Nem rossz, nem rossz. Meg tan arban sem olyan veszes, mindenesetre az akkuido keves, es talan megkerdojelezheto a wide kepernyo alkalmazasa ezeknel a T&L-oknal, bar igeny az tuti van ra. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
atosz
(őstag)

dat
(senior tag)
egy 12''-os wide MSI szubnotira vágyom 

AMD Power
(Jómunkásember)
Tényleg nem rossz! Ha bevan csukva akkor nagyon jól néz ki , de nyitot állapotban nekem már nem tetszik annyira!
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

atosz
(őstag)
subnal okes a wide, sot talan optimalisabb is, de 30 centis szelesseg kornyeken sztem jobb a 4:3-as a helykihasznaltsag szempotnjabol. 

orbano
(PH! félisten)
szerintem sem szerencsés ezeknél a wide kijelző. de ízlések és pofonok...
az akksija meg elég tré... nem itt kéne leadni a súlyfölösleget, hanem az okos tervezésnél... egy ibm, vagy asus ilyen kategóris notija 2 kiló körüli, de 2 óra fölött bírnak maxon... 
A vér nem válik VAZZE!™

atosz
(őstag)
Az akku eleg gaz az teny, de nem ertem igazabol miert. Ugyan csak 6 cellas, de 44Ah, a PIII-amban ugyanekkora, bar 8 cellas van, es 4 ora, 4 ora folott tud normal hasznalattal.

karib
(PH! addikt)
Sajna a külső VGA és az i915 chipset annyit zabál, amit a Pentium M se nagyon tud kompenzáni, pláne teljes órajelen hajtva, ahol nem tud érvényesülni a SpeedStep.
Department of Redundancy Department

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Kezd az MSI lenni a legstílusosabb notikat gyártó cég a piacon. Egyre szebb gépek kerülnek le náluk a sorokról.
[Szerkesztve]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

macilaci78
(PH! addikt)
Nekem viszont nagyon tetszik, hogy csak a betűk színe különbözik a háttértől, csuklótámasztól. Tiszta, egyszerű, mutatós, egy törtfehár sztallapon nagyon jól mutat. Bár én nem hangsúlyoztam volna ki olyannyira a power-gombot bekapcsolt állapotban, vagy a fényerőn vennék lejjebb, vagy pedig a gombon lévő mintát világítanám meg.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Szép valóban, de azért még mindig nem egy Sony.
És sosem lesz semmi olyan gyönyörű, mint egy T42... ![;]](/dl/s/v1.gif)
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Jim Tonic
(PH! kedvence)
A Sony az kicsit más kategória. Árban is. 
Az IBM T42-esére gondolsz? Nem egy dizájn darab, de én értékelem a sallangmentes külsejét.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

macilaci78
(PH! addikt)
Itt is csak a színekkel játszottak igazán, de szerintem nagyon el van találva.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Pont a szín kérdése a kényes téma egy notinál. Ez szerintem mégis egy jól eltalált összeállítás. Nekem nagyon tetszik.

m@xsys
(senior tag)
Szebb gépek fognak kijönni szerintem a jövőben, mert van rá igény.
Egyre többen használnak notikat.
Az MSI és az Asus is egyre jobb designes gépekkel fog elöjönni 
De ez tetszik 
(#16) ordogfajzat válasza WishMyLove (#15) üzenetére

ordogfajzat
(újonc)
úh! lényegi kérdés: milyen színű? 
mire használod?
(#17) WishMyLove válasza ordogfajzat (#16) üzenetére

WishMyLove
(újonc)
Piros fehér . 3 hét után összedőlt... Kiraktam érte 3 kilót és leshetem a falat. Holnap viszik a Rikvestbe kiváncsi leszek mennyi idő lesz és mit fognak mondani...
My Style Inside
(#18) ordogfajzat válasza WishMyLove (#17) üzenetére

ordogfajzat
(újonc)
fakk!!! milyen hibát produkált?