Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#49) Foxconn

Foxconn
(újonc)

Hy All!

Jók ezek a képek a tesztben. Alkalmam volt kipróbálni egy ilyet a melóhelyen, mert mi is árusítunk (nem mondom meg hol melózok, mert csak anyázás lenne :) ). Nem egy rossz darab, bár a MOMO fogása nekem jobban bejött. Ahogy itt többen írtátok is, a váltó valóban lehetne masszívabb, illetve nekem nem jött be, hogy külön van a kormánytól. Nincs vmi nagy kezem, ezért nem értem el az összes gombot miközben a kezem a váltón pihent, bár ez nem róható fel hibaként... A pedál tényleg baromi jó, illetve az is vicci, hogy a főnököm Pontiacjában levő kormányt gond nélkül ki lehetne cserélni az azonos juktávolság miatt. Egyből bele akartam vetni magam a driver telepítés után a játékba, de olyan baromi erős volt a Force, hogy majdnem lerántott a székről. Egy jó fél órás beállítás kellett ahoz, hogy tökéletesnek érezzem. Carbon alatt semmi értelem az egésznek, igaz Arcade game, de a Live for Speed-ben már megmutatta, hogy mit is akar nekünk eladni a Logi. Ennyi pénzért nekem egy kicsit drága (asszem nálunk 54körül van), de szívesen megnéznék egy 1.2-es verziót ebből a cuccból, egy pár apróságon tényleg finomítani kellene (ez persze csak az én véleményem, másik kolega kész volt tőle). Összeségében véve nem egy rossz cumó, feelenges egy Y kanyart megereszteni vele, de SZERINTEM nem az igazi...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.