FEAR eredményeknél nem jó a táblázat. Az átlag fps az inkább a maximum, nemde? Kicsit sok lenne átlagnak.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Panky
(fanatikus tag)
Hála az égnek most már biztos vagyok hogy jó karit választottam. (6800GS)
Csak jönne má meg...... 
[Szerkesztve]

Kain
(senior tag)
6600GT akartam volna venni,de most erősen elgondolkodtam,lehet megéri picit többet belefeccölni....Kösz a tippet PH! 
maximumot lácc ott?

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
Kibogoztam. Kissé átláthatatlan. Nu akkor np.
Grat a teszthez, ez már nagyon érett hiánypótlásnak. 
És örülök, hogy jól választottam. Ahol én használom, ott jobb a gto2. Én is ezt tapasztaltam. 

Thomas1
(PH! addikt)
X800RX és SE kimaradt a felsorolásból! 
Még jó, hogy nincs sok típus. 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

joed
(lelkes újonc)
Hali!
fLess! Miért nem tesztelitek ezeket a karikat Call of Duty 2-vel? Nem érdemes vagy van más oka? Kíváncsi lennék a véleményedre.
köcc,
joed
http://www.chilicreative.hu
Őszintén: a tesztek lezárulta után napokkal vettük észre, hogy elfelejtettük a COD2-t tesztelni...
emiatt már nem akartuk újra elkérni a kártyákat a nagykerektől.
heh, az SE tényleg kimaradt. 
az RE jelölés csak az MSI-nél van (tudtommal)...

aDamker
(fanatikus tag)
En kiprobaltam volna ha huzom mindketto GS-t, akkor mit nyujt a 7800GTX ellen ![;]](/dl/s/v1.gif)
.GTO2. A játékok közül egyet aktiválhatunk a mellékelt CD-kulccsal, a többit pedig megvehetjük online, ha úgy tartja kedvünk csak nem ennél a verziónál, a CDtokra rá van írva: Free trial version game code not included, mondjuk alig lehet észre venni. szemetek 
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

joed
(lelkes újonc)
LOL
Sebaj, majd legközelebb eszedbe jut, ugyi
(pls jusson). Szentem sokakat érdekelne a magyar COD scene-en egy ilyen teszt. Elvégre elég brutális vasat igényel ez a gém, ha minden szépségét látni akarod. Vagy rosszul gondolom?
üdv,
joed

Allien
(PH! kedvence)
Jájjj, mi az a CoD2?
Felraktam, de az első ''pálya'' már kiábrándított. Azért, megint felrakom, ne vádolhasson senki, hogy elfogult vagyok, de számomra NEM nyújtott semmi többet, mint egy új lenyúzást bőrileg.
A multit még nem néztem, de az is sorra kerül, csak, hogy képben legyek, mert az első rész multija is eléggé, tré (számomra).
Más.
Esettleg, nem tervezitek 5.1-s fülesek tesztelését? Igaz, ez nagyon nehéz (a hang minsége is lehet szubjektív), de már van jópár alternatíva. Elvileg, itt már nem CSAK a hangminőség számít, hanem, hogy mennyire adják vissza az irányokat, mennyire kényelmes több órán keresztül, stb... .
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Thomas1
(PH! addikt)
Igen, lehet, hogy RX csak az MSI-nél van, én is ott találkoztam vele. De egy az egyben GT, ugyhogy nincs is nagy értelme.
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

joed
(lelkes újonc)
Éles szemed lehet Alien. DX9-ben próbáltad már?

matteo_szg
(fanatikus tag)
nem inkább Club3D-nél?
jupiiii
Most sem csalódtam az nVidiában. Nagyon jó kis kártya ez a 6800 GS!
Jelentem, 1 év alatt egy szinttel lett jobb az nVidia, múlt év februárjában 53 ezerért vettem a 6600 GT - t, és most ugyanennyibe kerül egy 6800GS - ez most jó az informatikának, de rossz a felhasználónak 
=== Szatocs ===

Frenky89
(őstag)
''...és az egy DVI-os változatok esetében kell még BIOS-t kell frissíteni....'' 

arty
(senior tag)
perfekt teszt! grat!
azért a FEAR elég vicc, h AA mellett ekkorát esik ...
azért nem ártana a x8xx széria HDTV supportjának utánanézni meg hogy mi a ráknak adnak hozzá hdtv átalakítót meg kábelt
Lásd utolsó oldal első bekezdés, marasztaljuk az NV-t.....
segítek:
rá gondolok:
''És akkor még nem szóltunk az SM3.0, HDR és a HDTV támogatásáról.''
amúgy meg vicces, maga rudi irta egy topicban hogy minden dx9-es kari tud hdr-t csak a fejlesztők b@sznak megirni sm2-re...mind1 ez már úgyis beidegződött az emberekbe...
[Szerkesztve]
Ünneprontó leszek, de baromira és elnézést kérek, de nem tudom megállni...
Alapjában véve nincs semmi baj a cikkel, a táblázatok a helyén vannak stb. DE!
- Dühöngés Vol.1.
6800GS: ''mindenképpen érdemes 2D-ben lejjebb venni a ventilátor sebességét, ugyanis tapasztalataink szerint ez most a leghűvösebb középkategóriás GPU a piacon.'' Aha...Azzal a trágya gyári hűtővel nekem 81 fokig melegedett az Inno3D 6800GS, amin ugyanúgy referencia hűtő volt. De hát a 81 fok biztos nagyon hűvös...Ezzel szemben az X800GTO2 túlhajtva 66 fokos volt ugyanebben a házban (gyári hűtővel).
- Dühöngés Vol.2.
X800GTO2: ''A Sapphire egyedül a hűtés kivitelezésében alkotott egyedit, ugyanis az X850-esek hűtése eredetileg két bővítőhelyet foglal el, azonban az X800 GTO2-n egy szolid, egyszlotos, viszont sajnos hangosnak nevezhető hűtés található.'' Hangos???
Én tényleg nem akarok kritizálni senkit, de a Sapphire X800GTO2 hűtője halk! Bekapcsoláskor felbőg, de POST-olásnál egyből elhalkul és gyakorlatilag nem lehet hallani. 2D-ben 54%-on pörög rajta a venti, hangja nulla, 3D-ben 67%-ra kapcsol és így lesz átlagosnak nevezhető hangja, amit éppenhogy ki lehet hallani a házból. Szóval valaki valamit nagyon elnézett...A 6800GS hűtője kb. 2-3-szor hangosabb, szó szerint ordít (és még szarabbul is hűt, hiába a csodaréz).
- Dühöngés Vol.3.
UT2004: ''Bekapcsolt élsimítás mellett sem túl nagyok a különbségek, de az ATI kártyái láthatóan jobban bírják a tempót, igaz ez már egy elavult DirectX 7-es játék.'' Az rendben van, hogy valóban elavult motorral rendelkező játék az Unreal Tournament 2004, de hülyeségeket ne írjunk már.
1600x1200 4xAA 16xAF:
X800GTO2 -> 104 fps
6800GS -> 75 fps
38,7%-os (29 fps) előny a GTO2 javára...nem túl nagy különbség végülis...
Első körben ennyi, csak a legszemet szúróbbakat írtam le, pusztán tisztán látás végett.
[Szerkesztve]
1. az én kártyám eddig max 60 fokig melegedett fel házban a gyári hűtővel, és ez rudiéra is igaz (mi vettük meg a tesztben szereplő két 6800 gs-t). nem volt szó semmi innóról.
2. a mi sapphireunk hűtője hangos volt, slusszpassz.
3. és? nem tök mind1, hogy 75 vagy 100?
sztem a dühöngésedet tartsd meg a hwt-re plz.
1. Csudajó kártyátok van hallod-e, a fórumozók nem egészen ilyen értékekről számoltak be...
2. Akkor itt is valami spéci verziót kaptatok, javaslom az X800GTO tapasztalatok című topik aktív látogatását, mert nekem úgysem fogsz hinni.
3. Szerintem nem tök mind1, legalábbis nekem nem az.
Ott dühöngök, ahol jónak látom. Ez hadd maradjon az én szuverén jogom, elvégre szólásszabadság van.
[Szerkesztve]
1. hirtelen ezt találtam [link]
2. az x800 gto topikot nem olvasom, de teljesen lényegtelen, mert ők nem azt a kártyát használják, amit mi...

RpPRO
(őstag)
3. rofl?
'csak' 38%-kal gyorsabb.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
1. Mindenféle eredményt látok ezen a linken, az 55 foktól a 86-ig.
2. De igen, ugyanis a GTO2-esek is oda gyülekeznek
1. 86 fok vf700-zal, gyári hűtéssel max. 67.
2. OK, bocs, de nem olvasom át az egész topikot, és én amúgyis arról beszéltem, hogy ők nem azt a kártyát használják, amit mi kaptunk.
3. a különbséges dolgot átírtam
4. miért van olyan érzésem, hogy te egy Atifan vagy Ati kártyával a gépedben?
Első három ok.
4. Már alig vártam ezt a kérdést. Ha nem ATi kártyám lenne, akkoris szemet szúrtak volna a dolgok, és nem vagyok ATi fan. Úgy látszik ez legalább annyira benne van a köztudatban, minthogy SM2-vel nem működik a HDR...Ha észrevetted volna, egy rossz szót sem szóltam a 6800GS-re, mert szerintem is jó kártya, pusztán a cikkben leírtakat firtattam.

rocket
(PH! kedvence)
#21-re valaszolsz? az erdekelne engem is 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
Mire válaszoljak? Nem találom a kérdést.
A 6800-nál hangsúlyoztuk, hogy miket tud, az x800-nál meg hogy ezeket nem tudja (a hdr-t és sm3-at). A hdtv nincs a felsorolásban, mert azt is tudja, mint a 6800gs.
akkor olvasd el mégegyszer a hsz-emet és rájösz....látom még a bemásolás is kevés kép kellene..
[Szerkesztve]
ebböl a 6800asból létezik AGPs verzió????
ha igen akkor ugyanezekkel a paraméterrekkel?
Where you go how is up to you

orbano
(PH! félisten)
volt már neki mindenféléje a gépében szerintem 
A vér nem válik VAZZE!™

rocket
(PH! kedvence)
HDTV reszre gondoltam, ugy jon le a konkluziobol mintha azt se tudna a sm3.0+hdr-en kivul az x800, 13 sor elteres van a ket dolog emlitese kozott, szerintem felreertheto igy 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
Érdekes, te magad mondtad a fórumon, hogy az ATI-val ''szimpatizálsz'' (finoman fogalmazva). 
És ezt csupán azért hoztam fel, mert általában az ATI kártyákat pozitívan, az NV-ket negatívabban hozod ki a dolgokból (1-2 cikked is ilyen).
És innentől kezdve nemtom, hogy végülis kivel vitatkozok, egy objektívan szemlélődő olvasóval, vagy egy felháborodott, az ATI-s lelkébe belegázolt júzerrel.
De ez már OFF, úgyhogy ejtsük a témát.

radírfej
(senior tag)
létezik, de nem ugyanezekkel a specifikációkkal. a 6800gs agp változata egy butított 6800gt. a nyák és a mag is más. nincs benne akkorra tuningpotenciál, de cserébe elvileg aktiválható +4 pipe.
de 6800gs agp verzót nem tudom hogy látott e már valaki kishazánkban...
másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
OK

ansell
(tag)
86fok gyári hűtővel volt, tuningolva!!!
Viszont ez egy szélsőséges érték volt, ne vegyük alapnak!
Nekem is hangos volt a gyári hűtő, mondjuk az is igaz, h nem állítgattam a venti fordulatot!
Hosszútávú tapasztalataim alapján: VF700-zal 5V-on 36 fok
szénné húzva: 64 fok
Asrock Z68 | i5-2500K | 2x4GB Corsair Vengeance | Corsair F60 | Asus 6950 | Dell U2711 | Antec P183 | Corsair TX850W | iPad 3 WiFi 32GB White | HTC One X White
Azért akartam 6800GS-t venni ugyebár...Hagyjuk
akarni és csinálni nem ua. 

LittleG
(tag)
Nemtom erre miért volt szükség. 
[Szerkesztve]

ansell
(tag)
Btw mind2 kari tényleg jó, csak izlés kérdése, h ki mit szeret!
Asrock Z68 | i5-2500K | 2x4GB Corsair Vengeance | Corsair F60 | Asus 6950 | Dell U2711 | Antec P183 | Corsair TX850W | iPad 3 WiFi 32GB White | HTC One X White

Legolas
(senior tag)
Szerintem arra gondolt Alvin, hogy a HDR rendereléshez nem kell sm3.
Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571

radírfej
(senior tag)
mindig csodálkoztam azokon az embereken akik képesek nagyítóval végignézni egy cikket, és aztán helyreigazítani... szerintem ha az ember elolvassa a konkluziót világosan kiderül, hogy a cikk objektív véleményt alkot, mégha egy két helyen nem is lett kiemelve hogy mennyire nagyon elhúzott az egyébbként remek GTO2...
eléggé meggyőzőek az sli eredmények, azt hiszem most kiderült hogy a középkategória az a szegmens ahol érdemes sli ben gondolkodni hosszabbtávon. ez egy plusz fejlesztési lehetőséget ad azoknak, akik némi pluszköltséggel,sli alaplappal és egy erősebb táppal készültek a jövőre.
másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.

DJ Stevey
(újonc)
Hali!
off:
Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy miért nem mindegy, hogy 75, vagy 100 fps-t produkál egy kártya? Nem kötekedni akarok, de nehogymár különbséget lássál a 75, és a 100 között. Akkor Te lennél a tudósok elsőszámú kísérleti nyula, hogy hogyan is működik a szemed

Az informatika még a mai napon sem kizárólag az fps-ektől függ szerintem, bár kétségtelen, hogy nagy húzóereje lehet...
Na mindegy, további kellemes fps számlálgatást kívánok!

u.i.1:
Én azért nemkevés tesztet elolvastam itt a PH-n, és azok alapján vettem a konfigomat, és nem biztos, hogy mindig kételkednék a tesztelők szavában, mert én nem csalódtam bennük! 
u.i.2:
/nem tudom kinek szól/ A COD 2-höz sem kéne olyan baromi erős gép, ha a nyomorult programozók normális kódokat írnának...

Asus A8N SLI Premium | AMD Athlon64 3500+ Venice | 2*512MB Geil Ultra Platinum DDR500 | MSI 7800GT | Hiper Power 580W | Thermaltake Shark

Arhel
(senior tag)
Arra utalt, hogy az egyik helyen az Nvidia számára jobabn ki van hangsúlyozva, hogy 5-10-20-30%-kal gyorsabb, amikor pedig az ATI sokkal gyorsabb akkor az már lényegtelen és elhanyagolható előny... ez volt a lényeg, a szavaiból ítélve! 
ja és a srác szeme remekül működik! nem lesz kísérleti (nyúl) alany 
Különbséget tudok tenni 75 és 100 fps között, de nem ez a lényeg. Az egyik játéktesztben ki van emelve a 30%-os különbség, a másikban pedig a közel 40%-os eltérés úgy van beállítva, mintha apró különbség lenne (UT2004). Ennyi.
Attól, mert a PH!-n sok jó teszt van, nem jelenti azt, hogy az összes hibátlan
Amúgy sem szoktam mindig kételkedni fLeSs szavában.

sekli
(PH! addikt)
Mindenkinek mindegy, senki se látja, de szerinted akkor mivel lehet még tesztelni...? és a későbbiekben, ha esetleg valami elvetemült hosszabb távra tervezne, akkor még fussanak akkor is a játékok, abban számit...
[ Szerkesztve ]