Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akinek van 3 olyan monitorra ára, annak van erre is pénze.
Egyébként piszok jó egy ilyen, akinek kell a sok monitor. Elfogadnék én is egyet (laptop+Dell 2007wfp)

(#2) Integra

Integra
(Jómunkásember)

két monitort szívesen én is felfogatnék egy ilyen rendszerrel egymás mellé:)

(#3) Zull

Zull
(senior tag)

huhh 2db ien monitorral szivesen vagnek videot az biztos :D az allvany meg nagyon durva. jo teszt, biztos elveztetek h kicsit legozhattok :D

(#4) rudi válasza Zull (#3) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Eleinte mókás volt, de amikor már így nézett ki a labor

[kép]

és 30 fokra fűtötték a szobát a lámpák, már csöppet sem volt az, és a végén még mindent vissza kellett legózni a dobozába is. Arról már ne is beszéljünk, mennyi képretusálási munka van az ilyen jellegű tárgyak fotóival...

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#5) MLaca válasza rudi (#4) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

''[...]és 30 fokra fűtötték a szobát a lámpák[...]'' - hát igen, ezért nem izzóval szerelt lámpák mellett kell fotózni :) fix 4300 Kelvin fokos neon rulez :D

http://mlzphoto.blog.hu/

(#6) Integra válasza rudi (#4) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

mólás?
az mit jelent?:)

(#7) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon profi cuccnak nézz ki, egy élmény lehet egy 2 vagy 3 monitoros rendszert használni vele.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#8) Lortech

Lortech
(PH! addikt)

Az első és második oldal címében a ''-'' (–) nem jól jelenik meg, mert a kódolása nem iso-8859-2, hanem windows-1250.

(#9) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

állati jó dolgok, de az árukat is megkérik :(

(#10) FTeR

FTeR
(PH! addikt)

ez lesz a köv cucc, amit a géphez veszek :)
a notis kell, úgyis crt monitorom van :D

(#11) Dufresne

Dufresne
(PH! addikt)

Már a kisetestvére is tetszett, de ezis nagyon állat, csak sajnos kicsit magas a pénztárcának jelenleg, pedig nagyon jóljönne egy otthora a moncsihoz, mert az elhelyezkedése nem mindig van a legjobb helyen az asztalon...
Most 20k-ért látom a kisebbet, lehet meggondolom majd a nyári meló után.

[Szerkesztve]

Back to the field!? www.utv.hu

(#12) Zull válasza rudi (#4) üzenetére

Zull
(senior tag)

kepretusalas az telleg mokas dolog, mokasan sokat kell baszakodni vele :DDD de ti igenyesek vagytok szal ezzel sosem szokott baj lenni szerencsere :) megegyszer grat a teszthez.

(#13) rudi válasza Integra (#6) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

szerinted?

(#14) Zull válasza rudi (#13) üzenetére

Zull
(senior tag)

direkt kotozkodik, ott is a smiley, hagyd ra ;)

(#15) rudi válasza MLaca (#5) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Amellett kell fotózni, ami van. Télen majd jól jönnek az izzók, most meg legalább volt egy kis ingyenes izzadás/zsírégetés :DDD

(#16) quby

quby
(senior tag)

:O :O sosem lesz ilyenem!!pedig már az elsö teszt óta szemezek a kistesóval!dehát sajna a minöségéert fizetni kell

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

(#17) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tetszenek ezek a tartók, állványok, vagy mik... :D Nem tudom, hogy valaha venni fogok-e ilyet, de az biztos, hogy tetszik. Már csak a három monitorral kell majd tudni mihez kezdenem... :U

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#18) Zull válasza Vistaboy (#17) üzenetére

Zull
(senior tag)

egyik monitor vegas, masik after effects, 3. meg egy mappa, a videofileokkal :D es/vagy egy virtual dub, nem is oan nehez kitolteni ;]

(#19) eXodus

eXodus
(őstag)

Kár h rövidek a karok. Megnéztem volna 3 vízszintesen elhelyezett monitort egymás mellett.... ;] ... esetleg még ívben is megdöntve.
(Bekapcsolva is :D)

[Szerkesztve]

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#20) Zull válasza eXodus (#19) üzenetére

Zull
(senior tag)

bekapcsolni mar nem lehet oket, a monitorkabeleket mar nem birja el :D:D:D

(#21) eXodus válasza Zull (#20) üzenetére

eXodus
(őstag)

Mondjuk a gyakorlati megoldás már annyira nem szempont :D

De sokmonitoros megoldások mindig '' érdekesek ''. :DDD
[link]

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#22) Vistaboy válasza Zull (#18) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:DDD

Igazad van, bár inkább egymás mellé kellene tenni a hármat PIVOT-módban, és lenne egy nagy kivetítőd. 5760x3600-ban (3 x 1920x1200) már eléggé szépen mutatna a Crysis... ;]

eXodus: Pont ilyenre gondoltam Én is. Nem semmi... :C

[Szerkesztve]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#23) Zull válasza eXodus (#21) üzenetére

Zull
(senior tag)

lol :DDD nekem is kell ien, en cszni akarok igy :D
mondjuk en a kapcsolatkoncerten meloztam kint mint teknikus, ott volt elottunk (a kozvetitokocsi elott) a kivetito, vicces cucc, rgb ledekbol all, es azt ossze lehet legozni frankon, minden iranyba vegtelen mennyisegbe lehet boviteni, nagyon franko cucc.
mod: off

[Szerkesztve]

(#24) Zull válasza Vistaboy (#22) üzenetére

Zull
(senior tag)

asszem kene ala egy quad sli :D

(#25) Vistaboy válasza Zull (#24) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha lenne pénzem három monitorra, akkor már az sem lenne probléma... ;]

(#26) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

[link]

Ez nem ugyanez? (Mert ennek az ara kicsit mersekeltebb...)

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#27) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Éppen monitortartó állványt keresek, s ez igencsak bejövős fajta!

Engem egy falra szerelhető változat érdekelne, olyan, amelyre egy 30'' disznót is rá lehet akasztani. Egyelőre csak átfutottam a cikket, hamarosan nekiállok kigyűjteni a nekem kellő információkat! :)

szerk: Most látom, hogy sajnos ezt is ''csak'' 23''-ig méretezték. :(

[Szerkesztve]

(#28) macilaci78 válasza eXodus (#19) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Ehhez nem a karok rövidek, hanem a moncsik szélesek. :o ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#29) dabadab válasza rudi (#4) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''mennyi képretusálási munka van az ilyen jellegű tárgyak fotóival...''

Cserebe allatul neznek ki :) :R

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#30) rudi válasza Balika911 (#27) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

LX-re már biztosan nem tudsz felpakolni egy 30''-os TFT-t mert 9,1 kilóig bír, azok meg 12 kiló körül szoktak lenni. A 24-esek még éppen beférnek. Persze, aggodalomra semmi ok, az ergotronnak vannak izmosabb falitartói is, bár nem ennyire sokoldalúak mint az LX. Itt van pl. a Neo-Flex HD Wall Mount Swing 22 kilós terhelhetőséggel [link] (durván 20-22 000 Ft a hazai ára ), meg van még sokminden más is [link]. Itthon kapható cuccok listája [link].

(#31) Franticfox

Franticfox
(tag)

Tudom, hogy nem lesz túl építő jellegű a hozzászólás, de ez k*va jó...:C

''Monas apó legyintett. Két kézzel is.''

(#32) horvathkrisz

horvathkrisz
(PH! addikt)

''akinek van ennyi pénze monitor- és/vagy notebookállványra, az mindenképpen vegye számításba a LX-et!''

Szerintetek hányan vagyunk ebben az országban, akinek ennyi pénze van ilyenekre?! :F
nem értem miért kell ilyet írni...

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

(#33) aeroxr

aeroxr
(fanatikus tag)

Tök szépek a képek, mondjuk megnézném 3 monitorral KÁBELEKKEL együtt, mert az min. 6 vezeték, amire semmilyen megoldást nem látok ezeken a csápokon. :U
Mozgatás közben még jobb lehet a DVI kábelek flexibilitását tekintve :C

MacBook, Mac Pro, iPhone The truth is out there.

(#34) rudi válasza aeroxr (#33) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Amikor végre többórás izzadás után visszaszuszakoltam a karokat, monitorokat, notebookot a dobozaikba, akkor jutott eszembe, hogy a kábelezést nem fotóztam le. Néhány képen látszik (pl. itt [link] és itt [link]), hogy a két karrész alján műanyag betét van, ami megfogja a kábeleket, méghozzá egészen korrektül (ezt a szövegben is írtam). A gyártó oldalán van egy nem túl jó kábeles kép [link], de elég szépen megcsinálható a drótozás.

(#35) Balika911 válasza rudi (#30) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Köszönöm, ez a Neo-Flex HD is tetszik...kifejezetten masszívnak látszik, s a 22 kilós terhelhetőség is megnyerővé teszi.

Körülnézek még a piacon, de nagy esély van rá, hogy emellett döntök! :R

(#36) aeroxr válasza rudi (#34) üzenetére

aeroxr
(fanatikus tag)

Semmi gond, majd legközelebb :D
Kösz a linkeket.

MacBook, Mac Pro, iPhone The truth is out there.

(#37) waverider

waverider
(senior tag)

tetszetősek, gratula a teszthez! :R
az ár...hát aki beruház agy nagyobb minőségi moncsira, vagy lcd tv-re ne sajnálja már a pénzt is erre, ha a szobája elrendezése úgy kívánja! :R

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#38) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én egy idje 2 db 20''os monitort használok sima, kitrjesztett asztalban. mielőtt megvettem terveztem, hogy veszek, (vagy eszkábáltatok) valami hasonlót, aztán fogtam és egyszerűen letettem egymás mellé őket... ez szerintem 2 esetben használható jól ki: ha a 2 monitor egymáshoz viszonyított elvárt hellyzete meghaladja a saját állvány beállításainak tűréshatárát, vagy ha a monitorok alatti hely, (ahol a gyári tallapzat állna), másra kell.

(közben rájöttem még egyszer belenézve a tesztbe, hogy még nagyon sok esetben kihasználható...)

Rudi! lehet, hogy pontatlanul olvastam, de nem derül ki, hogy a beállítás mennyire fix. azaz mindenféle kilazítás nélkül el lehet-e egyszerűen egy mozdulattal hajtani, ha pl útban van?

[Szerkesztve]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#39) Bivaly válasza Alex91 (#26) üzenetére

Bivaly
(tag)

Nem, szerintem ennyiért a Neoflexet adják, bár a képen az LX van.

A többi monitor-kiegészítő között ott van az LX is, több, mint 1.5-szeres áron!!

[Szerkesztve]

Life begins at 140!

(#40) Dufresne válasza Bivaly (#39) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Ja, hiába van a képen az LX, ez nem a nagytestvér. Aztis árulják, de jelentős árkülönbséggel.

Back to the field!? www.utv.hu

(#41) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szüleim plazmagunját is valami ilyesmi szerkezet tartja nappaliban... egyelőre még nem esett le

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#42) rudi válasza szab.tam (#38) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Éppen ez a nagy trükkje az egésznem a Constant Force mechanika. Egyszer kell belőni a monitor/notebook súlyára a csuklókat és utána már minimális erő kell a mozgatáshoz.

(#43) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Ötletes cuccok csak kcist drágák.

Két 19-20''-os wide monitort egymás mellé lehet rakni totál síkban?

"Csak úgy mondom"

(#44) rudi válasza Csapi007 (#43) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, egymásmellé lehet.

(#45) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Nagyon baba cucc :C:R mondjuk meg is kérik az árát.

''Öregember nem gyorsvonat!''

(#46) core2

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Erre rámegy 2db 17''-os TFT?: Ergotron Double* Pivot With P/l 75mm & 10 ;]

*(Double-Dupla): Ebből gondoltam, hogy két monitor is rámegy... Mennyi a teherbírása ennek?

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#47) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sehogy nem rogyott össze?
Uccsó kép jó lett! 3 nagy moncsi + noti... ki az aki így dolgozik? :)
De nem hinném, hogy vékony aluból volnának bár, kitudja... (sztem ötvözet lesz az :F azért is ilyen drága)

Kíváncsi vagyok élőben is Ph! Laborra! :))

[Szerkesztve]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#48) maestroo

maestroo
(újonc)
LOGOUT blog

ha valakinek van eladó, vagy esetleg tudja, hogy hol lehet kapni, az írjon már rám! Köszike:D :))

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.