nélkül nem tölt) és ilyenkor nem lehet memkarin lévő javas cuccot futtatni.
- a moto szoftverrel az smseket leszedni mindig macerás. nem tudja egyböl lementeni az összeset mmsnél elakad (amig erre rájöttem hogy ott áll meg BRR) és sztem logikátlan a kezelése is mert vagy sorszám.txt lesz vagy ölmlesztve xml-be. Mind a kettőben nehézkes a keresgélés.
- gyári email klienst nem tudom gmaillel használni :F (vodamail simán megy és jó is)
- hivás közben wapozni lehet de javas progit futtatni nem
- 1 csatija van. Vagy headset vagy töltő (tudom BT headset de skót vagyok)
- kamera csak végső esetben használható kategóriához képes sztem angyon gyenge :F (V3x -ben sokkal jobb volt)
- a hívásoknál 1 személy egyszer szerepel nem tudom visszakeresni hogy pl hivtam 12:30 és 13:35 és 14:45kor. Csak azt mutatja hogy 14:15kor hivtam :(

jah meg hogy a pdf txt xls doc zip nem ismeri fel. Tudtam mikor emgvettem, de az talán hiányzik. MEg hgoy ne csak 3gp -t játszon le. ha benne lenne akkor számora tökéletes lenne. Esetleg Gps bár az annyira nem hiányzik csak félévente 1x mikro eltévedek :D

[ Szerkesztve ]

Sungdurung

(#364) Jhericho válasza hesszan (#363) üzenetére

Jhericho
(tag)

lejátsza az avit is csak nagyon macerás a konvertálás... amugy a telefonkönyv az szoftvertől függ és sajnos a szolgáltatók egy csomó mindent blokkoltak a telefonban... csakhogy. a szoftverfrissítés az ugye garancivesztéssel jár. sajnos... amugy jó a telefon csak amiket eddig leírtam az igen idegesítő... és felemás amire kicserélték a kijelző feletti csavarfedő gumipöcköt. és minden egyéb hiba visszajött megint lifeg minden meg nyikorog....

(#365) n@p@lm válasza hesszan (#363) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

nemébresztés nálam is játszik.
"már" nem érdekel.
ezelőtti két motorolám szintén eljátszotta ezt.
úgy látszik moto sajátosság :)

ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

(#366) hesszan válasza Jhericho (#364) üzenetére

hesszan
(tag)

tehát ha az avit konvertálod (3gp-be probáltam) igen akkor lejátsza, de akkor már nem aviról van szó hanem 3gpröl (amiben én nem tudok tekerni) használható lenne vonaton pl egy filmet megnézni, de mivel nincs tekerés ezért ha valaki becsörög akkor kezdhetem előlröl a filmet ami nem tul barátságos ha esetleg már a 90% ig eljutottam. Szoval ezt én nem használom, illetve 15-20 perces cuccokra szedem igy olyan sokat nem kell ujra néznem. De egyetértek: nagyon macerás! inkább zenét hallgatok net/wapozok rajta.

ébresztés felettébb boszantó mikor ezért kések el.. nekem a most nyári szervizben gyári voda sw frissités megoldotta, azóta ébreszt mindig..

[ Szerkesztve ]

Sungdurung

(#367) biker válasza hesszan (#366) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

miért ne lehetne tekerni?
hosszan nyomod a tekerést, akkor teker, rövidre léptet a köv trackre
minden telon ilyen, amit eddig láttam, moto, nokia, se

(#368) biker válasza hesszan (#366) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jut eszembe, becsörög, megáll, leteszed NEM BECSUKOD! és akkor folytatja magától.
ugyanígy bejövő smsnél is. olvas, válaszol, kilép, folytatás

onnan tudom mindezt, hogy egy hétig ezt játszottam kórházban...

(#369) Jhericho válasza n@p@lm (#365) üzenetére

Jhericho
(tag)

nekem mindig ébreszt.

(#370) qdak

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

miért vana tesztben h a belső kamerával nem le7 fotozni ?

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#371) Jhericho válasza qdak (#370) üzenetére

Jhericho
(tag)

nemtudom. de lehet:)

(#372) qdak válasza Jhericho (#371) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

jaja

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#373) hesszan válasza biker (#367) üzenetére

hesszan
(tag)

Videót nem tudok. 3gp-t. Van más formátum amit le is játszik?
(a zene az stimt azt én is haszálom ugy ahogy mondod)
most nincs 3gp a telon de ki fogom próbálni...

Sungdurung

(#374) biker válasza hesszan (#373) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

3gp-t meg én nem rakok rá, csak mp4-et :) ebbe vidáman lehet tekerni.
150kbit / sec. stereo hang. ezt lejátsza.
ha kell, a pontos paramétereket is megadom.

mit csinál tekerés helyett?
és hívásnál kilép? nekem onnan folytatja a lejátszást, ahol állt.

(#375) hesszan válasza biker (#374) üzenetére

hesszan
(tag)

hát jah én csak a 3gp-t probáltam, leginkább nem reagál a tekerésre, avagy azt hiszem a köv filmre lép.

Sungdurung

(#376) xmad

xmad
(senior tag)

hali! ez a telefon miért kerül 63ezer forintba a vodafone-ba? számomra ez érdekes.

(#377) bope87 válasza xmad (#376) üzenetére

bope87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez tényleg jó kérdés, mert akkor is ennyi volt mikor én vettem úgy jó 1 éve (na persze nem a Vodánál :D)

Az érzelmek végleteit éled át... ez nem bűn, ettől vagy ember!

(#378) Ppanda

Ppanda
(újonc)

A T-Mobile-nál 16. Tegnap még volt is... :)

(#379) bope87 válasza Ppanda (#378) üzenetére

bope87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Annyiért nagyon jó :)

Az érzelmek végleteit éled át... ez nem bűn, ettől vagy ember!

(#380) arni1 válasza bope87 (#379) üzenetére

arni1
(újonc)

Sziasztok!

remélem jó helyen kérdezem a következőt:házat kellene cserélni a v3xx-emen(egy esést megsínylett az előlap). még voda garancia van rajta,de azt nem tudom hogy házcsere benne van e. Tudtok-e Debrecen környékén(nyíregyháza,miskolc még esetleg)gsm-est illetve magánszemélyt aki meg tudná ezt oldani lehetőleg garanciavállalással(gondolok itt egy két hétre) és persze nem olyan drágán(bocs csóró vagyok :D ).

Hesszan!ha sikerül lecseréltetnem a házat, egy gombsorom lesz fölösleges,ha érdekel írj PÜ-t!

Előre is köszi a segítséget!

(#381) hesszan válasza arni1 (#380) üzenetére

hesszan
(tag)

Szia!

Köszi :))) nekem a használattól ment tönkre. kb 3 hónapja cserélte a szerviz (gariban) és még dec garis (1+1év) ugyhogy köszönöm nincs rá szükségem. Nov-Dec ujból beadom és lecseréltetem (ha elhasználódik addig) bár lehet addigra telefont cserélek....

Sungdurung

(#382) ttoth

ttoth
(tag)

Sziasztok!

(Másik topicba is írtam, de muszáj megtudnom a megoldást, beírom ide is)

Feleségemnek van Motorola V3i-je, és érdekeseket produkál. Ha hozzám rendel valamilyen csengőhangot, akkor az meg is faszán, úgy csörög, ahogy szeretnénk. A gáz az, hogy ha sms-t kap tőlem, akkor is az egyéni csengőhangomon csörög.

Nem hiszem el, hogy ezt csak így lehet, és biztos találkozott már közületek is valaki a problémával. Mi a megoldás? Segítsetek!

Köszönöm!

Űűű, de szép eketárcsa!

(#383) Sipi16 válasza ttoth (#382) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

A másik topikba már kaptál választ! :(((

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#385) ttoth válasza Sipi16 (#384) üzenetére

ttoth
(tag)

Válaszoltam is, csak ha jól emlékszem, elfelejtettem megköszönni. Szóval köszönöm a gyors választ! :)

Űűű, de szép eketárcsa!

(#386) qdak

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

nagy baj van vki help beraktam 1 memoria kártyát a teloba azota se kép se hang semmi :O
mit csináljak elötte rendesn működött :W

(#387) qdak válasza qdak (#386) üzenetére

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

up

(#388) rep3at válasza qdak (#387) üzenetére

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Sajnos a panelhiba gyakori ennél a tipusnál. Szerintem nálad is ez lehet a baj (imádkozz, hogy ne). Próbálj meg új softot rakni rá, hátha úgy életre kel. (modmymoto.com)

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#389) Andi92 válasza Jhericho (#351) üzenetére

Andi92
(újonc)

Hellloka! Hogyan tudom letölteni a skin managert és honnan? Mert minden hol néztem de nem látni. Hogyan rakhatok témát/skint a motorola w490-es telefonomra? Ha TCF fájlban vannak az alap témák a telefonomon? Vagy vegyen fel valaki msn-re és magyarázza el. Msn: t.a.92@hotmail.com . Köszönöm szépen!!!! Andi ;)

Pussy Andi ;)

(#390) Gézuka1976

Gézuka1976
(lelkes újonc)

Sziasztok,

Valaki készített már 3gp-s videókat aviból a V3XX-re?
Én már próbáltam pár programmal de nem sikerál mindig hibára fut!
Valahonnan még letöltöttem 2-3 3gp-s filmet azokat meg lejátsza minden gond nélkül!
Mi lehet a gond?
Esetleg ha valaki tud jó konvertáló progit azt megköszönném :)
Mellesleg a kisfiamnak akarom a Süsü-t felrakni a telefonomra mert most non-stop pfü-pfü rajongás van :C

Danke
Üdv G

(#391) trialboy

trialboy
(tag)

Szasztok!

Kaptam egy v3xx-es mobiltelefont. A hibája az, hogy nem kapcsol be, csak a kis pirosjel világít a külső kijelző felett, ha rádugom a töltőre, vagy az usb-re.

Mit tudok vele csinálni? Valószínűleg el van repedve az alaplapja? (mikrorepedés)

[ Szerkesztve ]

AMD Athlon 64 x2 6000+ 2.63Gz, ASUS M2N-SLI AM2+, MSI GeForce 8800GTS 320MB, 2x2048MB DDR800 Kingmax, Samsung 250Gb HDD, Windows 7 Ultimate x64 | Asus EEEPC 900HA/XP

(#392) Ricardo válasza trialboy (#391) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Akkor valószínűleg alaplapcsere? Vidd el megnézetni és kérj árajánlatot. Megmondják mi a hiba, és egy összeget. ha neked megéri, akkor megcsináltatod, ha nem akkor kuka, vagy alkatrésznek eladod.

(#393) trialboy válasza Ricardo (#392) üzenetére

trialboy
(tag)

Értem, akkor hétfőn beviszem megnézetni. Köszi szépen.

AMD Athlon 64 x2 6000+ 2.63Gz, ASUS M2N-SLI AM2+, MSI GeForce 8800GTS 320MB, 2x2048MB DDR800 Kingmax, Samsung 250Gb HDD, Windows 7 Ultimate x64 | Asus EEEPC 900HA/XP

(#394) biker válasza Gézuka1976 (#390) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

több tucatnyit csináltam, és itt is többször le lett írva a helyes kódolás. keresd meg :)
mikor kórházba mentem, telenyomtam filmekkel a 2GB sd kártyát, kb 150Mb / film

(#395) vinistv

vinistv
(kvázi-tag)

Sziasztok! Távol álljon tőlem, hogy bárkit is megsértsek, komolyan, de az utóbbi kb. 2 évben a Motorola karöltve zuhan a Sony Ericsson-nal együtt.

-

(#396) biker válasza vinistv (#395) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Konkretan egyikbol se jott ki olyan mobil, hogy lecserelnem a v3xx es a k800i mobiljaim

(#397) biker

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

v3xx esetén NE töltsd le a mobile phone tools 5-öt, mert b...hatod
felfrissítette magát, azóta kábelen azt mondja, ez a készülék nem támogatott, BT-n összetalálja magát, és nem kommunikál többet

most telepítem vissza a 4-est

(#398) Arni90

Arni90
(kvázi-tag)

Üdv. Nekem is v3xx-em van. Már lassan 2éves. Nagyon megízható kis teló. Lassan leakarom cserélni valami komolyabbra, de ezek a mai érintős kütyük annyira nem jönnek be. Lehet még egy darabig nyúzom :U

Adok, veszek, üzletelek.

(#399) csigafej

csigafej
(kvázi-tag)

sziasztok,

van egy V3xx-em, ami azt produkálja hogy nem tudom megnyitni az sms-eket, naptárat, médiákat, képéket, játékokat, csak a telefonkönyvet, a többire csak homokórázik...

valakinek volt már ilyen, mi a megoldás rá? garija már lejárt úgyhogy a szoftverfrissítéstől sem riadnék vissza, csak hgoy a Motorola Software Update programmal nem tudom frissíteni, mert azt írja nincs újab SW

valakinek ötlete?

köszi

(#400) sto1911

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Udv!

Tudja valaki, hogy hogyan lehet ezt a tipust fuggetleniteni? Turbo sim nem volt jo vele. Fozott szoftvert lehet ra tenni? Vagy barmilyen mas szoftot hazilag? (Itt ocsemen kivul mindenki telenoros, o meg vett masik telot, es ezt akarom hasznalni, azert kerdezek ilyesmiket...)

Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.