Igen, ez valóban így van. Elsőre nekem is furcsa volt, de ez van.
A belső memóriáját meg csak a telefonhoz adott progival látja a windows alatt.
--- Knock Nevis ---

Igen, ez valóban így van. Elsőre nekem is furcsa volt, de ez van.
A belső memóriáját meg csak a telefonhoz adott progival látja a windows alatt.
--- Knock Nevis ---

mac alatt is.
Biker: Minden motorola telefon amelyik bővíthető az teleszórja mindenféle rendszermappákkal a memóriakártyát. De a nokiánál is ez van, és asszem a Samsungnál is.
[ Szerkesztve ]
Windows lefordítva apacsra: Sápadtarcú várni homokóra.
de legalább le lehetne törölni...
attributum módosítás után sem lehet...
Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

gondolom formázni is próbáltad... De próbáld meg parancssorban is formázni.
van rajta adat még, nem volt kedvem még másolgatni 
de persze, formázásra jó, csak ....sza meg az anyját, hogy a kérésem nélkül teleszemeteli a kártyát.
jóhogy nem formázza le magának pl. mert neki ez tetszik...
Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

mar mas is irta, most en is szembesultem vele, hogy ha egyedi csengohangot allitok be vmilyen kontaktomnak, akkor ha smst kapok tole, akkor is vegig lejatssza a fel perces csengohangot. ez nagyon gaz
konyorgom mondjatok vmi trukkot amivel ki tudom ezt iktatni!
(amugy ha a kontaktoknal a tulajdonsagoknal van olyan h "category", abban work family stb. ez mire jo ha beallitom? lehet a csoportokhoz csengohangot rendelni? ha igen akkor hogyan? netan ha igy varialom a csengohangjaimat, nem pedig egyesevel, akkor bekenhagyja az sms hangot?
elore is halas koszonetem!
Tudtommal ennek megváltoztatására nincs mód.
Talán, ha leveszed, rezgőre állítod az SMS jelzőhangját.
...

ez eleg rossz hir
akkor se lehet semmit csinalni, ha nagyon belenyul az ember a telefonba? mitn a modmymoto.com ?

sajnos nem... De lehet hogy a seemmel lehetne szórakozni kicsit és akkor jó lenne.... Utána kell kérdezni modmymoto fórumon

Halihó !
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy a manóba tudok témát feltenni a Motorola V3XX-re mert letöltöm gépre, de eddig még nem tudtam sehogy úgy rávarázsolni a telómra h abból téma legyen. Egyáltalán lehet vhogy vagy hagyjam a fenébe?
Valaki segítsen
Előre is köszi
L.L. 
Engem az érdekelne, hogy hol lehet beállítani, hogy egyedi csengőhang használatakor az SMS érkezésekor és telefonhívás esetén ne ugyanaz a hang menjen le?
[ Szerkesztve ]

kiderítettem.. Sehogy...
Akkor még egy kérdésem lenne. 
Egy mp3 zeneszámból vágtam ki egy részletet, ami szintén mp3 formátumú fájlként került fel a telefonomra. Amikor megpróbálom lejátszani, kiírja, hogy nem támogatott formátum és felteszi a kérdést, hogy törlöm-e.
Ilyenkor mi lehet a probléma? 

az hogy többnyire csak 128kbps-os tömörítettségű MP+-akat játszik le, ezért le kell tömöríteni mert ha nem teszed akkor bosszúból nem játsza le... Nemtudom mi az értelme ennek. De 128kbps-os tömörítéssel lejátsza.
Amivel én ezt teszem: [link]
128kbps ; CBR
[ Szerkesztve ]
Köszönet a segítségért! 

Tegnap cseréltem le a V3x-emet XX re, eddig tökéletes.
Egy dolog, vagyis inkább kettő.. nagyon zavar:
- Az ezüst színű témánál egy kicsit le van kerekítve a menüsor bal és jobb oldala (alul)
Hogyan lehetne ezt helyrehozni? Nem kell nekem másik skin, ezt akarom átszerkeszteni. Lehetséges ez?
- Valamint ugyanezen a menün lévő (2db: opciók, főmenü) gomb funkcióját hogyan lehet állítani, mert a többi gomb mellett ezek nem voltak a listán, -ha jól emlékszem V3x en bal soft, jobb soft volt-
Megköszönnék pár gyors választ 
Üdv

valaki megtudná e mondani hogy van e valahol vagy hol lehett venni mini usb átalakítót amire lehett csatlakoztatni egy rendes fülhallgatót 

tudsz csinálni magadnak mégpedik ott van a modmymoton

ha megyek amerikaba (NYC) akkor ott fogom tudni hasznalni a v3xx-et? hogy kell bellaitanom a halozatot?
koszi
Minekután a Motorola amerikai cég, meglepő volna, ha nem használhatnád pont ott. 
Semmit nem kell beálítani, az automatikus beállításokkal menni fog.
[ Szerkesztve ]
...

akkor jo
de en atallitottam 900/1800-ra, hogy a 3g ne fogyassza az akksit ha nem hasznalom. ezek szerint akkor vissza kell allitani automatikusra
koszi!!!

nemazért de azt hagyd békén mert sztem ott se fogsz 3g-t használni

Sziasztok, lenne egy pár kérdésem azokhoz akiknek van ilyenjük.
Én a minap vettem egyet, elvileg gyárilag függetlent GSM boltból.
Kék Motorolás dobozban kaptam.
Előszöris egy sima mono füllhalgató volt a dobozban, máshol stereo headsetet írnak. Lehetséges hogy kicserélték a boltban?
A verziószám szerint a jól azonosítottam be akkor német vodafone-os, egy gyárifüggetlennek tényleg ilyen száma kéne hogy legyen?
Azt olvastam hogy mini usb-jack átalakítóval nagyon halk a füles, de más azt mondja hogy neki a gyárival is halk, szóval szeirntetek mibe érdemes fektetni? (nem vagyok milliomos és szeretném olcsón megúszni)
Remélem tud valaki válaszolni. Köszönöm.
Üzenet javítása/törlése

elég érdekes... Stereo füles van hozzá. amugy ugy tudsz miniusb-jacket csinálni hogy megnézed modmymoton ahool van egy leírás ahhoz hogy veszel egy stereo headsetet és egy jack hosszabítót és a kettőt "összeollózod". úgy jól szokott szólni...
A verziószámot meg nemhiszem... de van egy ötletem.. vidd be a motorola szervizbe és kérdezd meg... komolyan mert lehet hogy átvertek... 

mekkora SD kártyát kezel max a gép?

nekem 2 giga van benne... de sztem kezel 4-et is.... de nem biztos!

bőven elég az mondjuk, ha az 612es mp3 lejátszóm is megteszi. amúgy lehet nem is kéne bele, fene tudja.
adnak hozzá fülhallgatót? vagy van hozzá jack-átalakító, lehet olyat kapni? hogy szól a masina?
amúgy el nem tudnám képzelni, hogy telóról hallgassak zenét

füles van hozzá (stereo
)
mini usb - jack átalakítót én nem találtam de tudsz csinálni magadnak egy stereo headsetből és egy jack hosszabbítóból
(modmymoton fent van asszem hogy hogy kell...)

Hali!! Valaki segítsen már légyszíves mert senki nem tudott eddig
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy a manóba tudok témát feltenni a Motorola V3XX-re mert letöltöm gépre, de eddig még nem tudtam sehogy úgy rávarázsolni a telómra h abból téma legyen. Egyáltalán lehet vhogy vagy hagyjam a fenébe?
Valaki segítsen
Előre is köszi
L.L. 

üdv.
5hónapja van v3xx-em ,és kb 1hónapot töltött eddig garanciában,
első baja: kifagyott, térerő leesett nem voltam elérhető....elment szervíz.. valamit forrasztgattak ,benne állítólag új szoftvert is raktak, csak gáz h ugyan az a gyári volt rajta
..
aztán 3héten belül..usb-ről pakoltam rá témákat...és kifagyott , kikapcsolt se kép se hang..elvittem .. megint 2hétig oda volt.. multhét csütörtökön kaptam vissza
és kedden már vihettem vissza mert meghalt se kép se hang... pedig nem is használtam annyira azalatt az 5 nap alatt.. max 4-5hívás + ébresztés..
megint alaplap csere
és már megint ugyan azt a készüléket kaptam cseretelfonnak..se d750i.. kezdek hozzászokni
,
na ennyit a v3xx-ről...ha még egyszer meghal levásárolhatom az árát.
nagyon jó telefon lenne, ha nem halálozna el állandóan. 

vodásnál le lehet venni fotózásnál a hangot?

hát ez igen érdekes.. az USB-s halál nekem is megvolt...

www.modmymoto.com
www.motohell.com
itt vannak segítségek...
[ Szerkesztve ]

és szerviz? mert akkor nem pakolok usbrol majd.
hetvegen m egkapocsm az um v3xxemet, kivancsi vagyok rá

nekem behúzták t-mobilenál alaplapcsre és visszakaptam most meg lejött a bal fölső sarokból a kijelző felett az a kis gumi pöcök és rezgésnél zörög emiatt...

úgy látom van itt vele gond
mindegy, 15ert kapom ujonnan, ennyit tán megér

na megvan
egyelőre a se t610 nekem sokkal felhasznalobaratabb, de a moto tesztelés alatt van, majd írok, ha érdekel még valakit

mini operát feltettem memkartyara, de csak a játékok közül tudom telepíteni..
ti hogy vagytok vele?

mini operát teljesen felesleges külön rárakni mert az van rajta alapjáraton mint böngésző...

nem is figyeltem
skineket hova másoljak, arra még nem jöttem rá
kezdem megszokni a telót a hülyeségeivel együtt
bt-t miert csak 3 percre lehet bekapcsolni?
kár hogy a menüben az ikonokat nem lehet a számokkal vezérelni, mint szonierikszonban.
a bt-t egyszer bekapcsolod, és be lesz kapcsolva, amiről te beszélsz, az a láthatóság, az 3 perc. ezzel mi a baj?

Az egyetlen problémám a telefonnal hogy nem képes videót lejátszani csak amit letöltök sőt azt se mindíg. valaki segítene?

gondolom át kell konvertalni 3g-be
nekem kábelen nem ismeri fel, bt-on keresztül kommunikal a géppel
moto cdt felnyomtam, frissítve, de nem látja. kiírta, hogy hiba lépett fel a telepítés közben, ezert nem biztos, hogy jol fog mukodni az eszkoz
na közben észrevette, kézzel telepítettem, valami TAPI modemként ismerte fel, de vagy lemerült (már vagy 10 perce csipog) , vagy kifingott, mert nem kapcsol be. holnap lesz csak töltőm, kíváncsi vagyok, majd írok mi volt
ki csak nem nyírtam, 5 mp bekapcsológomb nyomás utan a bill felvillan. mondjuk a képernyő nem, és nem is rezeg.
hmm, ha rádugom ismet a kábelt, a kulső kijelző balfelső sarkában egy piros valami világít
[ Szerkesztve ]

na
nem sütöttem meg, feltettem toltore, mukodik rendesen
de nem javaslom ezt a telót, főleg sony ericcson után, mert nagyon logikátlan, és buta

buta aki kint ül a sarkon és kéreget
Jó vannak hülyeségei de én sztem elég sokat tud....

ez másfél-2éves modell lehet tán?
ugyanennyiért vehettem volna k800ast, csak ez csinosabb volt, és kíváncsi voltam, hogy milyen, mert 2 hevrnak van hasonló (v3), és meg vannak elégedve vele
na sebaj. most kicsit alakítgatom, csak el ne szúrjam.
a témákat hova kell másolni, ha már itt tartunk?

mit használsz file transfer-re?

bt-t
erre gondolsz,ugye?

ööö nemigazán... Programra gondoltam