Az egyik oldalára még jó lenne egy jó kis 16:9es kijelző, amin lehetne nézni a filmeket, és akkor még haszna is lenne... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
thaler2
(senior tag)
megmutathaták volna mondjuk a csatlakozokat is
tv, re pl hogy csatlakozik s-video vagy kompozit ?
Szerintem olvasd el figyelmesebben a cikket...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Kis kijelzővel majd egy centivel szélesebb lenne az árát pedig megdobná vagy ötvenezerrel.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

TheVeryGuest
(senior tag)
Saját kijelzőnek akkor lenne értelme, ha lenne saját akkuja.
“Perfection is attained not when there is nothing more to add, but when there is nothing more to remove” Antoine de Saint-Exupéry
van egy-két hiányossága, de mindenképpen öteltes kis jószág.
aki sokat utazik és fényképezik, annak életmentő lehet a kicsike
határozottan tetszik 
True Success is Blonde
van (lesz) belőle olyan verzió is. vmi 3 vagy 3.5''-os kijelző, aksi, sőt, létezik elvileg video bemenetes is (azaz lehet felvenni tv-ről műsort). persze kérdés, hogy mi és mennyiért jön kicsiny hazánkba.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
Komolyan így tették többesszámba a MByte-ot: [link]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

macilaci78
(PH! addikt)
Tényleg nem tudom, miért nem dobtak mellé egy akksit, esetleg napelemet...
A kijelzővel, már csak néhány apróság választaná el egy PDA-tól, UMPC-től.
Jut eszembe! Miért nem csináltak olyan USB-interfészt rá, hogy a digigépekkel direktbe tudjon kommunikálni kártyázás nélkül, használva annak áramforrását? 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

napos2600
(HÁZIGAZDA)
tudom nagyon hasznos hozzászólás, de ez már majdnem az amit keresek 

apacsiga
(újonc)
A cucc tényleg komoly de én már találtam egy olyan eszközt is ami picit butább de az ár is egész más. Érdemes megnézni a linket: http://www.nightcomp.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=80&option=com_virtuemart&Itemid=26 A Nightcomputer árulja a cuccot én használok is egy ilyet és eddig O.K.
ugyan filet nem lehet rajta nézni csak a memory cardokat archiválja de az összes típust megeszi! és aksija is van!!! theát vihetd magaddal farmerzsebben és ha kell csak előrántod és már archivál is és meget a fényképezés tovább. a és csak 15000Ft
egyrészt, ennek pont az a lényege, hogy lehet rajta nézni/hallgatni filmeket és mp3-at. másrészt, amit linkelsz, szintén tucatszámra kapható itthon és nyilván olcsóbb a tesztelt terméknél más/máshol is. harmadrészt első hozzászólásnak meglehetősen reklámgyanús ez a megmozdulás.. 
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

L3zl13
(PH! nagyúr)
Rudi, mi az a Paris Hilton videó a listában? 
Aki hülye, haljon meg!

Hun'reeth
(őstag)
Egy adat még édekelt volna, hogy mennyi a súlya?
Ha már egyszer hordozható.
Lejátszónak amúgy kicsit gyengécske igazából tényleg arra jó inkább, hogy ne fogyjunk ki a tárhelyből.
Paris Hilton videó? 
[Szerkesztve]
''Öregember nem gyorsvonat!''