Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) rodgirl válasza Sellaci (#127) üzenetére

rodgirl
(újonc)

hello
melyik webshopban 23K?? eleg jo ar..
koszi

(#152) Sipi16 válasza rodgirl (#151) üzenetére

Sipi16
(őstag)
LOGOUT blog

Tmobile...

Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

(#153) rodgirl válasza Sipi16 (#152) üzenetére

rodgirl
(újonc)

koszi. akkor megszivtam luzer pannonoskent

(#154) Daanika

Daanika
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

tegnap megrendeltem, ma megjott. DHL hozta. 23k. szep, gyors. Motorola e398-rol alltam at. Mobilnet miatt vettem, laptophoz kell. amit nemertek, hogy a net nemtul stabil rajta ingadozik. mondjuk webezesre idealis. Tud valaki olyan oldalt, ami ennek a telefon tipusnak a szoftveres butykolesevel foglalkozik? tehat temak, jatekok, esetleg valami hazilag barkacsolt firm. (nem unlock erdekel, sajna magenta kell hogy maradjak)

(#155) ans válasza Silent Bob (#147) üzenetére

ans
(fanatikus tag)

Hello!

Szerintem Motorola Phone Tools kell hozzá. (MPT).

(#156) Daanika

Daanika
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Na mostmar kevesbe orulok.
kerdes1: miert csak nyitott allapotban toltheto a telefon? csukott allapotban fentvolt 4 orat a tolton, egett kivul a kis piros led, de semmi. bekapcsolni sem lehetett.
kerdes2: attettem a memoriakartyat (64mb) a regi E398-bol latta is, hasznalta is onnan a fileokat csengohangkent. aztan egyszercsak nemletta a mem kartyan levo cuccokat. pedig ki is irta hogy a 62 megabol 58 foglalt, de nem tudott rola beolvasnio semmit. visszatettem a regi teloba ott sem latta. szoval elqrta az egeszet. remek.

aaaa mikozben irtam ezt megjobban szetb@szott az ideg. viszem vissza.

(#157) Vakegérke válasza Daanika (#156) üzenetére

Vakegérke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valami gebasz lehet.
Tölt csukottan is, jól kezeli az 1 gigás kártyámat is.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok...

(#158) Viktor0610 válasza Daanika (#156) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Az biztos, nem normális, ha csak nyitott álapotban tölt. :U

...

(#160) Daanika

Daanika
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

felhivtam a 1400-t hogy mi ilyenkor a teendo. a csaj aszonta ha webshopbol van rendelve, akkor vissza kell kuldeni. a boriutekban van egy visszakuldo cucc. posta. es akkor visszaadjak a zsetont. de megoldhato ugyis hogy beviszem a legkozelebbi szervizbe (ugyanis 3 napon belul vagyok) es akkor kicserelik. igyis tettem: irany a westend t-mobile bolt. eleg nagy, sorra kerultem hamar. cserelni bizony nemlehet, max annyit hogy majd ok kuldik vissza. meg a helyi fonok is meglett kerdezve errol. Visszavettek
en meg vehettem meg 23 helyett 28er, mert tenyleg kellett a cuuc. a 23k-t meg majd postan megkapom a jovoheten. hat ennyi. a telefon most jol mukodik mostis annak a netjerol potyogok.

(#161) Vakegérke

Vakegérke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már panaszkodtam, röviden vázolom a lényeget. Természetesen V3xx-ről van szó.
Függetlenül vettem, de vodás menü van benne az összes átkával. Flash-elném, és találtam egy ilyent: R374_G_0E.41.C0R_Lang0037_reflash_MOTOX.shx.
Ráereszthetem, vagy butaságot csinálnék vele?
A lényeg az, hogy akár gyári, de tiszta software legyen rajta, és tudja a magyar nyelvet. Bánja fene, lehet pannonos is, azzal semmi bajom.

A válasz(oka)t előre is köszönöm. :R

(#162) gyufi75

gyufi75
(újonc)

segitsen mar valaki beallitani a netet a kütyün.
függetlenul vettem, es voda kartyaval neteznek.
de hiaba indenigyekezetem nem akar összejönni.
mar beirtam h vitamax.internet.vodafone.hu
meg mar telepitettem ra operaminit is de megsem az igazi
tudna valaki vazolni hogy mi a teendo hogy jo legyen?
nagyon boldog lennek vegre.

(#163) ans válasza Vakegérke (#161) üzenetére

ans
(fanatikus tag)

Úgy emlékszem, hogy a V3xx-re külön feltehetsz nyelvi csomagot, szerintem a 002F a magyar, de ebben nem vagyok biztos.
Külön feltehetsz firmware változtatás nélkül DRM-et (gyakorlatilag ikonok).
Szerintem nézz körül a Modmymoto-n, mert nem biztos, hogy bármilyen firmre felmegy bármelyik másik, azt hiszem ez a bootloadertől is függ.

(#164) Vakegérke válasza ans (#163) üzenetére

Vakegérke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen. Akkor irány a modmymoto. :K

(#165) Pompi

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt megtudjátok mondani, hogy a T-Mobile-os verzión van T-Mobile felirat vagy ilyesmi? Mint pl. a tesztben szereplőn.

[ Szerkesztve ]

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#166) gibi.david válasza Pompi (#165) üzenetére

gibi.david
(tag)
LOGOUT blog

Egyik haveromnak ilyenje van, neki is ott hátul van egy T-Mobile felirat, de csak hátul van felirat, ha jól emlékszem.

(#168) fateless válasza rodgirl (#153) üzenetére

fateless
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már csak 20k.
Ha nem félsz a garancia hiányától, megszabadítod az addikcióitól és megvan a telefon

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#169) n@p@lm

n@p@lm
(senior tag)

jónapokat!
én egy cseppet becoptam :))
tegnap vettem egy ilyen telót t-mobiléknál és hsdpa-s adatátvitelnél fagy :)
edge alatt simán megy, de nagyobb sebesség esetén fagyhalál.
ma ki is cserélik (3 napon belül vagyok) egy kipróbált készülékre. evvan.

ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

(#170) hernan.c válasza fateless (#168) üzenetére

hernan.c
(lelkes újonc)

A t-mobilnál 20 dominoval és erre nincs gari?

(#171) gibi.david válasza hernan.c (#170) üzenetére

gibi.david
(tag)
LOGOUT blog

De van rá gari!!
A kolléga szerintem arra gondolt, hogy ha eltávolítják a szolgáltatói feliratot a telóról, elveszhet a garancia, ha jól értelmezem.

(#172) gibi.david válasza gibi.david (#171) üzenetére

gibi.david
(tag)
LOGOUT blog

Illetve ha valamilyen úton-módon függetleníti.

(#173) hernan.c válasza gibi.david (#172) üzenetére

hernan.c
(lelkes újonc)

Ja értem, de ez a turbo sim idejében már nem gond!

(#174) n@p@lm válasza n@p@lm (#169) üzenetére

n@p@lm
(senior tag)

na azóta a harmadik teló van nálam de ezt is viszem vissza;)
holnap jön a negyedik...
1. fagy a hsdpa
2. a 6-os gomb érzéketlen
3. (jelenlegi) fagy a hsdpa.
4. ???

ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

(#175) Sellaci

Sellaci
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Már csak 19 980 Ft. És nem csak a Webshopban. :)

Laci

(#176) Ansalon

Ansalon
(újonc)

Nem csoda hogy olcsó. Benne a matrica az aksi alatt. Made in China. :D
Ja igen, én 19,900 ért vettem. Most meg 100 al olcsóbb, kibaszás. :D

(#177) Sellaci válasza Ansalon (#176) üzenetére

Sellaci
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Na OK, de eddig csak a Webshopban volt annyi. Most már a boltokban is. :) Neked milyen színű am.? Jól teljesít?

Laci

(#178) Ansalon

Ansalon
(újonc)

Fekete a szine, és lehet hogy egy másik tipussal jobban jártam volna.

(#179) garlicman23

garlicman23
(újonc)

sziasztok!!
nekem pár napja van meg a telefon és semmi gondom sincs vele egyet kivéve, nem ismeri fel a gépem mikor a csatolt USB kábellel csatlakoztatom a géphez, igy a mellékelt szoftvert (motorola tools v mi) azt se tudtam rendesen feltelepíteni!!

Bluetooth kapcsolat az rendesen létrejön a telefon meg apc között? mert akkor lehet h inkább veszek egy bluetooth adaptert...

köszi a válaszokat!!

sziasztok

(#180) Ansalon válasza garlicman23 (#179) üzenetére

Ansalon
(újonc)

Hy.

1, Telepisd fel a Motorola Phone Toolst /MPT/ a gépedre.
2, Tölsd le a legfrisseb drivert innen és telepisd
3, A telefonon a Beálitások -> Kapcsolat -> USB -> Alapértelmezett alatt az Adatkapcsolat legyen beálitva.
4, A telefonal adatt adatkábelel kösd össze a telefont a géppel.
5, Az xp felismeri a telefont mint usb modem és igy jó.
6, elinditod az MPT -t és ha minden jó akkor felismeri a telefont.
Ennyi.

Telefon és számitógép összekapcsolása bluetooth-on keresztül? Háát.... ez nem nagyon akar müködni.

Van
- Bluetooth adapter
- Telepitve van a szoftvere /IVT BlueSoleil 5.0.5 Build 178/
- Telepitve az MPT 4.x
De sehogy nem tom rávenni arra hogy bluetoothon keresztül menjen. CSak adatkábellel.

De a telefon és a gép párositása után az IVT BlueSoleil 5 alap dolgai müködnek, képek, videok, mp3 oda vissza küldése telefon és gép közt. Java programok küldése a telefonra.

CSak az MPT és a telefon párositása nem müxik B -n keresztül. Sajna.

(#181) garlicman23 válasza Ansalon (#180) üzenetére

garlicman23
(újonc)

wááá, így se működik, felismeri mint modem ki is irja ott alul ahol pl az msn inkonka van h motorola razrv3xx, meg h motorola modem, aztán a köv pillanatban kis ablakban kirakja h az eszköz nem lett jol telepitve és ezért nem fog jol működni (vmi ilyesmit) majd pár másodperc mulva a MPT is kiirja h nem érzékel semmit se ... szal nemtom mi baja van viszont ha Bluetooth meg telefon között (MPT megkerülésével) könnyen létrejön a kapcsolat az is már vmi, mert nekem csak ahhoz kéne ez h mp3at küldjek át, szóval akkor asszem veszek egy ilyen Bluetooth adaptert..

Ugyh azért köszönöm szépen a választ, főleg h ilyen gyors volt :) !!!

:R

Amugy igy olvasva a forumot vannak a telefonnal bőven gondok, van olyan akinek több mint 1 évig kiibirta gond nélkül? Csak h kb mire készüljek :D

(#182) Ansalon válasza garlicman23 (#181) üzenetére

Ansalon
(újonc)

Olyat nekem is csinált a win, de egy újra telepités csodákra képes. :D Persze azt énis mindig huzom, halasztom. Pedig megint kéne.... :S

Ha van memkártya a telefonba, akkor inkább a számítógépedhez egy kártya olvasó/írót vegyél. Gyorsabb mint a bluetooth. Megőszül az ember mire egy album felmászik a telefonra azon keresztül. :S
Inkább szétkapom a telefont hogy zenét vagy filmet tegyek rá mint hogy végelgyengülésbe kimuljak. :D :D

Vannak gondok... :D

- A nagy T-s hálozzatott nemigazán akarja megtalálni, románt talál kapásból vagy 6 -ot. /kell nekem a határ mellet élni :)/ Asszem fügézés lesz belőle.
- A billentyűzet bal felső sarka kezd feljönni.
- A média kezelő úgy szar ahogy van.
- ehh stb....
De majd rá jössz te is ezekre :D

(#183) garlicman23 válasza Ansalon (#182) üzenetére

garlicman23
(újonc)

he he he he he he :D:D:D na akkor kiváncsian várom mikor jelentkeznek az első problémák, agyaltam még egy nokián asszem 6131 csak az kicsit nőiesnek tünt lehet h inkább azt kellett volna venni :D no sebaj ha szarrá megy vajat kenni még mindig lehet vele hiszen akkor egy penge :D

(#184) garlicman23

garlicman23
(újonc)

amugy lenne mégegy kérdésem , az mitől lehet (Tmobilos vagyok) h mikor a webre akarok csatlakozni(webnwalk) akkor azt rija ki h hálózati probléma, de mikor URH cimet adok meg akkor is ugyanez jön ki... a t mobilnál elö kell fizetnem vmi internetes v wapos csomagra h menjen a dolog ? (pannonnál ez ingyé volt, legalább is ott működött)

no bárki tud segiteni köszönöm!!

(#185) biker válasza Ansalon (#180) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ugynaez mac-en:
1: dugd össze kábelen
2: használd :)

bocs, tényleg :)

párom telefonját 1.5 óra alatt hoztuk össze windowsal, majd szézhúztam, win leállítása, mire kikapcsolt a gép, ment a teló a macin :)

mpt meg gáz, mindig van egy ujabb al-al verzió, ami kell, és rohadt idegesítő.

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#186) biker válasza garlicman23 (#184) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

van "ingyen" csomag, ami 10Ft / 10kb.
csak azt kell beállítani akkor, ehhez meg manual.
kell egy net start csomag, mint a pannonnál kellett hozá, utána megy.

sajna T-nél napijegy nincs, így alap drága

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#187) zoli1026

zoli1026
(újonc)

:O

Helló mindenkinek!

Látom van gond ezzel a telóval. A voda-nál hatvanvalamennyi,kicsit érdekes, hogy a T-nél meg 20eft alatt van. Tetszik ez a teló (külsőre) Végülis csak telefonálni használnám,de ha lefagy meg mittudomén akkor maradok a S.E.-nál.

(#188) ans válasza garlicman23 (#181) üzenetére

ans
(fanatikus tag)

Rokonságban van egy, amelyik kb. 1 éves és abszolút semmi baja. (Szerintem ráadásul napi 1 óra telefonbeszélgetés mindíg megvan, úgyhogy nem éppen egy alig használt készülék.)

(#189) garlicman23 válasza ans (#188) üzenetére

garlicman23
(újonc)

hmmm ez azért jó hír, köszönöm!!! :)

Amugy az igaz h ha 2G hálózaton vagyok akkor tovább bírja az aksi mint ha mondjuk 3Gn lennék?

meg még mi az amit kvázi be tudok állítani h tovább kitartson az aksi ( a képernyő fényerősségét is lejjeb vettem) !

Köszönöm a válaszokat !!!

(#190) Viktor0610 válasza garlicman23 (#189) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Biztosan továb bírja, mert nem kell a gyenge/gyengébb lefedettségű 3G-hálózatokat keresnie, meg változgatni a két hálózat között.

...

(#191) garlicman23 válasza Viktor0610 (#190) üzenetére

garlicman23
(újonc)

Köszönöm!!!! már át is váltottam :)

(#192) n@p@lm

n@p@lm
(senior tag)

no úgy néz ki a negyedik telefonnal megy a hsdpa, 2 óra netezés alatt nem volt gond :DD

(#193) garlicman23

garlicman23
(újonc)

Szerintetek érdemes rá vmi védő tokot venni v azért bírja a strapát?

(#194) Benito90

Benito90
(újonc)

Sziasztok!új vagyok itt és csak annyit szeretnék kérdezni hogy a v3xx és a razr v3xx között van különbség vagy egy és ugyanaz a két teló?mert valahol így nevezik valahol úgy és nem tudom hogy mi a helyzet vele...köszi

(#195) nemma válasza Benito90 (#194) üzenetére

nemma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, én úgy tudom, hogy igen, ugyanaz a kettő! :K

(#196) Benito90

Benito90
(újonc)

köszi szépen!:)csak mert szeretnék venni egyet de nem akarom elkapkodni:D

(#197) bope87

bope87
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szeretnék venni egy ilyen telefont, de lenne előtte 2 kérdésem

Összeszerelése milyen a telefonnak? Bírni fogja az idő múlását?
Meg a diktafonja az korlátozott (max 1-2 perc) vagy a memória méretéig lehet rögzíteni vele?

Előre is köszi a segítséget :)

Az érzelmek végleteit éled át... ez nem bűn, ettől vagy ember!

(#198) biker

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

beújítottam egyet.

nos, hol lehet rá kinézetet letölteni, mert ez az 1db két színben, elég gáz :)

amúgy egyelőre rendben van, bár nem értem, miért csak akkor hajlandó modemként BT-n csatlakozni, ha usb-n IS össze van dugva, ha nincs, akkor nem tárcsáz, mert a gép nem érzékel modemet (MAC)
érdekes, de mindegy.
és érdekes, hogy ekkor nem tölt, bár villog a töltés rész, vagyis ekkor nem tölt, de nem is az akkuról veszi a tápot, hanem kábelen. elég hülye megoldás.

(#199) -NOKIA- válasza biker (#198) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

hát ez is 1 divat motorola...ne várj tőle sokat...

A chiliszósz határozott fellépésű ketchup.

(#200) biker válasza -NOKIA- (#199) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1: telefonnak jó legyen
2: nekem tetszik ez a design
3: legyen jó tartalék net modemnek, és ez hsdpa, teháát gyors és jó

a kamera és a többi szar nem is érdekel.
ha egy szebb menüt rá tudok tolni, már jó is :)

bár ez a "modem csak kábel és BT együtt működik" ez érdekes.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.