Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) atosz

atosz
(őstag)

Nem rossz, nem rossz. Meg tan arban sem olyan veszes, mindenesetre az akkuido keves, es talan megkerdojelezheto a wide kepernyo alkalmazasa ezeknel a T&L-oknal, bar igeny az tuti van ra. :)

(#2) dat válasza atosz (#1) üzenetére

dat
(senior tag)

egy 12''-os wide MSI szubnotira vágyom :)

(#3) AMD Power válasza atosz (#1) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Tényleg nem rossz! Ha bevan csukva akkor nagyon jól néz ki , de nyitot állapotban nekem már nem tetszik annyira!

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#4) atosz válasza dat (#2) üzenetére

atosz
(őstag)

subnal okes a wide, sot talan optimalisabb is, de 30 centis szelesseg kornyeken sztem jobb a 4:3-as a helykihasznaltsag szempotnjabol. :)

(#5) orbano válasza atosz (#4) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

szerintem sem szerencsés ezeknél a wide kijelző. de ízlések és pofonok...

az akksija meg elég tré... nem itt kéne leadni a súlyfölösleget, hanem az okos tervezésnél... egy ibm, vagy asus ilyen kategóris notija 2 kiló körüli, de 2 óra fölött bírnak maxon... :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#6) atosz válasza orbano (#5) üzenetére

atosz
(őstag)

Az akku eleg gaz az teny, de nem ertem igazabol miert. Ugyan csak 6 cellas, de 44Ah, a PIII-amban ugyanekkora, bar 8 cellas van, es 4 ora, 4 ora folott tud normal hasznalattal.

(#7) karib válasza atosz (#6) üzenetére

karib
(PH! addikt)

Sajna a külső VGA és az i915 chipset annyit zabál, amit a Pentium M se nagyon tud kompenzáni, pláne teljes órajelen hajtva, ahol nem tud érvényesülni a SpeedStep.

Department of Redundancy Department

(#8) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Kezd az MSI lenni a legstílusosabb notikat gyártó cég a piacon. Egyre szebb gépek kerülnek le náluk a sorokról.

[Szerkesztve]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#9) macilaci78 válasza AMD Power (#3) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Nekem viszont nagyon tetszik, hogy csak a betűk színe különbözik a háttértől, csuklótámasztól. Tiszta, egyszerű, mutatós, egy törtfehár sztallapon nagyon jól mutat. Bár én nem hangsúlyoztam volna ki olyannyira a power-gombot bekapcsolt állapotban, vagy a fényerőn vennék lejjebb, vagy pedig a gombon lévő mintát világítanám meg.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#10) peterkeT válasza Jim Tonic (#8) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Szép valóban, de azért még mindig nem egy Sony.

És sosem lesz semmi olyan gyönyörű, mint egy T42... ;]

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#11) Jim Tonic válasza peterkeT (#10) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

A Sony az kicsit más kategória. Árban is. :)
Az IBM T42-esére gondolsz? Nem egy dizájn darab, de én értékelem a sallangmentes külsejét.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#12) macilaci78 válasza Jim Tonic (#11) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Itt is csak a színekkel játszottak igazán, de szerintem nagyon el van találva.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#13) Jim Tonic válasza macilaci78 (#12) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Pont a szín kérdése a kényes téma egy notinál. Ez szerintem mégis egy jól eltalált összeállítás. Nekem nagyon tetszik.

(#14) m@xsys

m@xsys
(senior tag)

Szebb gépek fognak kijönni szerintem a jövőben, mert van rá igény.
Egyre többen használnak notikat.
Az MSI és az Asus is egyre jobb designes gépekkel fog elöjönni :C

De ez tetszik :R

(#15) WishMyLove

WishMyLove
(újonc)

Megvettem, GOD :R

My Style Inside

(#16) ordogfajzat válasza WishMyLove (#15) üzenetére

ordogfajzat
(újonc)

úh! lényegi kérdés: milyen színű? :)
mire használod?

(#17) WishMyLove válasza ordogfajzat (#16) üzenetére

WishMyLove
(újonc)

Piros fehér . 3 hét után összedőlt... Kiraktam érte 3 kilót és leshetem a falat. Holnap viszik a Rikvestbe kiváncsi leszek mennyi idő lesz és mit fognak mondani...

My Style Inside

(#18) ordogfajzat válasza WishMyLove (#17) üzenetére

ordogfajzat
(újonc)

fakk!!! milyen hibát produkált?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.