hello
melyik webshopban 23K?? eleg jo ar..
koszi
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
rodgirl
(újonc)
Tmobile...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...

rodgirl
(újonc)
koszi. akkor megszivtam luzer pannonoskent
tegnap megrendeltem, ma megjott. DHL hozta. 23k. szep, gyors. Motorola e398-rol alltam at. Mobilnet miatt vettem, laptophoz kell. amit nemertek, hogy a net nemtul stabil rajta ingadozik. mondjuk webezesre idealis. Tud valaki olyan oldalt, ami ennek a telefon tipusnak a szoftveres butykolesevel foglalkozik? tehat temak, jatekok, esetleg valami hazilag barkacsolt firm. (nem unlock erdekel, sajna magenta kell hogy maradjak)

ans
(fanatikus tag)
Hello!
Szerintem Motorola Phone Tools kell hozzá. (MPT).
Na mostmar kevesbe orulok.
kerdes1: miert csak nyitott allapotban toltheto a telefon? csukott allapotban fentvolt 4 orat a tolton, egett kivul a kis piros led, de semmi. bekapcsolni sem lehetett.
kerdes2: attettem a memoriakartyat (64mb) a regi E398-bol latta is, hasznalta is onnan a fileokat csengohangkent. aztan egyszercsak nemletta a mem kartyan levo cuccokat. pedig ki is irta hogy a 62 megabol 58 foglalt, de nem tudott rola beolvasnio semmit. visszatettem a regi teloba ott sem latta. szoval elqrta az egeszet. remek.
aaaa mikozben irtam ezt megjobban szetb@szott az ideg. viszem vissza.
Valami gebasz lehet.
Tölt csukottan is, jól kezeli az 1 gigás kártyámat is.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok...
Az biztos, nem normális, ha csak nyitott álapotban tölt. 
...
felhivtam a 1400-t hogy mi ilyenkor a teendo. a csaj aszonta ha webshopbol van rendelve, akkor vissza kell kuldeni. a boriutekban van egy visszakuldo cucc. posta. es akkor visszaadjak a zsetont. de megoldhato ugyis hogy beviszem a legkozelebbi szervizbe (ugyanis 3 napon belul vagyok) es akkor kicserelik. igyis tettem: irany a westend t-mobile bolt. eleg nagy, sorra kerultem hamar. cserelni bizony nemlehet, max annyit hogy majd ok kuldik vissza. meg a helyi fonok is meglett kerdezve errol. Visszavettek
en meg vehettem meg 23 helyett 28er, mert tenyleg kellett a cuuc. a 23k-t meg majd postan megkapom a jovoheten. hat ennyi. a telefon most jol mukodik mostis annak a netjerol potyogok.
Már panaszkodtam, röviden vázolom a lényeget. Természetesen V3xx-ről van szó.
Függetlenül vettem, de vodás menü van benne az összes átkával. Flash-elném, és találtam egy ilyent: R374_G_0E.41.C0R_Lang0037_reflash_MOTOX.shx.
Ráereszthetem, vagy butaságot csinálnék vele?
A lényeg az, hogy akár gyári, de tiszta software legyen rajta, és tudja a magyar nyelvet. Bánja fene, lehet pannonos is, azzal semmi bajom.
A válasz(oka)t előre is köszönöm. 

gyufi75
(újonc)
segitsen mar valaki beallitani a netet a kütyün.
függetlenul vettem, es voda kartyaval neteznek.
de hiaba indenigyekezetem nem akar összejönni.
mar beirtam h vitamax.internet.vodafone.hu
meg mar telepitettem ra operaminit is de megsem az igazi
tudna valaki vazolni hogy mi a teendo hogy jo legyen?
nagyon boldog lennek vegre.

ans
(fanatikus tag)
Úgy emlékszem, hogy a V3xx-re külön feltehetsz nyelvi csomagot, szerintem a 002F a magyar, de ebben nem vagyok biztos.
Külön feltehetsz firmware változtatás nélkül DRM-et (gyakorlatilag ikonok).
Szerintem nézz körül a Modmymoto-n, mert nem biztos, hogy bármilyen firmre felmegy bármelyik másik, azt hiszem ez a bootloadertől is függ.
Köszönöm szépen. Akkor irány a modmymoto. 
Azt megtudjátok mondani, hogy a T-Mobile-os verzión van T-Mobile felirat vagy ilyesmi? Mint pl. a tesztben szereplőn.
[ Szerkesztve ]
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.
Egyik haveromnak ilyenje van, neki is ott hátul van egy T-Mobile felirat, de csak hátul van felirat, ha jól emlékszem.
Már csak 20k.
Ha nem félsz a garancia hiányától, megszabadítod az addikcióitól és megvan a telefon
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

n@p@lm
(senior tag)
jónapokat!
én egy cseppet becoptam
tegnap vettem egy ilyen telót t-mobiléknál és hsdpa-s adatátvitelnél fagy
edge alatt simán megy, de nagyobb sebesség esetén fagyhalál.
ma ki is cserélik (3 napon belül vagyok) egy kipróbált készülékre. evvan.
ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

hernan.c
(lelkes újonc)
A t-mobilnál 20 dominoval és erre nincs gari?
De van rá gari!!
A kolléga szerintem arra gondolt, hogy ha eltávolítják a szolgáltatói feliratot a telóról, elveszhet a garancia, ha jól értelmezem.
(#172) gibi.david válasza gibi.david (#171) üzenetére
Illetve ha valamilyen úton-módon függetleníti.

hernan.c
(lelkes újonc)
Ja értem, de ez a turbo sim idejében már nem gond!

n@p@lm
(senior tag)
na azóta a harmadik teló van nálam de ezt is viszem vissza;)
holnap jön a negyedik...
1. fagy a hsdpa
2. a 6-os gomb érzéketlen
3. (jelenlegi) fagy a hsdpa.
4. ???
ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75
Már csak 19 980 Ft. És nem csak a Webshopban. 
Laci

Ansalon
(újonc)
Nem csoda hogy olcsó. Benne a matrica az aksi alatt. Made in China. 
Ja igen, én 19,900 ért vettem. Most meg 100 al olcsóbb, kibaszás. 
Na OK, de eddig csak a Webshopban volt annyi. Most már a boltokban is.
Neked milyen színű am.? Jól teljesít?
Laci

Ansalon
(újonc)
Fekete a szine, és lehet hogy egy másik tipussal jobban jártam volna.

garlicman23
(újonc)
sziasztok!!
nekem pár napja van meg a telefon és semmi gondom sincs vele egyet kivéve, nem ismeri fel a gépem mikor a csatolt USB kábellel csatlakoztatom a géphez, igy a mellékelt szoftvert (motorola tools v mi) azt se tudtam rendesen feltelepíteni!!
Bluetooth kapcsolat az rendesen létrejön a telefon meg apc között? mert akkor lehet h inkább veszek egy bluetooth adaptert...
köszi a válaszokat!!
sziasztok

Ansalon
(újonc)
Hy.
1, Telepisd fel a Motorola Phone Toolst /MPT/ a gépedre.
2, Tölsd le a legfrisseb drivert innen és telepisd
3, A telefonon a Beálitások -> Kapcsolat -> USB -> Alapértelmezett alatt az Adatkapcsolat legyen beálitva.
4, A telefonal adatt adatkábelel kösd össze a telefont a géppel.
5, Az xp felismeri a telefont mint usb modem és igy jó.
6, elinditod az MPT -t és ha minden jó akkor felismeri a telefont.
Ennyi.
Telefon és számitógép összekapcsolása bluetooth-on keresztül? Háát.... ez nem nagyon akar müködni.
Van
- Bluetooth adapter
- Telepitve van a szoftvere /IVT BlueSoleil 5.0.5 Build 178/
- Telepitve az MPT 4.x
De sehogy nem tom rávenni arra hogy bluetoothon keresztül menjen. CSak adatkábellel.
De a telefon és a gép párositása után az IVT BlueSoleil 5 alap dolgai müködnek, képek, videok, mp3 oda vissza küldése telefon és gép közt. Java programok küldése a telefonra.
CSak az MPT és a telefon párositása nem müxik B -n keresztül. Sajna.

garlicman23
(újonc)
wááá, így se működik, felismeri mint modem ki is irja ott alul ahol pl az msn inkonka van h motorola razrv3xx, meg h motorola modem, aztán a köv pillanatban kis ablakban kirakja h az eszköz nem lett jol telepitve és ezért nem fog jol működni (vmi ilyesmit) majd pár másodperc mulva a MPT is kiirja h nem érzékel semmit se ... szal nemtom mi baja van viszont ha Bluetooth meg telefon között (MPT megkerülésével) könnyen létrejön a kapcsolat az is már vmi, mert nekem csak ahhoz kéne ez h mp3at küldjek át, szóval akkor asszem veszek egy ilyen Bluetooth adaptert..
Ugyh azért köszönöm szépen a választ, főleg h ilyen gyors volt
!!!

Amugy igy olvasva a forumot vannak a telefonnal bőven gondok, van olyan akinek több mint 1 évig kiibirta gond nélkül? Csak h kb mire készüljek 

Ansalon
(újonc)
Olyat nekem is csinált a win, de egy újra telepités csodákra képes.
Persze azt énis mindig huzom, halasztom. Pedig megint kéne.... :S
Ha van memkártya a telefonba, akkor inkább a számítógépedhez egy kártya olvasó/írót vegyél. Gyorsabb mint a bluetooth. Megőszül az ember mire egy album felmászik a telefonra azon keresztül. :S
Inkább szétkapom a telefont hogy zenét vagy filmet tegyek rá mint hogy végelgyengülésbe kimuljak.

Vannak gondok... 
- A nagy T-s hálozzatott nemigazán akarja megtalálni, románt talál kapásból vagy 6 -ot. /kell nekem a határ mellet élni
/ Asszem fügézés lesz belőle.
- A billentyűzet bal felső sarka kezd feljönni.
- A média kezelő úgy szar ahogy van.
- ehh stb....
De majd rá jössz te is ezekre 

garlicman23
(újonc)
he he he he he he 

na akkor kiváncsian várom mikor jelentkeznek az első problémák, agyaltam még egy nokián asszem 6131 csak az kicsit nőiesnek tünt lehet h inkább azt kellett volna venni
no sebaj ha szarrá megy vajat kenni még mindig lehet vele hiszen akkor egy penge 

garlicman23
(újonc)
amugy lenne mégegy kérdésem , az mitől lehet (Tmobilos vagyok) h mikor a webre akarok csatlakozni(webnwalk) akkor azt rija ki h hálózati probléma, de mikor URH cimet adok meg akkor is ugyanez jön ki... a t mobilnál elö kell fizetnem vmi internetes v wapos csomagra h menjen a dolog ? (pannonnál ez ingyé volt, legalább is ott működött)
no bárki tud segiteni köszönöm!!
ugynaez mac-en:
1: dugd össze kábelen
2: használd 
bocs, tényleg 
párom telefonját 1.5 óra alatt hoztuk össze windowsal, majd szézhúztam, win leállítása, mire kikapcsolt a gép, ment a teló a macin 
mpt meg gáz, mindig van egy ujabb al-al verzió, ami kell, és rohadt idegesítő.
Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu
van "ingyen" csomag, ami 10Ft / 10kb.
csak azt kell beállítani akkor, ehhez meg manual.
kell egy net start csomag, mint a pannonnál kellett hozá, utána megy.
sajna T-nél napijegy nincs, így alap drága
Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

zoli1026
(újonc)

Helló mindenkinek!
Látom van gond ezzel a telóval. A voda-nál hatvanvalamennyi,kicsit érdekes, hogy a T-nél meg 20eft alatt van. Tetszik ez a teló (külsőre) Végülis csak telefonálni használnám,de ha lefagy meg mittudomén akkor maradok a S.E.-nál.

ans
(fanatikus tag)
Rokonságban van egy, amelyik kb. 1 éves és abszolút semmi baja. (Szerintem ráadásul napi 1 óra telefonbeszélgetés mindíg megvan, úgyhogy nem éppen egy alig használt készülék.)

garlicman23
(újonc)
hmmm ez azért jó hír, köszönöm!!! 
Amugy az igaz h ha 2G hálózaton vagyok akkor tovább bírja az aksi mint ha mondjuk 3Gn lennék?
meg még mi az amit kvázi be tudok állítani h tovább kitartson az aksi ( a képernyő fényerősségét is lejjeb vettem) !
Köszönöm a válaszokat !!!
(#190) Viktor0610 válasza garlicman23 (#189) üzenetére
Biztosan továb bírja, mert nem kell a gyenge/gyengébb lefedettségű 3G-hálózatokat keresnie, meg változgatni a két hálózat között.
...
(#191) garlicman23 válasza Viktor0610 (#190) üzenetére

garlicman23
(újonc)
Köszönöm!!!! már át is váltottam 

n@p@lm
(senior tag)
no úgy néz ki a negyedik telefonnal megy a hsdpa, 2 óra netezés alatt nem volt gond 

garlicman23
(újonc)
Szerintetek érdemes rá vmi védő tokot venni v azért bírja a strapát?

Benito90
(újonc)
Sziasztok!új vagyok itt és csak annyit szeretnék kérdezni hogy a v3xx és a razr v3xx között van különbség vagy egy és ugyanaz a két teló?mert valahol így nevezik valahol úgy és nem tudom hogy mi a helyzet vele...köszi
Igen, én úgy tudom, hogy igen, ugyanaz a kettő! 

Benito90
(újonc)
köszi szépen!
csak mert szeretnék venni egyet de nem akarom elkapkodni
Szeretnék venni egy ilyen telefont, de lenne előtte 2 kérdésem
Összeszerelése milyen a telefonnak? Bírni fogja az idő múlását?
Meg a diktafonja az korlátozott (max 1-2 perc) vagy a memória méretéig lehet rögzíteni vele?
Előre is köszi a segítséget 
Az érzelmek végleteit éled át... ez nem bűn, ettől vagy ember!
beújítottam egyet.
nos, hol lehet rá kinézetet letölteni, mert ez az 1db két színben, elég gáz 
amúgy egyelőre rendben van, bár nem értem, miért csak akkor hajlandó modemként BT-n csatlakozni, ha usb-n IS össze van dugva, ha nincs, akkor nem tárcsáz, mert a gép nem érzékel modemet (MAC)
érdekes, de mindegy.
és érdekes, hogy ekkor nem tölt, bár villog a töltés rész, vagyis ekkor nem tölt, de nem is az akkuról veszi a tápot, hanem kábelen. elég hülye megoldás.
hát ez is 1 divat motorola...ne várj tőle sokat...
A chiliszósz határozott fellépésű ketchup.
1: telefonnak jó legyen
2: nekem tetszik ez a design
3: legyen jó tartalék net modemnek, és ez hsdpa, teháát gyors és jó
a kamera és a többi szar nem is érdekel.
ha egy szebb menüt rá tudok tolni, már jó is 
bár ez a "modem csak kábel és BT együtt működik" ez érdekes.